Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Atsivėrę Mums savo siela, patys patirsite, kad išorinė kasdienybė, kuri iki tol atrodė monotoniška ir varginanti, buvo netikėtai nuspalvinta įvairiomis šventinėmis spalvomis sielos viduje. Jūsų protas pradėjo matyti savojo kasdienio gyvenimo ir veiksmų prasmingumą tik ten, kur veiksmai atneša gėrį ir naudą visumai, o ne tik išimtinai asmeniškai jums. ( Rojaus Trejybė Akimirkos Amžinybė 212-05-03 )

vvita
2014-04-20 22:21:48

(1929.4) 178:1.3 Nėra nieko nesuderinamo tarp dvasinės karalystės sūnystės ir pasaulietinės arba pilietinės vyriausybės pilietybės. Būtent tai ir yra tikinčiojo pareiga Cezariui atiduoti tai, kas priklauso Cezariui, o Dievui atiduoti tai, kas priklauso Dievui. <...>

(1930.1) 178:1.4 <...> Bet šitie materialiai mąstantys sūnūs tamsoje niekada nepažins jūsų dvasinės tiesos šviesos, jeigu jūs nepriartėsite prie pat jų tąja nesavanaudiška visuomenine tarnyste, kuri yra dvasinių vaisių vedimo padarinys kiekvieno atskiro tikinčiojo gyvenimo patyrime.

Evaldas
2014-04-20 12:53:19

Tačiau net ir jūs, kurie jau lyžtelėjote gyvo ryšio su Mumis, pristingate žodžių ir teiginių, kad galėtumėte apibūdinti savo atsivėrimą Mums gilumine būsena. Tačiau toji jūsų būsena yra labai trumpalaikė; aplinka jos palaikyti ilgesnį laiką neskatina, ir jūs nesate patys sau dar sukūrę tokio įpročio, kad gyventumėte su Mumis nuo ryto iki vakaro, nuo vakaro iki ryto. Todėl tokiomis sąlygomis, per daugybę kartų, jūsų užteršta pasąmonė neleidžia PASITIKĖTI Mūsų, net jums ir girdimais – tie, kurie jau girdi Mus – teiginiais, kad šitie teiginiai nusvertų bet kokius kitus teiginius, kurie neatitinka tikrovės. O jūs daugiau linkę patikėti tais
teiginiais, kuriuos išgirstate ATSITIKTINAI, ir kurie NĖRA tikrovės teiginiai, ir labai greitai užmirštate iš Mūsų išgirstus teiginius, nes jūsų užterštos pasąmonės, neišvalytos pasąmonės, informaciniai teršalai iškreipia jūsų sampratas, ir tuo pačiu SMUKDO JŪSŲ PASITIKĖJIMĄ MUMIS. ( Is Begalinės Dvasios-Kūrinijos Motinos-Kūrinijos Sesės atsakymo-mokymo, kodėl taip ilgai nepagerėja fizinė būklė, nors ir meldžiamasi. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2012 11 03 ).

rimantasKaunas
2014-04-20 08:50:53

(1089.7) 99:3.15 Religininkai, kaip grupė, niekada neturi rūpintis niekuo kitu, išskyrus religiją, nors bet kuris toks religininkas, kaip individualus pilietis, gali tapti kokio nors visuomeninio, ekonominio, ar politinio pertvarkymo judėjimo įžymiu lyderiu.

Evaldas
2014-04-19 16:15:28

Jūsų aplinka nėra palanki, dabartiniu metu, jūsų dvasiniam augimui, kadangi aplinka nesupranta gyvo ryšio su Mumis, ir jai reikalingi išoriniai veiksmai, kurie tam tikra išraiška paliudytų, kad tai yra bendravimas su Mumis. Jūs tuos veiksmus pavadinate ritualais, išoriniais materialiais atliekamais veiksmais. Tuo tarpu gyvo atsivėrimo būsena, kuri iš tikrųjų ir atstato energetinę sutrikdytą pusiausvyrą jūsų fiziniame kūne, nėra matoma jokiais atliekamais veiksmais. Ji yra PATIRIAMA, viduje, ir bet koks jūsų būsenos paaiškinimas materialiais žodžiais, materialiais teiginiais nėra adekvatus tam protui, kuris iš viso gyvena dogmos ir ritualų aplinkoje. ( Is Begalinės Dvasios-Kūrinijos Motinos-Kūrinijos Sesės atsakymo-mokymo, kodėl taip ilgai nepagerėja fizinė būklė, nors ir meldžiamasi. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2012 11 03 ).

rimantasKaunas
2014-04-19 09:33:11

Mirtingiesiems, ypač jūsų planetoje, sunku išlaikyti gyvą, nuolatinį ryšį su Mumis dviem atvejais: kada būna labai sunku, kad jūsų net materialus protas nebegali suvokti, kas vyksta jo viduje, tada jis pasimeta, ima justi didesnę baimę ir ateina net panikos akimirkos, ir tada jam nebe galvoj gyvas ryšys su Mumis; ir yra kita akimirka, kada jūs kupini džiugesio, kada jūs esate pakylėjimo būsenoje, dėl įvairių savo įgyvendintų materialių siekių apimti ekstazės, tada jūs taip pat nebesiekiate gyvo palaimos ryšio su Mumis. Jūs džiaugiatės tos akimirkos ekstaze. Tuomet jums belieka tiktai tie nedideli patyrimo akimirksniai, kada jūs patys sau pasiskiriate
pabendrauti su Mumis: ryte ar vakare, kaip jums yra patogiau. Būna dar akimirkų kai ir dienos metu galite Mums skirti vieną ar kitą akimirką. Tačiau jūs nesate išmokę palaikyti NUOLATINĘ būseną su Mumis per visą dieną. Ir nakties metu! ( Is Begalinės Dvasios-Kūrinijos Motinos-Kūrinijos Sesės atsakymo-mokymo, kodėl taip ilgai nepagerėja fizinė būklė, nors ir meldžiamasi. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2012 11 03 ).

rimantasKaunas
2014-04-18 09:40:56

Juk jūs žinote, kad Mes esame Savo dalelę jums padovanoję kiekvienam, todėl jūs ir GALITE TURĖTI ŠITĄ GYVĄ PROJEKCIJĄ Į ATEITĮ, ir tada jūs matysite, kad VAIZDUOTĖ, kaip šiandien jūs mėginate teigti, yra jūsų KOSMINĖS ĮŽVALGOS GYVAS PASIREIŠKIMAS JŪSŲ ASMENYBĖJE, esančioje GYVOJE KOMUNIJOJE SU MUMIS PER GARBINIMĄ, PER GYVĄJĄ MALDĄ IR AKTYVŲ VEIKIMĄ BENDRADARBIAUJANT SU MUMIS KASDIENIAME GYVENIME, kuris ir verčia jūsų kasdienybę spalvinga tikrove. Ir tada tą tikrovę jūs matysite savo DVASIOS įžvalga, ir nebevadinsite tai – jūsų vaizduote.
Jūs žinosite, kad jūs matote REALŲ ateities gyvenimą. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie vaizduotę . TEVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2012 08 25 ).

rimantasKaunas
2014-04-17 09:48:18

Todėl, JEIGU JŪS GILINSITE RYŠĮ SU MUMIS, VALYSITE SAVO PASĄMONĘ, ir JOJE JŪSŲ VAIZDUOTĖ PAVIRS TIKROVĖS ATSPINDŽIU, perkeliančiu jus pačius į tolimą ateitį, bet tai nebebus dabartinė jūsų vaizduotė, o bus jūsų KOSMINĖ ĮŽVALGA, kuri pasireikš atitinkamais vaizdais jūsų viduje. Jūs suprojektuosite šitos planetos ateities viziją, kuri ateityje bus įgyvendinta. Jūs ją galėsite viduje matyti, kokia ji bus ateities akimirką. Bet tai nebus vaizduotė, tai bus jūsų tikrovės matymas į ateitį, per Mūsų gyvą ryšį jūsų viduje. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie vaizduotę. TEVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai .2012. 08. 25 ).

rimantasKaunas
2014-04-16 09:37:21

ai nėra tas Ištaisomojo laikotarpio planas, kuriame galėtume pasakyti – štai dabar jūsų išsirikiuoja du šimtai, ir žengia į kairę, kiti du šimtai – į dešinę. Ne, mano mylimieji, jūs turite suprasti, kad jums planas yra pateiktas JŪSŲ VIDUJE IR MANO TIESOS DVASIOJE. Kuo jūs daugiau užmegsite ryšį su savo Dvasiniais Tėvais, tuo ir patirsite tą GILUMINĮ VEDIMĄ, ir pasireikšite taip, kaip aš ir sumaniau Ištaisomojo laikotarpio programos įgyvendinimo eigoje, kad jūs pasireikštumėte – GYVAIS ROJAUS TREJYBĖS VAIKAIS – dvasiniais broliais ir sesėmis, bet tokioje aplinkoje, kuri yra šiandien, kurios skausmas, sukeltas prieš du šimtus tūkstančių metų,
o kančia jaučiama – kaip pasekmė –,šią akimirką.

Todėl mano mylimieji, jūs turite ATVERTI save, kad NEPASIMESTUMĖTE Ištaisomojo laikotarpio programos įgyvendinimo metu. ( Is Šeimininko Sūnaus Kūrėjo, mums dar žinomo jo žemiškuoju Jėzaus iš Nazareto vardu, atsakymo - mokymo apie Ištaisomąjį laikotarpį ir mūsų darbus jo metu . TEVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai .2011.11.13 ).

rimantasKaunas
2014-04-15 10:11:11

Jūs turite ATREMTI SAVE Į MUS – DVASINĮ PAGRINDĄ – kad galėtumėte KITOMS KARTOMS suteikti daug STIPRESNĮ materialų organizmą, kuris būtų IMLESNIS DVASINIAM vedimui, kurį Mes suteikiame jums IŠ VIDAUS. Ir Apvaizda jums demonstruoja daugybę apraiškų IŠ IŠORĖS, kad evoliucijos procesas būtų kuo greičiau atstatytas jūsų planetoje iš to nukrypimo, kuris truko – nei daug, nei mažai – du šimtus tūkstančių metų.
Todėl jūs, eidami gyvuoju keliu, savuoju patyrimu taisysite net ir ne vieną įvairių mokslo sričių teiginį.
IR TĄ DARYSITE RYŽTINGAI, DRĄSIAI, IR ATVIRAI. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo - atsakymo apie agresyvumo geną.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2012.02.25 ).

rimantasKaunas
2014-04-14 09:57:40

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal