Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Kosminio proto faktas paaiškina žmogiškųjų ir viršžmogiškųjų protų įvairių tipų giminingumą. Ne tiktai giminingas dvasias iš tiesų traukia vieną prie kitos, bet ir giminingi protai taip pat yra labai broliški ir linkę bendradarbiauti vienas su kitu. Kartais yra pastebima tai, kad žmogiškieji protai teka stebinančio panašumo ir nepaaiškinamo suderinimo kanalais. - Visuotinis Cenzorius iš Uversos - 0191-06 -Violeta
2015-09-30 12:34:41
3. Laiko Svarbumas. Laikas yra vienintelė visuotinė dovana visiems valios tvariniams; jis yra tas “vienas talentas,” kuris yra patikėtas visoms protingoms būtybėms. Laiką jūs visi turite tam, kad užsitikrintumėte savo išlikimą po mirties; ir laikas yra švaistomas pražūtingai tiktai tada, kada jis yra eikvojamas nekreipiant į jį dėmesio, kada jo nepanaudojate taip, kad būtų užtikrintas jūsų sielos išlikimas. Nesugebėjimas savo laiko panaudojimo pagerinti, kiek įmanoma didžiausiu laipsniu, neužtraukia fatališkos bausmės; tai tiesiog sulėtina laiko piligrimo kilimo kelionę. Jeigu išlikimas yra pasiektas, tai visi kiti praradimai gali būti atstatyti.
Suteikiant pasitikėjimą Laiko Svarbumų patarimas yra neįkainojamas. Laikas yra gyvybiškai svarbus faktorius visur šiapus Havonos ir Rojaus. Laikas yra parodymų sudėtinė dalis Dienų Senųjų paskutiniojo teismo metu. Laiko Svarbumai visada turi pateikti įrodymų, jog kiekvienas ginamasis turėjo užtektinai laiko tam, kad apsispręstų, kad įgyvendintų pasirinkimą.
Violeta
2015-09-22 18:00:35
Bažnyčia yra visa kūrinija, nes ji yra Mano gyvas pasireiškimas, per gyvą ryšį su Manimi, kada jūs atsiveriate Man ir užmezgate gyvą komuniją su Manimi. Bažnyčia esu Aš. Bažnyčia esi tu gyvame ryšyje su Manimi. Bažnyčia yra kiekvienas Mano vaikas, atsivėręs visa savo siela Man ir trokštantis palaikyti gyvą komuniją su Manimi ir garbindamas ir Mane, ir Rojaus kitus Du Mano Lygiaverčius Partnerius iš meilės ir laisva valia.
Bažnyčia tai nėra bendruomenė. Bažnyčia – tai nėra pastatas. O būtent šitaip jus mokė iki šiol, kad Jėzus yra bažnyčios galva ir vyriausias kunigas, o tikintieji sudaro bažnyčios kūną.
Atėjo laikas jums sužinoti, kad tai nėra tiesa.
- Tėvas - AKIMIRKOS AMŽINYBĖ - 76. Tėvo mokymas apie bažnyčią, 2009 08 01
Violeta
2015-09-18 16:34:29
Civilizacija niekada negali panaikinti tos elgesio bedugnės, kuri yra tarp skirtingų lyčių. Iš amžiaus į amžių papročiai keičiasi, bet instinktai nesikeičia niekada. Įgimta motiniška meilė niekada neleis emancipuotai moteriai tapti rimta konkurente vyrui pramonėje. Amžinai kiekviena lytis bus aukščiausia savo pačios sferoje, sferose, kurias nulėmė biologinis diferencijavimas ir protinis nepanašumas. Urantijos knyga; 938p.
GDalia
2015-09-16 21:14:12
Kadangi ASMENYBĖ yra DIEVIŠKA, tai ji yra HARMONINGA, kada pasireiškia savo TIKROSIOMIS CHARAKTERIO SAVYBĖMIS, KURIOS ATSPINDI JOS TĖVUS - ROJAUS TREJYBĘ – JŲ CHARAKTERIO SAVYBES. Ir ši harmonija yra tuo gilesnė ir sodresnė, kuo arčiau asmenybė priartėja prie Kūrėjo tiek savo dvasiniu ryšiu su Kūrėju, tiek ir savo asmeniu buvimu kūrinijoje. Todėl pati aukščiausia harmonijos viršūnė pasiekiama įžengus į AMŽINYBĘ – ROJŲ – ROJAUS TREJYBĖS GYVENAMĄJĄ BUVEINĘ, IR VISOS KŪRINIJOS GEOGRAFINĮ CENTRĄ.
Tokio lygio harmoniją turi ir TOS DVASIOS, KURIOS YRA TIESIOGIAI KILUSIOS IŠ ROJAUS TREJYBĖS, O NE ĮGIJO SAVO PATYRIMU, KADA SIEKĖ VIS DIDESNIO SAVOSIOS ASMENYBĖS POTENCIALO PAVERTIMO AKTUALU, KAIP TĄ DAROME MES, MIRTINGIEJI, PAKELIUI Į ROJŲ.
Tačiau TOKIOS AUKŠTO RANGO IR TOBULOS IR HARMONINGOS ASMENYBĖS, NEKINTANČIOS ASMENYBĖS, TAIP PAT TURI SAVO POTENCIALĄ` PAVERSTI AKTUALU – SAVO PATYRIMU PAŽINTI TIEK KŪRINIJĄ, TIEK IR DVASINĖS ŠEIMOS NARIŲ BROLYSTĘ, TODĖL JOS YPAČ TROKŠTA DIRBTI MOKYTOJAIS PATIEMS ŽEMIAUSIEMS SAVO DABARTINIU AKTUALO STATUSU MIRTINGIESIEMS APGYVENDINTOSE PLANETOSE. - Algimantas - Mokymas apie asmenybę ir NAUJOJI žinia apie gyvybę moters įsčiose, 2013 01 01
Violeta
2015-09-15 18:27:31
Aš žinau, kaip jums sunku eiti šituo šviesos keliu. Jūs nesate sukaupę nei patyrimo, nei pasitikėjimo, kad šitas, toks nematomas, kelias yra tikras, realus, ir jums naudingas. Dėl to jūsų siela negali pasireikšti taip lengvai, be baimės ir be nuogąstavimų, kad ji pasirinko Mano kelią, ir tuo pačiu nepadarė klaidos. Ir kada ji vis labiau savo vidų atveria Man, ji vis stipriau ima patirti šito kelio teisingumą ir tvirtumą. O tada ji pradeda veikti meilės ir gėrio akstinu, net ir atlikdama ankstesnius savo vaidmenis ir funkcijas tiek šeimoje, mokykloje, tiek gatvėje, visuomenėje. Tačiau jau turėdama visiškai kitokius vertinimus ir kriterijus. Šitaip vystosi jūsų nepakartojamos asmenybės nepakartojama tapatybė.
Aš dovanoju asmenybę su jos tapatybe.
Tai du neatskiriami vienas nuo kito Manosios dovanos jums atsiskleidimo lygiai – asmenybė, talpinanti jūsų visą individualumo potencialą per amžiną gyvą ryšį su Manimi, ir jūsų tapatybė – kaip jūsų asmenybė savo vieną ar kitą potencialą jau pavertė aktualu. Todėl jūsų tapatybė yra ne kas kita, kaip jūsų tikrasis aš tą akimirką.
O tikrasis aš ir yra jūsų siela, kurią jūs kuriate savo protu drauge su Mano dvasia, jūsų vadinama Minties Derintoju. O siela negali vystytis ir atsiskleisti be gyvo ryšio su Manimi. Todėl ir jūsų tapatybė negali pasireikšti be gyvo ryšio su Manimi bet kuriuo konkrečiu momentu.
Todėl Man egzistuoja tik tie Mano vaikai, kurie yra savo tapatybe tapę realūs, o kiti Mano vaikai savosios tapatybės, kurios Aš laukiu, kad atsiskleistų, dar nepatyrė ir dėl to jų ryšys su Manimi nėra užfiksuotas, ir dėl to jie gyvena savo asmeninį gyvenimą atlikdami tik savo vaidmenis ir funkcijas be Manęs, vien savo intelekto dėka, ir yra tarsi šešėlis be tikrojo šeimininko. - Akimirkos Amžinybė - 65. Tėvo mokymas apie tapatybę 2009 02 13
Violeta
2015-09-13 17:28:30
Viena Rojaus-Havonos diena tiktai septyniomis minutėmis, trimis sveikomis ir viena aštuntąja sekundės dalimi trumpesnė už vieną tūkstantį dabartinių Urantijos keliamųjų kalendorinių metų. Urantijos Knyga;153-3-10
Rita
2015-09-13 12:11:09
Šitą aš jums sakau tam, kad susimąstytumėte, jog bet koks neigiamas žingsnis, kurį jūs žengiate sąmoningai, apmąstę, nesvarbu koks menkas jis pasirodytų jūsų akims, vis tiek turi poveikio jūsų pačių organizmui.( Jėzus Kristus Kalbu Jums Vėl, naujas leidimas 305-04)
vvita
2015-08-18 23:13:02
Aukštos kultūringos civilizacijos pasiekimui reikalinga, pirma, idealus gyventojo tipas ir, tada, idealūs ir adekvatūs mechanizmai, kurių dėka tokie piliečiai gali valdyti tokios išsivysčiusios žmonių visuomenės ekonomines ir politines institucijas.
Bažnyčia, dėl per didelio netikro jautrumo, ilgą laiką tarnavo neprivilegijuotiesiems ir nelaimingiesiems, ir tai buvo gerai, bet tas pats jautrumas atvedė į rasiniu požiūriu neišmintingą degeneruotų palikuonių, kurie milžinišku laipsniu sulėtino civilizacijos pažangą, išsaugojimą.
UK 1088-03-04
IRENA
2015-08-11 09:21:40
Tikrovė skirtingai aktualizuojasi įvairiuose visatos lygiuose; tikrovė atsiranda Visuotinio Tėvo begalinėje valioje ir jo valia ir gali būti įgyvendinta trimis pagrindiniais aspektais daugelyje skirtingų visatos aktualizavimosi lygių: 1. Nesudievinta tikrovė apima diapazoną nuo neasmenių energijos sferų iki visuotinės egzistencijos neįasmeninamų vertybių tikrovės valdų, net iki Beribio Absoliuto buvimo.
[7]▼ 2. Sudievinta tikrovė apima visus begalinius Dievybės potencialus, kylančius į viršų per visas asmenybės valdas nuo žemiausiojo ribinio iki aukščiausiojo begalinio, šitokiu būdu aprėpdama sferą viso to, kas gali būti įasmeninama ir daugiau – net iki Dievybės Absoliuto buvimo. 3. Tarpusavyje asocijuota tikrovė. Visatos tikrovė, kaip yra manoma, yra arba sudievinta arba nesudievinta, bet žemesnėms už sudievintas būtybėms egzistuoja tarpusavyje asocijuotos tikrovės milžiniška sfera, potenciali ir besiaktualizuojanti, kurią sunku identifikuoti. Didelė dalis šitos koordinuotos tikrovės yra Visuotinio Absoliuto valdose.
Tokia yra originalios tikrovės pirminė samprata: Tėvas inicijuoja ir palaiko Tikrovę. Tikrovės pirminiai diferencialai yra tai, kas yra sudievinta ir kas yra nesudievinta – Dievybės Absoliutas ir Beribis Absoliutas. Pirminis ryšys yra įtampa tarp jų. Šitą Tėvo inicijuotą įtampą tobulai sumažina Visuotinis Absoliutas, ir ji įsiamžina kaip Visuotinis Absoliutas.
UK-0006-0007-01-05.
IRENA
2015-08-11 07:00:07
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]