Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Jis nebus visą laiką. Tiesiog savo sielą vystydami, jūs plėsite jos matymo lauką, o Kūrėjas taip yra sutvarkęs nuostabią visos kūrinijos tvarką, kad kiekviena gyvybės forma gali pamatyti tuos energetinius virpėjimus, kurie yra tokie pat, kaip jos ir žemesnius. Todėl vis labiau ir labiau vystant savo dvasinį lygį, net ir dabar jūsų auganti siela plečia savo matymą ir klausą. Būtent dėl to jūs galite užmegzti gyvą bendravimą su Kūrėju, su Pirmuoju Šaltiniu ir Centru, kurį aš pavadinau kiekvieno ir visų Tėvu, ir girdėti jums siunčiamus Jo sąmonės energetinius-informacinius virpėjimus, kuriuos jūs galite pavadinti Dievo mokymu, Dievo balsu. Kada jūs savo sielą išvystote iki tokio dvasinio aukšto dažnio sąmonės energetinių virpesių, kurie susilygina su jums siunčiamo Kūrėjo Sąmonės energetinio-informacinio dvasinio virpėjimo dažniu, tada ir išgirsta jūsų sielos ausis šituos mokymus, pajunta šituos virpesius. ( Jezus Kristus - Kalbu Jums Vel . 34 Viskas yra judėjime ).rimantasKaunas
2014-07-14 10:00:31
Dar liūdniau jūsų padėtyje yra tai, kad nematydami vidinio kūrinijos vaizdo, jūs net nerodote noro tikėti didesne šviesa ir gilesne išmintimi, o visą laiką laikotės įsikabinę lengvesnių ir dogmatinių tikėjimų, kuriuose vyrauja ritualas be dvasinio gyvo virpėjimo. Dėl to, pirmiausia jūs turite išplėsti savo vidinį tikėjimą, o tada tas tikėjimas praplės jūsų matymą, didesnės kūrinijos dalies. Ir net galės pamatyti tokius gyvus ir įvairiapusius virpesius kūrinijos viduje, kūno viduje. Jeigu jūs pradėsite vis daugiau ir daugiau atsiverti Dieviškajai, Visuotinei, ir Absoliučiai Sąmonei, Kūrėjui, tada jūsų matymas tiek išsiplės, kad tai, ką mačiau
aš, matysite ir jūs. Tą matys ne jūsų materialios akys. Tą matys jūsų išplėstas vidinis, sielos ir dvasios, matymas. ( Jezus Kristus - Kalbu Jums Vel . 34 Viskas yra judėjime ).
rimantasKaunas
2014-07-11 08:57:20
Dalindamiesi savo meile, savo gėrio darbais, savo materialiais resursais, jūs augate savo siela, jūsų charakteris panašėja į Mano, nes visa tai, ką jūs jau esate sukaupę, jūs tą sukaupėte vien tik dėl to, kad tokia buvo Mano valia jūsų tuometiniam aš (Rojaus Trejybe Akimirkos Amžinybė 280-03)
O dabar atėjo nauja akimirka, kada tuo, ką Mano valia ir dėka sukaupėte, pasidalinkite su kitais savo sielos broliais ir sesėmis visų labui ir savojo sielos charakterio augimo labui (Ten pat, 280-04)
vvita
2014-07-10 22:44:19
Jūsų matymas nėra toks gilus ir platus, nes jūsų sąmonė nėra tam pasirengusi, kad tokį vaizdą regėtų nuolat. Dėl to jūs matote tik plokščią kūrinijos, tikrovės, vaizdą. Jums stinga tokio vaizdo, kuris tą tikrovę perpjautų vidiniu ir nematerialiu pjūviu, kad jūs pajustumėte, kad tikrai atsidūrėte šitos pačios tikrovės viduje. Dabar jūsų matymas jums rodo tik išorinį tikrovės vaizdą. Ir net šitas pats išorinis tikrovės vaizdas tesudaro labai mažytę jos dalį. ( Jezus Kristus - Kalbu Jums Vel . 34 Viskas yra judėjime ).
rimantasKaunas
2014-07-10 09:53:49
Žmonės yra perdaug bailūs, kad sužinotų tikrąją tiesą apie juos supančią tikrovę. Net apie save, apie savo materialų kūną. Nes tas kūnas, kurį mato jų akys, yra visiškai ne toks, kokį matė mano akys, man būnant kalnuose, kada man parodė tą nuostabų ir pulsuojantį tikrovės vaizdą. Pulsuojantį įvairiomis spalvomis vaizdą. Visą laiką judantį ir spinduliuojantį. Ir mano, kaip ir kiekvieno kito žmogaus, kūno kiekviena ląstelė lygiai taip pat juda ir spinduliuoja nuostabiai tvarkingą ir gyvą informacinį bangavimą, kada mačiau, kaip kiekviena ląstelė, apgaubta membranos, yra sudaryta iš gyvų elektronų, judančių labai tvarkingai, atitinkamais
virpesiais, aplink savo centrą ir aplink atomo centrą, protoną, ir šitas judėjimo-virpėjimo dažnumas nulemia ne tik tos ląstelės sudaromą organą ir jo paskirtį, bet ir to paties organo būklę, sveikas jis ar ne, kada mačiau tą vidinį kūno judėjimą, kaip jūsų mokslininkai mato per pačius galingiausius mikroskopus, kada tyrinėja tą pačią ląstelę. Tik jie negali matyti tų bangavimų ir judėjimo ląstelės viduje, kokį matė manoji sąmonė. Aš mačiau, kad nėra tokios vietos net nejudančio kalno milžiniškoje, žmogaus akims nejudančios, materijos sankaupoje, kuri pati būtų statiška, kuri nejudėtų. Judėjimas yra toks milžiniškas, įvairus ir
spalvingas, kad, šitą matydamas, jutau už viso šito stovinčią neapsakomos meilės, grožio, ir gėrio protą ir ranką. ( Jezus Kristus - Kalbu Jums Vel . 34 Viskas yra judėjime ).
rimantasKaunas
2014-07-09 10:30:09
Dėl to jūs turite nesikratyti tos naštos, kuri jau jums yra pagal pečius, nes pečiai turi stiprėti, bręsti, kad jūs pajustumėte tos naštos svorį, kad ji jūsų neprislegia, bet tas svoris jums suteikia pasitenkinimą, kai jūs jaučiate raumenų stiprėjimą, nes siela stiprėja, ir jūs jaučiate pasitenkinimą, kad nešate šitą naštą – šviesą – kitiems sielos broliams ir sesėms, nesvarbu kur jūs bebūtumėte. ( Rojaus Trejybė Akimirkos Amžinybė 276-01 )
vvita
2014-07-08 22:28:52
Bet šitoje Jėzaus brolystėje nėra vietos sektantiškam varžymuisi, priešiškumui tarp grupių, o taip pat ir tvirtinimams apie moralinį pranašumą ir dvasinį neklystamumą. [2085-06-08]
Evaldas
2014-07-08 20:37:05
Tačiau jeigu mintyse visą laiką viešpatauja tik savanaudiškumo motyvas – darbą atlieku tik tam, kad už jį man moka – tai visas darbo laikas yra ne kas kita, kaip jo švaistymas. Tai tik varginantis ir kankinantis lažas jūsų sielai ir protui. O būtent jūsų motyvas ir nulemia jūsų požiūrį ir į darbą, ir į laisvalaikį: ar jis yra tik laiko švaistymas, ar prasmingas savęs ugdymas. ( Jezus Kristus - Kalbu Jums Vel . 139 Nešvaistykite veltui nė akimirkos ).
rimantasKaunas
2014-07-08 08:49:41
Jūs esate mano dvasiniai broliai, ir MŪSŲ VISŲ TĖVŲ – sūnūs ir dukros, bet tuo pačiu jūs esate DIEVAS, kadangi jūs esate sulieję save su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, todėl jūsų dvasinė kokybė yra DIEVIŠKA. Ir dėl šitos savo asmenybės, pripildytos gyvojo meilės nektaro turinio, jūs esate Dievas, nes niekas negali atskirti – įsiterpti tarp – Dievo ir jūsų, kiekvieno asmeniškai paimto, kada jūsų dvasinis vožtuvas yra pakeltas ir jūs, kaip intakas, esate įtekėję į DVASINĮ VANDENYNĄ, kuriame liejasi – be perstojo – Šaltinio ir Centro meilės gyvasis vanduo. Jeigu intakas yra įtekėjęs į vandenyną, niekas nebegali atskirti to vandens – jis pakeitė
prieš tai buvusį – formos išraiška – pavidalą, įtekėjo į visumą, į Šaltinį, ir šituo įtekėjimu jis tapo – KOKYBINE prasme, ne visumine – DIEVAS. ( Is Sūnaus Arbitro, Mondžoronsono, mokymo-atsakymo, 2014 06 28 ).
rimantasKaunas
2014-07-07 09:55:50
Jūsų dabartinis požiūris į savo laiko tuščią leidimą jums yra visiškai priimtinas, nes jūs kitokio jo leidimo neįsivaizduojate. Jūs mokotės iš savo tėvų, iš draugų, iš aplinkos. Tačiau net nesusimąstote, kad ir jie gali nesuvokti, jog toks laiko leidimas nėra prasmingas. Ir būtent jūs galite būti tie, kurie perkirsite tą nelemtą Gordijaus mazgą. Jūs galite būti tie, kurie pradėsite laiką vertinti ne kiekybės prasme, bet kokybės. Ne kiek nuveikėte, bet kaip nuveikėte per tą patį laiką. Jeigu per tą patį laiką jūs stengėtės nuveikti visumos labui, su kilniu asmeniniu motyvu, tai reiškia, kad laiko veltui nešvaistėte. ( Jezus Kristus - Kalbu Jums Vel . 139 Nešvaistykite veltui nė akimirkos ).
rimantasKaunas
2014-07-06 10:07:51
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]