Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Kiekvienas sprendimas yra SUSIETAS su jūsų pačių dvasine gelme – ATSIVĖRIMO GELME, ir su jūsų vidiniu-dvasiniu AŠ – jo TOS AKIMIRKOS BŪSENA, KURI YRA SUSIETA SU MUMIS. Ir jeigu jūs tiktai atveriate save Mums – VISA SAVO GELME – VISU SAVO NUOŠIRDUMU, kokį jūs gaunate iš Mūsų, tą akimirką ir PAJUSITE, kad jūs turite būti kolektyve, kuris tą akimirką garbins Mus ir tuo pačiu jūs GARBINSITE DRAUGE SU MUMIS IR SAVE, kaip Mūsų pačius mylimiausius vaikus, kurie ATSTATĖ SAVO ORUMĄ IKI DVASIOS LYGIO. ( Is
Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo -atsakymo, kodėl į gyvąją šventovę urantai ateina nevisada. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2012 02 05 ).

rimantasKaunas
2014-05-11 09:41:37

Dėl to, siekite viršūnių, bet nepaverskite jų savojo gyvenimo ­vieninteliu tikslu, nes neturi būti šitaip. Nusistatykite sau kokią nors viršūnę, bet sodriai mėgaukitės jos pasiekimo procesu susikoncentruodami ties kiekvienos akimirkos veikla ir stebėkite savo motyvus, kad jie visada būtų Mano labui, Manosios kūrinijos labui, o šituo pačiu visuomet bus ir jūsų, kaip pilnateisio Mano šeimos nario, labui."Akimirkos Amzinybe" Tevo mokymas apie naujuju metu sventima. 7.13

ValdasAirija
2014-05-10 21:42:36

Kada jūs studijuojate augmeniją ir gyvūniją, kad pamatytumėte Mūsų ATSPINDĮ ir gyvūnijoje ir augmenijoje, kuris yra TIKTAI šiame planetos amžiuje, kada dvasinis lygis kils jūsų pačių viduje, tuomet tie virpesiai pasieks daug aukštesnį dažnį ir gyvūnija taip pat mutuos į aukštesnę kategoriją. Sakydamas – aukštesnę – Aš turiu omeny, kad plėšresnės žvėrių rūšys mutuos į mažiau plėšrias, o šitos išvis į ne plėšrias, ir ateis toji akimirka, kai šitame pasaulyje nebeliks plėšrių gyvūnų. Juk ir jūsų pavadintame epochiniame apreiškime – Urantijos Knygoje – yra pateiktas toks teiginys – jeigu jus kas nors iš dabartinės jūsų planetos perkeltų į tą planetą, kurioje šiandien gyvena mirtingieji
materialiu pavidalu, pasiekę Šviesos ir Gyvenimo etapą, jūs pamanytumėte, kad patekote į Rojų. Tose planetose nebėra gyvybės, kuri turėtų palaikyti savo gyvybę kitos gyvybės sunaikinimo keliu. TIEK, KIEK ŽMONIJA IŠ SAVĘS SPINDULIUOJA MŪSŲ MEILĖS VIRPESIUS Į APLINKĄ, TIEK TOJI APLINKA ATITINKA TŲ VIRPESIŲ DAŽNĮ – TIEK AUGMENIJA, TIEK IR GYVŪNIJA. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo, atsakant į Laimos iš Velžio klausimą, koks yra gyvūnų vaidmuo mūsų gyvajame kelyje, kaip mes turime su jais bendrabūviauti ? TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2012 05 06 ).

rimantasKaunas
2014-05-09 11:10:29

Nėra specialių receptų, ką jūs turite daryti. Gyvenkite. Gyvenkite Manimi. Gyvenkite taip, kaip jūs jaučiate vedimą iš vidaus, kurį suteikia Manoji dvasia.
Jūsų gyvenimas yra, iš tikrųjų, Mūsų palaima, kada Mes matome, kaip jūs sunkiai įveikiate viršūkalnes, kiek jums kyla abejonių, nepasitikėjimo, ir jūs vis tiek siekiate šviesos; siekiate, krisdami ir keldamiesi, bet siekiate ir stiepiatės į šviesą, į Mus, esančius viduje.
Mes žavimės jūsų žingsniu. Mes šloviname jūsų žengimą. Ženkite drąsiai, ryžtingai, ir šitame kelyje gyvenkite kasdienį gyvenimą.
Jokių kitų receptų Aš jums negaliu suteikti.
Gyvenkite Manimi. ( Is Tėvo mokymo, kodėl mes neturime tokios sąmonės, kad esame dvasios ir kokia mūsų gyvenimo prasmė dabar .TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2010 12 19 ).

rimantasKaunas
2014-05-08 12:40:31

Mes norime parodyti jums, kad net ir patys paprasčiausi materialūs tvariniai, mirtingieji, kurie turi pereiti per vadinamąjį materialios mirties reiškinį, kada kūnas išeikvoja visą gyvybinę energiją, kad ir jie gali pasiekti tą, iš tikrųjų, ištobulintos dvasios lygį amžinybėje ir stovėti Mūsų akivaizdoje, įgyvendinę savo likimą, kurį Mes jiems ir suteikėme, kad pasiektų Mus, savo Tėvus Rojuje.
Todėl, gimęs iš moters materialiu pavidalu, kūdikis negali augti be dvasingų tėvų, materialių tėvų, pagalbos, kad jis kuo anksčiau suvoktų, jog yra dvasia, o ne materialus pavidalas.
Tie, kurie yra paskutiniai, bus pirmieji.
Šitas vienas iš teiginio patvirtinimų, kad jūs dabar, gimdami, net ir tokioje daug kančių ir tamsos patyrusioje, ir dar tebepatiriančioje, planetoje, nušvisite, o jūs jau ir dabar esate nušvitę dvasine sąmone, ir jau suvokiate, kaip stinga tokio nušvitimo jūsų dvasios broliams ir sesėms, Mūsų kitiems, patiems mylimiausiems vaikams.
Tam jūs ir esate šitame pasaulyje, kad suteiktumėte jiems didesnę šviesą, kurią jau jūs atradote savyje ir patys jau žinote, kad JŪS ESATE DVASIOS. Štai jūs ir padėsite MUMS kelti jų sąmonės lygį, kad jie taip pat pažvelgtų į save, kaip į dvasią; dvasią, turinčią visą amžinybę. ( Is Tėvo mokymo, kodėl mes neturime tokios sąmonės, kad esame dvasios ir kokia mūsų gyvenimo prasmė dabar .TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2010 12 19 ).

rimantasKaunas
2014-05-07 09:57:46

Štai kodėl, Mano mylimieji, jūs turite vieną išeitį – pasikliauti savo materialiais daktarais, kurie jūsų neišgydys, arba priimti Mano jums SUTEIKTĄ sveikatą. Jūs negalite stovėti ant DVIEJŲ krantų VIENU ir tuo pačiu metu.
Jūsų sankryža – jūsų sprendimas, ir pasirinkimas.
Norite skausmo? Turėsite skausmą, priklausomai nuo jūsų priimto sprendimo. Nenorite skausmo? Taip pat, priklausomai nuo jūsų priimto sprendimo, jūs turėsite pasekmę. Aš jums garantuoju gyvenimą BE SKAUSMO. AR TIKITE? Ar jaučiate tą BŪSENĄ, kada Aš sakau jums TIKROVĖS TIESĄ?
Atsakykite sau – kiekvienas viduje – NUOŠIRDŽIAI. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo apie fizinio kūno skausmą . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2013 01 27 ).

rimantasKaunas
2014-05-06 09:51:41

Kada Aš jums sakau, kad Apvaizda suteikia jums apsaugą, tai Aš tiesiogine prasme ir turiu minty jūsų fizinį egzistavimą šitame pasaulyje. Jeigu jūs šitame – gyvajame – kelyje einate PASITIKĖDAMI Mūsų vedimu iš vidaus, ATSIDAVĘ VISU savo dvasiniu GILUMU, VISA savo NUOŠIRDŽIA tos akimirkos BŪSENA ATSIRĖMĘ Į MUS – jūs būkite tikri, kad bet kokiom aplinkybėm, kokios begali įvykti tragiškiausios jūsų aplinkoje, jums nenukris nė plaukas nuo galvos. JŪS ESATE MŪSŲ ŠVIESOS GYVIEJI ŠVYTURIAI, kurie nešate iškėlę aukštai SAVO DVASINĘ VĖLIAVĄ – savo asmenybės spindėjimą, kuris spindi MŪSŲ šviesa. Todėl Mes jus ir globojame, ir saugome taip, kaip
nesaugojome NĖ VIENO iki šiol PRANAŠO, buvusio istorijos evoliuciniame kelyje šitame pasaulyje. Kadangi jūs savyje talpinate tokią šviesą, kurios neturėjo ikišioliniai pranašai, todėl Mes turime saugoti jus KITOMS KARTOMS. Bet Aš kartoju – JŪS TURITE LAISVĄ VALIĄ ir jums yra suteikiama Apvaizdos apsauga tik tuo metu, kada jūs BŪNATE GYVAJAME kelyje savo ATSIVĖRIMO BŪSENA, kada VEIKIATE šitame gyvajame kelyje savo ATSIVĖRIMO BŪSENA MUMS, kada jūs ATSIREMIATE ĮMUS, kada jūs NEMĖGINATE PATOBULINTI šito gyvojo kelio SAVO SAMPROTAVIMAIS ir SAVŲ INTERESŲ TENKINIMU. Nors kiek mėgindami įterpti savąjį supratimą, ir plano koregavimą, jūs iškart susilauksite
skaudesnių
pasekmių, nes Aš NEGALIU sustabdyti priežasties-veiksmo-pasekmės dėsnio veikimo. Tiktai veikdami DRAUGE SU MUMIS jūs NIEKADA nepatirsite tokio šio dėsnio pasekmės pasireiškimo, kuris jus pražudytų, suteiktų jums milžinišką skausmą, kančią tiek fizine išraiška, tiek dvasine. ( Is Tėvo mokymo apie mums suteikiamą Apvaizdos apsaugą . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2012 03 11 ).

rimantasKaunas
2014-05-05 09:53:11

Įtikėjimas yra begalinis procesas, ir jis yra GYVAS SIELOS AUGIMO GYVAME RYŠYJE SU MANIMI PROCESAS. Todėl jo pakeisti negalima niekuo kitu, ir niekam. Todėl niekas iš jūsų negali įtikėti už kitą, net ir labai nuoširdžiai šito trokšdamas. Jūs melskite įtikėjimo kitiems, o sau dar gilesnio gyvo dvasinio ryšio su Manimi, tačiau vis tiek kiekvienas turi pats ASMENIŠKAI ATSIVERTI MAN, TURI ASMENIŠKAI DĖTI PASTANGAS, NUOŠIRDŽIAS IR ATKAKLIAS, PATS, IR KASDIEN. Ir tik tada bus atlygis – įtikėjimas ir gimimas iš dvasios. Tada kiekvienas, po gimimo iš dvasios, tampa Manuoju atspindžiu materialiu pavidalu – PAMILSTA VISUS. Ir tada nustoja būti motina ir tėvas, sūnus ir dukra, kaip iki šiol buvo įpratę žmonės graduoti į artimus ir mylimus, labiau artimus ir labiau mylimus, pačius artimiausius ir pačius mylimiausius, nes pačiais mylimiausiais tampa VISI IR KIEKVIENAS. Štai tik toks įtikėjimas yra GYVAS IR TIKRAS, ne iliuzinis ir nesusigalvotas. Tik tada jūs atstovaujate kaip Mano atspindys savo aplinkoje ir savo aplinkai, ir atstovaujate ne tik su meile, bet ir iš meilės MAN, IR VISIEMS VIENODAI ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo - KODĖL taip sunku mūsų sielos broliams ir sesėms ĮTIKĖTI ir gyventi ĮTIKĖJIMU KASDIEN? TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2010 04 09 ).

rimantasKaunas
2014-05-04 09:33:05

Tačiau tie iš jūsų , kurie, kol kas, negirdite Mūsų teiginių savyje, dėl to nei nuogąstaukite, nei nusiminkite, nes jūs nė vienas nelenktyniaujate TARPUSAVYJE. Jūs lenktyniaujate su SAVO tikruoju dvasiniu atsivėrimo gyliu, kuris neturi dugno. Kiek jūs besate atsivėrę, trokškite dar daugiau atsiverti Mums. Ir ateis toji akimirka, anksčiau ar vėliau, kada jūs patirsite tą Mūsų dvasinių teiginių antplūdį, kuris be perstojo jums liejasi – išgirsite juos; patirsite tą tikrovę, kuri šiandien jums atrodo nėra tokia prieinama, ar reikšminga, bet ji YRA. Todėl tikėkite VIS DIDESNIU LAIPSNIU, kad ir jūs turėsite šitą kanalą, kuris visą laiką jums suteiks šviesos sustiprinimo, ir meilės žodį, be kurio – jūs taip pat drąsiai galėsite kitiems sakyti – nematote savo gyvenimo prasmės.
Jūsų patyrimai NETURI JOKIOS APRIBOJANČIOS DVASINĖS RIBOS – jie plečiasi ir auga nuo jūsų gyvo ryšio su Mumis.( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo - atsakymo apie Rojaus Trejybės mokymų išgirdimą tiesiogiai Vilniuje. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2013 06 29 ).

rimantasKaunas
2014-05-03 10:09:50

Tačiau juk Aš ne šiaip sau sumaniau skirtingų spalvų rases – kad jus atskirčiau vienus nuo kitų, kol dar nesate atviri Man dvasioje, kol dar nepastatėte savosios asmenybės rūmo ant Manosios DVASIOS pamatų, tik tada, KADA ATSIREMSITE Į MANE, jūs imsite vieni į kitus žvelgti su Manąja Meile, nebekreipdami dėmesio į odos spalvą. Šiandien šitokio dvasinio pagrindo jūs neturite, todėl jūsų susvetimėjimas, ir net religinis, ne tik rasinis, susiskaldymas yra pagilėjęs, kad jo įveikti niekaip nesugebėsite anksčiau, kol nebūsite su Manimi sudarę TOKIOS GYVOS VIENOVĖS, KURIOJE JAU NEBETURITE NE MAŽIAUSIO ABEJONĖS VIRPTELĖJIMO, KAD NORĖTUMĖTE GYVENTI NET TAIP,
KAIP GYVENA JŪSŲ KAIMYNAS MATERIALIA PRASME, O NE LIKTI NET IR ALKANAM IR APLEISTAM, BET SU MANIMI, IR TIK SU MANIMI, KAI NET VISAS PASAULIS JUS APLEIDO. Kada savo apmąstymuose pateiksite sau šitokią padėtį, ir kada sau nuoširdžiai pripažinsite, kad jūs sutinkate – visa savo dvasine būsena – priimti tokį sprendimą MANO labui – IR VISŲ – labui, TIK TADA – PALAIPSNIUI – PRADĖSITE PAJAUSTI SAVO VIDUJE MANO VEDIMĄ IR JAM ATSIDUOSITE, SAVO VALIĄ SULIEJĘ SU MANĄJA. Ir tada pradėsite gyventi savo TIKRĄJĮ GYVENIMĄ, KURIS IR SUDARO MANO MISIJĄ KIEKVIENAM IŠ JŪSŲ – GYVENTI PALAIMOS GYVENIMĄ IR DIRBTI SU PASIMĖGAVIMU DRAUGE SU MANIMI MANO JUMS SUTEIKIAMUS
DARBUS, KURIŲ IKI ŠIOL NET NEPASTEBĖJOTE, KAD JIE BUVO SKIRTI JUMS, NES PRO JUOS PRAĖJOTE ŽVALGYDAMIESI Į KITUS, KAIP DIRBA IR GYVENA JIE, O PATYS BUVOTE ATITRŪKĘ NUO MANO JUMS SUTEIKIAMO GYVENIMO IR DARBO.
Nieko jūsų gyvenime nėra pastovaus, nieko nėra, ką jums galiu numatyti kaip jūsų misiją, todėl Aš ir sakau jums – GYVENKITE MANIMI – TOKIA YRA JŪSŲ MISIJA. ( Is Tėvo mokymo apie mūsų misiją šioje planetoje.
TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2013 12 16 ).

rimantasKaunas
2014-05-02 10:16:53

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal