Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

(1505.5) 135:9.5 Šitos keturiasdešimt dienų buvo sunkus laikotarpis Jonui ir jo mokiniams. Koks turi būti Jono ryšys su Jėzumi? Iškildavo daugybė klausimų, kuriuos reikėjo aptarti. Ėmė reikštis politikavimas ir savanaudiškas siekis iškilti. Kilo intensyvios diskusijos apie Mesijo įvairias idėjas ir sampratas. Ar jis taps kariniu vadu ir karaliumi iš Dovydo giminės? Ar jis sunaikins romėnų kariuomenes, kaip Jošua sunaikino kanaanitus? Ar jis ateis, kad įkurtų dvasinę karalystę? Jonas, su mažuma kitų, buvo linkęs manyti, kad Jėzus atėjo tam, jog įkurtų dangaus karalystę, nors jam pačiam iš viso nebuvo aišku, kas būtent sudaro šitą dangaus karalystės įkūrimo misiją.

Goda
2015-01-27 00:42:13

AŠ LAIKAU VISĄ KŪRINIJOS PRAEITĮ IR ATEITĮ DABARTINĖS AKIMIRKOS AMŽINYBĖS GLĖBYJE, IR MAN YRA VISKAS TIK DABARTIS. Tai argi gali būti kitaip, kad praeities ar ateities netalpintų savyje ir Manoji dalelė – JŪSŲ – KIEKVIENO – MINTIES DERINTOJAS? Aišku, kad ne, jis taip pat prisipildo Manosios įžvalgos, ir ją perteikia jums, perteikia į jūsų PASĄMONĘ, kuri Mano ir sumanyta tam, kad apsaugotų jūsų MATERIALIAS SMEGENIS NUO PERKRŪVIO, kuris sukeltų pavojų jūsų mąstymo procesui, ir materialiam protui. Štai kodėl, kada jūs neturite GILUMINIO PASITIKĖJIMO MANIMI, ir kada siekiate dvasinės šviesos NE NUOSEKLIAI, BET MĖGINDAMI ŠUOLIUOTI PER DIDELIAIS ŠUOLIAIS, ne vienas nupuolate į tokią proto būseną, kurią kiti pavadina išprotėjimu, depresija, ar asmenybės susiskaldymu, kai MANASIS SŪNUS AR DUKRA NEBETENKA REALAUS TIKROVĖS SUVOKIMO, IR SUJAUKTOS PASĄMONĖS VIEŠPATIJOJE NET IR DABARTIES AKIMIRKĄ IŠKREIPIA SAVO ILIUZINĖMIS IR NETIKROMIS SAMPRATOMIS, KURIOS NEBETURI JOKIO RYŠIO SU DVASINE ŠVIESA IR MANIMI. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo apie pasąmonę ir informaciją joje apie ateitį. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai .2013.08.19 )

rimantasKaunas
2015-01-22 12:58:36

Jūs turite žinoti, kad šitame dvasinės ir fizinės materijos pasaulyje jūs atrasite daugybę nesuprantamų sankryžų, kuriose negalėsite paaiškinti, kodėl vienokie ar kitokie reiškiniai pasireiškia labai netikėtais rakursais. Vien dėl to, kad jums stinga, kol kas, sisteminių žinių, jūs negalite labai didele dalimi valdyti energijos. O šitos ENERGIJOS ĮSISAVINIMO KELYJE YRA JŪSŲ DVASINIS ATSIVĖRIMAS MUMS. Juk jūs Mus ir vadinate – Energijos Šaltiniai ir Centrai, todėl kuo daugiau jūs atsiversite Šitiems Energijos Šaltiniams ir Centrams – Mums Trims Rojaus Trejybės Asmenims ir Asmenybėms – tuo labiau jūs pradėsite patirti, kaip jūs apvaldote energiją,
apvaldote tai, kas jums atrodo kaip fantastika, neįmanomi dalykai. ( Iš Tėvo mokymo apie minties energijos nukreipimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2015-01-19 11:45:37

KIEKVIENAS jūsų apsilankymas GYVOJOJE Šventovėje – tai jūsų yra ASMENINIS STIPRINIMAS, STIPRINANT KITUS. VIEN TIK DALYVAVIMU jūs stiprinate, reiškia, tuo pačiu ARTINATE JŪSŲ RYŽTINGESNĮ veikimą, kad greičiau gimtų toji KARTA, kuri PATIRS ŠVIESĄ Šviesos ir Gyvenimo visuomenėje. Visuomenė nebus nušvitusi vienodai visoje planetoje. Ji nušvis palaipsniui – atskirose nedidelėse salelėse. Štai jūsų ir YRA toji salelė, kur jūs DABAR gyvenate, ir jūs esate tos salelės BRANDUOLYS. Jūs šitą salelę auginate. Ir nuo jūsų priklauso, kiek ta salelė įgaus tos šviesos ryškumo, gelmės. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo-atsakymo, kodėl į gyvąją
šventovę urantai ateina nevisada. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2015-01-14 10:49:04

DONORŲ KELIAS, ORGANŲ TRANSPLANTAVIMO kelias – tai NĖRA Mano gyvasis kelias. Manajame kelyje, jūs jau puikiai žinote, kad kūnas sveiksta nuo jūsų pasąmonės ir sąmonės kuo aukštesnio dažnio Manųjų virpesių ĮSIVIEŠPATAVIMO. Ir tą jūs patiriate BŪSENA. Ir būtent šitoji būsena pasiekia kiekvieną fizinio kūno ląstelę, ir ją išgydo iš vidaus. Aš jums sakau – KIEKVIENĄ, reiškia, KIEKVIENO organo. Jūs dažnai pasakote, kad žmogus stebuklingai pasveiko. Tai – ne stebuklingas pasveikimas. Mano tikrovėje stebuklų nėra. Tai buvo natūralus pasveikimo procesas per atsivėrimą Man ir Manosios, jūsų vadinamos Apvaizdos, Mano suteiktą pagalbą.
Štai kodėl jūs turite kreipti dėmesį į GYVĄJĮ KELIĄ, ir neeikvoti energijos NET ir APMĄSTYMAMS apie organų persodinimą.
TAI – TAMSOS KELIAS! ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo apie organų donorystę. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai ).

rimantasKaunas
2015-01-12 10:37:20

Ir tol, kol jūsų viduje kunkuliuos nors ir ant pačios mažiausios ugnies verdantis vanduo, pilnas natūralių žmogiškųjų troškimų ir interesų, ir siekių tuos interesus patenkinti, tol jūsų dvasinis Mano jums suteiktas protas, galintis iš Manęs semtis tiek kosminės ĮŽVALGOS, TIEK IR IŠMINTIES GYVENTI ŠITAME PASAULYJE PALAIMOS BŪSENOJE, niekaip negalės ĮSIVIEŠPATAUTI JŪSŲ MATERIALAUS PROTO ATŽVILGIU, ir tada jūs kartas nuo karto – vieni – LABAI DAŽNAI – KITI, o dažniausia nuolat – dar kiti MANO MYLIMIAUSI vaikai lygins savo kasdienį gyvenimą su savo draugų, bendradarbių, giminių, vaikų, tėvų, ar šiaip net nepažįstamų, o matomų per televiziją
ar kino filmuose, ar gatvėje, gyvenimu ir aplinka. Ir visiškai natūrali tokio proto reakcija bus nusivylimo tam tikras laipsnis, ir kartėlis, kad savo gyvenimo negalite sutvarkyti taip, kaip jį – jums taip atrodo – sutvarkė kiti, kuriuos šitaip matote jūs. ( Is Tėvo mokymo apie mūsų misiją šioje planetoje. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013 12 16 ).

rimantasKaunas
2015-01-10 12:55:37

Žinokite, kuo daugiau jūs aprėpsite visos kūrinijos Manąja meile, tuo mažiau liks negyvo ritualo jūsų gyvenime, tuo mažiau bus baimės dėl mirties, tuo mažiau bus nežinios dėl rytojaus. Ir visa tai pavirs į jūsų aktyvų, dorą, ir teisinga kasdienį gyvenimą, kuris kiekvieną dieną jums teiks tik palaimą ir pasitenkinimą, kad dar vieną dieną praleidote su Manimi, Manyje, ir jausdami Mane savyje. Ir tada iš jūsų gyvenimo mirties baimė bus pasitraukusi visiškai. Ir tik tada žinosite labai tvirtai, kad Aš esu GYVYBĖS ŠALTINIS, KAD SU MANIMI NIEKADA MIRTIES NEBŪNA, NES AŠ ESU AMŽINAS IR GYVAS, IR VISA, KAS YRA MANYJE YRA GYVA TAIP PAT. ( Is Tėvo dvasios, Minties Derintojo, apie mirties baimę ir mirusiųjų metinių paminėjimą. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai ).

rimantasKaunas
2015-01-09 11:04:37

DVASINIS KELIAS YRA AŠ – TAI TIKROVĖS GYVASIS KELIAS. TAI YRA GYVENIMAS. Ieškojimai – tai nėra dar tas kelias, tai yra tiktai ėjimas į tą kelią, nors Aš talpinu viską savyje – ir tuos takelius, ir patį tikrovės gyvąjį kelią. Takeliai yra jūsų klaidžiojimai, gyvasis kelias yra jūsų gyvenimas drauge su Mumis, patiriant palaimą, ne kančią, bei pasimėgavimą savuoju žingsniu, ir vis didesnį pasitikėjimą Mūsų vedimu iš vidaus, ir vis stipresnį atsidavimą šitam vedimui, ir vis galingesnį liudijimą – kad tik su Mumis jūs galite būti sveiki, ramūs, patiriantys palaimą, ir prasmingai gyvenantys kiekvieną akimirką pašvęstą MUMS – o tai savaime
jau
reiškia – VISIEMS, nes Mes jus mylime visus vienoda ir nedalinama meile. Taip ir jūs, turėdami gyvojo kelio vis tvirtėjantį savo asmeninį žingsnį, žengiate VISŲ LABUI, ir tą darote iš meilės. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo - kodėl tiek mažai yra einančiųjų gyvuoju keliu ).

rimantasKaunas
2015-01-05 12:12:56

Kada nors karalystės vaikai suvoks, jog stiprūs emociniai jausmai nėra tapatūs dieviškosios dvasios vedimui. Jeigu žmogus jaučia stiprų ir keistą norą, ką nors padaryti ar nuvykti į kokią nors vietą, tai nebūtinai reiškia, jog tokie impulsai yra viduje gyvenančios dvasios vedimas. 1766-02 ( Iš Jėzaus mokymo apaštalams. Urantijos tarpinių būtybių komisija ).

rimantasKaunas
2015-01-04 10:57:34

Jūsų aplinka nėra palanki, dabartiniu metu, jūsų dvasiniam augimui, kadangi aplinka nesupranta gyvo ryšio su Mumis, ir jai reikalingi išoriniai veiksmai, kurie tam tikra išraiška paliudytų, kad tai yra bendravimas su Mumis. Jūs tuos veiksmus pavadinate ritualais, išoriniais materialiais atliekamais veiksmais. Tuo tarpu gyvo atsivėrimo būsena, kuri iš tikrųjų ir atstato energetinę sutrikdytą pusiausvyrą jūsų fiziniame kūne, nėra matoma jokiais atliekamais veiksmais. Ji yra PATIRIAMA, viduje, ir bet koks jūsų būsenos paaiškinimas materialiais žodžiais, materialiais teiginiais nėra adekvatus tam protui, kuris iš viso gyvena dogmos ir ritualų aplinkoje. ( Is Begalinės Dvasios-Kūrinijos Motinos-Kūrinijos Sesės atsakymo-mokymo, kodėl taip ilgai nepagerėja fizinė būklė, nors ir meldžiamasi. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2012 11 03 ).

rimantasKaunas
2015-01-02 12:00:41

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal