Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Jūs galite kolektyvinės komunijos su Mumis metu patirti PROTO nuraminimą, tačiau taip to tikrojo GYVOJO Šaltinio ir NEATRASTI SAVYJE. Tam reikalingos jūsų individualios, asmeninės, nuoseklios, atkaklios, ryžtingos pastangos.
Aplinka jums nesuteikia tokios užuovėjos, kurioje jūs galėtumėte iš tikrųjų drąsiai žengti šituo keliu. Ji - priešingai – jus mėgina atkalbėti, mėgina jus apšaukti nebūtais vardais, apkaltinti nebūtais veiksmais, ir tai atima jūsų ryžtingumą gyvajame dvasiniame aš. Jis sulėtina žingsnį arba pasirenka paprastesnį takelį, bet jau gyvojo kelio ŠALIKELĖJE, NEBE GYVAJAME KELYJE. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo - kodėl tiek mažai yra einančiųjų gyvuoju keliu. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2012 05 05 ).

rimantasKaunas
2014-05-27 09:58:13

Jums sunku patikėti, kadangi to negalite patikrinti, kaip jūsų sąmonės energetinių virpesių dažnio kitimas turi įtakos jūsų atmosferiniams reiškiniams, o taip pat ir jūsų planetos sukimosi greičiui. Kadangi jūsų sąmonės virpesiai yra labai žemo dažnio, šitą Aš sakau ne priekaištaudamas, bet suteikdamas mokymą ir kryptį, kurlink jums žvelgti savo kasdieniame gyvenime, kad galėtumėte geriau valdyti energiją savo sąmonės dėka, o ne kuriamų aparatų dėka, todėl jūs turite suvokti, kad jau esate pajėgūs kai kurie tą padaryti net ir šiuo metu, kad bet koks energijos panaudojimas kitų prietaisų, o ne savo sąmonės dėka, o taip pat ir pasinaudojant Energijos Reguliuotojų veikimu, atitinkančiu Mano valią bendram evoliucijos plano tolimesniam vystymui šitoje planetoje, jūsų industrinį vystymąsi pasuktų visiškai kita kryptimi negu jis vyksta šiandien. ( Is
Tėvo mokymo apie energiją žmonijai. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai .2010 05 17).

rimantasKaunas
2014-05-25 10:38:07

Kada Aš jums sakau, kad Apvaizda suteikia jums apsaugą, tai Aš tiesiogine prasme ir turiu minty jūsų fizinį egzistavimą šitame pasaulyje. Jeigu jūs šitame – gyvajame – kelyje einate PASITIKĖDAMI Mūsų vedimu iš vidaus, ATSIDAVĘ VISU savo dvasiniu GILUMU, VISA savo NUOŠIRDŽIA tos akimirkos BŪSENA ATSIRĖMĘ Į MUS – jūs būkite tikri, kad bet kokiom aplinkybėm, kokios begali įvykti tragiškiausios jūsų aplinkoje, jums nenukris nė plaukas nuo galvos. JŪS ESATE MŪSŲ ŠVIESOS GYVIEJI ŠVYTURIAI, kurie nešate iškėlę aukštai SAVO DVASINĘ VĖLIAVĄ – savo asmenybės spindėjimą, kuris spindi MŪSŲ šviesa. Todėl Mes jus ir globojame, ir saugome taip, kaip
nesaugojome NĖ VIENO iki šiol PRANAŠO, buvusio istorijos evoliuciniame kelyje šitame pasaulyje. Kadangi jūs savyje talpinate tokią šviesą, kurios neturėjo ikišioliniai pranašai, todėl Mes turime saugoti jus KITOMS KARTOMS. ( Is Tėvo mokymo apie mums suteikiamą Apvaizdos apsaugą .
TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2012 03 11 ).

rimantasKaunas
2014-05-23 09:23:30

Patyrimai labai svarbu ne tiktai tam, kad sužinotumėte, kaip gyvena kiti, bet svarbu, kad jūs juos atskleisdami kitiems pakylate į aukštesnių virpesių dažnį, ir tuo pačiu jūs šitaip gydote savo aplinką, šviesindami ją, švarindami ją. Tuo pačiu jūs gydote visuomenę nuo tų ligų, kurios ją kankina, nuo tos depresijos, kuri prispaudusi laiko ne vieną iš jūsų žmonijos. ( Is Tėvo mokymo apie mums suteikiamą Apvaizdos apsaugą.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2012 03 11 ).

rimantasKaunas
2014-05-22 09:35:34

Jūs galite dalyvauti drauge su Apvaizda, kreipdami įvairių jūsų akyse vykstančių reiškinių, pasireiškiančių didžiuliais materialiais nuostoliais jūsų visuomenei, reguliavimą atlikdami taip, kaip Aš jus mokau dabar – kad jūs PASITIKĖTUMĖTE, jog visa tai iš tikrųjų VEIKIA, ir jūs esate PAJĖGŪS NUKREIPTI tokius reiškinius SAVO ATSIDAVIMU MUMS, PASITIKĖJĘ MUMIS, IR SAVO JĖGOMIS.

PASITIKĖJIMAS – TAI YRA JŪSŲ VIDINĖ BŪSENA. ( Is Tėvo mokymo apie minties energijos nukreipimą.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2012 07 07 ).

rimantasKaunas
2014-05-21 10:30:10

Kada aš matydavau, jog DAUG KARTŲ kartojama tiesa nepasiekia žmogaus VIDAUS, kada jo sampratos nė kiek nepasistūmėja į priekį, aš PALIKDAVAU tą žmogų APMĄSTYMAMS.

Ne kiekvienas yra pajėgus priimti daugybę dvasinių nuostatų, sampratų, net ir susiaurinta prasme, kurios priimtinos žmogiškajam materialiam protui. Todėl aš nevargindavau tų žmonių, nes vis tiek tokios sampratos nebūtų pasiekusios jo materialaus proto suvokimo, kad jas galėtų pritaikyti kasdienos gyvenime. AŠ IEŠKOJAU IŠALKUSIŲ SIELŲ; IŠALKUSIŲ TIESAI IR ŠVIESAI. ( Is
Jėzaus mokymo apie savo elgesį su kitais.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2011 04 23 ).

rimantasKaunas
2014-05-19 10:08:08

Šiandieninėje visuomenėje dar yra daugybė neišspręstų problemų. Jūs tą pastebite savo aplinkoje. Todėl jums reikalinga kolektyvinė prašymų malda, nes ji turi MILŽINIŠKOS ĮTAKOS APVAIZDOS, KURIĄ MES SUTEIKĖME JUMS KAIP GYVĄ PAGALBĄ - KAIP GYVĄ INSTRUMENTĄ - JŪSŲ PROBLEMŲ SPRENDIMUI, DRAUGE SU JUMIS, tai kada jūs reiškiate tuos prašymus, jau jūs tuo pačiu ĮDARBINATE Mano Apvaizdą. Jeigu jūs nenorite veikti kartu su Apvaizda, jūs galite neišsakyti tų prašymų, kada viduje jaučiate pasitenkinimą, bet kuo didės jūsų KOSMINĖ ĮŽVALGA, tuo daugiau jūs matysite, kad reikalingas Apvaizdos – ir jūsų – AKTYVUS ĮSIKIŠIMAS, taisant tas negeroves, per
jūsų pačių RYŽTINGESNĮ IR ŠVIESESNĮ GYVENIMĄ KASDIENYBĖJE. Ir jums bus SUNKU gyvent tokį gyvenimą NEBENDRADARBIAUJANT su Mano Apvaizda.
Štai kodėl jums bus ir reikalingi prašymai maldoje, išreiškiami dėl didesnio Apvaizdos įsikišimo į jūsų pačių kasdienių problemų šalinimą. ( Is
Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo-paaiškinimo apie maldą.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2013 10 20 ).

rimantasKaunas
2014-05-17 09:42:53

Visa gyvoji tikrovė yra tarpusavyje susietas organizmas. Jeigu jūs stiprinate dvasinį pagrindą, tuo pačiu jūs stiprinate ir materialų geną, kuris pasireikš per kartų kartas.
Ir bus toji žmonijos aplinka, kuomet nebereikės jums žvelgti dabartiniu materialiu žvilgsniu ir lyginti arba vertinti tuos, kurie yra perdėm aktyvūs, kaip išrinktuosius arba pateptuosius, nes tas perdėm aktyvumas bus atremtas į dvasinį bendravimą su mumis, su Rojaus Dvasiniais Tėvais; ir jis bus ištirpintas, ištirpintas DVASINĖJE gyvojoje komunijoje. Ir protas bus apmaldytas, ir veiks tada harmoningai, darniai, be jokio šokinėjimo. ( Is Vietinės Visatos Motinos Dvasios, Nebadonijos, mokymo-atsakymo apie per didelio aktyvumo vaikus . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2012 06 23 ).

rimantasKaunas
2014-05-15 10:38:56

Evoliucinis kelias numato tiktai VIENĄ vedimą – VIDINĮ JŪSŲ - IR MŪSŲ - ROJAUS TĖVŲ VEDIMĄ. Todėl išorinis per didelis aktyvumas trukdo tiems žmonėms, kurie vadovaujasi materialių interesų požiūriu, įvertinti - ir tiksliai nustatyti - tokio aktyvumo priežastis. Ir, natūralu, negali jie tiksliai pamatyti tokio aktyvumo, per didelio aktyvumo, būsimų pasekmių.
Mes negalime evoliucijos sumanymo interpretuoti taip, kaip norėtume kiekvienas. Priklausomai nuo gyvo ryšio su Kūrėju mes juntame viduje evoliucijos tikrąją kryptį iš vidaus, ir ją įgyvendiname savo ASMENINIU ŽINGSNIU. ( Is Vietinės Visatos Motinos Dvasios, Nebadonijos, mokymo-atsakymo apie per didelio aktyvumo vaikus . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2012 06 23 ).

rimantasKaunas
2014-05-14 09:40:08

Tas, kuris nuoširdžiai priima GALUTINĮ apsisprendimą, ir bet kokiomis aplinkybėmis, kokias jis tik galėtų sau dabartinėje aplinkoje sugalvoti, kokios galėtų būti pačios nepalankiausios, net fizine prasme, ir vis tiek priima galutinį sprendimą BŪTI ŠITOS ŠVIESOS ATSIDAVUSIU NEŠĖJU – IR TIKTAI JOS – su meile yra priimamas į mano apaštalus.

Apribojimų nėra nė vienam. Nė vienas nėra stabdomas nuo šitokio kelio.

Sprendimas – GALUTINIS – visuomet turi būti NE IMPULSŲ, BET GILUMINIŲ APMĄSTYMŲ rezultatas. ( Is Nebadono Vietinės Visatos Šeimininko Sūnaus-Kūrėjo-Jėzaus mokymo-atsakymo apie apaštalų pasirinkimą šiuo metu. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2011 08 06 ).

rimantasKaunas
2014-05-12 10:18:50

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal