Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Jūs patiriate savo kūno bet kokį negalavimą, fizine žaizda ar fiziniu skausmu. Visa tai junta jūsų centrinės nervų sistemos valdymo pultas – materialios smegenys. Tačiau smegenys duoda signalą ne sau pačioms, bet jūsų ASMENIUI. Smegenys – kaip vienas atskiras organas – yra materija, bet jis buvo gavęs DVASINĮ impulsą iš Manęs jūsų ASMENIUI – ASMENYBĘ – kuris nėra materialios smegenys. Todėl norėdami vystyti savo dvasinę asmenybę dabartinėje aplinkoje, jūs turite galimybę tiesiogiai PATIRTI, KIEK jūsų žvilgsnis KONTRASTUOJA su tuo, ką mato jūsų materialios akys. Jūsų žvilgsnis taps vis skvarbesnis, kuo labiau taps dvasingesnis, ir kas akimirką jis užklius už įvairių teršalų, kurie pasireiškia aplinkoje. Tie teršalai yra ne vien tiktai ne vietoje išlietas materialaus mazuto rezervuaras ar materialių šiukšlynų paskleisti teršalai, bet tai yra ir jūsų ne pagal MANO valią atliekami darbai, taip pat suteršia Mano Kūriniją.Jūs esate Mano šviesos vaikai patys atradę Mane savyje ir būsena liudijantys Mano gyvą buvimą jūsų viduje, todėl jūsų dvasinis žvilgsnis skvarbės – jūs patirsite tą taršą ir kitų žmonių viduje, kada matysite, jog dvasiniai virpesiai, sklindantys iš jūsų, gąsdina kitus, ir tas išgąstis – tai yra žmogaus viduje esantys BAIMĖS teršalai. ( Is
Tėvo mokymas apie aplinkos žalojimą, teršimą, ir mūsų gyvenimą joje. ĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2014.01.12 ).
rimantasKaunas
2014-04-04 11:09:52
Šitas gelbstintis įtikėjimas gimsta žmogaus širdyje, kada žmogaus morali sąmonė suvokia, jog mirtingojo patyrime žmogiškosios vertybės gali būti paverstos iš to, kas materialu, į tai , kas yra dvasiška; iš to, kas yra žmogiška, į tai, kas yra dieviška, iš laiko į amžinybę. -1118 -03 (pateikta Nebadono Melkizedeko).
adolfina
2014-04-03 18:58:35
Apreikštos religijos morontinė fazė yra susijusi su išlikimo patyrimu, o jos didžiulis akstinas yra dvasinio tobulumo siekimas. Taip pat yra aukštesnis garbinimo akstinas, susietas su skatinančiu raginimu didesnei etinei tarnystei. Morontinę įžvalgą sudaro visą laiką besiplečiantis Septinkarčio, Aukščiausiojo, ir net Galutiniojo sąmoningas suvokimas.
Per visą religinį patyrimą, nuo pačios jo pradžios materialiame lygyje iki pat to meto, kada bus pasiektas visiškas dvasinis statusas, Derintojas yra asmeninio suvokimo apie Aukščiausiojo egzistavimo tikrovę paslaptis; ir šitas pats Derintojas taip pat saugo ir jūsų įtikėjimo į transcendentinį Galutiniojo pasiekimą paslaptis. Besivystančio žmogaus patirtinė asmenybė, suvienyta su egzistencialaus Dievo Derintojo esme, sudaro potencialų aukščiausiosios egzistencijos užbaigimą ir natūraliai yra pagrindas viršribiniam transcendentinės asmenybės atsiradimui. ( Urantijos knyga - 1111 - 06 )
emilispetras
2014-04-03 15:01:17
Tačiau Aš jums turiu atvirai išsakyti – NĖRA NĖ VIENO MANO PATIES MYLIMIAUSIO VAIKO, KURIS BŪTŲ PATENKINTAS IR LAIMINGAS, JEIGU SAVYJE NETURI GYVOJO LAIMĖS IR PALAIMOS ŠALTINIO GYVO MEILĖS NEKTARO POTVYNIO BANGOS PATYRIMO IR NUOLATINIO REALIAI RAGAUJAMO SKONIO. Kada tokie Mano vaikai būna vieni, be aplinkos, jie kuria daugybę planų, ko jie dar norėtų šitame planetos gyvenime, ir tai jiems suteikia įtampą. O kaip gi tai įgyvendinti, kai tiek daug įtampos pareikalavo iš jų dabartinio materialaus gerbūvio, ir išorėje pastebimos gausos, pasiekimas, o dar daugiau siekti – reiškia dar daugiau patirti įtampos? Tačiau jų vidinis intelektualus variklis yra įjungtas aplinkos įtakoje, nes kaskart reikia demonstruoti, KĄ ESI PASIEKĘS, demonstruoti net ir savo artimiesiems, kad tuo jie irgi galėtų pasidžiaugti. O tai – patikėkite – labai didžiulės įtampos ir streso aplinka tokio Mano mylimo vaiko smegenims, kurios gyvena žvelgdamos į kitų nuomonę, kad tik ši nuomonė nesuprastėtų. Todėl tai, ką jūs matote jų IŠORĖJE, nė iš tolo neatspindi jų VIDINĖS įtampos, kurios jie patys nenori atskleisti kitiems, kad nesulauktų neigiamo įvertinimo, kaip silpnam ir dėl to netinkamam jų pasigėrėjimo ir aikčiojimų reiškimui. ( Is Tėvo mokymo apie mūsų misiją šioje planetoje. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013.12.16 ).
rimantasKaunas
2014-04-02 09:58:00
Jūsų dabartinio išsivystymo žmonija viską teigia per neigimą – nedaryk taip, nesielk taip, jeigu elgsiesi blogai, nukentėsi. Visi jūsų įstatymai yra draudžiančiojo pobūdžio, ir jūs laikotės tokios nuostatos, jeigu įstatymas ko nors nedraudžia, tai tą daryti galite. O jeigu jūs būtumėte priėmę mano atneštą jums gerąją žinią – Dievo Tėvystę, žmonių brolystę – tai jūsų įstatymai iš draudžiančiųjų būtų tapę jau teigiančiaisiais. Ir juose atsispindėtų Tėvo meilė ir priežasties-veiksmo-pasekmės dėsnis, kad nuo pat mažumės jūs diegtumėte ir savo vaikams šituos du esminius dalykus visoje kūrinijoje. O jūs irgi esate šitos pačios Tėvo kūrinijos dalis. Jūs nesate už kūrinijos ribų. Tik jūsų dvasinis tamsumas neleidžia, kol kas, jums pamatyti, kad tikrasis įstatymas gali būti tik vienas – Tėvo meilė. -157 - 02 - JĖZUS KRISTUS " KALBU JUMS VĖL".
adolfina
2014-03-31 20:46:21
Taip, kaip Aš jums padovanojau, kiekvienam iš jūsų, dvasinę asmenybę, lygiai taip Aš padovanojau RELIGIJĄ – TIKROVĖS RYŠĮ SU MANIMI KAIP ŠIOS TIKROVĖS ŠALTINIU – padovanodamas Savo fragmentą – Minties Derintoją – ir Manojo fragmento veikimas jūsų MATERIALAUS-MORONTINIO-DVASINIO proto viduje, ir jūsų asmenybė, pažadinta Manajam vedimui iš vidaus, ir sudaro šią APREIKŠTĄJĄ religiją be jokio materialaus ritualo, kadangi tai yra išimtinai DVASINIS IR GYVAS RYŠYS TARP JŪSŲ TĖVŲ – TRIJŲ ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ – IR JŲ VAIKŲ PER VISĄ KŪRINIJĄ. Ir viskas, kas yra nuspalvinta net menkiausiu MATERIALAUS ritualo prisilietimu, sutrauko šį GYVĄ dvasinį ryšį tarp Manęs ir Manųjų vaikų, ir parengia areną kokios nors naujos evoliucinės religijos sukūrimui, ateityje pasmerktą išnykti. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymO - Kas yra APREIKŠTOJI religija? ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai .2013.11.28 ).
rimantasKaunas
2014-03-31 10:03:28
Štai kodėl jums vienintelė išeitis stiprinti net ir sutrikdytą jūsų materialaus apvalkalo veikimą – vėl jį kelti iki išsitiesusio – vieniems daugiau, kitiems mažiau – dvasinio stuburo, kuris taip pat turi būti visą laiką puoselėjamas, stiprinamas, per gyvą bendravimą su Mumis. Aplinka niekada jums nesuteiks tokios pagalbos, kol ji yra tamsi išorėje, todėl jūs neturite į ką daugiau atsiremti kaip tiktai į Mane, esantį jūsų viduje. Ir jeigu jus aplinka – susilpninus jūsų dvasinį ryšį su Manimi – ima išoriškai paveikti, o tai aplinkai ypač imlus yra jūsų užterštas protas, tada jūsų materialus pavidalas labai greitai ima pajausti darnaus veikimo sutrikdymą, ir šitas sutrikdymas pasireiškia vienokiais ar kitokiais materialaus kūno negalavimais.
Štai kodėl tik tada, kada jūs atremsite save vien tiktai į Mane, vien tiktai į dvasios pagrindą, kada jūs ištirpinsite bet kokias abejones dėl savo veiksmų, dėl savo sprendimų, žvelgti jums daugiau tiesos ir šviesos kryptimi ar dar pasilikti kažkokią abejonę dėl jus veikiančios išorinės aplinkos, tik tada jūs galėsite turėti švarų, stiprų, ir sveiką materialų apvalkalą, nes jis visas bus pajungtas Mano dvasios energetinei grandinei, tik šitas kūnas, visiškai pavaldus jūsų dvasiniam asmeniui, nustoja veikti savarankiškai, kada dar pasireiškia jūsų pasąmonės ir sąmonės išlikę teršalai, kuriuos iškart pasigauna jūsų materialus protas. Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymas apie žmogaus fizinį kūną ir jo reagavimą į aplinką. O - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai .2012.11.24 ).
rimantasKaunas
2014-03-30 11:10:09
Užsispyrimas yra atkaklumą naikinantis ir žudantis pakaitalas, kada tvirtinama, kad ne šviesa yra svarbi, bet tos šviesos samprata, kokią nori pateikti toji siela, nors aplinkai toji samprata JAU nebepriimtina arba DAR nepriimtina. Ir nepaisant jokių aplinkybių mėginama lygiai vienais ir tais pačiais būdais įtvirtinti savo sampratą.
Tai negyvas ir atbaidantis šviesos skleidimo metodas, kuris daugelį gali atstumti ir nuo pačios šviesos ieškojimo.
Štai dėl to ir reikalingas gyvasis ryšys su gyvuoju MANIMI, kad jaustumėte Mano vedimą, kaip gi šviesą nešti ne užsispyrus, bet atkakliai. Ir tada pamatysite, kad ne raštas jus veda, bet vedu Aš. Ir tada imsite remtis ne raštu, bet gyvuoju Manimi per savo ryšį su Manimi. Ir mes drauge būsime gyvi liudininkai, kad viskas auga, viskas keičiasi, viskas įgauna naujų gyvybės virpesių, ir tie virpesiai veda link Manęs per atkaklų žengimą be užsispyrimo. ( Is Tėvo dvasios, Minties Derintojo, apie atkaklumą ir užsispyrimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai ).
rimantasKaunas
2014-03-26 08:47:00
SU MANIMI yra įmanomi VISI sprendimai. Ir NEBIJOKITE klysti. KLAIDA JUS TAIP PAT LAVINA. Tas lavinimas reikalingas kaupiant jūsų patyrimą. Jūs negalite – būdami netobuli – naują patyrimą įsisavinti nesuklydus. Ir NEPERGYVENKITE DĖL KLAIDOS. NELIKITE KLAIDOJE, KAIP IR NELIKITE PROBLEMOJE arba savo fiziniame skausme, jeigu patiriate negalavimų savo kūne.
IŠKILKITE VIRŠ JŲ. Aš esu BŪTENT TAS, kuris iškelia jus virš jūsų ligos, virš jūsų skausmo, virš jūsų problemos. SUSILIEKITE SU MANIMI, KAD PATIRTUMĖTE, kaip jūs žvelgiate patys asmeniškai į savo paties negaluojantį kūną, arba kokią nors jums iškilusią problemą IŠ VIRŠAUS. Jūs nebesate TO lygio, nesate TOJE problemoje, nes likti problemoje, tai tas pats, kaip būti sūkuryje, kuris jus įtraukia ir negalite, kiek bedėsite pastangų, iš to sūkurio išsiveržti.
Štai kodėl jūsų visi iššūkiai yra JŪSŲ LABUI. ( Is Tėvo mokymas apie mūsų tobulinimą ir mums suteikiamus iššūkius.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2012.09.23 ).
rimantasKaunas
2014-03-25 08:49:21
Mokytojas nepasiūlė jokių kelių, kaip spręsti savo amžiaus ir bet kurio vėlesniojo amžiaus nereligines problemas. Jėzus norėjo išvystyti dvasinę įžvalgą į amžinąsias realybes ir skatinti iniciatyvą gyvenimo originalumui; jis rūpinosi žmogiškosios rasės išimtinai esminėmis ir nuolatinėmis dvasinėmis reikmėmis. Jis apreiškė tokį gėrį, kuris prilygsta Dievui. Jis išaukštino meilę - tiesą, grožį, ir gėrį - kaip dieviškąjį idealą ir amžinąją realybę.
Mokytojas atėjo tam, kad sukurtų žmoguje naują dvasią, naują valią - kad įdiegtų naują sugebėjimą pažinti tiesą, patirti užuojautą, ir pasirinkti gėrį - tokią valią, kuri derintųsi su Dievo valia, kartu su amžinuoju troškimu tapti tokiam tobulam, net koks tobulas yra Tėvas danguje. Iš Jėzaus gyvenimo (1583 - 04)
adolfina
2014-03-23 21:46:37
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]