Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
AŠ LAIKAU VISĄ KŪRINIJOS PRAEITĮ IR ATEITĮ DABARTINĖS AKIMIRKOS AMŽINYBĖS GLĖBYJE, IR MAN YRA VISKAS TIK DABARTIS. Tai argi gali būti kitaip, kad praeities ar ateities netalpintų savyje ir Manoji dalelė – JŪSŲ – KIEKVIENO – MINTIES DERINTOJAS? Aišku, kad ne, jis taip pat prisipildo Manosios įžvalgos, ir ją perteikia jums, perteikia į jūsų PASĄMONĘ, kuri Mano ir sumanyta tam, kad apsaugotų jūsų MATERIALIAS SMEGENIS NUO PERKRŪVIO, kuris sukeltų pavojų jūsų mąstymo procesui, ir materialiam protui. Štai kodėl, kada jūs neturite GILUMINIO PASITIKĖJIMO MANIMI, ir kada siekiate dvasinės šviesos NE NUOSEKLIAI, BET MĖGINDAMI ŠUOLIUOTI PER DIDELIAIS ŠUOLIAIS, ne vienas nupuolate į tokią proto būseną, kurią kiti pavadina išprotėjimu, depresija, ar asmenybės susiskaldymu, kai MANASIS SŪNUS AR DUKRA NEBETENKA REALAUS TIKROVĖS SUVOKIMO, IR SUJAUKTOS PASĄMONĖS VIEŠPATIJOJE NET IR DABARTIES AKIMIRKĄ IŠKREIPIA SAVO ILIUZINĖMIS IR NETIKROMIS SAMPRATOMIS, KURIOS NEBETURI JOKIO RYŠIO SU DVASINE ŠVIESA IR MANIMI. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo apie pasąmonę ir informaciją joje apie ateitį. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai .2013.08.19 )rimantasKaunas
2014-11-16 09:28:16
Manęs NĖRA tose ašarose, kurios yra pykčio, godumo, neapykantos, nors jos yra taip pat materialiai matomos, bet toks Mano vaikas yra NUSIGRĘŽĘS nuo Manęs.
Jis, tuo metu, kada liejamos TOKIOS ašaros, jisai lieja jas DĖL SAVĘS. Jis lieja jas NE DĖL MANĘS, bet dėl SAVĘS. Jam skausmas kyla dėl to, kad jisai GAILI SAVĘS; gaili savęs net ir netekus mylimo žmogaus. Jis NETIKI MANIMI, kad Aš suteikiu prisikėlimą, kad niekur NEDINGO šalia buvęs artimas draugas, net ir materialus sūnus ar dukra.
Jis NETIKI Manimi. Jis NĖRA ĮTIKĖJĘS. Jis NEPASITIKI Manimi. ( Is Tėvo mokymo apie ašaras. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai 2010.01.23 ).
rimantasKaunas
2014-11-14 10:20:25
Kada jūs lankote kolektyvinio garbinimo Mūsų-jūsų gyvąją šventovę, tada jūs ne tik patiriate realiai – savo energetine būsena – dvasinę tarpusavio brolystę, ir ne tik matomų dvasinių brolių ir sesių atžvilgiu, bet ir nematomų jūsų materialiam žvilgsniui Manosios kūrinijos DVASINĖS šeimos brolystę realiu impulsu jūsų dvasiniame prote, kuris turi materialių smegenų suvokimo apribojimą. Tačiau šiuo atžvilgiu jūsų BŪSENA pranoksta materialaus proto suvaržymą ir suvokimą, todėl jums taip sunku paaiškinti savo vidines būsenas dalinantis patyrimais ir vartojant materialios kalbos žodyną, nors būsena buvo patiriama realiai.
Būtent kolektyvinė garbinimo komunija ir leidžia jums patirti būsena tai, ko nepatiriantys tokios būsenos negali suvokti savo materialaus proto siūlomomis analogijomis, kokį gi patyrimą jūs mėginate pavaizduoti, ir paprastai tokiu patyrimu nepasitiki, ir jums priešpastato gausybę neigiančių jūsų būsenos patyrimą savo lygiu suprantamų ir vertingų argumentų. Ir be Rojaus Trejybės garbinimo komunijos jūs ir patys negalite patikėti, kad tokie patyrimai įmanomi ir jums asmeniškai. Todėl gyvoji šventovė taip pat stiprina ir jūsų žingsnį gyvajame kelyje, o tuo pačiu valo jūsų pasąmonės ir sąmonės teršalus, kad jums net specialiai to nesiekiant jūs imate
vaduotis iš daugelio dogmų ir ritualų, nukreiptų net ir Mano aukštinimo kryptimi, tačiau ritualine išraiška, o ne dvasinio atsivėrimo keliu. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo - kodėl reikalinga GYVOJI ŠVENTOVĖ . 2013.09.19
TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai
rimantasKaunas
2014-11-12 10:20:26
Jūs turite ATREMTI SAVE Į MUS – DVASINĮ PAGRINDĄ – kad galėtumėte KITOMS KARTOMS suteikti daug STIPRESNĮ materialų organizmą, kuris būtų IMLESNIS DVASINIAM vedimui, kurį Mes suteikiame jums IŠ VIDAUS. Ir Apvaizda jums demonstruoja daugybę apraiškų IŠ IŠORĖS, kad evoliucijos procesas būtų kuo greičiau atstatytas jūsų planetoje iš to nukrypimo, kuris truko – nei daug, nei mažai – du šimtus tūkstančių metų.
Todėl jūs, eidami gyvuoju keliu, savuoju patyrimu taisysite net ir ne vieną įvairių mokslo sričių teiginį.
IR TĄ DARYSITE RYŽTINGAI, DRĄSIAI, IR ATVIRAI. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo - atsakymo apie agresyvumo geną.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2012.02.25 ).
rimantasKaunas
2014-11-09 10:45:54
Todėl, JEIGU JŪS GILINSITE RYŠĮ SU MUMIS, VALYSITE SAVO PASĄMONĘ, ir JOJE JŪSŲ VAIZDUOTĖ PAVIRS TIKROVĖS ATSPINDŽIU, perkeliančiu jus pačius į tolimą ateitį, bet tai nebebus dabartinė jūsų vaizduotė, o bus jūsų KOSMINĖ ĮŽVALGA, kuri pasireikš atitinkamais vaizdais jūsų viduje. Jūs suprojektuosite šitos planetos ateities viziją, kuri ateityje bus įgyvendinta. Jūs ją galėsite viduje matyti, kokia ji bus ateities akimirką. Bet tai nebus vaizduotė, tai bus jūsų tikrovės matymas į ateitį, per Mūsų gyvą ryšį jūsų viduje. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie vaizduotę. TEVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai .2012. 08. 25 ).
rimantasKaunas
2014-11-07 11:15:45
Jūs turite suprasti, kad jūsų dabar esanti PASĄMONĖ nėra jūsų nugyventos šitame pasaulyje gyvensenos pasekmė, TAI YRA VISOS EVOLIUCIJOS JŪSŲ PASAULYJE SUKAUPTA MILŽINIŠKA TAMSA, kuri ir duoda pasekmę jūsų dabartinei gyvensenai. Ir šitą pasąmoninę tamsą išskaistinti, išvalyti nėra jau toks paprastas darbas. Ir nemanykite, kad pasąmonė išsivalo per trumpą jūsų sąsajos su Mumis – garbinant – akimirką. Tam jums prireiks daugybės dešimtmečių, kad turėtumėte galimybę šviesos mintis įprasminti savo šviesos darbais. Kol jūsų mintys yra šviesios, bet jos nepaverstos darbais, tol jūs nepatiriate tamsos pasipriešinimo ir jaučiatės ramūs. Tačiau, kada mėginate tiktai tą mintį įprasminti šviesos darbu, jūs sulaukiate milžiniško pasipriešinimo iš aplinkos, ir tas pasipriešinimas jus iškart ima bauginti; bauginti, kad NE VIENAS iš jūsų PASUKATE IR LENGVESNIU keliu. ( Is Tėvo mokymo, kodėl mano teiginius iškraipo kiti mano dvasios boliai ir sesės. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai. 2011.04.09 ).
rimantasKaunas
2014-11-05 09:41:13
Jūs turite patys pajausti, kad jūs, kiek bemylėtumėte savo aplinką, iš Manęs gausite daugiau meilės, negu galite ją padalinti kitiems. Bet Aš jus raginu, nebijokite dalinti savo meilę visiems kitiems, nes kiti lygiai taip pat laukia ištroškę šitos meilės, kaip ir jūs kažkada laukėte. Jūs taip ieškojote ne dėl to, kad buvote suradę Mane, ne dėl to, kad buvote pajautę meilę, bet dėl to, kad šitos meilės jums stigo. Trūko meilės, dėl to ieškojote. Žinokite, dėl to ir kiti jūsų sielos broliai ieško šitos meilės. Dalinkite ją, kada prisipildote iš Manęs, kada atsiveriate Man. Tegu šitoji meilė, sklindanti iš Manęs, jus suvienija per Mano dvasią, jus visus. Vadinkite Mane bet kokiais žodžiais. Jeigu jūsų širdis bus atverta, jūs visada pajausite ir patirsite, kad Aš esu Tas, kurio ieškojote ir atradote. (Akimirkos Amzinybe 19-22)
ValdasAirija
2014-11-03 21:35:09
Nėra specialių receptų, ką jūs turite daryti. Gyvenkite. Gyvenkite Manimi. Gyvenkite taip, kaip jūs jaučiate vedimą iš vidaus, kurį suteikia Manoji dvasia.
Jūsų gyvenimas yra, iš tikrųjų, Mūsų palaima, kada Mes matome, kaip jūs sunkiai įveikiate viršūkalnes, kiek jums kyla abejonių, nepasitikėjimo, ir jūs vis tiek siekiate šviesos; siekiate, krisdami ir keldamiesi, bet siekiate ir stiepiatės į šviesą, į Mus, esančius viduje.
Mes žavimės jūsų žingsniu. Mes šloviname jūsų žengimą. Ženkite drąsiai, ryžtingai, ir šitame kelyje gyvenkite kasdienį gyvenimą.
Jokių kitų receptų Aš jums negaliu suteikti.
Gyvenkite Manimi. ( Is Tėvo mokymo, kodėl mes neturime tokios sąmonės, kad esame dvasios ir kokia mūsų gyvenimo prasmė dabar .TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2010 12 19 ).
rimantasKaunas
2014-11-03 10:06:16
Aš vedu į šitą kelią kiekvieną iš jūsų. Aš noriu, kad jūs patirtumėte Mane savo atsivėrimu, ir savo kasdieniu veiksmu pranoktumėte savo aplinką, kurią jūs labai dažnai pavadinate skausminga, kupina kančios, net niūria, vedančia jus į skausmą viduje, dvasines kančias, depresiją, o daugelis iš jūsų net neištveriate šitos aplinkos ir pakeliate savo ranką prieš save.
Tai – ne Mano kelias. Aš vedu jus į laisvę, į dvasinį išlaisvinimą, kiekvieną jūsų sielą. Jums belieka pasitikėti tuo, ką dabar girdite, net šitą patį vakarą, kada jūs čia bendraujate. Aš jus visus giriu ir raginu. Esate Mano nuostabiausi vaikai. Bet ir po šito vakaro, kada jūs pajusite ramybės valandėlę, tarkite žodį Man nuoširdžiai: „Tėve, aš noriu išgirsti Tave, noriu pajausti Tavo tariamą žodį, nuraminantį žodį man“. Akimirkos Amzinybe (19 - 11)
ValdasAirija
2014-11-02 10:49:41
Dvasinio mąstymo įsiviešpatavimas jūsų prote yra jums suteiktas nuostabus PATYRIMO PROCESAS, kada kartą gimę iš moters materialių įsčių materialiu pavidalu su materialiomis smegenimis ir materialiu protu jūs vis labiau ir stipriau pajuntate dvasinio proto pasireiškimą jūsų pačių tose pačiose materialiose smegenyse, ir vis stipriau pamatote jūsų pačių poveikį materialiai aplinkai, jūsų aplinkai, kurioje prieš kurį laiką buvo baugu tarti šviesos žodį, atlikti šviesos veiksmą, o dabar toks žodis, ir veiksmas, jums tapo įprastu. Ir jau jūsų viduje – tai naujas laiptelis dvasinio mąstymo įsiviešpatavimui aukštesniu lygiu. Ir kuo daugiau tokių
laiptelių jūs įveiksite drauge su Mumis, tuo stipriau viešpataus dvasinio proto pasireiškimas jūsų gyvenime, tuo stipriau jūs veiksite aplinką, ir tuo labiau toji aplinka įsiklausys į jūsų tariamą žodį. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie dvasinio proto įsiviešpatavimą mumyse, ir jo pasireiškimą. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai 2013.05.04 ).
rimantasKaunas
2014-10-31 10:04:37
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]