Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Tačiau tavo mokymai yra skirti ne eiliniams Mano vaikams, o BŪSIMIESIEMS DVASINIAMS MOKYTOJAMS, KURIE PATYS TURI TURĖTI PLATESNĮ POŽIŪRĮ Į APLINKĄ IR DAUG ŠVARESNĘ PASĄMONĘ, kad ir jie pamatytų ATEITĮ DABARTIES AKIMIRKOS PASEKMĖS PASIREIŠKIMU TIEK SAVO BETARPIŠKOJE APLINKOJE, TIEK IR VISOS PLANETOS MASTU. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymas apie pasąmonę ir informaciją joje apie ateitį, TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013 .08 .19 ).

rimantasKaunas
2014-03-22 10:28:24

“Kiek tikinčiųjų pasauliui dar prireiks laiko, kad suprastų, jog malda tai nėra toks procesas, kada pasiekiama tai, ko norite jūs, bet vietoje šito, tai yra tokia programa, kada pasirenkamas Dievo kelias, toks patyrimas, kada mokomasi suvokti ir vykdyti Tėvo valią?” [1946-02]

Evaldas
2014-03-16 23:21:06

Aš PRIEVARTOS JĖGA netempiu jūsų nei į Rojų, nei link Manęs, bet visada jus VEDU SAVO MEILE, IR VISADA VIENODAI, IR VISUS. IR TIK NUO JŪSŲ ASMENINIO ATSIVĖRIMO MAN IR PRIKLAUSO JŪSŲ LIKIMO ĮGYVENDINIMAS – JŪSŲ LAIMĖ ŠIAME PASAULYJE IR PALAIMA PER AMŽINYBĘ. Tad ir kitas jūsų posakis – žmogus yra savo laimės kalvis – taip pat yra labai teisingas, nes jūs tik patys asmeniškai galite užkirsti kelią savo laimės ir palaimos pasiekimui, kada Aš jus be perstojo apipilu laime ir palaima, tik MĖGAUKITĖS MANO GAUSIOMIS DOVANOMIS BE JOKIOS BAIMĖS, KAD JOS GALĖTŲ PASIBAIGTI IR JUMS JŲ PRITRŪKS. AŠ JUMS SUTEIKIU LIKIMĄ PILNĄ LAIMĖS IR PALAIMOS DOVANŲ GAUSOS. ( Is Tėvo papildomo mokymo apie likimo pakeitimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013 .10.01 )

rimantasKaunas
2014-03-13 10:12:31

Todėl jūsų visos dabartinės šventės taip pat liudija, kad jūs nesate – asmeniškai kiekvienas – atradę Manęs savo viduje, neturite gyvojo ir giluminio įtikėjimo, kad jums stinga pasitikėjimo Mūsų vedimu iš vidaus ir Mumis, todėl tik trumpomis akimirkomis jūs pajuntate Mūsų gyvą ryšį, nukreiptą į jūsų vidų NUOLAT – PER MŪSŲ DVASIĄ – MINTIES DERINTOJĄ – ir dėl to jūs PAJUNTATE VERTYBIŲ TRŪKUMĄ, NEJAUČIATE MEILĖS savo sielos broliams ir sesėms, kurie kažkada suklydo jūsų asmens atžvilgiu ar, jūsų samprata, vadinamų artimųjų atžvilgiu, ir juos prisimenate dabar su panieka, su pykčiu, save iškeldami virš jų, juos pažemindami savo tokiomis nevertomis Mano mylinčių visus vaikų – Mano mylimų sūnų ir dukrų, kaip ir tų, kurie sukėle jums ar jūsų vadinamiems artimiesiems fizinio skausmo ir dvasinių kančių – orumo įvairių švenčių ir paminėtinų datų. Nė viena data neverta Manojo sūnaus ar dukros orumo, jeigu tos šventės šventimas ar datos paminėjimas pamina kitų Mano – LYGIAI TaIP PAT MYLIMŲ – vaikų orumą. ( Is
Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie praeities datų paminėjimą ir istorines šventes. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2010 .06.14 ).

rimantasKaunas
2014-03-11 10:39:57

KAIP gi AŠ galėčiau jums atskleisti SAVE, jūsų ribiniam protui?
Jūs NIEKADA MANĘS NEPAŽINSITE, kad ir kaip jums būtų skaudu išgirsti šitą teiginį, kad galėtumėte prie MANĘS nors kiek priartėti, nes AŠ veikdamas per Rojaus Trejybę, Ją turiu kaip SAVĄJĮ nuostabų MEILĖS PASIREIŠKIMĄ visai kūrinijai.

Pažinkite MANE, pažindami savo MYLINČIUS, jus PUOSELĖJANČIUS, ir JŪSŲ mylimus VIENINTELIUS TĖVUS. ( Is
AŠ ESU mokymo-paaiškinimo apie SAVE – AŠ ESU. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2014 .01.25 ).

rimantasKaunas
2014-03-10 10:12:48

Kada jūsų aktyvumas ryškės, stiprės, jūs patys patirsite vidinį poreikį, KIEK jums maldą reikia sutrumpinti, kiek reikia jau už tuos, už kuriuos buvo bet kurio iš jūsų dvasios brolio ar sesės pasimelsta, NEBEKARTOTI to teiginio antrą kartą. Žodžiu, jūs esate PROCESE, ir pats PROCESAS jums ATVERS jūsų pačių dvasinę asmenybę, ir jos vis gilėjančią kosminę įžvalgą, kiek ir kokiu metu reikia kolektyvinės komunijos metu ištarti savąją maldą, kad ją SUSTIPRINTŲ kiti DALYVAUJANTYS šitoje komunijoje; ir matysite, kad ir jūsų maldos keisis, jūsų prašymai taip pat neišliks vien tik tokie patys, nes keisis aplinka – KEISITĖS JŪS ir KEISIS JŪSŲ RYŠYS TIEK SU MANIMI, TIEK TARPUSAVYJE, IR SU VISA APLINKA – VIS DAUGIAU ĮSIVIEŠPATAUS JŪSŲ KOSMINĖ ĮŽVALGA, NUKREIPTA Į MANĄJĄ KŪRINIJĄ. ( Is
Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo-paaiškinimo apie maldą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2013 .10.20 ).

rimantasKaunas
2014-03-09 09:40:47

Jūsų GALIA yra jūsų ATSIVĖRIME Man, ir jūsų BŪSENA liudijamoje Mano GYVOJE MEILĖJE, kurią Aš jums suteikiu kiekvienam. Kuo daugiau jūs prisipildote šitos gyvosios meilės bangos SAVYJE, tuo stipriau jūs gyvenate MEILĖS GYVENIMĄ. Tada jūs keičiatės patys, priimdami IŠMINTINGUS sprendimus, ir tie sprendimai jums nebeleidžia pažeisti Manosios valios, nes jie yra atitinkantys Manąją valią, nes tų sprendimų išmintis yra jums suteikta per Mano dalelę – Minties Derintoją – ir jūsų dvasinė asmenybė, būtent materialias smegenis ir panaudoja, kaip tą vienintelį instrumentą, kad ji, būdama šitame materialiame pavidale, galėtų jau semti iš Manęs DVASINĘ ENERGIJĄ ir DVASINĘ IŠMINTĮ, ir tada atlikti materialius veiksmus, išorinėje aplinkoje, drauge su Manimi, nukreiptus VISŲ ŠVIESOS LABUI. ( Is
Tėvo mokymo apie aplinkos žalojimą, teršimą, ir mūsų gyvenimą joje. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai . 2014.01.12 ).

rimantasKaunas
2014-03-08 11:57:24

“(1945.3) 180:1.6 Turėkite omenyje: Jėzus reikalauja būtent ištikimybės, o ne pasiaukojimo. Aukojimosi sąmonė reiškia, kad tos iš visos širdies meilės, kuri tokį kupiną meilės tarnavimą būtų pavertusi didžiausiu džiaugsmu, nėra.”

Evaldas
2014-03-07 07:36:59

"Žmogiškoji siela, kada yra subrendusi, sukilninta, ir sudvasinta, tada priartėja prie dangiškojo statuso tuo, kad ji beveik tampa tokia esybe, kuri įsiterpia tarp to, kas yra materialu, ir to, kas yra dvasiška, tarp materialiojo savojo aš ir dieviškosios dvasios. Besivystančią žmogiškosios būtybės sielą apibūdinti sunku ir dar sunkiau ją pademonstruoti, nes jos negalima atrasti nei materialaus tyrinėjimo, nei dvasinio įrodinėjimo metodais. Materialus mokslas negali pademonstruoti sielos egzistavimo, negali šito padaryti ir grynai dvasinis testavimas. Nepaisant to, kad nei materialus mokslas, nei dvasiniai kriterijai negali atrasti žmogiškosios sielos egzistavimo, bet kiekvienas moraliai sąmoningas mirtingasis žino, kad jo siela egzistuoja kaip realus ir aktualus asmeninis patyrimas." (1478 - 06- iš Jėzaus gyvenimo).

adolfina
2014-03-05 22:15:52

Ir tie Mano vaikai, kurie NUOŠIRDŽIAI SIEKIA JŪSŲ PRADĖTO NAUJOJO VISATOS AMŽIAUS DVASINIO MOKYTOJO KELIO, ŠIŲ MOKYMŲ KLAUSOSI NE TIK BE BAIMĖS, BET IR SU DIDŽIULIU DVASINIU VIDINIU POJŪČIU, TEIKIANČIU PALAIMOS IR DŽIUGESIO, NORS PATS MOKYMAS GALI TURĖTI IR KARČIŲ TEIGINIŲ ŽMONIJOS ATEITIES GYVENIMUI ŠIOJE PLANETOJE. Tačiau dvasinis mokytojas nepergyvena dėl planetos ateities taip, kad jaustų BAIMĘ, o drąsiai ir ryžtingai priima naują IŠŠŪKĮ, KAD KEISTŲ ATEITĮ PAGAL MANO SUMANYTĄ EVOLIUCINĮ PLANĄ, IR SUTINKAMAI SU MANO VALIA. O Manoji valia ir numato, kad jūs savo pasąmonę tiek išskaistintumėte ir harmonizuotumėte, jog galėtumėte be jokios abejonės iš jos aruodų semtis jums reikalingos informacijos apie ateities įvykius, kurie visi jau jums yra perteikti Minties Derintojo, kuris šią informaciją jau turi iš Mūsų Trijų Šaltinių ir Centrų – jūsų visų VIENINTELIŲ TIKRŲJŲ IR AMŽINŲJŲ TĖVŲ. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo apie pasąmonę ir informaciją joje apie ateitį. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai 2013.08.19

rimantasKaunas
2014-03-05 11:22:24

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal