Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Jūs suprantate, kad gerumas yra ne jūsų pačių sumąstyta savybė. Gerumo jūs semiatės iš Manęs – Gerumo Šaltinio ir Centro. Todėl kuo daugiau jūs geriate gyvojo Mano vandens, tuo daugiau stiprėja jūsų vidinė būsena, trokštanti šito gyvojo vandens, ir tuo pačiu norinti pasireikšti visų šviesos labui, ir lygiai taip pat nebijanti šitą pasireiškimą atskleisti kitiems. Tuo tarpu jeigu jūsų ryžtas, kuris buvo iš tikrųjų nuoširdus jūsų viduje, staiga buvo nuslopintas nepasitikėjimo, neryžtingumo, nerimo, ir netgi baimės, tai ir parodo, koks yra dar jūsų dvasinis stuburas netvirtas, kada jūsų iliuzinio, netikro, vaiko išraiška baimės, abejonių, arkokiu nors kitu pavidalu nustelbia jūsų tikrojo dvasinio asmens būseną. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie būseną. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013 03 30 ).
rimantasKaunas
2014-04-30 11:05:49
Todėl vienokiu ar kitokiu pagrindu jūs viduje pajuntate susipainiojimo, nerimo, baimės tą būseną, kokie tą akimirką jūs esate – iliuziniai arba tikrieji Mano vaikai. Man jūs visada esate tikri, tačiau sau jūs esate iliuziniai, kiek viduje jaučiate baimės, tuo tarpu jūs esate tikri tiek, kiek jaučiate meilės ir palaimos gyvą būseną – tai yra jūsų savastį, koks jūs tą akimirką esate tikrasis asmuo. Šitoji būsena, kuri jus visą laiką ugdo, kad veiktumėte Mūsų visų labui, taip, kaip Aš jus veikiu iš vidaus, ji jus apramina, sustiprina, ir leidžia jums žengti naują žingsnį į neištyrinėtą tikrovę, kad jūs stiprėtumėte dvasine stuburo dar viena
grandimi, kad jūsų stuburas galėtų augti gyvame ryšyje su Manimi. Štai toji būsena jus visą laiką ugdo būti dar geresniu negu buvote iki šiol geras. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie būseną. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013 03 30 ).
rimantasKaunas
2014-04-29 09:40:12
Ir jūs, būdami toliausiai nuo Mūsų, materialiame pasaulyje, kuris pavadintas apgyvendintu pasauliu, nes jame kilusi gyvybė yra iš gyvybės plazmos – tai nėra tie pasauliai, kurie buvo specialiai sukurti, bet atsiradę evoliuciniu būdu iš saulių, ir jame Mes žaidžiame tą evoliucijos žaidimą, mėgindami modeliuoti gyvybę, kuri būtų kaskart imlesnė dvasiniam Mūsų siunčiamam impulsui. Ir štai jūs esate tame pasaulyje, turintys materialų apvalkalą, ir iš Mūsų padovanotą dvasią, asmenybę, jūs galite šitame materialiame kūne, turėdami materialias smegenis, savąjį protą nukreipti savanaudiškų, ir klaidingų, sprendimų kryptimi, ir tuo pačiu visi jūsų
sprendimų įgyvendinimai sukels jums tiek asmeniškai, tiek visuomenei daug problemų, net ir tokių problemų, kurios dar iki tol nebuvo egzistavusios, ir tų problemų lavina sukels jums kančią ir nesugebėjimą jas išspręsti, nes jūs negalite suvokti tų problemų kilmės pagrindo, ir koks galėtų būti jų sprendimo pagrindas. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie būseną. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013 03 30 ).
rimantasKaunas
2014-04-28 09:27:09
Tačiau tai yra tiktai pasekmė jūsų mokymų sistemų, kurios – per kartų kartas – buvo diegiamos jūsų planetoje įvairiose tautose, įvairiose valstybėse. Jūs iki šiol buvote mokomi kreipti dėmesį į faktus, o ne į tų faktų sintezę, jūsų siejimą su praeitimi, su praėjusių kartų gyvenimu, su Mūsų kūrinija. Vien tiktai faktų konstatavimas ir jų dėstymas jūsų prote ugdo poreikį konkrečių faktų įsiminimui, o tuo pačiu ir tokio mokymo sistema reikalauja faktų konstatavimo. Tuo pagrįstos jūsų įvairios viktorinos, kurias jūs taip mėgstate žiūrėti per dabartines televizijos programas. Tas pasireiškia jūsų mokymo programose mokyklose, kada jūs
imate vis labiau pasitikėti testų sistema, o ne žmogaus mąstymo analize, ne pokalbiu žmogaus su žmogumi, bet spėlione.
Todėl per atsivėrimą Mums, jūs atsisakysite tokių mokymo formų, kurios jus visą laiką sugrąžins į anksčiau vyravusį scholastinį mokymo metodą įsiminti informaciją ir tuo pasitenkinti, o sieksite bet kokį faktą sieti su visa kūrinijos gyva ir jūsų aplinkoje pasireiškiančia sistema. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo apie smulkmenas ir esmę. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2011 07 02 ).
rimantasKaunas
2014-04-27 09:53:00
Tas, kuris labiau susidomi jūsų dvasinio apreiškimo konkretaus fakto tyrinėjimu, jisai gali labai dažnai nusivilti, nes įvairūs faktai gali nesutapti jo prieš tai skaitytose įvairiose mokslinėse knygose, žurnaluose, šaltiniuose, tokiuose, kaip mokslinės konferencijos, dabartiniu metu jūsų populiarus internetinis ryšys, kitų žmonių pasisakymai, neturintys nieko bendro su moksliniais dalykais, bet teiginiai išgirsti ir prasilenkiantys su dvasiniuose apreiškimuose pateikiamais teiginiais tokiam jūsų protui sukelia daugybę abejonių, ir šitos abejonės silpnina to paties Mūsų sūnaus įžvalgą. Ir šito žmogaus įžvalga silpnėja. Įžvalgos susilpnėjimas silpnina
jūsų dvasinį pasitikėjimą VISA informacija, kuri pateikiama dvasiniame šaltinyje. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo apie smulkmenas ir esmę . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2011 07 02 ).
rimantasKaunas
2014-04-26 15:00:54
Asmenybė, pažįstanti Dievą ir trokštanti vykdyti jo valią, turinti dvasinę įžvalgą, yra dieviškai stabili ir egzistuoja amžinai. Žmogaus didįjį jaudinantį patyrimą visatoje sudaro jo mirtingojo proto perėjimas iš mechaninės statikos stabilumo į dvasinės dinamikos dieviškumą, ir šitą transformaciją jis pasiekia savo paties asmenybės sprendimų jėga ir pastovumu, kiekvienoje gyvenimo situacijoje pareikšdamas:"Būtent manoji valia yra tokia, jog būtų tavoji valia".1303 - 01 (Parengė Galingasis Žinianešys).
adolfina
2014-04-25 22:54:19
Ir tol, kol jūsų viduje kunkuliuos nors ir ant pačios mažiausios ugnies verdantis vanduo, pilnas natūralių žmogiškųjų troškimų ir interesų, ir siekių tuos interesus patenkinti, tol jūsų dvasinis Mano jums suteiktas protas, galintis iš Manęs semtis tiek kosminės ĮŽVALGOS, TIEK IR IŠMINTIES GYVENTI ŠITAME PASAULYJE PALAIMOS BŪSENOJE, niekaip negalės ĮSIVIEŠPATAUTI JŪSŲ MATERIALAUS PROTO ATŽVILGIU, ir tada jūs kartas nuo karto – vieni – LABAI DAŽNAI – KITI, o dažniausia nuolat – dar kiti MANO MYLIMIAUSI vaikai lygins savo kasdienį gyvenimą su savo draugų, bendradarbių, giminių, vaikų, tėvų, ar šiaip net nepažįstamų, o matomų per televiziją
ar kino filmuose, ar gatvėje, gyvenimu ir aplinka. Ir visiškai natūrali tokio proto reakcija bus nusivylimo tam tikras laipsnis, ir kartėlis, kad savo gyvenimo negalite sutvarkyti taip, kaip jį – jums taip atrodo – sutvarkė kiti, kuriuos šitaip matote jūs. ( Is Tėvo mokymo apie mūsų misiją šioje planetoje. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013 12 16 ).
rimantasKaunas
2014-04-25 10:10:14
Bendradarbiaukime kartu, ir jūs patirsite šito dvasinio proto įsiviešpatavimą savo viduje, ir mėgausitės šituo procesu. Ir šitą pasimėgavimą jūs kitiems apibūdinsite taip pat su milžiniška meile ir nuoširdumu. Siekite gyvo ryšio su Mumis iš meilės ir savo visu nuoširdumu. O jūs patys žinote – Mes viską matome nuo pabaigos.
Šita planeta bus DVASINIO MĄSTYMO VIEŠPATIJA net ir tarp materialių žmonių. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie dvasinio proto įsiviešpatavimą mumyse, ir jo pasireiškimą.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013 05 04 ).
rimantasKaunas
2014-04-23 09:37:39
Štai tik TOKIOMIS BENDROMIS, IR SUVIENYTOMIS, PASTANGOMIS Mes ir padėsime Mūsų kitiems vaikams, jūsų dvasios broliams ir sesėms, su meile šviesėti, kad ir jų viduje dvasinis mąstymas suliepsnotų tąja šviesa, kuri jau įleidusi šaknis jūsų materialiame prote, kuris vis labiau dvasingėja, ir šitoji Mūsų dvasinė šviesa jums tampa vis artimesnė, vis labiau pažįstama, suprantama, vis labiau traukia jus iš vidaus. Ir šitokiu būdu Manasis evoliucinis planas bus įgyvendinamas šitoje planetoje, kada žmonija turės tą dvasios proto viešpatavimą savyje, kiekviename Mano mylimiausiame sūnuje ar dukroje. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie dvasinio proto įsiviešpatavimą mumyse, ir jo pasireiškimą.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013 05 04 ).
rimantasKaunas
2014-04-22 10:12:15
NEBIJOKITE APLINKOS. Aplinka taip pat yra Mano vaikai. Aš juos veikiu net ir taip, kaip veikiu ir jus, kiekvieną. Todėl bendradarbiaukite su Manimi, ir mes drauge keisime aplinką, kad dvasinis mąstymas įsiviešpatautų žmogaus prote pagal Mūsų sumanytą evoliucijos planą, kurį dabar – jūsų dėka – Mes ir koreguojame, nes Mūsų planas, grindžiamas dvasinės meilės šviesa, buvo truputėlį sujauktas, nusigręžusių nuo Mūsų, Mūsų mylimų, dvasinių vaikų. Todėl šitą evoliucinio plano sujauktą, supainiotą, ir tamsa pasireiškiančią aplinką Mes galime šviesinti tiktai drauge su jumis, Mano patys mylimiausi vaikai.
Kadangi Mūsų veikimas iš vidaus yra toks subtilus, švarus, tyras, kad apkerpėjusi žmogaus materialaus proto galia nėra taip lengvai išjudinama be išorinių matomų veiksmų, kurie priverstų tokį surambėjusį materialų protą, žvelgiantį į tokius veiksmus, užduoti sau klausimą – kodėl yra tokie skirtingi veiksmai, kuriuos mato jie, ir kuriuos atliekate jūs, ir kurių jie neatlieka – todėl jūs ir esate Mūsų mylimiausi vaikai, kad gyventumėte kitiems matomą Mūsų šviesos ir meilės gyvenimą. JŪS GYVENSITE TOKĮ GYVENIMĄ ŠVIESOJE IR TIESOJE VIS AIŠKIAU, IR RYŠKIAU MATOMĄ KITIEMS, KUO STIPRIAU REIKŠIS IR VIEŠPATAUS JŪSŲ MATERIALIOSE SMEGENYSE,
MATERIALIAME PROTE DVASINIS MĄSTYMAS, DVASINIS MATYMAS, DVASINIS PATYRIMAS SU MUMIS, MUMYSE, IR JUS VISĄ LAIKĄ LAIKANT SAVAJAME DVASINIAME GLĖBYJE, O JŪS JAUSITE MŪSŲ DVASINĮ BUVIMĄ SAVO VIDUJE. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie dvasinio proto įsiviešpatavimą mumyse, ir jo pasireiškimą.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013 05 04 ).
rimantasKaunas
2014-04-21 08:31:31
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]