Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Mano mylimas sūnau, aš tave mokau, kad palaipsniui atsisakytum tokio požiūrio į Jėzaus gimtadienio šventimą, kokį turėjai iki šiol. Ir ne dėl to, kad neverta paminėti Jėzaus pasirodymo jūsų planetoje materialiu pavidalu pirmosios dienos, bet kad šitoji diena nenustelbtų paties Jėzaus nugyventų pilnų meilės ir šviesos Manojoje tiesoje dešimtmečių, toli pranokstančių tą akimirką, kada jis pasirodė kaip bejėgis vaikelis, gimęs iš moters įsčių.

Argi jūs nesuvokiate, kad gimimas yra tik akimirka, nuo kurios prasideda jūsų augimo ir brendimo Manojoje šviesoje procesas? Ir kiekvienas naujas laiptelis yra vertas pažymėjimo tokia prasme, kad jūs vis daugiau tampate Mano atspindžiu ir atvaizdu kitiems savo sielos broliams. O koks gi jūs Mano atvaizdas gimimo akimirką – jūs bejėgis ir nesuvokiantis pats savęs ir savo aplinkos? Argi Aš esu toks, kad nesuvokiu Savęs ir Savosios aplinkos? Ne, Aš jums suteikiu visos amžinybės Savojo Aš atsiskleidimo procesą, o jūs imate švęsti tą akimirką, kada dar tas vaikelis nenusipelnė savo bent mažiausiu sprendimu jūsų tokio dėmesio, kad turėtumėte kasmet tokią dieną jam skirti himnus ir šlovės giesmes.

Kodėl jūs šitaip elgiatės? Todėl, kad jus visą laiką mokė tik tokio išorinio ritualizmo. Dėl to jūs ir savo gimtadienius švenčiate. Tačiau, koks gi jūsų gimime yra jūsų paties asmeninis nuopelnas, kad tą dieną visą dėmesį skirtumėte sau, net ir dovanas gautumėte? Tai nepelnytos dovanos.

Dabar tu gauni naują mokymą, kad pažymėtumėte ne Jėzaus gimimo pradinį atskaitos tašką šitame pasaulyje žmogiškuoju materialiu pavidalu, bet savojo augimo procesą drauge su Manimi ir gyvuoju Jėzumi kasdien lygiai tokia pačia šventine nuotaika ir tokios pačios pakilios būsenos, kokią jūs jausdavote šitą pačią iškilmingą rugpjūčio 21-ąją.
...
Todėl drąsiai ragink savo sielos brolius ir seses atsisakyti vienos akimirkos išskirtinio dėmesio ir pakeisti ją visu gyvu savojo augimo procesu. - Akimirkos Amžinybė, 78. Tėvo mokymas apie Jėzaus gimtadienį, ir mūsų gimtadienius 2009 08 21 00 val. 01 min.

Spausdinti

Violeta
2015-01-01 16:56:03

Tai, ką meile vadinate JŪS, labai dažnai neturi nieko bendro su Manąja meile, nes jūs labai dažnai instinktus supainiojate su Mano meile. Tai, kad jūs sakote, kad jaučiate meilę priešingai lyčiai ar savo vaikui, motinai, tėvui, tai nėra MANO TIKROJI MEILĖ. Tai Mano sumanyto evoliucinio plano instinkto pasireiškimo forma primityvioje gyvulinėje visuomenės išsivystymo fazėje. Tačiau ši fazė yra būtina – kaip pakopa – žengiant į Manosios meilės realią tikrovę, kurioje instinktai nustoja viešpatauti ir jų vietoje dominuoja Manosios meilės DVASINIS PASIREIŠKIMAS, kuris ir apima kiekvieną visuomenės narį, ir visų narių atžvilgiu šis narys išreiškia
lygiai tą pačią MANO MEILĘ – REALIĄ IR NEIŠKREIPTĄ – VISIEMS visuomenės nariams VIENODAI – nė vieno neišskiriant ir nė vieno neatstumiant. Tokia yra MANOJI MEILĖ, KURIĄ MES TRYS ROJAUS TREJYBĖS ASMENYS PASKLEIDŽIAME VISAI KŪRINIJAI IR NĖ VIENO JOS PAKRAŠČIO NENUSKRIAUSDAMI. Todėl Mūsų meilės niekada nebūną nė menkiausio trūkumo. Jos iškraipymai ir trūkumai atsiranda tik tokioje primityvioje, dar barbariškoje, dvasinio išsivystymo prasme, visuomenėje, kuri yra visiškai supainiojusi Manosios meilės reiškinį su savo instinktų ir ydų pasireiškimo išrorinėje aplinkoje veiksmais ir patyrimais. ( Iš Tėvo mokymo - KAS YRA MEILĖ ? . TĖVO - ROJAUS
TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2015-01-01 12:44:51

Aš išdėstau didžiulius savosios meilės fejerverkus jūsų sielos viduje, kad jie šviestų fejerverkais-darbais jūsų sielos broliams, kada jūs kasdien, ir tyliai, tarnaujate Man. Stenkitės pamatyti Mano dvasinius fejerverkus ir vadovaukitės jų spalvingomis šviesomis, kurios suteikia jums laimę ir energiją kasdien, šituo, paversdamos kiekvieną dieną Naujųjų Metų šventimo diena DVASIOJE. Tai suteikia daug didesnį atpildą jūsų sielai negu Naujųjų Metų materialus šventimas, nors tam jūs vis dar suteikiate per daug svarbos. Is Tėvo mokymo apie Naujųjų Metų šventimą .TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai 2006 01 02.

rimantasKaunas
2014-12-31 11:49:40

Atsivėrimas tai nėra durų atrakinimas ir atidarymas.
Kaip ir dažnai jūs girdite iš Algimanto pasakymą – pakelkite savo vožtuvą, kad įleistumėte daugiau iš Manęs gyvojo vandens, gyvųjų meilės virpesių. Vėl, vožtuvas nėra tai, ką jūs patiriate atsivėrimu, atsivėrimas tai yra JŪSŲ TIKRASIS AŠ, kada jūs PRANOKSTATE tą materialią aplinką, kuri jus įtraukia kaip sūkurys, kaip verpetas į savo gyvenseną, tada jūs netenkate savo tikrojo aš. O kada jūsų tikrasis aš ima lukštentis, kaip viščiukas iš kiaušinio, štai tai ir yra tas atsivėrimas – tai yra JŪSŲ PAČIŲ TAPIMAS, KAIP AŠ JUS IR SUMANIAU, DVASIA – TAPIMAS TIKRUOJU AŠ, kuris ir pajunta tą palaimos būsenos pasireiškimą savyje. ( Iš Tėvo
mokymo-atsakymo apie gyvąjį dvasinio atsivėrimo mechanizmą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2014-12-29 10:45:36

Įtikėjimas – tai nėra tai, kuo jūs galite patikėti klausydamiesi kitų arba skaitydami. ĮTIKĖJIMAS – TAI JŪSŲ GYVENSENA, jūsų gyvasis tikrasis dvasinis AŠ, atsivėręs Mums visa savo nuoširdžia išraiška, ir juntantis GYVĄ MŪSŲ TEKĖJIMĄ Į JO VIDŲ.
Todėl įtikėjimo pakeisti negalima NIEKUO. Negalima jo niekaip kitaip įtakoti, TIKTAI PER GYVĄ ATSIVĖRIMĄ MUMS, NES MES JUS PRIPILDOME GYVASTIMI IR GYVYBINE ENERGIJA, kad jūsų kūnas taptų veiklus dabartiniame pasaulyje. ( Iš Tėvo mokymo apie žmonių išlikimą dabar, kada kiekvienas turi Minties Derintoją, perteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje po gyvųjų pamaldų Kaune, 2011 07 31 ).

rimantasKaunas
2014-12-27 11:45:23

Jūs turite žinoti, kad jums meldžiantis jūsų viršsąmonė atsiveria Mūsų gyvam bendravimui ir kaip tik šitą akimirką jūsų sąmonė yra pajėgi pasiųsti šituos aukšto dažnio virpesius iš jūsų tikrojo aš, ir šitie realūs virpesiai pasiekia kiekvieną asmenį, į kurį jūs nukreipėte juos, ir jie švelniai pasibeldžia į jo pasąmonę, kad net ir jo sąmonė galėtų pajusti tam tikrą keistą ir nepažįstamą impulsą, ir šitas impulsas privečia jį pakeisti savo ankstesnį sprendimą ir iš naujo jį apmąstyti, ir paieškoti geresnio sprendimo kelio. Šituo jūs įnešate savo indelį į aplinką panašiai kaip saulės spinduliai tirštame rūke, kada vis
stipresni saulės spinduliai miglą išsklaido ir jūs galite matyti peizažą, kuris tik prieš akimirką buvo visiškai paslėptas nuo jūsų žvilgsnio. ( Iš Amžinojo Sūnaus - Motinos - Brolio mokymo apie globalizaciją. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2014-12-26 10:07:59

Tiesa yra graži, nes ji yra tiek pilna, tiek simetriška. Kada žmogus ieško tiesos, tada jis siekia to, kas yra dieviškai realu. Urantijos Knyga 42-05-03

Mantas
2014-12-24 12:30:12

Mano mylimas sūnau, jeigu nors akimirką Mane kas nors pajunta esantį gyvą ir tikrą savo paties viduje, tada tokiam Mano sūnui nustoja egzistuoti ritualinės šventės ir negyvos tradicijos.
Ir jos nebetenka vertės ir prasmės ne dėl to, kad toks Mano sūnus pradeda šitokias šventes menkinti ar jų nebevertinti; tiesiog jis pajunta jų išorinę formą be vidinio turinio, kurį pripildau tiktai AŠ; ir niekas kitas, nes tik Aš visą laiką gyvenu jūsų viduje, kiekviename iš jūsų, ir tik per Mane jūs galite pajusti tikrąją ir gyvą tikrovę aplink save. O pajutę GYVĄ IR TIKRĄ tikrovę jūs pamatote, kad dirbtiniai ir bet kokie netikri šventimai JŪSŲ SIELOS NEBEPATENKINA. Tėvo dvasia, Minties Derintojas, mokymas apie Kalėdas. Tevo-Rojaus Trejybes - AS ESU mokymai 2007 12 20.

rimantasKaunas
2014-12-24 10:37:47

Aš visada būnu – kiekvieną akimirką – ir kiekviename iš jūsų, todėl kai tik jus apima nerimo akimirka, ir net nežinomybės baimė, tuoj pat remkitės į Mane, esantį jūsų viduje, ir niekada nieko nebijokite, nes AŠ TIKIU – IR PASITIKIU – JUMIS, KAD JŪS IR ESATE TAS ŠVIESOS ATSTOVAS SAVO APLINKOJE IR KARTOJE, ir tada ryžtingai veikite visų labui iš MEILĖS IR DRAUGE SU MANIMI, ŽINODAMI, KAD JŪS KURIATE KAIP BENDRAKŪRĖJAI MANO GĖRĮ SAVO LAISVOS VALIOS VEIKSMU, kaip nuolat jį kuriu Aš visai kūrinijai, drauge su kitais Mano mylimiausiais sūnumis ir dukromis.
Ir būkite tikri, kad šitaip veikdami jūs patirsite MANO JUMS SUTEIKTĄ SĖKMĘ, KURI JUS STIPRINS DVASINE PRASME KAIP DVASINĘ ASMENYBĘ, PASIREIŠKIANČIĄ MANOJOJE TIKROVĖJE. ( Is Tėvo mokymo apie mūsų misiją šioje planetoje. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai 2013.12.16 )

rimantasKaunas
2014-12-23 11:28:06

Visatos aukščiausioje filosofijoje išmintis, kaip ir protas, būna susieta su įtikėjimu. Protas, išmintis, ir įtikėjimas yra žmogaus aukščiausieji žmogiškieji pasiekimai. Protas žmogų supažindina su faktų pasauliu, su daiktais; išmintis jį supažindina su tiesos pasauliu, su ryšiais; įtikėjimas jį įveda į dieviškumo, dvasinio patyrimo, pasaulį.
Įtikėjimas su didžiausiu noru vedasi protą kartu tiek toli, kiek protas pajėgia eiti, o tada eina tolyn su išmintimi iki visiškos filosofijos ribos; ir tuomet jis išdrįsta tęsti beribę ir niekada nesibaigiančią visatos kelionę, lydimas vien tiktai TIESOS. - 1141-04-05-10, 05 - Nebadono Melkizedekas

Violeta
2014-12-22 13:57:30

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal