Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Tai jūs patys pamėginkite atsakyti į tą klausimą – kaip gi paversti jūsų tas materialias smegenis, kad jose – ir jų dėka – įsiviešpatautų Mūsų dvasinė išmintis?
Jūs neturite kito instrumento. Mes jums negalime smegenų pakeisti kokiu nors dvasiniu varikliu, bet Mes jums suteikiame Save; suteikiame tas priemones, kurių dėka jūs galite patirti savo dvasine būsena, kaip jūsų materialios smegenys, gyvoje, betarpiškoje atsivėrimo aplinkoje Mums, ima skirtingai suvokti ir jūsų pačių asmenį, ir jūsų pačių gyvą ryšį su Mumis, ir to ryšio prasmę, ir tikslą, kada jūs sugrįžtate iš šito gyvo komunijos ryšio su Mumis į savąją aplinką, kaip toje aplinkoje jums reikėtų priimti naujus sprendimus, ir juos įgyvendinti, ir kokiu motyvu tą daryti, kaip formuoti jūsų gyvenseną, pasinaudojant tomis pačiomis smegenimis. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie dvasinio proto įsiviešpatavimą mumyse. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013.05.04 ).

rimantasKaunas
2014-10-27 09:51:02

Gyvoji Mano-jūsų šventovė suteikia jums ne tik DVASINĮ ENERGIJOS PAPILDYMĄ IŠ MANĘS, BET TUO PAČIU IR KOSMINĖS ĮŽVALGOS PASIREIŠKIMĄ PER JŪSŲ ATSIVĖRIMĄ GARBINIMO IR PRAŠYMŲ MALDOS AKIMIRKĄ. Toks patyrimas stiprina jūsų FIZINĮ apvalkalą, nes tokio gyvo atsivėrimo metu jūsų dvasinis protas vis stipriau pasireiškia per VIRŠSĄMONĘ, ir net jūsų pasąmonės baimės ir kitokie teršalai negali sustabdyti jūsų meilės proveržių, o tai paveikia ir fizinio kūno kiekvieną ląstelę, kad ji patirtų palengvėjimą ir energijos atstatymą savo branduolyje ir elektronų elgesyje atomo viduje. Kiekviena pažeista elektronų grandinė dėl nuolatinio streso ir
baimės ima palaipsniui atsistatyti į Mano sumanytą judėjimo išraišką – tai tarsi iš naujo sutepti ir sureguliuoti guoliai, kad bet kokio mechanizmo judėjimas būtų toks, kokį sumaniau AŠ. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo - kodėl reikalinga GYVOJI ŠVENTOVĖ. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai .2013.09.19 ).

rimantasKaunas
2014-10-23 12:02:56

Jūs taip pat žinote išeitį, kad visi tie egzistuojantys pasąmonės lygiu teršalai yra apvalomi tiktai per šviesos įsileidimą į tą patį sujauktą aruodą, sujauktą saugyklą. Tik ŠVIESA gali susisteminti visas esančias šitoje saugykloje informacines žinias, patirtinius pojūčius, o Aš jums dar papildysiu – NET IR TAI, KAS JŪSŲ NEPATIRTA, BET ATEITYJE BUS PATIRTA. PASĄMONĖ JAU TALPINA TAI, KAS BUS JŪSŲ ATEITYJE, tačiau per tą sujauktą ir užgriozdintą įvairių neužbaigtų teiginių, neišmąstytų minčių, garsų, signalų gausybę jūs patys negalite iš pasąmonės organizuotai, sistemiškai, ir veiksmingai šitos informacijos iškelt iki sąmonės lygio,
kad galėtumėte ją panaudoti tiek jūsų, tiek visų augimui, šviesėjimui, Manosios evoliucijos vystymui. Todėl jūs negalite pasąmonei daryti šviesos ir raminančios įtakos, jeigu neturite GYVO ATSIVĖRIMO KANALO SU MANIMI. ( Is Tėvo mokymo apie pasąmonės paskirtį. TEVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013.O1.05 ).

rimantasKaunas
2014-10-21 09:42:32

Jūs taip pat žinote išeitį, kad visi tie egzistuojantys pasąmonės lygiu teršalai yra apvalomi tiktai per šviesos įsileidimą į tą patį sujauktą aruodą, sujauktą saugyklą. Tik ŠVIESA gali susisteminti visas esančias šitoje saugykloje informacines žinias, patirtinius pojūčius, o Aš jums dar papildysiu – NET IR TAI, KAS JŪSŲ NEPATIRTA, BET ATEITYJE BUS PATIRTA. PASĄMONĖ JAU TALPINA TAI, KAS BUS JŪSŲ ATEITYJE, tačiau per tą sujauktą ir užgriozdintą įvairių neužbaigtų teiginių, neišmąstytų minčių, garsų, signalų gausybę jūs patys negalite iš pasąmonės organizuotai, sistemiškai, ir veiksmingai šitos informacijos iškelt iki sąmonės lygio,
kad galėtumėte ją panaudoti tiek jūsų, tiek visų augimui, šviesėjimui, Manosios evoliucijos vystymui. Todėl jūs negalite pasąmonei daryti šviesos ir raminančios įtakos, jeigu neturite GYVO ATSIVĖRIMO KANALO SU MANIMI. ( Is Tėvo mokymo apie pasąmonės paskirtį. TEVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013.O1.05 ).

rimantasKaunas
2014-10-21 09:41:41

Kiekvienas jūs priimate sprendimą tiktai SAVO atžvilgiu, tiktai savo laisva valia. Tuo tarpu jūsų išreikštą teiginį – laisva valia ir nuoširdžiai – kitas jo nesupratęs, ir SAVAIP išsiaiškinęs, jis yra atsakingas dėl to teiginio iškraipymo, ne jūs turite priekaištauti sau. (Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie aiškiaregę Vangą. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai ).

rimantasKaunas
2014-10-19 09:26:14

Ir tol, kol jūsų viduje kunkuliuos nors ir ant pačios mažiausios ugnies verdantis vanduo, pilnas natūralių žmogiškųjų troškimų ir interesų, ir siekių tuos interesus patenkinti, tol jūsų dvasinis Mano jums suteiktas protas, galintis iš Manęs semtis tiek kosminės ĮŽVALGOS, TIEK IR IŠMINTIES GYVENTI ŠITAME PASAULYJE PALAIMOS BŪSENOJE, niekaip negalės ĮSIVIEŠPATAUTI JŪSŲ MATERIALAUS PROTO ATŽVILGIU, ir tada jūs kartas nuo karto – vieni – LABAI DAŽNAI – KITI, o dažniausia nuolat – dar kiti MANO MYLIMIAUSI vaikai lygins savo kasdienį gyvenimą su savo draugų, bendradarbių, giminių, vaikų, tėvų, ar šiaip net nepažįstamų, o matomų per televiziją ar kino filmuose, ar gatvėje, gyvenimu ir aplinka. Ir visiškai natūrali tokio proto reakcija bus nusivylimo tam tikras laipsnis, ir kartėlis, kad savo gyvenimo negalite sutvarkyti taip, kaip jį – jums taip atrodo – sutvarkė kiti, kuriuos šitaip matote jūs. ( Is Tėvo mokymo apie mūsų misiją šioje planetoje. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai. 2013.12.16 ).

rimantasKaunas
2014-10-17 09:49:26

Štai Aš jums padovanojau ASMENYBĖS dovaną, o ją sudaro VISA ENERGETINĖ SISTEMA – IŠMINTIES PROTO, IŠMINTIES ENERGETINIO APVALKALO, IR NUOSTABAUS REAGAVIMO Į MANO DVASINĘ TRAUKĄ GYVOJI VEIKIANTI PROTINGA SISTEMA. Tai TOKIĄ KATEGORIJĄ Aš suteikiu asmenybei. Tokiai energetinei kategorijai Aš suteikiu ASMENYBĖS STATUSĄ. Reiškia STATUSAS iš Manęs gauna ATITINKAMĄ protą, ATITINKAMĄ dvasingumą, ir ATITINKAMĄ asmenybės apipavidalinimą SUVIENIJANT VISĄ TAI HARMONINGAI GYVOJE JUNGTYJE SU MANIMI KAIP ŠALTINIU IR VISĄ LAIKĄ IŠSAUGANT SAVO ASMENYBĖS ORIGINALUMĄ – UNIKALUMĄ. Ir nė viena asmenybė, kiek jūs per visą amžinybę sutiksite, NIEKADA NEPASAKYS, kad matė kitą asmenybę, kuri ATKARTOTŲ JUS. ( Is Rojaus Trejybės - AŠ ESU mokymo. Tevo - rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai 2013.12.15 )

rimantasKaunas
2014-10-14 09:45:10

Nors svarbus yra darbas, bet savasis aš nėra svarbus. Kada jūs jaučiatės svarbiu, tada prarandate energiją dėl to, jog vargina ir drasko ego didingumas, taip, kad labai mažai energijos belieka darbo atlikimui. Savojo aš sureikšminimas, ne darbo sureikšminimas, išsekina nesubrendusius tvarinius; sekina būtent savasis aš, o ne pastangos jį pasiekti. Jūs galite atlikti svarbų darbą, jeigu nesureikšminate savojo aš; jūs galite atlikti keletą dalykų lygiai taip lengvai, kaip ir vieną, jeigu save paliekate nuošalyje. Įvairovė atgaivina; monotonija yra tai, kas alina ir sekina. Diena iš dienos viskas yra vienoda – tiesiog gyvenimas arba mirties alternatyva. - 0555-05 - 04-09 - Nebadono Archangelas

Violeta
2014-10-13 15:19:57

JŪS ESATE ŠITAME PASAULYJE, BET NEBESATE ŠITO PASAULIO. Jūs esate MŪSŲ, todėl jums visiškai neturėtų rūpėti, ką daro tie vaikai, kurie žaidžia vaikiškus žaidimus vaikiško gyvenimo išraiška; ir labai skausmingus jų fiziniam pavidalui, jų protui, intelektui.
Jūs turite rūpintis SAVO dvasios augimu. Jūs negalite susirūpinti KITO dvasios augimu. Jūs negalite užaugti UŽ savo taip mylimą vaikelį – VAIKELIS turi augti. O jūs taip pat turite dvasiniu ūgiu DAR DAUGIAU išaugti, kad šitas ūgis sudarytų tvirtą kamieną, SUSIETĄ SU MUMIS. Ir jūsų veiksmai – tai yra jūsų šakos. Jie turi ant kiekvienos šakos brandinti daugybę žiedų – jau užbaigtų veiksmų pasekmių visumos meilės labui. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo - kodėl tiek mažai yra einančiųjų gyvuoju keliu. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2012 05 05 ).

rimantasKaunas
2014-10-12 10:53:27

Kada Mano vaikas iš tikrųjų priima galutinį sprendimą parduoti savo sielą, atsisakant Manęs, maištaujant prieš Mane, šmeižiant Mane, nusigręžiant nuo Manęs, ir daugiau niekada nebesiruošiant paneigti savo šį sprendimą, Aš iš Savo sūnaus atšaukiu Savo dvasią. Ir, žinokite, jūsų pasaulyje yra daug tokių vaikų, kurie šitaip jau yra priėmę galutinį sprendimą, ir Aš esu atšaukęs Savo dvasią iš jų materialaus proto. Kad ir kaip Man būtų gaila, bet jų sprendimas yra galutinis. (Rojaus Trejybė Akimirkos Amžinybė 355-05-01)

vvita
2014-10-10 13:43:32

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal