Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Ne iš karto pavyksta jums atsiverti, apraminus jūsų materialų proto šokinėjantį, nenustygstantį pasireiškimą jūsų viduje, kuris ir užgožia Mūsų mokymus. Todėl jūs galite ilgus dešimtmečius nugyventi taip ir neišgirdę Mūsų mokymų, kad juos galėtumėte įsisavinti. Tačiau jūs galite paskaityti tų savo dvasinių brolių ir sesių išgirstus mokymus, ir JAIS VADOVAUTIS. Juk tie, kurie gali išgirsti Mus, džiaugiasi tais mokymais. Tačiau džiugesys dar nereiškia tų mokymų įsisavinimo.ĮSISAVINIMAS – KADA TIE TEIGINIAI TAMPA GYVENIMO NEATSIEJAMA DALIMI, KADA JIE TAMPA TA ŠVIESA, KURI IŠ TIKRŲJŲ PAVIRSTA NUOSAVA, TIKRAI ARTIMA. Taip, kaip jūsų materialaus apvalkalo oda – jos negalima nusirengti, kaip nusirengiate paviršiuje esamus drabužius. Taip ir tie teiginiai, kuriuos išgirsta Mūsų sūnus ar dukra, tapti turi jūsų gyvąja oda. Tačiau kaip jūsų materiali oda, kurios negalima nuvilkti nuo jūsų šito apvalkalo, NĖRA jūsų TIKRASIS AŠ, taip ir tie, Mūsų jums perteikiami teiginiai, nors ir jie yra vis stipriau įsisavinami, NĖRA JŪSŲ TIKRASIS AŠ. Jūsų tikrasis aš yra Mūsų jums padovanota ASMENYBĖ – Mūsų DVASINIS VAIKAS – sūnus ar
dukra – kuris savo gyvąja SUSILIEJIMO SU MUMIS BŪSENA liudija gyvybingą ir veiksmingą gyvą ryšį su Mumis. Būsena leidžia jums patirti to gyvo ryšio ne tik veiksmingumą, tikrumą, bet taip pat ir pasitikėjimą atrastu Mūsų Asmeniu jūsų pačių viduje; pasitikėjimą kaip paties nuostabiausio asmens-draugo kitu asmenimi-draugu. Štai tas pasitikėjimas, jeigu jūs, pavyzdžiui, pasitikite draugu, kurio ilgai nematėte, jūs galite jo negirdėti, bet pasitikėjimas išlieka, ir jūs norite tam draugui suteikti malonių akimirkų, pasveikindami jį atitinkama proga. Taip ir Mus jūs galite sveikinti, šlovinti, garbinti, nors galite ir neišgirsti Mūsų jums suteikiamų
mokymų. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo - atsakymo apie Rojaus Trejybės mokymų išgirdimą tiesiogiai .TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2013 06 29 ).
rimantasKaunas
2014-06-16 09:13:23
Jūs einate taip, kaip eina visa kūrinija, kuri vystėsi šviesos ir meilės globoje be jokio sutrikdymo, be jokios izoliacijos, be jokio maišto. Bet jūs turite kartų patyrimą – maišto patyrimą, izoliacijos patyrimą. Todėl jūsų aplinka bus aršesnė jūsų atžvilgiu. Todėl šitas iššūkis jums bus didesnis, jus daugiau baimins, gąsdins, glumins, kels daugiau nepasitikėjimo savo jėgomis, ir Manimi, nes per kartų kartas perduota pasąmoninė baimė, jinai yra ir šitoje kartoje; net ir jūsų tautoje yra, kaip ir kiekvienoje kitoje tautoje. Todėl vis tiktai per gyvą ryšį, atsiverdami Man, garbindami visus Tris Rojaus Trejybės Asmenis, nuoširdžiai melsdamiesi, jūs valote savo pasąmonę ir mažinate savo baimę, kad išdrįstumėte savo šituo gyvuoju keliu žengti pačius pradinius žingsnius išoriniame pasaulyje, kuriuos mato jūsų sielos broliai ir sesės. Jeigu jums nepavyksta iš pirmo karto, nenusiminkite. Atsiverkite Man, išsakykite savo nuoskaudą Man, bendraukite su Manimi, ir kartokite žingsnį, padarę išvadas iš pirmojo nesėkmingo žingsnio.
Nemanykite, kad jūs turite Urantijos Knygos epochinį apreiškimą, tai jame viskas yra surašyta, kas Jėzui nepasisekė. Nėra taip parašyta. Nemanykite, kad jis automatiškai visus veikė savo meilės galia. Jis daug kartų klupo ir vėl kėlėsi. Jis lygiai taip pat patyrė skausmo akimirkas ir pergyveno dėl to, kad jo negalėjo suprasti.
Todėl nemanykite, kad šitas kelias jums yra klotas rožėmis. Jūs klupsite. Ir vėl kelsitės, jeigu atsiremsite į Mane. Bet šitame kelyje jūs augsite. Žinokite, Aš niekada iš jūsų nesu pasitraukęs, ir niekada iš jūsų nebūsiu pasitraukęs. Todėl, net ir parklupę, žinokite, kad Aš esu jūsų viduje - ESU AŠ - kaip ir visi Trys Rojaus Asmenys per Mane. Esame visi jūsų viduje, net ir tada, kada jūs suklumpate. ( Is Tėvo mokymo apie mūsų kelią . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2010 04 03 ).
rimantasKaunas
2014-06-15 09:21:10
Tačiau Manoji energija jums taip pat yra teikiama ne už ačiū, ne veltui, nors pinigų Man jūs nemokėsite, bet Man reikia jūsų PASTANGŲ, kad jūsų dvasinis asmuo ir gyvas bendravimas su Manimi pasireikštų TOKIU PASITIKĖJIMU MANIMI, IR SAVIMI, KAD JŪS MANO JUMS SUTEIKIAMĄ ALTERNATYVIĄ ENERGIJĄ IR PAJAUSTUMĖTE, IR VIS LABIAU JĄ ĮSISAVINDAMI IMTUMĖTE TAIKYTI KIEKVIENOJE SAVO VEIKLOS SFEROJE. Štai tuomet atkris visos jūsų problemos tiek su šiluminių elektrinių keliamu atmosferos užteršimu, tiek atominių elektrinių sauga, ir jos radioaktyvių atliekų saugojimu, tiek su įvairiausių stichinių nelaimių sukeliamų jums labai – ŠIUO METU – skaudžių pasekmių
likvidavimu, kuriam taip pat jūs turite panaudoti energijos resursus. Ir tada pamatysite, kad ir visą savo materialią civilizaciją jūs galite kurti – ir net PRIVALOTE TAIP KURTI – ant DVASINIO pagrindo, kuriuo esu AŠ – AŠ ESU. ( Is AŠ ESU mokymo apie mūsų civilizaciją, 2014 06 02 ).
rimantasKaunas
2014-06-14 09:52:38
Mano vaikai yra – VISI – MANO PRIEMONĖS, KURIOS JŪSŲ SIELĄ MOKO MANO MEILĖS IR GĖRIO KUO DIDESNĖS ŠVIESOS SPINDULIŲ APSUPTYJE.
Tai ir yra MANOJI TIKROVĖ APLINK JUS VISUR – ARTI IR TOLI – VISAME KOSMOSE, VISJOJE KŪRINIJOJE.
Kūrinija visą laiką savo šviesa vis labiau ir labiau atitinka Mano sumanytą MOKYMO PROCESĄ, todėl ji visą laiką įgauną vis didesnę ir ryškesnę šviesą, kad artėtų iki Manosios spindėjimo šviesos, kuri yra prieinama tik Rojuje, visos kūrinijos geografiniame centre ir Mūsų – Rojaus Trejybės – gyvenamoje buveinėje.
Todėl jūs visą laiką ir turėsite MOKYTIS – PER VISĄ AMŽINYBĘ – NES KAI TIK PASIEKIATE JAU VIENĄ SAVOJO IŠMOKIMO LAIPTELĮ – KADA RYŠKESNE ŠVIESA SUSPINDITE JŪS KIEKVIENAS VISIEMS – TADA AŠ VĖL PADIDINU JUMS SAVO SPINDULIO PASIREIŠKIMO RYŠKUMĄ, IR JŪS VĖL TAMPATE MANO MOKINIU, KAD PALAIPSNIUI, PO TRUPUTĮ MANO RYŠKESNĮ SPINDULĮ ATPAŽINTUMĖTE, PRIE JO PRIPRASTUMĖTE, IR PRISIDERINTUMĖTE, O TADA SU JUO SUSILIETUMĖTE IR JĮ JAU PASIŲSTUMĖTE KITIEMS SAVO SIELOS BROLIAMS IR SESĖMS, KURIE DAR YRA ANT ŽEMESNIO SAVO MOKYMOSI LAIPTELIO. ( Is Tėvo mokymo - KAS yra MŪSŲ mokymasis? TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2010 01 04 ).
rimantasKaunas
2014-06-13 10:58:42
Ir kuo daugiau jūs patirsite gyvą, giluminį, ir galingą vedimą savo viduje, tuo aktyviau jūs veiksite savo aplinkoje, ir tuo pačiu jūs ir būsite Mūsų sumanyto Ištaisomojo laikotarpio tie Rojaus Trejybės sūnūs ir dukros, mano dvasiniai broliai ir sesės, kuriuos MATYS KITI nieko net negirdėję apie TOKIO laikotarpio gyvą, realią programą.
Jūs turite suprasti, kad pagrindinis jūsų ŠIOS AKIMIRKOS DARBAS – GILESNIS ĮTIKĖJIMAS, KAD GALĖTUMĖTE PATIRTI KUO STIPRESNĮ VEDIMĄ IŠ VIDAUS.
Tik šitaip įgysite pasitikėjimą savo jėgomis ir savo dvasiniais Tėvais. Tik šitaip jūs galėsite patirti tą RYŽTĄ viduje, kuris kaip geizeris, išsiveržiantis karštu vandens fontanu, pasireikš tais JŪSŲ materialiais darbais SAVOJOJE APLINKOJE. ( Is Šeimininko Sūnaus Kūrėjo, mums dar žinomo jo žemiškuoju Jėzaus iš Nazareto vardu, atsakymo - mokymo apie Ištaisomąjį laikotarpį ir mūsų darbus jo metu . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2011 11 13 ).
rimantasKaunas
2014-06-11 08:11:03
Tik nuoširdžios ir atkaklios pastangos atneša sėkmę ir siela sulaukia palaimingo atlygio – išgirsta Tėvą, kalbantį jai. Tai tokia akimirka, kada ji niekaip nebegalės likti tokioje pasyvioje padėtyje, kaip iki šiol. Ji pradės vis labiau ir labiau pareikšti savo tvirtėjantį balsą ir nuostatas žmogiškojo egoistinio proto atžvilgiu, kad ateis laikas, kada žmogiškasis protas pasiduos daug aukštesniam ir skaistesniam sielos proto mąstymui, kuris visada remiasi Tėvo vedimu iš vidaus ir daug gilesne išmintimi, taip pat sielos protą pasiekiančia iš Tėvo, per Jo dvasią, Minties Derintoją.
195 - 03-JĖZUS KRISTUS "KALBU JUMS VĖL".
adolfina
2014-06-10 21:40:40
Tačiau niekas negali jūsų iš vidaus pasiekti be Tėvo-Rojaus Trejybės dvasios meilės galios, meilės jėgos, o JI PRIEINAMA TIK ROJAUS TREJYBEI. Todėl MŪSŲ Ištaisomojo laikotarpio veikla – tai, jeigu jums būtų suprantamiau, tarsi, rūko sklaidymas išorėje, kad jūs galėtumėte pamatyti, kaip išsisklaido baimės šešėliai, ir tada jūs galėtumėte labiau nurimti, kad viduje esanti gyva Rojaus Trejybės dvasia galėtų LENGVIAU JUS SUŽADINTI, ĮSKELTI VIDINĘ KIBIRKŠTĮ, TAPTI TOKIEMS, KOKIU BUVAU AŠ TARP JŪSŲ prieš du tūkstančius metų, vaikščiodamas šitoje planetoje ir turėdamas materialų pavidalą. ( Is Šeimininko Sūnaus Kūrėjo, mums dar žinomo jo
žemiškuoju Jėzaus iš Nazareto vardu, atsakymo - mokymo apie Ištaisomąjį laikotarpį ir mūsų darbus jo metu.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai .2011 11 13 ).
rimantasKaunas
2014-06-10 09:57:37
Todėl, mano mylimieji vaikai, nė vieno AŠ jūsų neatstumiu, tačiau TOKIA DIDŽIULĖ DALIS jūsų dvasinių brolių ir sesių PATI SAVO VALIA apsisprendžia atsisakyti šito Mūsų pasiūlyto tikrovės gyvojo pasireiškimo ir augimo visų – ir jų – labui kelio –. TIKROVĖS PAŽINIMO, MŪSŲ ATRADIMO VIS AUKŠTESNIU LYGIU, IR SAVĘS ĮPRASMINIMO ĮVAIRIAIS PATYRIMAIS IR DARBAIS DRAUGE SU MUMIS – šito kelio, kuris jiems yra, atrodytų, neapsakomai sunkus, neįveikiamas, nesuprantamas, neegzistuojantis. ( Is Tėvo mokymo apie žmonių išlikimą dabar, kada kiekvienas turi Minties Derintoją. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2011 07 31 ).
rimantasKaunas
2014-06-09 09:44:28
Šiandieniniame tamsiame – kol kas – pasaulyje ABSOLIUTI DAUGUMA jūsų nesirūpina savojo gyvenimo prasmingumu; nemato prasmės šviesoje, teisingume, tiesoje, meilėje, tarpusavio brolystėje; visiškai nekreipia dėmesio į gyvą atsivėrimą, kad PAJAUSTŲ MŪSŲ TĖVYSTĘ IR MOTINYSTĘ, IR IŠNYKTŲ NAŠLAIČIO POJŪTIS. Būtent našlaičio pojūtis sukuria nepasitikėjimą – net ir girdimais žodžiais, kad Mes IŠ TIKRŲJŲ EGZISTUOJAME – todėl atsiranda baimės proveržiai. Baimės proveržiai neleidžia pasireikšti jūsų pačių dvasiniame viduje Mūsų gyviems meilės virpesiams. Ir kada jūsų dvasiniai broliai ir sesės, NEPATIRDAMI ŠVIESOS POJŪČIŲ VIDUJE, ir
veikiami ypač jų protui neatlaikomų stresų, kančių, įtampų, palaipsniui ima užsisklęsti, surambėti, ir degraduoti – NEBENORI SIEKTI NIEKO! Gėris juos ima erzinti. Šviesa ir meilė ciniškai išjuokiama. Ir dėl to tokie Mūsų vaikai – palaipsniui – vietoje to, kad savo asmenybę atskleistų šviesos aktualu, ima užverti tas duris, ir rakinti naujomis spynomis, ir net nebando ieškoti raktų nuo šitų spynų, nes jie net NESUVOKIA, KAD BAUDŽIA TIK SAVE. ( Is Tėvo mokymo apie žmonių išlikimą dabar, kada kiekvienas turi Minties Derintoją.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2011 07 31 ).
rimantasKaunas
2014-06-08 10:05:21
Įtikėjimas nėra ritualas, nėra dogmos išpažinimas. Įtikėjimas – tai yra jūsų TIKRASIS AŠ, kaip jisai pasireiškia iš potencialaus į aktualų. Štai ŠITOKIO PASIREIŠKIMO ir reikia, kad Mes suteiktume jums prisikėlimą jau trečią dieną po šito pasaulio palikimo.
Kada jūs turite vidinę būseną, TOKIĄ BŪSENĄ, KURI ATVERTA MUMS, TAI IR YRA GYVASIS KOMUNIJOS RYŠYS TARP JŪSŲ – KIEKVIENO ASMENIŠKAI – IR MŪSŲ, ESANČIŲ ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ DVASINĖJE SĄJUNGOJE IR ABSOLIUČIOJE VIENOVĖJE.
Šitas ryšys nėra stiprus; jis yra trūkinėjantis, seklėjantis, vėl gilėjantis, tačiau nepriklausomai nuo jo seklumo ar gelmės, užtenka net VIRPTELĖJIMO JŪSŲ VIDUJE, KAD JŪS ĮTIKĖJOTE, ir jūs turite tą nuostabų visraktį, atrakinantį visas spynas ir duris, per kurias ir galite patekti pas Mus.( Is Tėvo mokymo apie žmonių išlikimą dabar, kada kiekvienas turi Minties Derintoją. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai 2011 07 31 ).
rimantasKaunas
2014-06-07 09:52:26
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]