Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Manoji MEILĖ teka per jūsų sielos gyvą atsivėrimą Man, ir ji pripildo sielą GYVŲ MIELĖS VIRPESIŲ VISIEMS, VISIEMS IKI VIENO, IR VISIEMS VIENODAI. Manoji meilė niekada nedingsta, nors keičiasi jūsų sielos broliai ir sesės, jie atvažiuoja ir išvažiuoja, bet Manoji meilė nėra susieta su konkrečių žmonių buvimu ir išnykimu iš jūsų materialaus akiračio. MANOJI Meilė yra ŠVIESA VISUR, IR JŪSŲ VIDINIS GYVAS RYŠYS SU MANIMI PER JŪSŲ ATSIVĖRUSIĄ SIELĄ, KADA JŪSŲ MATERIALIOS SMEGENYS PATIRIA DAR DIDESNĮ TROŠKIMĄ ŠITOS PAČIOS ŠVIESOS, TIK DAR RYŠKESNĖS NEGU JI JĄ PATYRĖ IKI TOL. Ir tai sukelia tokią gyvą sielos būseną, kurią ji PATIRIA. O ŠISPATYRIMAS LEIDŽIA JŪSŲ MATERIALIOMS SMEGENIMS APIBŪDINTI TOKĮ MANOSIOS MEILĖS PAJŪTĮ, KURIO NEGALI FIKSUOTI JOKIE MATERIALŪS PRIETAISAI. ( Iš Tėvo mokymo kas yra meilė. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2014-12-22 10:33:25
Jums gyventi Manimi pavyks tik tada, kada turėsite ne tariamą, tokį, koks atrodo jums, GYVASIS RYŠYS SU MANIMI, bet TIKRĄJĮ, kada jūs patirsite Mano vedimo iš vidaus gyvą išmintį, kad jums tokių klausimų apie savo misiją nebekils, nes ji jums tiesiog neberūpės, nes jūsų VISAS GYVENIMAS BUS PRIPILDYTAS MANĘS, TAI KOKIA DAR GALĖS BŪTI KITOKIA MISIJA IR VEIKLA, SKIRTA JUMS? ( Is
Tėvo mokymo apie mūsų misiją šioje planetoje. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai 2013.12.16 ).
rimantasKaunas
2014-12-21 11:18:35
Ir niekada nebus pabaigos jūsų MOKYMUISI, NES JUMS REIKĖS ATSPINDĖTI VIS NAUJAI ATRASTUS MANO ASMENS NIUANSUS, KOKIŲ DAR IKI TOL JŪS NEĮTARĖTE, KAD TURITE SAVYJE.
SPINDĖKITE MANIMI, ir siekite naujų Mano aspektų įsisavinimo, kad juos atskleistumėte kitiems savo sielos broliams ir sesėms. ( Iš Tėvo mokymo - KAS yra MŪSŲ mokymasis?. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2014-12-20 11:33:13
Teisingumas yra neatskiriamas nuo Rojaus Trejybės visuotinės aukščiausios valdžios, bet gėris, gailestingumas, ir tiesa yra dieviškųjų asmenybių, kurių Dievybės sąjunga sudaro Trejybę, tarnavimas visatoje. Teisingumas nėra Tėvo, Sūnaus, ar Dvasios požiūris. Teisingumas yra šitų meilės, gailestingumo, ir tarnavimo asmenybių Trejybės požiūris. Nė viena iš Rojaus Dievybių neprižiūri teisingumo administravimo. Teisingumas niekada nebūna asmeninis požiūris; visada jis yra daugiskaitinė funkcija.
( 0114-03, Visuotinis Cenzorius )
Algimantas
2014-12-19 10:04:03
Kaip mirtingasis materialiame kūne jūs tikrai turėtumėte žvelgti į Trejybę sutinkamai su savo individualiu apsišvietimu ir harmonijoje su savo proto ir sielos reakcijomis. Jūs galite labai mažai ką žinoti apie Trejybės absoliutumą, tačiau kada kilsite Rojaus link, tada jus dažnai nustebins Trejybės aukštybės ir galutinybės, jeigu ne absoliutumo, vienas po kito einantys atskleidimai ir netikėti atradimai. (0113-01, Visuotinis Cenzorius)
Algimantas
2014-12-18 20:02:31
„Jėzus padėdavo žmonėms šiame pasaulyje jaustis patogiai; jis išvadavo juos iš tabu vergystės ir mokė, kad pasaulis nėra iš pagrindų blogas. Jis netroško pabėgti iš savo žemiškojo gyvenimo, jis įsisavino tą metodą, kaip tinkamai atlikti Tėvo valią būnant materialaus kūno pavidalu. Jis pasiekė idealistinį religinį gyvenimą esant realistinio pasaulio sąlygomis. Jėzus neturėjo Pauliaus pesimistinio požiūrio į žmoniją. Mokytojas žiūrėjo į žmones kaip į Dievo sūnus ir numatė nuostabią ir amžiną ateitį tiems, kurie pasirenka išlikimą. Jis nebuvo moralus skeptikas; jis žvelgė į žmogų iš teigiamos, o ne iš neigiamos pusės. Jis matė, jog didžioji dauguma žmonių yra silpni, o ne blogi, daugiau intelektualiai susipainioję, o ne moraliai smukę. Bet nežiūrint jų statuso, jie visi buvo Dievo vaikai ir jo broliai.“ -03 – 2093 - Jėzaus gyvenimas.
adolfina
2014-12-16 22:25:49
Dievybės Pirmasis, Antrasis, ir Trečiasis Asmenys vienas su kitu yra lygūs, ir jie yra vienas. “Viešpats mūsų Dievas yra vienas Dievas.” Amžinųjų Dievybių dieviškojoje Trejybėje yra tikslo tobulumas ir įgyvendinimo vienovė. Tėvas, Sūnus, ir Bendrai Veikiantysis iš tikrųjų ir dieviškai yra vienas. Apie tokią tiesą yra parašyta: “Aš esu pirmasis ir aš esu paskutinysis, ir be manęs nėra jokio kito Dievo.” (0115-03, Visuotinis Cenzorius)
Algimantas
2014-12-16 12:41:20
Tai nėra tas Ištaisomojo laikotarpio planas, kuriame galėtume pasakyti – štai dabar jūsų išsirikiuoja du šimtai, ir žengia į kairę, kiti du šimtai – į dešinę. Ne, mano mylimieji, jūs turite suprasti, kad jums planas yra pateiktas JŪSŲ VIDUJE IR MANO TIESOS DVASIOJE. Kuo jūs daugiau užmegsite ryšį su savo Dvasiniais Tėvais, tuo ir patirsite tą GILUMINĮ VEDIMĄ, ir pasireikšite taip, kaip aš ir sumaniau Ištaisomojo laikotarpio programos įgyvendinimo eigoje, kad jūs pasireikštumėte – GYVAIS ROJAUS TREJYBĖS VAIKAIS – dvasiniais broliais ir sesėmis, bet tokioje aplinkoje, kuri yra šiandien, kurios skausmas, sukeltas prieš du šimtus tūkstančių
metų,
o kančia jaučiama – kaip pasekmė –,šią akimirką.( Iš Šeimininko Sūnaus Kūrėjo, mums dar žinomo jo žemiškuoju Jėzaus iš Nazareto vardu, atsakymo-mokymo apie Ištaisomąjį laikotarpį ir mūsų darbus jo metu. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS mokymai ).
rimantasKaunas
2014-12-12 10:18:43
Tiktai Mano jums suteikta asmenybės dovana numato jūsų laisvos valios panaudojimą ir BŪTENT ČIA jūs nebegalite, net ir būdami aukštesnė kategorijos gyvybė negu žvėrys, pasireikšti taip, kaip gali pasireikšti gyvūnija, neturinti laisvos valios. JŪS TURITE GALIMYBĘ RINKTIS – rinktis Manosios valios vykdymą arba ją atstumti. Ją atstumdami jūs nepasiekiate Mano jums sumanyto evoliuciniame plane vaidmens įgyvendinimo – JŪS TAMPATE ŽEMESNI negu Mano sumanyta jums rolė. ( Iš Tėvo mokymo apie mūsų tobulinimą ir mums suteikiamus iššūkius. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai 2012.09.23 ).
rimantasKaunas
2014-12-10 10:31:35
Jūs, kiekvienas, negalite panorėti ir nuspręsti už kitą, ko ir kaip reikia siekti kitam. Jūs galite apsispręsti tik pats asmeniškai, ir tik savo paties atžvilgiu. Tačiau apsisprendę asmeniškai, jūs kiekvienas, ir tampate tuo vienu vieninteliu Tėvo meilės ir tiesos deglu, kuris ir parodys jums asmeniškai tikrąjį kelią. Kitas irgi pamatys savo tikrąjį kelią. Dar kitas – taip pat. Ir toji Tėvo meilės ir tiesos ugnis, kiekvieną asmeniškai ir atves į brolišką šeimą, nes šitoji šviesa, nors ir uždegta kiekvieno asmeniškai ir dega kiekvienam individualia šviesa pagal kiekvieno pajėgumą tą šviesą matyti, kad neapakintų, bet ji vis tiek veda į vieną ir tą patį kelią – tarpusavio brolystę milžiniškoje Tėvo dvasinėje visos kūrinijos šeimoje.169 - 03 JĖZUS KRISTUS - KALBU JUMS VĖL.
adolfina
2014-12-08 21:46:01
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]