Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Taip, kaip Aš jums padovanojau, kiekvienam iš jūsų, dvasinę asmenybę, lygiai taip Aš padovanojau RELIGIJĄ – TIKROVĖS RYŠĮ SU MANIMI KAIP ŠIOS TIKROVĖS ŠALTINIU – padovanodamas Savo fragmentą – Minties Derintoją – ir Manojo fragmento veikimas jūsų MATERIALAUS-MORONTINIO-DVASINIO proto viduje, ir jūsų asmenybė, pažadinta Manajam vedimui iš vidaus, ir sudaro šią APREIKŠTĄJĄ religiją be jokio materialaus ritualo, kadangi tai yra išimtinai DVASINIS IR GYVAS RYŠYS TARP JŪSŲ TĖVŲ – TRIJŲ ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ – IR JŲ VAIKŲ PER VISĄ KŪRINIJĄ. Ir viskas, kas yra nuspalvinta net menkiausiu MATERIALAUS ritualo prisilietimu, sutrauko šį GYVĄ dvasinį ryšį tarp Manęs ir Manųjų vaikų, ir parengia areną kokios nors naujos evoliucinės religijos sukūrimui, ateityje pasmerktą išnykti. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymO - Kas yra APREIKŠTOJI religija? ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai .2013.11.28 ).rimantasKaunas
2014-12-08 12:29:57
Mano mylimas sūnau, protas yra tokia konstrukcija, kuri asmenybę išlaiko sąmoningame veikime ir ryšyje su aplinka. Ir kaip jūs gerai žinote, aplinka yra Mano pasireiškimas įvairiais aspektais.
Taigi, kad sužinotumėte, kaip veikti bet kokioje aplinkoje, kuri nuolat keičiasi, jums reikia blaivaus proto, giliai analizuojančio proto, ir giliai mąstančio proto. ( Iš Tėvo dvasios Minties Derintojo mokymo, apie protą ir sielą . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai. )
rimantasKaunas
2014-12-07 10:27:24
Tiktai valios tobulumo, harmonijos, ir vienovės dėka iš tiesų tvarinys su Kūrėju gali susivienyti; ir tokia dieviškumo būsena yra pasiekiama ir palaikoma tiktai tada, kada tvarinys toliau gyvena laike ir amžinybėje taip, kad jo ribinė asmeninė valia nuolat paklūsta Kūrėjo dieviškajai valiai. Visada troškimas vykdyti Tėvo valią turi būti aukščiausias sieloje ir vyrautis kylančiojo Dievo sūnaus prote. 1434-03-05 ( Iš Jėzaus mokymo Ganidui. Urantijos Tarpinių Būtybių komisija ).
rimantasKaunas
2014-12-04 12:20:00
Rojaus Trejybės valia yra Jos sumanytos kūrinijos evoliucijos plano įgyvendinimas mūsų – kiekvieno – asmeniniais veiksmais. Todėl tik patirdami BŪSENĄ, kada jus suvienija su Savimi Rojaus Trejybė, patirdami ir Jos vedimą iš vidaus, jūs ir išdrįsite gyventi PALAIMOS GYVENIMĄ, KURIS JUMS IR NUMATYTAS Rojaus Trejybės, bet tik vykdant Jos valią. Todėl pirmasis žingsnis į Rojaus Trejybės valios vykdymą yra SAVOSIOS VALIOS SULIEJIMĄ SU ROJAUS TREJYBĖS VALIA.
( Algimantas: Kaip atpažinti Tėvo-Rojaus Trejybės valią, ir ją vykdyti neapsirinkant? )
rimantasKaunas
2014-12-03 10:38:30
Visą laiką prisiminkite, jog tai, ką daro Begalinė Dvasia, yra Bendrai Veikiančiojo funkcija. Tiek Tėvas, tiek Sūnus veikia jame, per jį, ir kaip jis. Bet būtų bergždžia mėginti išaiškinti Trejybės paslaptį: trys kaip vienas ir viename, ir vienas kaip du ir veikiantis už du. (0112-08 Visuotinis Cenzorius)
Algimantas
2014-12-02 12:23:55
Iš visų absoliučių susivienijimų, Rojaus Trejybė (pirmoji trivienybė) yra unikali kaip asmenės Dievybės išskirtinis susivienijimas. Dievas veikia kaip Dievas tiktai Dievo ir tų, kurie gali pažinti Dievą, atžvilgiu, bet kaip absoliuti Dievybė jis veikia tiktai Rojaus Trejybėje ir visatos visumos atžvilgiu.
Amžinoji Dievybė yra tobulai suvienyta; nepaisant šito, yra trys tobulai individualizuoti Dievybės asmenys. Rojaus Trejybė padaro įmanoma tai, kad vienu ir tuo pačiu metu būtų išreikšta Pirmojo Šaltinio ir Centro ir jo amžinųjų lygiaverčių partnerių charakterio bruožų ir begalinių galių visa įvairovė ir nepadalintos Dievybės visatos funkcijų visa dieviškoji vienybė. (0112-04/05, Visuotinis Cenzorius)
Algimantas
2014-12-01 18:45:05
Tačiau kokie bebūtų Mūsų perteikiami mokymai jums, kiek giliai juos beperteiktumėte kitiems, jie yra tik TEORINIAI TEIGINIAI, KOL JŪS JŲ NEPAVERČIATE SAVO GYVENIMU. Todėl JŪSŲ DVASINIS ATSISKLEIDIMAS YRA NE MŪSŲ MOKYMŲ IŠGIRDIMAS, O MŪSŲ SUTEIKTŲ MOKYMŲ – ir per kitus Mūsų vaikus – ĮSISAVINIMAS SAVAJAME ASMENINIAME GYVENIME. Todėl dvasinis laiptelis priklauso ne nuo Mūsų mokymų girdėjimo, bet nuo Mūsų šitų teorinių teiginių pavertimo jūsų kasdiene praktika. O kaip tuos mokymus jūs gavote: ar tiesiogiai iš Mūsų, ar per kitus dvasinius brolius ar seses, ar skaitydami Mūsų kitų vaikų priimtus Mūsų apreiškimus, tai nesudaro esmės JUMS, jūsų
prasmė yra šitų mokymų ĮSISAVINIMAS – GYVENIMAS JAIS. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo - atsakymo apie Rojaus Trejybės mokymų išgirdimą tiesiogiai. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai. 2013.06.29 ).
rimantasKaunas
2014-11-28 10:16:20
Niekas į šitą planetą neatgabens naujų gyventojų, kurie pakeistų jus. Mes PASITIKIME jumis. Jūs esate tos IŠTAKOS, kurios paskleis – JAU PASKLEIDŽIA – MŪSŲ GYVĄJĄ ŠVIESĄ VISAI ŽMONIJAI.
Todėl siekdami Apvaizdos Apsaugos, nesiekite, kad ji jums būtų suteikta – JINAI JAU YRA SUTEIKTA – bet NAUDOKITĖS JA, BENDRADARBIAUDAMI SU APVAIZDA VISŲ ŠVIESOS LABUI. ( Iš Tėvo mokymo apie mums suteikiamą Apvaizdos apsaugą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2014-11-25 10:17:19
Kadangi Mūsų veikimas iš vidaus yra toks subtilus, švarus, tyras, kad apkerpėjusi žmogaus materialaus proto galia nėra taip lengvai išjudinama be išorinių matomų veiksmų, kurie priverstų tokį surambėjusį materialų protą, žvelgiantį į tokius veiksmus, užduoti sau klausimą – kodėl yra tokie skirtingi veiksmai, kuriuos mato jie, ir kuriuos atliekate jūs, ir kurių jie neatlieka – todėl jūs ir esate Mūsų mylimiausi vaikai, kad gyventumėte kitiems matomą Mūsų šviesos ir meilės gyvenimą. JŪS GYVENSITE TOKĮ GYVENIMĄ ŠVIESOJE IR TIESOJE VIS AIŠKIAU, IR RYŠKIAU MATOMĄ KITIEMS, KUO STIPRIAU REIKŠIS IR VIEŠPATAUS JŪSŲ MATERIALIOSE SMEGENYSE,
MATERIALIAME PROTE DVASINIS MĄSTYMAS, DVASINIS MATYMAS, DVASINIS PATYRIMAS SU MUMIS, MUMYSE, IR JUS VISĄ LAIKĄ LAIKANT SAVAJAME DVASINIAME GLĖBYJE, O JŪS JAUSITE MŪSŲ DVASINĮ BUVIMĄ SAVO VIDUJE. ( Amzinojo Sunaus - Motinos - Brolio mokymas aie dvasinio proto isisviespatavima mumyse, ir jo pasireiskima. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai . 2013.O5.O4 ).
rimantasKaunas
2014-11-21 10:23:16
Kada Aš kalbu apie įtikėjimą į MANE, Aš kalbu apie jūsų aukštesnį protą, kuris ima viešpatauti žmogiškojo proto atžvilgiu – sielos morontinį protą ir išmintį Aš turiu omenyje.
Ir šitam, aukštesniam, jūsų protui įtikėjimas į Mane, Kuris Esu dvasinis, ne materialus, yra prieinamas gyvas dvasinis ryšys su Manimi, ir net pasikalbėjimas su Manimi, ką dabar tavo morontinis, sielos, daug aukštesnis protas ir daro priimdamas iš Manęs šitą mokymą apie įtikėjimą, kad jį galėtų perskaityti ir kitų tavo sielos brolių ir sesių žmogiškasis protas, kuris dar iki šiol viešpatauja jų viduje, ir jų aukštesnio, sielos, proto atžvilgiu.
Būtent žemesnysis žmogaus protas negali šitokių mokymų priimti, kada jis yra sujauktas, pilnas nepasitikėjimo ir Mano paties egzistavimu, ir net tokio gyvo ryšio galimybe, kuri užtikrina Mano mokymų perteikimą aukštesniajam, sielos, morontiniam protui. ( Is Tėvo mokymo apie įtikėjimą. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai 2009.01.11
rimantasKaunas
2014-11-18 09:50:00
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]