Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Žmonių skubėjimas patirti viską kuo greičiau ir kuo intensyviau yra gyvulinio ir savo žemojo aš pasireiškimas materialiame gyvenime. Dvasinis gyvenimas numato labai palaipsnį ir labai kantrų, atsidavusį Tėvui, savo dieviškojo aš vystymą. Tai labai intensyvus, bet tuo pačiu labai nuoseklus ir net nepastebimas savojo aš ugdymas. Ir šitą procesą paversti nekantrumu arba siekimu viską pajausti ir patirti iš karto, tai yra ne kas kita, kaip paties proceso pažeidimas. ( Jezus Kristus - Kalbu Jums Vel . 137. Kantrybė ).

rimantasKaunas
2014-06-25 09:41:19

Kada šita pati varomoji meilės jėga yra nukreipiama į praeitį, kada visa energija yra atiduodama vien tik istorijos tyrinėjimui, vien tik protėvių pagarbai, vien tik tradicijų puoselėjimui, vien tik prisiminimams, toks žmogus irgi savojo aš dabarties potencialo, to potencialo, kurį jis pajėgus panaudoti visumos labui, taip pat neišeikvoja, kaip ir tas, kuris tą patį savo dabartinio aš potencialą nukreipia vien tik į ateitį. Šituo savo pažiūriu jie labai priartėja vienas prie kito. Tik jų abiejų dabarties potencialo neišnaudojimas turi visiškai skirtingus motyvus ir skirtingas priežastis. Bet rezultatas yra labai panašus – tiek vienas, tiek kitas nejaučia
mėgavimosi iš savojo aš dvasinio augimo dabartinės akimirkos. O dvasinis augimas be mėgavimosi pačiu tuo augimo procesu gali sukelti ne tik nepasitenkinimą, bet ir nusivylimą šita pačia akimirka ir dėl to atvesti į savęs izoliavimą nuo aplinkos. ( Jezus Kristus - Kalbu Jums Vel . 120. Augimas patyrimo dėka dabarties akimirką ).

rimantasKaunas
2014-06-24 10:10:25

Koks bebūtų jūsų požiūris į savo dabartinį gyvenimą, jūs vis tiek jį galite išplėsti ir pagerinti. Niekada nemanykite, kad jūs nebegalite tapti geresni ir tuo pačiu pagerinti ir patį gyvenimą. Lygiai taip pat niekada nemanykite, kad jūs esate pakankamai geri, kad nebegalėtumėte tapti dar geresni, o tuo pačiu ir jūsų gyvenimas, kad dar daugiau pagerėtų. Nors jūs turite būti visada ramūs, tačiau niekada nesijauskite savajame gyvenime pasiekę visko, kad nebenorėtumėte siekti ko nors daugiau.
Tokia būsena, net ir dvasiniame kelyje, yra labai pavojinga ir ji veda į savojo aš pastatymą į tokią būsena, kada žmogus praranda savojo dabartinio gyvenimo druskos skonį – toks žmogus nebemato kasdieniame gyvenime prasmės ir jo mintys vis labiau ir labiau krypsta į ateitį, net ir į tą ateitį, kuri dar tik bus po prisikėlimo. Tačiau iki tos ateities dar gali būti labai toli, nes kūnas dar turi daug neišeikvotos energijos ir gali kalnus nuversti, o vidinis aš jau praradęs norą, ką nors daryti šitame pavidale ir jau vis daugiau ir daugiau projektuoja, ką ir kaip jis norėtų veikti po šito pavidalo mirties. Ši būsena yra tokia, tarsi aplenktų ir įvykius ir
laiką. Ir ji labai vargina ir patį žmogų, kuris yra atsidūręs tokioje padėtyje. Jis yra įtikėjęs, turi nuostabų požiūrį į aplinką ir į tarnavimą, tik stinga varomosios meilės jėgos nukreipimo į dabarties akimirksnį. Visa ji sukoncentruota į būsimą ateitį, o dabarčiai skiriama tik tiek, kiek reikia palaikyti patį veikimą, kad jis vis tik vyktų. ( Jezus Kristus - Kalbu Jums Vel. 120. Augimas patyrimo dėka dabarties akimirką ).

rimantasKaunas
2014-06-23 10:36:21

Dabartinis jusu laikmetis yra nuostabus ir tuo, kad jis jums paliudys dvasinius pasikeitimus daugelio is jusu viduje. Tokius pasikeitimus, apie kokius jus ir pagalvoti nepagalvojote. Taip, kaip ir materialus atradimai, keite jusu gyvenima, taip ir dvasines pergales jus keis dar labiau negu materialus laimejimai. O del to keisis ir paties materialaus gyvenimo kryptis ir kokybe, nes vis daugiau ir daugiau bus tokiu Tevo sunu ir dukru, kurie mokys kitus dvasiniu tiesu ir materialaus gyvenimo kiekybes pakeitimo i materialaus gyvenimo kokybe, kurioje viespatauja MEILE IR TIESA.("Jezus Kristus-Kalbu jums vel" Dabartinis laikmetis ir jusu apsisprendimas. 259)

Krapauskiene
2014-06-22 10:53:20

Bet Aš kartoju – JŪS TURITE LAISVĄ VALIĄ ir jums yra suteikiama Apvaizdos apsauga tik tuo metu, kada jūs BŪNATE GYVAJAME kelyje savo ATSIVĖRIMO BŪSENA, kada VEIKIATE šitame gyvajame kelyje savo ATSIVĖRIMO BŪSENA MUMS, kada jūs ATSIREMIATE ĮMUS, kada jūs NEMĖGINATE PATOBULINTI šito gyvojo kelio SAVO SAMPROTAVIMAIS ir SAVŲ INTERESŲ TENKINIMU. Nors kiek mėgindami įterpti savąjį supratimą, ir plano koregavimą, jūs iškart susilauksite skaudesnių
pasekmių, nes Aš NEGALIU sustabdyti priežasties-veiksmo-pasekmės dėsnio veikimo. Tiktai veikdami DRAUGE SU MUMIS jūs NIEKADA nepatirsite tokio šio dėsnio pasekmės pasireiškimo, kuris jus pražudytų, suteiktų jums milžinišką skausmą, kančią tiek fizine išraiška, tiek dvasine. Todėl jūs – kiekvienas – turite unikalių, nepakartojamų, patyrimų. Kiekvieno aplinkybės skiriasi, kada jūs pasireiškiate Mūsų šviesa. Tačiau visada turėkite minty, kada einate kaip MŪSŲ ŠVIESOS SPINDULYS, reiškia jūs NIEKADA nebūsite užgesintas. ( Is Tėvo mokymo apie mums suteikiamą Apvaizdos apsaugą .TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2012 03 11 ).

rimantasKaunas
2014-06-22 10:11:14

Todėl, kuo daugiau jūs pripildote savąjį DVASINĮ ASMENĮ Mūsų GYVAIS MEILĖS VIRPESIAIS, TUO DAŽNIAU jūs Mus pagarbinate, tuo dažniau jūs atsiveriate nieko neprašydami ne dėl to, kad Mes šito norėtume, bet JŪS NORITE KRYKŠTAUTI ŠITOKIU BŪDU, JŪSŲ VIDINĖ BŪSENA TIESIOG DIKTUOJA ŠITĄ ATSIVĖRIMĄ IR ATSIGRĘŽIMĄ Į MUS – kaip mažyliams, pamačius mylinčio tėvo ar motinos veidą. Kol jis nematė šito veido, tol gulėjo ramus. Taip ir jūs, kada tiktai pabundate, pajuntate dvasinį impulsą, per šito impulso pojūtį jūs ir pamatote Mūsų DVASINĮ VIRPESIŲ – NE MATERIALŲ, BET DVASINĮ – MŪSŲ PAVIDALĄ, KURĮ PAJUNTATE SAVO VUDUMI, IR TADA JŪS LIEJATE SAVO VIRPESIUS – KAIP ATSAKYMĄ MUMS Į JŪSŲ PAŽADINIMĄ.

Tai yra jūsų NATŪRALI DVASINIO asmens reakcija, ir jūsų GYVAS BENDRAVIMAS SU MUMIS. Jis reikalingas JUMS, KAD STIPRĖTUMĖTE, O MUMS – KAD JUS DAR LABIAU STIPRINTUME. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie garbinimą 2011 06 18.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai ).

rimantasKaunas
2014-06-20 10:56:30

KADA MES TURIME DVASINĘ VIENOVĘ JUMS NEBĖRA SKIRTUMO, KAIP TA APLINKA PASIREIŠKIA PER INDIVIDUALYBĘ – JŪS ESATE DVASINĖ VIENOVĖ SU MANIMI – VISUMOS ŠALTINIU IR CENTRU. Kada jūs susiliejate iš savo pusės su Manimi, KAIP INTAKAS SU VANDENYNU, ARGI ĮTEKĖJĘS INTAKAS MĄSTO – TAPĘS VANDENYNU – KAD JIS YRA KUO NORS MAŽIAU NEGU VANDENYNAS?
Todėl keldami sau tokius klausimus, ir mėgindami apmąstyti atsakymus, JŪS ATVERKITE SAVE, kad ĮTEKĖTUMĖTE Į MANĄJĮ JUMS SUTEKTĄ MEILĖS VANDENYNĄ, IR TADA ŽINOSITE, KAD KUR JŪS BEBŪTUMĖTE, JŪS ESATE AŠ. ( Is Rojaus Trejybės - AŠ ESU mokymo.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2013 12 15 ).

rimantasKaunas
2014-06-19 10:34:08

„Jūsų apmąstymai turi vertės, kada jie įsisavinami jūsų pačių asmenybės atsiskleidimo konkrečių etapų pasireiškimo lygiu, nes JŪS AUGATE TIK KADA JŪSŲ ASMENYBĖ PASIREIŠKIA.“

„VISĄ LAIKĄ TURĖKITE MINTYJE, KAD MANOJI ŠVIESA YRA NEUŽGESINAMA.“

(Iš AŠ ESU mokymo apie giluminio mąstymo svarbą žmogui, 2014 06 14)

Mantas
2014-06-18 10:54:37

Tuo tarpu jums, APRAMINUS savo materialų protą, automatiškai Mūsų švarūs, tyri, skaistūs teiginiai pasiekia jūsų vidų, ir jūs su pasitikėjimu vis daugiau ir daugiau atsiveriate Mums, kad išgirstumėte Mūsų teiginių antplūdį, ir jais gyventumėte, paversdami juos savais, įsisavintais. Ir kada jūs gyvenate atsivėrimo būsena, susiliejimo būsena su Mumis, tuomet jums yra reikšminga ir pasminga tiktai JŪSŲ PAČIŲ ASMENINIS gyvas ryšys su Mumis, asmeninis dvasinių mokymų ne tik girdėjimas, bet jų įsisavinimas – GYVENIMAS JAIS KASDIENYBĖJE – ir didžiulis meilės antplūdis dalintis savąja šviesa, gauta iš Mūsų, su visa aplinka, savo dvasiniais broliais ir sesėmis, patiriant vis didesniu laipsniu dvasinę brolystę, tarpusavyje. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo - atsakymo apie Rojaus Trejybės mokymų išgirdimą tiesiogiai .TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2013 06 29 ).

rimantasKaunas
2014-06-18 10:37:19

Nėra nė vienos neišsprendžiamos problemos. Yra tik jūsų, kol kas, neišmintingi jų sprendimo metodai. Jūs ir dabar dažnai kartojate, jog su Dievu viskas įmanoma. Tai kodėl šitokio teiginio netaikote praktiniame savo kasdieniame gyvenime, kad ir spręstumėte jus dabar taip sunkiai slegiančias ekonomines, politines, vaikų auklėjimo, švietimo, lavinimo, socialines problemas. Atsisukite į Kūrėją-Tėvą ir pradėkite bendradarbiavimą su Juo, o tada pamatysite, kad iš Jo mokotės ir tarpusavyje bendradarbiauti. Nuo tokio jūsų naujo požiūrio ir gyvenimo turtės visi. Turtėsite ir kiekvienas asmeniškai. Tik ženkite praktinį žingsnį link Tėvo, kuris savo žingsnį jau yra žengęs, nes Jis jau padovanojo jums, kiekvienam, savo dalelę, savo dvasią, Minties Derintoją, ir apgyvendino jūsų prote. Dabar Tėvas laukia, kantriai laukia, kada jam atsakysite tuo pačiu, ir atsisuksite į Jį visa širdimi, kad atsivėrusi siela pradėtų patirti gyvą ryšį su Juo. Atsiverkite Jam ir tada sugebėsite išspręsti visas dabar neišsprendžiamas problemas, tiek asmenines, tiek visuomenines. - 271- 05 -JĖZUS KRISTUS KALBU JUMS VĖL.

adolfina
2014-06-16 19:54:32

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal