Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Dabar jūs galite pradėti naują gyvenimo etapą - atsivėrimą Tėvui visa savo širdimi-siela ir meilės virpesių siuntimą visiems tiems, kurie jus skriaudžia, niekina, šmeižia, skaudina. Toks jūsų veiksmas bus ne kas kita, kaip kito skruosto atgręžimas tam, kuris jau jums sudavė į žandą. Tai aktyvus blogio nugalėjimas gėriu. Ir jis yra daug veiksmingesnis, nei bet kokie kiti jūsų iki šiol taikyti metodai. (Jėzus Kristus - Kalbu Jums Vėl - Dvasinė aristokratija yra pasaulio ateitis)Skaiste
2015-02-27 08:28:24
Kaip mirtingasis materialiame kūne jūs tikrai turėtumėte žvelgti į Trejybę sutinkamai su savo individualiu apsišvietimu ir harmonijoje su savo proto ir sielos reakcijomis. Jūs galite labai mažai ką žinoti apie Trejybės absoliutumą, tačiau kada kilsite Rojaus link, tada jus dažnai nustebins Trejybės aukštybės ir galutinybės, jeigu ne absoliutumo, vienas po kito einantys atskleidimai ir netikėti atradimai.(0113-01)
Algimantas
2015-02-17 16:10:53
Tačiau Aš gi puikiai žinau, kad jūs Mano jums skirtų mokymų nei matote, nei girdite, todėl aš juos jums ir pasiūlau per visus kitus Mano vaikus, kurių veiksmus, mintis, sprendimus galite tiek pamatyti, tiek išgirsti, galite tiek jiems pritarti, tiek juos atstumti. Jūs MOKOTĖS DIDESNĖS MANO ŠVIESOS MANOJOJE KOSMOSO TIKROVĖJE IR VIENŲ MINTIS IR VEIKSMUS ATSTUMIATE, KAIP SAU NETINKAMUS, KITUS SAU PRIPAŽĮSTATE VERTAIS DĖMESIO IR NET JŪSŲ ASMENINIO SIEKIMO. Tačiau juk tai AŠ jus mokau, nesvarbu, kad jūs negirdite Mano balso, o girdite savo sielos brolio ar sesės sakomą mintį, skaitomą tekstą, vis tiek tai yra MANO MOKYMAS IR JŪS ESATE MANO MOKINIAI, O SAVO VAIKUS
AŠ TIK PANAUDOJU KAIP INSTRUMENTUS, KAD JUMS SUTEIKČIAU PAMOKYMĄ JUMS PRIEINAMA IR GIRDIMA FORMA. ( Iš Tėvo mokymo - KAS yra MŪSŲ mokymasis? . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2015-02-12 11:30:28
Niekas į šitą planetą neatgabens naujų gyventojų, kurie pakeistų jus. Mes PASITIKIME jumis. Jūs esate tos IŠTAKOS, kurios paskleis – JAU PASKLEIDŽIA – MŪSŲ GYVĄJĄ ŠVIESĄ VISAI ŽMONIJAI.
Todėl siekdami Apvaizdos Apsaugos, nesiekite, kad ji jums būtų suteikta – JINAI JAU YRA SUTEIKTA – bet NAUDOKITĖS JA, BENDRADARBIAUDAMI SU APVAIZDA VISŲ ŠVIESOS LABUI. ( Iš Tėvo mokymo apie mums suteikiamą Apvaizdos apsaugą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2015-02-09 11:33:53
Prie tokio darnaus ir harmoningo visumos piešinio sudraskymo prisideda kiekviena bloga mintis, nesvarbu, kokia ji bebūtų neryški, neaiški, nesuvokta, vis tiek ji padaro savo neigiamą poveikį visuminiam gėrio ir meilės paveikslui. Dėl to jūs turite aiškiai suvokti, kad jūsų visos mintys daro poveikį visiems kitiems, kurių net galite ir nepažinti iš viso. (Jėzus Kristus Kalbu Jums Vėl 136-01)
vvita
2015-02-07 21:27:58
Būtent daug aukštesnė esybė – jūsų morontinė siela – turi sugebėjimą pajusti manosios meilės virpesius, kada ji atranda manąją dalelę žmogiškajame prote, ir šito atradimo dėka gauna nepaprastą patyrimą, kokio ji niekada anksčiau negalėjo patirti – ji ragauja manosios meilės virpesius, paleisdama daug aukštesnį protą tame pačiame žmogiškajame prote – morontinį protą to mirtingojo, kuris yra pajėgus užregistruoti šituos meilės virpesius, perduodamus jums per jūsų Minties Derintoją iš mano paties Pirmojo Šaltinio ir Centro – AŠ ESU. ( Tėvo dvasia, Minties Derintojas, Tėvo meilės virpesiai. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲmokymai ).
rimantasKaunas
2015-02-06 10:59:21
Jūs neturite kito instrumento. Mes jums negalime smegenų pakeisti kokiu nors dvasiniu varikliu, bet Mes jums suteikiame Save; suteikiame tas priemones, kurių dėka jūs galite patirti savo dvasine būsena, kaip jūsų materialios smegenys, gyvoje, betarpiškoje atsivėrimo aplinkoje Mums, ima skirtingai suvokti ir jūsų pačių asmenį, ir jūsų pačių gyvą ryšį su Mumis, ir to ryšio prasmę, ir tikslą, kada jūs sugrįžtate iš šito gyvo komunijos ryšio su Mumis į savąją aplinką, kaip toje aplinkoje jums reikėtų priimti naujus sprendimus, ir juos įgyvendinti, ir kokiu motyvu tą daryti, kaip formuoti jūsų gyvenseną, pasinaudojant tomis pačiomis smegenimis. ( Is
Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie dvasinio proto įsiviešpatavimą mumyse, ir jo pasireiškimą, suteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, Vilniuje, 2013 05 04 ).
rimantasKaunas
2015-02-04 12:10:02
Mano mylimiausias sūnau, kaip ir visi jūs esate Mano mylimiausi sūnūs ir dukros, Aš nepaprastai džiaugiusi, kad jūs domitės vis giliau tokiais reiškiniais, apie kuriuos anksčiau net nesusimąstydavote ir nekreipdavote į juos jokio dėmesio, priimdavote juos tiesiog kaip savaime jus pasiekiančius ir interpretuodavote juos taip, kaip jums ateidavo tuo metu vienos ar kitos sampratos, kurios galėdavo keistis, priklausomai nuo jūsų žinių gelmės.
Jūs visi siekiate didesnio pažinimo, siekiate didesnės šviesos, nes tik šitos šviesos pagrindu tegali vystytis jūsų civilizacija, kada jūs esate dar materialiu žmogiškuoju audiniu aptaisyti. Kuo labiau artėsite pas Mane tuo stipriau ryškės MANOSIOS TIKROVĖS PASIREIŠKIMAS, ir tuo labiau SPINDĖS JŪSŲ PAČIŲ TIKRASIS AŠ. Tai ir yra MANOJI MEILĖ – TIKROVĖS SPINDĖJIMAS MANO VIRPESIAIS. ( Iš Tėvo mokymo - kas yra meilė. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2015-02-03 10:56:58
Kada Aš kalbu apie įtikėjimą į MANE, Aš kalbu apie jūsų aukštesnį protą, kuris ima viešpatauti žmogiškojo proto atžvilgiu – sielos morontinį protą ir išmintį Aš turiu omenyje. ( Iš Tėvo mokymo apie įtikėjimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2015-01-30 11:56:01
TIKTAI TOKS ASMUO YRA GYVAS MŪSŲ KŪRINIJOJE, KURIS YRA ATRĖMĘS SAVO VEIKLĄ Į MŪSŲ DVASINĮ PAGRINDĄ. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymas apie dvasinio proto įsiviešpatavimą mumyse, ir jo pasireiškimą, suteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, Vilniuje, 2013 05 04 ).
rimantasKaunas
2015-01-29 10:53:44
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]