Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Štai Aš jums padovanojau ASMENYBĖS dovaną, o ją sudaro VISA ENERGETINĖ SISTEMA – IŠMINTIES PROTO, IŠMINTIES ENERGETINIO APVALKALO, IR NUOSTABAUS REAGAVIMO Į MANO DVASINĘ TRAUKĄ GYVOJI VEIKIANTI PROTINGA SISTEMA. Tai TOKIĄ KATEGORIJĄ Aš suteikiu asmenybei. Tokiai energetinei kategorijai Aš suteikiu ASMENYBĖS STATUSĄ. Reiškia STATUSAS iš Manęs gauna ATITINKAMĄ protą, ATITINKAMĄ dvasingumą, ir ATITINKAMĄ asmenybės apipavidalinimą SUVIENIJANT VISĄ TAI HARMONINGAI GYVOJE JUNGTYJE SU MANIMI KAIP ŠALTINIU IR VISĄ LAIKĄ IŠSAUGANT SAVO ASMENYBĖS ORIGINALUMĄ – UNIKALUMĄ. Ir nė viena asmenybė, kiek jūs per visą amžinybę sutiksite, NIEKADA NEPASAKYS, kad matė kitą asmenybę, kuri ATKARTOTŲ JUS. ( Is Rojaus Trejybės - AŠ ESU mokymo. Tevo - rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai 2013.12.15 )

rimantasKaunas
2014-02-20 12:32:48

Aš raginu jus, kad gimtumėte vėl, kad gimtumėte iš dvasios. Aš jus išvedžiau iš autoriteto tamsos ir tradicijos apatiškumo į transcendentinę šviesą, kada imate suvokti galimybę, jog patys galite padaryti patį didžiausią atradimą, koks tik gali būti įmanomas žmogiškajai sielai - dangiškąjį patyrimą, jog Dievą surandate patys sau, savo pačių viduje, ir savo pačių noru, ir visa tai realiai darote savo pačių asmeniniame patyrime. Ir šitokiu būdu jūs tikrai galite pereiti nuo mirties į gyvenimą, nuo tradicijos autoriteto į Dievo pažinimo patyrimą; šitaip jūs tikrai pereisite iš tamsos į šviesą, iš rasinio tikėjimo, kuris yra paveldėtas, į asmeninį įtikėjimą, kuris yra pasiekiamas realiu patyrimu; ir šito dėka jūs tikrai vystysitės nuo proto teologijos, kurią jums yra perdavę protėviai, į tikrą dvasinę religiją, kuri tikrai bus sukurta jūsų sielose kaip amžinoji dovana. Iš Jėzaus gyvenimo 1731 -02.

adolfina
2014-02-17 21:21:32

Jūs turite suprasti, kad pagrindinis jūsų ŠIOS AKIMIRKOS DARBAS – GILESNIS ĮTIKĖJIMAS, KAD GALĖTUMĖTE PATIRTI KUO STIPRESNĮ VEDIMĄ IŠ VIDAUS.

Tik šitaip įgysite pasitikėjimą savo jėgomis ir savo dvasiniais Tėvais. Tik šitaip jūs galėsite patirti tą RYŽTĄ viduje, kuris kaip geizeris, išsiveržiantis karštu vandens fontanu, pasireikš tais JŪSŲ materialiais darbais SAVOJOJE APLINKOJE. ( Is
Šeimininko Sūnaus Kūrėjo, mums dar žinomo jo žemiškuoju Jėzaus iš Nazareto vardu, atsakymo-mokymo apie Ištaisomąjį laikotarpį ir mūsų darbus jo metu. Tėvo - Rojaus Trejybės Asmenų - AŠ ESU mokymai. 2011.11.13 ).

rimantasKaunas
2014-02-17 10:58:40

Jūsų planeta nebėra daugiau izoliacijoje. Jūs turite patys imtis didesnės atsakomybės ant savo pečių; ant savo pečių nešdami Mano meilę ir šviesą tai tamsai, kuri gaubia kitus Mano vaikus, jūsų sielos brolius ir seses. Bet jūs žinokite, baimės nėra. Baimė yra tiktai, kai nėra ryšio su Manimi. Yra tik meilė. Nieko nėra daugiau be meilės.
Ir, jeigu jūs atsiremiate į Mane, per gyvą atsivėrimą Man, Mano meilė gyvais virpesiais užpildo jus. Ir jūsų baimės nebėra. Ir žmonės stebėsis, kodėl jūs nebijot. O jūs jiems aiškinsit iš meilės jiems, ir drauge su Manimi, aiškinsit mylėdami juos, nes juos mes mylėsime Mano meile ir jūsų atsivėrimu Mano meilei ir jūsų asmeniniu patyrimu su Mano meile. ( Iš Tėvo mokymo apie įvykius 2009m. Tėvo - Rojaus Trejybės Asmenų - AŠ ESU mokymai . 2009.02.14 ).

DaliaS
2014-02-16 17:32:29

Šventes jūs turite įprasminti savo sielos atvėrimu Tėvui, Amžinajam Sūnui, ir Man. Tik tada patirsite, kad jos turi giluminę reikšmę jūsų kasdieniam prasmingam darbui, kuris ir pradės atitikti jūsų šventines nuotaikas, kurios buvo tokios pakylėtos, nes suteikė jums išsilaisvinimą iš išorinės kasdienybės. Atsivėrę mums savo siela, patys patirsite, kad išorinė kasdienybė, kuri iki tol atrodė monotoniška ir varginanti, buvo netikėtai nuspalvinta įvairiomis šventinėmis spalvomis sielos viduje. Jūsų protas pradėjo matyti savojo kasdienio gyvenimo ir veiksmų prasmingumą tik ten, kur veiksmai atneša gėrį ir naudą visumai, o ne tik išimtinai asmeniškai jums.
Ir tik tada jūsų gyva siela pradėjo pastebėti, kad vis labiau ir labiau kasdienis darbas tampa prasmingas, kada atitinka mūsų valią – Tėvo, Amžinojo Sūnaus, ir Mano – ir tada siela pajunta, kad ji tikrai jaučia šventę savyje, kada daro gėrį kitiems, kitų labui. Tai gyvas pojūtis, ne susigalvotas. Juk net ir jūsų daina yra tokia, “…džiaukis sese, mano sieloj šiandien šventė…”. ( Is Rojaus Trejybės Trečiojo Asmens Begalinės Dvasios-Kūrinijos Motinos-Sesės mokymo apie šventes. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai. 2OO8.07.04. )

rimantasKaunas
2014-02-16 11:40:22

Todėl jūsų gyvenimo prasmė šitame pasaulyje - nušvisti Jėzumi iš Nazareto, nušvisti jo šviesa, kurią jis gavo iš Mūsų – ir jūs gaunate tą pačią šviesą – ir dalintis šita šviesa su meile, iš meilės, ir meilėje su visais, kurie jos nuoširdžiai siekia, neprimetant jos per prievartą, nebrukant, bet išmintingai, pajuntant virpesiais, kuris jau ieško nuoširdžiai dvasios lygiu didesnės šviesos, negu jis šiandien mato, jaučia, ir patiria. ( Is
Tėvo mokymo, kodėl mes neturime tokios sąmonės, kad esame dvasios ir kokia mūsų gyvenimo prasmė dabar. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai . 2010.12.19 ).

rimantasKaunas
2014-02-15 11:19:27

Ir tada jūs sugrįškite prie jūsų šito paties pateikto klausimo – prisirišimas prie daiktų. Ar neatrodo jums, kad tai yra per daug sekli samprata? Prisirišimas prie jūsų sūnaus ar dukters, prie jūsų vaiko, ar tai nėra per daug seklu jums, Mūsų gyviems vaikams, einantiems Mūsų keliu; ne ritualinių ir dogmatinių, sugalvotų žmonių, takeliais, bet Mūsų kūrinijos gyvuoju keliu? Tai ar tinka net pats pasakymas “kelias,“ kai yra visa kūrinija, visa TIKROVĖ? Kaip jūs galite apibūdinti, kad galėtų suprasti jūsų net ir morontinis protas šitą jūsų susiliejmą, kiekvieno asmeniškai, su Mumis?
Todėl mes jums ir sakome, jūsų kelias, bet KELIAS yra per daug PLATUS, kad sutilptų į žmogiškosios kalbos nusakomą žodį “kelias.“ Tai nėra šiaip kelias. TAI ESAM MES; Mes kūrinijoj esantys visur ir visada per visą amžinybę. Ir jūs, susiliedami su Mumis, jau išplečiate ir kelio sampratą; išplečiate iki TIKROVĖS ribų. Jūs, susiliedami su mumis, tampate TIKROVĖS DALIMI, pranokstančia patį kelią; jūsų dabartine samprata, kelią. Ir tuo pačiu jūs tampate AMŽINOSIOS TIKROVĖS amžinaja, gyvaja MŪSŲ dalele, kada jūs susiliejimu demonstruojate savo materialius darbus, išreikšdami Mus, nes pagal jūsų materialius darbus spręs jūsų sielos broliai apie Mus – APIE MUS – nes jūs nešate Mūsų šviesą. Jūs nešate Mūsų meilę, apie kurią jūs kalbate. Reiškia jūs atstovaujate Mūsų meilei, Mūsų šviesai. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo apie mūsų gyvą ryšį. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai . 2OO9.09.26 ).

rimantasKaunas
2014-02-14 11:06:38

Juk jūs savo asmeniniu patyrimu paliudijate, kiek jūs tapote geresni, atsirėmę į Mus, esančius kiekvieno iš jūsų viduje. Ir ŠIANDIEN jūs norite būti DAR GERESNI, norite pasireikšti Mūsų šviesa VISUMOS labui – VISOS planetos, ir net VISOS KŪRINIJOS šviesos labui.
O kas tai yra? Tai yra MŪSŲ AUKLĖJIMAS, kurį Mes suteikiame iš vidaus, ir jis PRANOKSTA jūsų menką geną, kurį jūs gavote iš savo protėvių. Bet atsivėrę Mums DVASIOJE, jūs kuriate NAUJĄ, KOKYBIŠKAI galingesnį geną BŪSIMOSIOMS kartoms, kad būsimosios kartos, iš jūsų gavusios tą DVASINĮ užtaisą, kuriant naują gyvybę DRAUGE SU MUMIS, suteikia ir to naujo geno pasireiškimą DVASINIU DIDESNIU IMLUMU MŪSŲ MEILEI IR ŠVIESAI. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo-atsakymo apie agresyvumo geną. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai 2012.O2.25 ).

rimantasKaunas
2014-02-13 10:35:56

Taip, kaip jūs vis didesniu laipsniu atskleidžiate savo dvasinę asmenybę, jums vis daugiau bendraujant su Manimi, lygiai taip jūs atskleidžiate ir savo gyvą ryšį su Manimi tiek individualiai, tiek ir kolektyviai platesniu mastu, ir tai yra APREIKŠTOJI RELIGIJA. Taip, kaip Aš jums padovanojau, kiekvienam iš jūsų, dvasinę asmenybę, lygiai taip Aš padovanojau RELIGIJĄ – TIKROVĖS RYŠĮ SU MANIMI KAIP ŠIOS TIKROVĖS ŠALTINIU – padovanodamas Savo fragmentą – Minties Derintoją – ir Manojo fragmento veikimas jūsų MATERIALAUS-MORONTINIO-DVASINIO proto viduje, ir jūsų asmenybė, pažadinta Manajam vedimui iš vidaus, ir sudaro šią APREIKŠTĄJĄ religiją be jokio materialaus ritualo, kadangi tai yra išimtinai DVASINIS IR GYVAS RYŠYS TARP JŪSŲ TĖVŲ – TRIJŲ ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ – IR JŲ VAIKŲ PER VISĄ KŪRINIJĄ. Ir viskas, kas yra nuspalvinta net menkiausiu MATERIALAUS ritualo prisilietimu, sutrauko šį GYVĄ dvasinį ryšį tarp Manęs ir Manųjų vaikų, ir parengia areną kokios nors naujos evoliucinės religijos sukūrimui, ateityje pasmerktą išnykti. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo - Kas yra APREIKŠTOJI religija? Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai . 2013.11.28 ).

rimantasKaunas
2014-02-12 10:09:54

Bažnyčia yra tik kiekvieno ASMENINIS IR GYVAS RYŠYS SU MANIMI, NES TIK TOKIAME GYVAME BENDRAVIME JŪSŲ SIELA PAJUNTA MANO GYVĄ MEIL;Ę IR PATIRIA MANO GYVĄ BUVIMĄ PAČIOS SIELOS VIDUJE. Štai tik toks gyvas komunijos ryšys yra bažnyčia, nes tik šitokiu gyvu ryšiu Mano vaikas ir gali paliudyti, pirmiausia, SAU, o vėliau ir kitiems sielos broliams ir sesėms, o dar vėliau ir VISIEMS SIELOS IR DVASIOS BROLIAMS IR SESĖMS VISOJE KŪRINIJOS APIMTYJE, kad JIS YRA GYVOJI BAŽNYČIA, ARBA DAR GRAŽESNIS ŽODIS YRA ŠVENTOVĖ. ( Is Tėvo mokymo apie bažnyčią. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai 2009.08.01.)

rimantasKaunas
2014-02-11 10:43:49

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal