Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

(1931.4) 178:1.13 “Jeigu netikintis yra geresnis pilietinis tarnas už jus, tai jūs turėtumėte rimtai pasvarstyti, ar tiesos šaknys jūsų širdyje nenunyko dėl to, kad trūksta bendros dvasinės komunijos ir visuomeninės tarnystės gyvojo vandens. ”

Evaldas
2014-03-04 23:27:33

Juk įsivaizduokite, mano mylimieji, Kūrinija mūsų dvasinių Tėvų sukurta, tobula yra JIEMS TIKTAI – TIK JIEMS – visiems kitiems ji yra BESIVYSTANTI. Net ir manoje visatoje daugybės dalykų stinga .Aš pats esu kilęs iš Tobulumo Šaltinio BETARPIŠKAI ir aš MATAU JŲ ŽVILGSNIU, bet aš matau, kiek dar daug nepadaryta darbų yra, kiek dar neapgyvendinta planetų. Reiškia, manoji visata nėra net suformuota iki galo, o dar yra ir ta jūsų karti dalia – atstatyti tą šviesą po karantino laikotarpio, užtrukusio du šimtus tūkstančių metų, į tokį lygį tarsi šito karantino ir nebūtų buvę iš viso, tarsi šito tamsos maišto nebūtų buvę Satanijos sistemoje nė krislelio. Aš juk šitą matau, bet aš matau ir tą savosios visatos ateitį, kurioje jau bus šviesa .Todėl jūs būdami savojoje aplinkoje negalite gyventi šviesa, kuria gyvena Rojaus Trejybė ir kuria gyvenu aš, kada būnu Rojuje. Kada sugrįžtu į savąją Visatą, aš atlieku tuos darbus, kuriuos kaip Vietinės Visatos valdovas ir turiu atlikti tiek ir manipuliuodamas energija, tiek ir reguliuodamas Tiesos Dvasią. O juk šita Tiesos Dvasia yra MŪSŲ BENDRA DVASIA TIEK SU TĖVU, TIEK SU SŪNUMIS ARBITRAIS, kurie įsikūnija taip pat save padovanodami žmogiškuoju pavidalu, gimdami iš moters bejėgiu kūdikiu įvairiuose pasauliuose, kur gyvena materialūs mirtingieji. ( Is Šeimininko Sūnaus Kūrėjo, mums dar žinomo jo žemiškuoju Jėzaus iš Nazareto vardu, atsakymo-mokymo apie Ištaisomąjį laikotarpį ir mūsų darbus jo metu. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai. 2O11.11.13 ).

rimantasKaunas
2014-03-03 10:14:59

Apreikštoji religija yra reali TIKROVĖ, KURIĄ JŪSŲ VIRŠSĄMONĖ PRIIMA PER JŪSŲ GYVĄ KOMUNIJĄ SU MANIMI, IR ŠITOJI PATIRTIS ĮTERPIA Į JŪSŲ PASĄMONĘ, IR SĄMONĘ, JŪSŲ IŠPLĖSTŲ TIKROVĖS SAMPRATŲ IR SAMPRATŲ APIE JŪSŲ KOMUNIJOS SU TIKROVĖS ŠALTINIU NAUJUS ASPEKTUS. Šitas pats ryšys tarp Manęs kaip Tikrovės Šaltinio ir jūsų kaip šitos tikrovės gyvosios dalies yra Manosios meilės realus pasireiškimas ir veikimas VISŲ gerovės labui jums susiliejant su šituo pačiu Visos Tikrovės Šaltiniu. Kada jūs atsiveriate kaip tikrovės dalis, tada jūs pasineriate Į Mane ir jūs SKĘSTATE vis gilyn Manyje neatlikdami JOKIO MATERIALAUS VEIKSMO, nes šitoje gyvojoje dvasinėje KOMUNIJOJE, KURI YRA REALI, JOKS MATERIALUS KŪNAS, AR JO DALIS, NĖRA AKTYVUS IR NEVEIKIA. Vienintelė dalis, kuri yra panaudojama, yra jūsų MATERIALIOS SMEGENYS – bet net ir smegenų reakcija į Manosios Meilės Impulsus yra apribota, kadangi ŠITAME GYVAME DVASINIAME RYŠYJE SU DVASIOS IR DVASINIO PROTO ŠALTINIU VEIKIA KAIP TIK JŪSŲ DVASINĖS ASMENYBĖS PROTAS, O MATERIALIOS SMEGENYS YRA PANAUDOJAMOS LABAI APRIBOTU MASTU KAIP RYŠIO PRIEMONĖ, NES PO ŠITOS DVASINĖS KOMUNIJOS JŪSŲ MATERIALUS PROTAS NEGALI SURASTI KOKIŲ NORS TINKAMŲ IR ADEKVAČIŲ ŽODŽIŲ TAM, KAD APIBŪDINTŲ GYVOSIOS KOMUNIJOS PATYRIMĄ, KURĮ KĄ TIK JŪSŲ ASMENYBĖ PATYRĖ DVASIOJE. Jūsų materialus protas pasiduoda kaip nesugebantis pasidalinti jūsų nesenu komunijos su Manimi patyrimu apreikštojoje religijoje. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo - Kas yra APREIKŠTOJI religija? TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai. 2O13.11.28 ).

rimantasKaunas
2014-03-02 10:50:55

“4. Nė vienas mirtingasis, pažįstantis Dievą ir siekiantis vykdyti dieviškąją
valią, negali nusiristi tiek, kad pakliūtų į turto priespaudą. Nė vienas kilnus
žmogus nesieks sukaupti turtų ir padidinti valdžios, kurią suteikia turtas,
pavergdamas arba nesąžiningai išnaudodamas savo brolius materialiame kūne.
Turtai tampa moraliniu prakeikimu ir dvasine stigma, kada jie yra gaunami iš
engiamo mirtingojo žmogaus prakaito. Visas toks turtas turėtų būti sugrąžintas
tiems, kurie šitokiu būdu buvo apiplėšti, arba jų vaikams ir jų vaikų vaikams.
Negalima sukurti tvirtos civilizacijos remiantis tokia praktika, kada apgavystės
būdu iš darbininko yra atimamas jo uždarbis."

Urantijos Knyga 1464-02.

IRENA
2014-03-01 23:57:58

Aš visada būnu – kiekvieną akimirką – ir kiekviename iš jūsų, todėl kai tik jus apima nerimo akimirka, ir net nežinomybės baimė, tuoj pat remkitės į Mane, esantį jūsų viduje, ir niekada nieko nebijokite, nes AŠ TIKIU – IR PASITIKIU – JUMIS, KAD JŪS IR ESATE TAS ŠVIESOS ATSTOVAS SAVO APLINKOJE IR KARTOJE, ir tada ryžtingai veikite visų labui iš MEILĖS IR DRAUGE SU MANIMI, ŽINODAMI, KAD JŪS KURIATE KAIP BENDRAKŪRĖJAI MANO GĖRĮ SAVO LAISVOS VALIOS VEIKSMU, kaip nuolat jį kuriu Aš visai kūrinijai, drauge su kitais Mano mylimiausiais sūnumis ir dukromis.
Ir būkite tikri, kad šitaip veikdami jūs patirsite MANO JUMS SUTEIKTĄ SĖKMĘ, KURI JUS STIPRINS DVASINE PRASME KAIP DVASINĘ ASMENYBĘ, PASIREIŠKIANČIĄ MANOJOJE TIKROVĖJE. ( Is Tėvo mokymo apie mūsų misiją šioje planetoje. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai 2013.12.16 )

rimantasKaunas
2014-03-01 15:48:54

Žinodami – ir net patirdami kai kurie iš jūsų – mano teiginių šviesą, savojoje aplinkoje VIS RYŽTINGIAU ženkite šituo keliu, per gyvą atsivėrimą Man ir Mano vedimą, kurį Aš jums suteikiu iš vidaus; nesiekite silpninti to ryšio su Manimi – nesistenkite PATEISINTI savęs. Jūs esate DAUG ŠVIESESNI negu jūs atrodote net ir patys sau, jūs esate DAUG RYŽTINGESNI negu šią akimirką jūs manot, jūs esate KUPINI VIDINĖS HARMONIJOS, tik jūs manot, kad jums stinga dar gyvo ryšio su Manimi. Jūs PER DAUG NEĮVERTINATE SAVO ŠVIESOS, kuri yra Jūsų viduje. Būkite Mano meilės APRAIŠKA SAVO VIDUJE, ir ji pasireikš Mano sumanytu veiksmu IŠORĖJE. (Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymas-atsakymas apie avatarą Kalki . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai. 2014.02.22 ).

DaliaS
2014-02-27 12:35:58

Aš jums turiu patvirtinti dar kartą – ŠIANDIEN TIK MANO SŪNUS ALGIMANTAS ATSTOVAUJA MUS BŪDAMAS ŽEMIŠKUOJU PAVIDALU. JIS NĖRA AVATARAS, nėra Mūsų siųstas Dievybės įsikūnijimas žmogiškuoju pavidalu. TAČIAU JIS YRA MŪSŲ RENGTAS – NUO PAT GIMIMO – ŠITAI KILNIAI ŠVIESOS MISIJAI, KAD TĘSTŲ SATJOS SAI BABOS PRADĖTĄ MISIJĄ ŠITAME PASAULYJE VISŲ ŽMONIŲ, ESANČIŲ ŠITAME PASAULYJE, ŠVIESOS LABUI. Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymas-atsakymas apie avatarą Kalki . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai. 2014.02.22 ).

rimantasKaunas
2014-02-27 10:03:34

Jūsų veikla ŠVIESINA KIEKVIENĄ, KURIS GIRDI JŪSŲ ŽODĮ, NESVARBU, KAD JIS JO NESUPRANTA, BET ŠVIESINA JO PASĄMONĘ. Jis tampa ne toks įsitempęs, ne tiek apimtas streso, kiek buvo įsitempęs ir patiriantis stresą iki išgirdo informaciją iš jūsų, nors jos ir nesuprato. Jums nėra reikalo mėginti kiekvieną niuansą išaiškinti, kad suprastų. Jums svarbu sėti dvasinę šviesą savojoje aplinkoje. Štai tokia, vis daugiau pasireiškianti, jūsų veikla leis žmonėms, net ir nesuprantantiems jūsų mokymo, patirti aukštesnio dažnio energetinių virpesių poveikį viduje, ir jums galės ištarti – Aš nežinau kodėl, bet aš tikiu tuo, ką tu sakai, nors nesuprantu iki galo, ką tu sakai.
Štai tokia visuomenė, kuri dar nesuprastų idėjų, bet ji jau bus daug minkštesnio ir platesnio požiūrio jiems nesuprantamų idėjų atžvilgiu. Jie nešauks, kaip šaukė man, ir kaip šaukia jums, kad reikia nukryžiuoti tuos, kurie tokią nesuprantamą šviesą nori skelbti, o priešingai, vis atsiras daugiau tokių, kurie jums pasakys – Nesuprantu, bet aš tikiu. ( Is Šeimininko Sūnaus-Kūrėjo-Jėzaus mokymo-atsakymo apie demokratiją. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai. 2013.11.30 ).

rimantasKaunas
2014-02-26 10:43:33

Jūs negalite dalyvauti jokiuose rinkimuose, kad pritrauktumėte daugiau balsų demokratinio – nors ir be gyvojo demokratinio turinio – metodo taikymo dėka. Jūs negalite savosios idėjos nešti tolyn siekdami didesnės balsų daugumos paramos. Jūs turite eiti taip, kaip ėjau aš – nedalyvauti jokiame politiniame gyvenime, jokioje politinės partijos veikloje, bet, atsidavus vedimui iš vidaus, dalintis šviesa su visomis egzistuojančiomis politinėmis struktūromis, su tų struktūrų dalyviais, jūsų dvasiniais broliais ir sesėmis, ir nesirūpinti, ar ta jūsų šviesos informacija pasieks širdis tų, kurie dalyvauja tuose politiniuose žaidimuose, ar ne. ( Is Šeimininko Sūnaus-Kūrėjo-Jėzaus mokymo-atsakymo apie demokratiją. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ - AŠ ESU mokymai. 2013.11.30 ).

rimantasKaunas
2014-02-25 10:41:59

Kada Mes kalbame apie tai, kad Mes jums padedame Apvaizdos dėka, tada Mes turime mintyje tas DVASINES būtybes, ir Tarpines Būtybes, kurios gali jums suteikti pagalbą. Jūs negalite pamatyti – KOL KAS – savo vadinamųjų angelų sargų-serafimų. Tačiau KIEK jie įdeda pastangų, NUOŠIRDŽIŲ PASTANGŲ, kad jums sumodeliuotų TOKIAS aplinkybes, kad ŠITOSE aplinkybėse jūs išliktumėte NET TOKIE, kad jums ir PLAUKAS NUO GALVOS NENUKRISTŲ, nes vien tiktai JŪSŲ sprendimai, įtakoti jūsų laisvos valios, kurie sukuria taip pat PASEKMES, galėtų jums būti LABAI SKAUDŪS, daugeliui net – fizine prasme – lemtingi, prarandant net šitą patį fizinį apvalkalą. Tačiau serafimų veikla, MODELIUOJANT APLINKYBES, kad tik jus išsaugotų šitame kelyje, jums nėra suvokiama, jums nėra matoma. Todėl jūs TARSI ir nepastebit tų aplinkybių, kurios veikia jus iš išorės. Jums tai yra įprasta aplinka. Tačiau norint, kad šita įprasta aplinka jus veiktų taip, kad nežeistų nei dvasios, nei fizinio pavidalo, iš angelų-serafimų reikalauja daugybės pastangų. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės atsakymo - mokymo apie APVAIZDOS veikimą šitame laikmetyje. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai. 2011.01.16 ).

rimantasKaunas
2014-02-21 10:47:38

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal