Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Bet šitoje Jėzaus brolystėje nėra vietos sektantiškam varžymuisi, priešiškumui tarp grupių, o taip pat ir tvirtinimams apie moralinį pranašumą ir dvasinį neklystamumą. [2085-06]

Evaldas
2014-04-13 21:10:50

Kada Mes jums sakome nuolat – ATSIVERKITE MUMS DAUGIAU, tai nemanykite, kad Mes jums sakome šitą frazę vien dėl mados, arba tuščiai. Mes PRAŠOME jūsų! Jeigu Aš pasakysiu jums suprantamą žodį, kaip jūs sakote: meldžiame gerovės planetai, šeimai, kūrinijai, net ir Mums jūs meldžiate gerovės, todėl Aš jums sakau: Mes jums sakome prašydami – atsiverkite Mums daugiau, tai yra, MES MELDŽIAME JŪSŲ, ATSIVERKITE MUMS!
O dabar susimąstykite, Kūrėjas MELDŽIA jus, Mūsų tvarinius, Savo dukras ir sūnus, ir nuolat meldžia to paties – ATSIVERKITE DAUGIAU! Reiškia, jūs nesate pakankamai atsivėrę, kad spindėtumėte Mūsų šviesa, kokia jau galite spindėti giliau atsivėrę. Todėl Mes ir meldžiame jūsų GILESNIO atsivėrimo, kad jūs galėtumėte drąsiau, ryžtingiau gyventi šviesos ir tiesos gyvenimą. O jūs norite sužinoti apie įvairių kitų iškraipytos Mūsų tikrovės religinių šaltinių teiginius, sampratas, juk tai visa jūsų pačių atsivėrimo sumažinimo sąskaita. Reiškia, jūs nesate tiek atsivėrę, kiek tą akimirką galėtumėte būti atsivėrę. ( Is Amžinojo
Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie Kabalą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013 .05. 19 ).

rimantasKaunas
2014-04-13 10:14:01

Kada jūs lankote kolektyvinio garbinimo Mūsų-jūsų gyvąją šventovę, tada jūs ne tik patiriate realiai – savo energetine būsena – dvasinę tarpusavio brolystę, ir ne tik matomų dvasinių brolių ir sesių atžvilgiu, bet ir nematomų jūsų materialiam žvilgsniui Manosios kūrinijos DVASINĖS šeimos brolystę realiu impulsu jūsų dvasiniame prote, kuris turi materialių smegenų suvokimo apribojimą. Tačiau šiuo atžvilgiu jūsų BŪSENA pranoksta materialaus proto suvaržymą ir suvokimą, todėl jums taip sunku paaiškinti savo vidines būsenas dalinantis patyrimais ir vartojant materialios kalbos žodyną, nors būsena buvo patiriama realiai.
Būtent kolektyvinė garbinimo komunija ir leidžia jums patirti būsena tai, ko nepatiriantys tokios būsenos negali suvokti savo materialaus proto siūlomomis analogijomis, kokį gi patyrimą jūs mėginate pavaizduoti, ir paprastai tokiu patyrimu nepasitiki, ir jums priešpastato gausybę neigiančių jūsų būsenos patyrimą savo lygiu suprantamų ir vertingų argumentų. Ir be Rojaus Trejybės garbinimo komunijos jūs ir patys negalite patikėti, kad tokie patyrimai įmanomi ir jums asmeniškai. Todėl gyvoji šventovė taip pat stiprina ir jūsų žingsnį gyvajame kelyje, o tuo pačiu valo jūsų pasąmonės ir sąmonės teršalus, kad jums net specialiai to nesiekiant jūs imate
vaduotis iš daugelio dogmų ir ritualų, nukreiptų net ir Mano aukštinimo kryptimi, tačiau ritualine išraiška, o ne dvasinio atsivėrimo keliu. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo - kodėl reikalinga GYVOJI ŠVENTOVĖ . 2013.09.19
TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai ).

rimantasKaunas
2014-04-12 14:26:48

Gyvoji Mano-jūsų šventovė suteikia jums ne tik DVASINĮ ENERGIJOS PAPILDYMĄ IŠ MANĘS, BET TUO PAČIU IR KOSMINĖS ĮŽVALGOS PASIREIŠKIMĄ PER JŪSŲ ATSIVĖRIMĄ GARBINIMO IR PRAŠYMŲ MALDOS AKIMIRKĄ. Toks patyrimas stiprina jūsų FIZINĮ apvalkalą, nes tokio gyvo atsivėrimo metu jūsų dvasinis protas vis stipriau pasireiškia per VIRŠSĄMONĘ, ir net jūsų pasąmonės baimės ir kitokie teršalai negali sustabdyti jūsų meilės proveržių, o tai paveikia ir fizinio kūno kiekvieną ląstelę, kad ji patirtų palengvėjimą ir energijos atstatymą savo branduolyje ir elektronų elgesyje atomo viduje. Kiekviena pažeista elektronų grandinė dėl nuolatinio streso ir
baimės ima palaipsniui atsistatyti į Mano sumanytą judėjimo išraišką – tai tarsi iš naujo sutepti ir sureguliuoti guoliai, kad bet kokio mechanizmo judėjimas būtų toks, kokį sumaniau AŠ. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo - kodėl reikalinga GYVOJI ŠVENTOVĖ. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai .2013.09.19 ).

rimantasKaunas
2014-04-11 09:39:45

Nesidairykite į praeitį, nesižvalgykite į istorijos šaltinius, nestudijuokite to, kas yra praeities akimirka, nes žmonija nesimoko iš praeities klaidų. Ji kariavo per kartų kartas, nes tas bujojantis žmogiškojo savanaudiško charakterio proveržis reikalavo energiją kažkur išlieti, bet neturėdami dvasinio pagrindo savyje, jie išliedavo ją vieni kitus naikindami. Istorija nėra toji pamokanti įvykių seka, kad jūs nustotumėte švaistytis vėzdu, kuris iš laukinio vėzdo dabar tapo labai rafinuotu ginklu, net elektroniniu ginklu, kur gali sunaikinti per akimirką finansinius atsiskaitymus visame pasaulyje, ko negali padaryti branduolinė bomba. Todėl jūs turite atsiremti
į gilesnį savo gyvą ryšį su Manimi, kad patirtumėte Mano meilės bangos gilesnį potvynį savyje, ir tik tada jūs nustosite kreiptis į istoriją, į praeities įvykius, save mėgindami intelektualiai apgaudinėti, kad galėtumėte iš jų pasimokyti. Juk jūsų istorija yra iškraipyta net ir praeities įvykių pateikimu, jūs negalite iš tų iškraipytų įvykių padaryti teisingos apibendrinančios išvados. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie Kabalą. TEVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai .2013 05 19 ).

rimantasKaunas
2014-04-10 09:50:24

Bet jūs puikiausiai žinote, kad šitame pasaulyje jūs turite ieškoti kompromiso; kompromiso tarp to kas yra diktuojama jūsų aplinkos veiksmų, kad jūs išliktumėte kaip tas materialus fizinis pavidalas, bet kuriame yra jūsų dvasinis asmuo. Jūs negalite neišmintingai elgtis, jeigu aplinka formuoja jums veiklos atitinkamą kryptį arba lauką, jeigu jūs tiesmukiškai mėginsite paneigti šitos aplinkos jums taikomą poveikį. Todėl jūs galite, tiktai atsirėmę į Mus, tų pačių materialių smegenų dėka patirti Mūsų dvasinį vedimą iš vidaus, pajausti jį, ir atsidavus, drąsiai žengti į tą aplinką, kuri jums nėra palanki dvasiniam veikimui.
Jūsų materialių smegenų viduje DVASINIS ĮSIVIEŠPATAVIMAS YRA ĮMANOMAS TIKTAI PER JŪSŲ GYVĄ ATSIVĖRIIMĄ MUMS, PER GYVĄ BENDRAVIMĄ IR VEIKIMĄ SU MUMIS. Tik šitaip jūs matysite, kad aplinka negali jums PAKENKTI. Ir jūs stiprėsite šituo matymu, ir šita būsena, šita patirtimi, ir tuo pojūčiu, kuris iš vidaus jus vėl ir vėl kreips veikti būtent šita pačia kryptimi. Ir po kurio laiko jūs pamatysite, kad imate JŪS palaipsniui keisti APLINKĄ – JŪS palaipsniui imate turėti įtakos APLINKAI, kaip anksčiau, bijodami aplinkos, jūs patys buvote veikiami tos aplinkos. Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie dvasinio proto įsiviešpatavimą mumyse, ir jo
pasireiškim.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013 05 04 ).

rimantasKaunas
2014-04-09 10:03:34

Jūs taip pat žinote išeitį, kad visi tie egzistuojantys pasąmonės lygiu teršalai yra apvalomi tiktai per šviesos įsileidimą į tą patį sujauktą aruodą, sujauktą saugyklą. Tik ŠVIESA gali susisteminti visas esančias šitoje saugykloje informacines žinias, patirtinius pojūčius, o Aš jums dar papildysiu – NET IR TAI, KAS JŪSŲ NEPATIRTA, BET ATEITYJE BUS PATIRTA. PASĄMONĖ JAU TALPINA TAI, KAS BUS JŪSŲ ATEITYJE, tačiau per tą sujauktą ir užgriozdintą įvairių neužbaigtų teiginių, neišmąstytų minčių, garsų, signalų gausybę jūs patys negalite iš pasąmonės organizuotai, sistemiškai, ir veiksmingai šitos informacijos iškelt iki sąmonės lygio,
kad galėtumėte ją panaudoti tiek jūsų, tiek visų augimui, šviesėjimui, Manosios evoliucijos vystymui. Todėl jūs negalite pasąmonei daryti šviesos ir raminančios įtakos, jeigu neturite GYVO ATSIVĖRIMO KANALO SU MANIMI. ( Is Tėvo mokymo apie pasąmonės paskirtį. TEVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013.O1.05 ).

rimantasKaunas
2014-04-08 09:37:34

Dvasinio buvimo skirtingumą nulemia tai, kas yra jūsų pačių širdyje ir prote, ir šitą sudaro jūsų pačių pasirinkimo būdas, jūsų proto sprendimas, ir jūsų pačių valios ryžtingumas. Šitas skirtingumas yra neatskiriamas nuo protingų asmenių būtybių laisvos valios reakcijų, būtybių, kurioms Visuotinis Tėvas nurodė tikrai pasinaudoti šita pasirinkimo laisve. Ir Dievybės visą laiką veikia sutinkamai su savo dvasių bangavimu, įgyvendindamos ir patenkindamos tvarinio skirtingo pasirinkimo sąlygas ir poreikius, dabar padovanodamos savo didesnį buvimą reaguodamos į tai, kad tvariniai nuoširdžiai trokšta jų dvasinio buvimo, ir vėl pasitraukdamos iš arenos, kada jų tvariniai nusprendžia jiems dieviškai padovanotą savo pasirinkimo laisvę panaudoti priešiškai. Ir šitokiu būdu iš tikrųjų dieviškumo dvasia nuolankiai paklūsta šios sferos tvarinių pasirinkimui. 150-03 (Pateikta Išminties Tobulintojo).

adolfina
2014-04-06 22:25:43

Tai jūs patys pamėginkite atsakyti į tą klausimą – kaip gi paversti jūsų tas materialias smegenis, kad jose – ir jų dėka – įsiviešpatautų Mūsų dvasinė išmintis?
Jūs neturite kito instrumento. Mes jums negalime smegenų pakeisti kokiu nors dvasiniu varikliu, bet Mes jums suteikiame Save; suteikiame tas priemones, kurių dėka jūs galite patirti savo dvasine būsena, kaip jūsų materialios smegenys, gyvoje, betarpiškoje atsivėrimo aplinkoje Mums, ima skirtingai suvokti ir jūsų pačių asmenį, ir jūsų pačių gyvą ryšį su Mumis, ir to ryšio prasmę, ir tikslą, kada jūs sugrįžtate iš šito gyvo komunijos ryšio su Mumis į savąją aplinką, kaip toje aplinkoje jums reikėtų priimti naujus sprendimus, ir juos įgyvendinti, ir kokiu motyvu tą daryti, kaip formuoti jūsų gyvenseną, pasinaudojant tomis pačiomis smegenimis. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie dvasinio proto įsiviešpatavimą mumyse. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013.05.04 ).

rimantasKaunas
2014-04-06 09:27:43

Iš tikrųjų, kada jūsų gyvulinis, materialus, protas nustoja viešpatauti jūsų tikrojo asmenybės dvasinio proto atžvilgiu, jūs ir išgirstate tą Mūsų nuolatinį dvasinį mokymą, kuris jums liejasi BE PERSTOJO. Jūs, APRIMĘ savo vidine minčių tėkme – trūkinėjančia, materialia, nedarnia minčių tėkme – GALITE IŠGIRSTI MŪSŲ NUOSEKLŲ IŠMINTIES TEIGINIŲ SRAUTĄ. Todėl, natūralu, tie Mūsų vaikai – sūnūs ir dukros – kurie patyrė TOKĮ Mūsų dvasinių mokymų liejimą į jų vidų, išgirdo tuos dvasinius teiginius, JIE JUOS TIEK PAKYLĖJA, TIEK PRIPILDO MŪSŲ DVASINĖS PAPILDOMOS MEILĖS, KAD JIEMS IŠ TIKRŲJŲ BE TOKIŲ TEIGINIŲ ATRODYTŲ GYVENIMAS NEBETENKA PRASMĖS. IR TAI YRA TIESA JIEMS. Tiems, kurie savuoju patyrimu jau liudija Mūsų dvasinių mokymų priėmimą ir įsisavinimą savo kasdieniame gyvenime. Tačiau jūs turite turėti pagrindinę nuostatą kaip savo gyvenimo pagrindą – išgirsti Mus, nėra jūsų gyvenimo tikslas;
jūsų gyvenimo tikslas turėtų būti – vietoje šito – GYVENTI MUMIS, GYVENTI TA BŪSENA, KURIĄ JŪS PAJUNTATE IŠ VIDAUS. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo -atsakymo apie Rojaus Trejybės mokymų išgirdimą tiesiogiai .TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013.06.29 ).

rimantasKaunas
2014-04-05 10:55:43

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal