Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Bažnyčia yra tik kiekvieno ASMENINIS IR GYVAS RYŠYS SU MANIMI, NES TIK TOKIAME GYVAME BENDRAVIME JŪSŲ SIELA PAJUNTA MANO GYVĄ MEIL;Ę IR PATIRIA MANO GYVĄ BUVIMĄ PAČIOS SIELOS VIDUJE. Štai tik toks gyvas komunijos ryšys yra bažnyčia, nes tik šitokiu gyvu ryšiu Mano vaikas ir gali paliudyti, pirmiausia, SAU, o vėliau ir kitiems sielos broliams ir sesėms, o dar vėliau ir VISIEMS SIELOS IR DVASIOS BROLIAMS IR SESĖMS VISOJE KŪRINIJOS APIMTYJE, kad JIS YRA GYVOJI BAŽNYČIA, ARBA DAR GRAŽESNIS ŽODIS YRA ŠVENTOVĖ. ( Is Tėvo mokymo apie bažnyčią. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai 2009.08.01.)

rimantasKaunas
2014-02-11 10:43:49

Štai dėl ko kalbėdami apie žmogaus protą ir širdį jūs turite turėti galvoje tai, kad protas yra esminis asmenybės vystymuisi, o jūsų lygmenyje jūs iš Manęs turite naują ir ateities dalelę, kuri turi gimti iš dvasios – jūsų sielą. Ir kada ji kartą yra gimusi jau jos veikimo sąmoningame lygyje, tada jūsų žmogiškasis protas ima palaipsniui pasiduoti tam naujai gimusiam protui, jūsų ateities aš protui. ( Is
Tėvo dvasios, Minties Derintojo, apie protą ir sielą. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai ).

rimantasKaunas
2014-02-09 09:31:18

Atsiradus santykinei ir apribotai erdvei, pradeda egzistuoti naujas tikrovės ciklas – augimo ciklas – didingas šuolis žemyn iš begalybės aukštumų į ribinę sferą, amžinai besisukančią į vidų, link Rojaus ir Dievybės, visada siekiančią šitų aukščiausiųjų tikslų, kurie prilygsta amžinybės šaltiniui. 1158 - 06 ( ( Pateikta Nebadono Melkizedeko ).

rimantasKaunas
2014-02-08 11:17:31

Tvarinio atgarsis į ribinės tikrovės paskleidimą baigėsi Havonos amžinųjų gyventojų ir iš septynių supervisatų ištobulintų evoliucinių kylančiųjų kategorijos tobulų būtybių atsiradimu. Bet pasiekti tobulumą evoliuciniu (laiko kūrybiniu) patyrimu reiškia kažką kitą negu pradinio taško tobulumą. Tokiu būdu evoliuciniuose kūriniuose atsiranda netobulumas. Ir tai yra potencialaus blogio kilmė. Netinkamas prisitaikymas, disharmonija, ir konfliktas, visi šitie dalykai yra neatskiriami nuo evoliucinio augimo, pradedant fizinėmis visatomis ir baigiant asmeniais tvariniais. 1159 -04 ( Pateikta Nebadono Melkizedeko ).

rimantasKaunas
2014-02-05 10:21:15

(1848.6) 168:4.6 3 <..> įtikėjimo malda gali būti tokia visaapimanti, jog tą atsakymą bus galima gauti tiktai Rojuje.

Evaldas
2014-02-04 22:48:16

Todėl, JEIGU JŪS GILINSITE RYŠĮ SU MUMIS, VALYSITE SAVO PASĄMONĘ, ir JOJE JŪSŲ VAIZDUOTĖ PAVIRS TIKROVĖS ATSPINDŽIU, perkeliančiu jus pačius į tolimą ateitį, bet tai nebebus dabartinė jūsų vaizduotė, o bus jūsų KOSMINĖ ĮŽVALGA, kuri pasireikš atitinkamais vaizdais jūsų viduje. Jūs suprojektuosite šitos planetos ateities viziją, kuri ateityje bus įgyvendinta. Jūs ją galėsite viduje matyti, kokia ji bus ateities akimirką. Bet tai nebus vaizduotė, tai bus jūsų tikrovės matymas į ateitį, per Mūsų gyvą ryšį jūsų viduje. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie vaizduotę. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai 2012.08.05 ).

rimantasKaunas
2014-02-04 09:56:38

Kiekviena akimirka, kada klausiama, kaip ką nors reikėtų daryti, kaip pasielgti, kiekviena abejonės akimirka yra BLOGIO akimirka, nes nežinoma, kas yra Rojaus Trejybės vedimas iš vidaus ir neatsiduodama jam taip, kad tos abejonės ir išnyktų, ir tuomet jau būtų veikiama drauge su Rojaus Trejybe visų labui. Būtent dėl to Jėzus vienam prašaliečiui, kada šis kreipėsi į jį "Gerasis žmogau" paklausė: "Kodėl tu mane vadini geru, kai geras yra vien tiktai Dievas-Tėvas." Tai buvo milžiniškos ir akinančios šviesos mokymas - nevadink geru NĖ VIENO, NES VISI YRA KLYSTANTYS, NETOBULI, NES GERAS TĖRA TIK DIEVAS-TĖVAS-ROJAUS TREJYBĖ - GĖRIO IR TOBULUMO ŠALTINIS IR
CENTRAS. Mes gi tik siekiame gėrio ir tobulumo. Būtent dėl to ir esame BLOGI. O SANTYKINAI GERI ESAME TIK TIEK, KIEK SAVE SULIEJAME SU ROJAUS TREJYBE SAVO PATIRIAMA VIDINE DVASINE BŪSENA IR JOS ĮTAKOJE VEIKIAME VISŲ ŠVIESOS LABUI, IR VEIKIAME IŠ MEILĖS IR LAISVA VALIA.
Tačiau BLOGI mes dabar esame ne dabartine žemiškąja samprata - darantys kitiems pikta, nusikaltimus - bet kosminės tikrovės prasme - netobuli, darantys klaidingus sprendimus ir juos įgyvendinantys taip pat klysdami, ir be Rojaus Trejybės vedimo iš vidaus. ( Algimantas. Iš forumo temos: Pamatas apsisprendimui yra suvokimas, o patyrimas gali prisidėti prie suvokimo tačiau nėra būtinas ).

rimantasKaunas
2014-02-03 10:28:13

Atraskite Mane kiekvieno iš jūsų viduje. Net ir tie, kurie tikrai palaiko su Manimi ryšį ir gauna iš Manęs pranešimus, nėra garantuoti, kad tikrai dvasiškai augs, jeigu jie nesivadovaus kasdienėse situacijose Mano mokymais ir Mano vedimu iš vidaus. Gimimas iš dvasios negarantuoja, kad jums nebereikės nieko daryti savo augimui, o užteks vien tik džiaugtis Mano draugija. Nors tai tikrai yra milžiniškos svarbos dalykas iki jūsų gimimo iš dvasios, tačiau, kada esate gimę, dar kartą, šį kartą gimę iš dvasios, tada jūs turite augti kiekvieną dieną gyvendami taip, kaip gyveno Jėzus ,gyvendami savo pačių unikalų gyvenimą. Šituo jūs vykdysite mano valią kasdienėse situacijose. (Is Tėvo dvasios, Minties Derintojo, apie protą ir sielą. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai ).

rimantasKaunas
2014-02-02 10:40:49

Jūs turite suprasti, kad jūsų dabar esanti PASĄMONĖ nėra jūsų nugyventos šitame pasaulyje gyvensenos pasekmė, TAI YRA VISOS EVOLIUCIJOS JŪSŲ PASAULYJE SUKAUPTA MILŽINIŠKA TAMSA, kuri ir duoda pasekmę jūsų dabartinei gyvensenai. Ir šitą pasąmoninę tamsą išskaistinti, išvalyti nėra jau toks paprastas darbas. Ir nemanykite, kad pasąmonė išsivalo per trumpą jūsų sąsajos su Mumis – garbinant – akimirką. Tam jums prireiks daugybės dešimtmečių, kad turėtumėte galimybę šviesos mintis įprasminti savo šviesos darbais. Kol jūsų mintys yra šviesios, bet jos nepaverstos darbais, tol jūs nepatiriate tamsos pasipriešinimo ir jaučiatės ramūs. Tačiau, kada mėginate tiktai tą mintį įprasminti šviesos darbu, jūs sulaukiate milžiniško pasipriešinimo iš aplinkos, ir tas pasipriešinimas jus iškart ima bauginti; bauginti, kad NE VIENAS iš jūsų PASUKATE IR LENGVESNIU keliu. ( Is Tėvo mokymo, kodėl mano teiginius iškraipo kiti mano dvasios boliai ir sesės. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai. 2011.04.09 ).

rimantasKaunas
2014-01-31 10:33:37

Manęs NĖRA tose ašarose, kurios yra pykčio, godumo, neapykantos, nors jos yra taip pat materialiai matomos, bet toks Mano vaikas yra NUSIGRĘŽĘS nuo Manęs.
Jis, tuo metu, kada liejamos TOKIOS ašaros, jisai lieja jas DĖL SAVĘS. Jis lieja jas NE DĖL MANĘS, bet dėl SAVĘS. Jam skausmas kyla dėl to, kad jisai GAILI SAVĘS; gaili savęs net ir netekus mylimo žmogaus. Jis NETIKI MANIMI, kad Aš suteikiu prisikėlimą, kad niekur NEDINGO šalia buvęs artimas draugas, net ir materialus sūnus ar dukra.
Jis NETIKI Manimi. Jis NĖRA ĮTIKĖJĘS. Jis NEPASITIKI Manimi. ( Is Tėvo mokymo apie ašaras. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai 2010.01.23 ).

rimantasKaunas
2014-01-30 09:58:24

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal