Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Būtent kolektyvinė garbinimo komunija ir leidžia jums patirti būsena tai, ko nepatiriantys tokios būsenos negali suvokti savo materialaus proto siūlomomis analogijomis, kokį gi patyrimą jūs mėginate pavaizduoti, ir paprastai tokiu patyrimu nepasitiki, ir jums priešpastato gausybę neigiančių jūsų būsenos patyrimą savo lygiu suprantamų ir vertingų argumentų. Ir be Rojaus Trejybės garbinimo komunijos jūs ir patys negalite patikėti, kad tokie patyrimai įmanomi ir jums asmeniškai. Todėl gyvoji šventovė taip pat stiprina ir jūsų žingsnį gyvajame kelyje, o tuo pačiu valo jūsų pasąmonės ir sąmonės teršalus, kad jums net specialiai to nesiekiant jūs imate vaduotis iš daugelio dogmų ir ritualų, nukreiptų net ir Mano aukštinimo kryptimi, tačiau ritualine išraiška, o ne dvasinio atsivėrimo keliu. ( Is
Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo - kodėl reikalinga GYVOJI ŠVENTOVĖ. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai 2013.09.19 ).

rimantasKaunas
2014-01-19 10:55:26

Tačiau juk Aš ne šiaip sau sumaniau skirtingų spalvų rases – kad jus atskirčiau vienus nuo kitų, kol dar nesate atviri Man dvasioje, kol dar nepastatėte savosios asmenybės rūmo ant Manosios DVASIOS pamatų, tik tada, KADA ATSIREMSITE Į MANE, jūs imsite vieni į kitus žvelgti su Manąja Meile, nebekreipdami dėmesio į odos spalvą. Šiandien šitokio dvasinio pagrindo jūs neturite, todėl jūsų susvetimėjimas, ir net religinis, ne tik rasinis, susiskaldymas yra pagilėjęs, kad jo įveikti niekaip nesugebėsite anksčiau, kol nebūsite su Manimi sudarę TOKIOS GYVOS VIENOVĖS, KURIOJE JAU NEBETURITE NE MAŽIAUSIO ABEJONĖS VIRPTELĖJIMO, KAD NORĖTUMĖTE GYVENTI NET TAIP, KAIP GYVENA JŪSŲ KAIMYNAS MATERIALIA PRASME, O NE LIKTI NET IR ALKANAM IR APLEISTAM, BET SU MANIMI, IR TIK SU MANIMI, KAI NET VISAS PASAULIS JUS APLEIDO. Kada savo apmąstymuose pateiksite sau šitokią padėtį, ir kada sau nuoširdžiai pripažinsite, kad jūs sutinkate – visa savo dvasine būsena – priimti tokį sprendimą MANO labui – IR VISŲ – labui, TIK TADA – PALAIPSNIUI – PRADĖSITE PAJAUSTI SAVO VIDUJE MANO VEDIMĄ IR JAM ATSIDUOSITE, SAVO VALIĄ SULIEJĘ SU MANĄJA. Ir tada pradėsite gyventi savo TIKRĄJĮ GYVENIMĄ, KURIS IR SUDARO MANO MISIJĄ KIEKVIENAM IŠ JŪSŲ – GYVENTI PALAIMOS GYVENIMĄ IR DIRBTI SU PASIMĖGAVIMU DRAUGE SU MANIMI MANO JUMS SUTEIKIAMUS DARBUS, KURIŲ IKI ŠIOL NET NEPASTEBĖJOTE, KAD JIE BUVO SKIRTI JUMS, NES PRO JUOS PRAĖJOTE ŽVALGYDAMIESI Į KITUS, KAIP DIRBA IR GYVENA JIE, O PATYS BUVOTE ATITRŪKĘ NUO MANO JUMS SUTEIKIAMO GYVENIMO IR DARBO.
Nieko jūsų gyvenime nėra pastovaus, nieko nėra, ką jums galiu numatyti kaip jūsų misiją, todėl Aš ir sakau jums – GYVENKITE MANIMI – TOKIA YRA JŪSŲ MISIJA. ( Is Tėvo mokymo apie mūsų misiją šioje planetoje. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai. 2013.12.16 ).

rimantasKaunas
2014-01-18 14:44:24

Dvasinis kelias yra vien tik laimėjimų kelias kiekvienam juo žengiančiam tik asmeninė prasme. Kad ir kokį skausmingą patyrimą jūs sukaupiate, vis tiek jis jus, kiekvieną asmeniškai, ugdo. Ir tą jūs turite labai giliai suvokti. Net nuo jūsų nusigręžę jūsų pačių draugai ar giminės, net patys artimiausi, jus ugdo ir jums suteikia galimybę įveikti vis naujas dvasinių kalnų viršūnes. Dvasiniame kelyje pralaimėjimų nebūna. Yra vien tik patyrimo kaupimas. Ir nebūtinai viršūnės įveikimą sudaro malonaus patyrimo kaupimas. Išdavystės patyrimas ir dar didesnis po jos atsidavimas dvasinei tarnystei – meilei ir gėriui – taip pat yra dvasinės viršūnės įveikimas. Ir vienas iš prasmingiausių, formuojant jus, kiekvieną, kaip ištikimą Tėvo sūnų ar dukrą. 308 - 03 - Jėzus Kristus.

adolfina
2014-01-17 22:04:49

Ir tol, kol jūsų viduje kunkuliuos nors ir ant pačios mažiausios ugnies verdantis vanduo, pilnas natūralių žmogiškųjų troškimų ir interesų, ir siekių tuos interesus patenkinti, tol jūsų dvasinis Mano jums suteiktas protas, galintis iš Manęs semtis tiek kosminės ĮŽVALGOS, TIEK IR IŠMINTIES GYVENTI ŠITAME PASAULYJE PALAIMOS BŪSENOJE, niekaip negalės ĮSIVIEŠPATAUTI JŪSŲ MATERIALAUS PROTO ATŽVILGIU, ir tada jūs kartas nuo karto – vieni – LABAI DAŽNAI – KITI, o dažniausia nuolat – dar kiti MANO MYLIMIAUSI vaikai lygins savo kasdienį gyvenimą su savo draugų, bendradarbių, giminių, vaikų, tėvų, ar šiaip net nepažįstamų, o matomų per televiziją ar kino filmuose, ar gatvėje, gyvenimu ir aplinka. Ir visiškai natūrali tokio proto reakcija bus nusivylimo tam tikras laipsnis, ir kartėlis, kad savo gyvenimo negalite sutvarkyti taip, kaip jį – jums taip atrodo – sutvarkė kiti, kuriuos šitaip matote jūs. ( Is Tėvo mokymo apie mūsų misiją šioje planetoje. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai. 2013.12.16 ).

rimantasKaunas
2014-01-17 11:13:07

Taip, kaip jūs vis didesniu laipsniu atskleidžiate savo dvasinę asmenybę, jums vis daugiau bendraujant su Manimi, lygiai taip jūs atskleidžiate ir savo gyvą ryšį su Manimi tiek individualiai, tiek ir kolektyviai platesniu mastu, ir tai yra APREIKŠTOJI RELIGIJA. Taip, kaip Aš jums padovanojau, kiekvienam iš jūsų, dvasinę asmenybę, lygiai taip Aš padovanojau RELIGIJĄ – TIKROVĖS RYŠĮ SU MANIMI KAIP ŠIOS TIKROVĖS ŠALTINIU – padovanodamas Savo fragmentą – Minties Derintoją – ir Manojo fragmento veikimas jūsų MATERIALAUS-MORONTINIO-DVASINIO proto viduje, ir jūsų asmenybė, pažadinta Manajam vedimui iš vidaus, ir sudaro šią APREIKŠTĄJĄ religiją be jokio materialaus ritualo, kadangi tai yra išimtinai DVASINIS IR GYVAS RYŠYS TARP JŪSŲ TĖVŲ – TRIJŲ ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ – IR JŲ VAIKŲ PER VISĄ KŪRINIJĄ. Ir viskas, kas yra nuspalvinta net menkiausiu MATERIALAUS ritualo prisilietimu, sutrauko šį GYVĄ dvasinį ryšį tarp Manęs ir Manųjų vaikų, ir parengia areną kokios nors naujos evoliucinės religijos sukūrimui, ateityje pasmerktą išnykti. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymas - Kas yra APREIKŠTOJI religija? Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai 2013.11.13 ).

rimantasKaunas
2014-01-15 10:57:53

Šitas pasulis niekada ar nuoširdžiai, ar sąžiningai Jėzaus dangaus karalystės doktrinos šitų dinamiškų įdealų neišmėgino. Bet jūs neturėtumėte nusivilti dėl akivaizdžiai lėto karalystės žengįmo į priekį Urantijoje. Prisiminkite, jog besivystančios evoliucijos tvarka veikia staigūs ir netikėti periodiški pasikeitimai tiek materealiuose, tiek dvasiniuose pasauliuose. Jėzaus kaip isikūnijusio Sūnaus savęs padovanojimas buvo kaip tik toks keistas ir netikėtas įvykis šio pasaulio dvasiniame gyvenime. Taip pat nedarykite lemtingos klaidos, ieškodami karalystės matomų bruožų, kada jos įkūrimo neįgyvendinate savo pačių sielose. Urantijos Knyga, JĖZAUS GYVENIMAS - 170 dokumentas

Fredas
2014-01-14 10:00:10

JŪS NIEKADA NEGALITE VEIKTI BE MANĘS, JŪS NIEKADA NEGALITE PABĖGTI NUO MANĘS, tad kam gi jums ir mėginti veikti savo valios dėka.

ATSIREMKITE Į MANO VALIĄ IR AŠ JUS VESIU, KUR SUMANIAU VISAI KŪRINIJAI EVOLIUCIJOS ĮGYVENDINIMO TĖKMĘ. BŪKITE PAMALONINTI MANO TĖKMĖJE PALAIMA. ( Is AŠ ESU - Tėvo mokymo apie pagalbą ir bendravimą su alkoholį ir narkotikus vartojančiais dvasios broliais ir sesėmis. Tevo - Rojaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai ).

rimantasKaunas
2014-01-13 11:16:25

Žmogui smegenys yra skirtos ne tam, kad save žalotų ir sukeltų sau skausmą, o tuo pačiu taptų didžiule problema aplinkiniams. Žmogaus smegenys yra vienintelės iš visų planetoje egzistuojančių gyvų tvarinių smegenų, kurios yra numatytos tam, kad save vystytų į aukštesnį lygį. Joks planetos gyvūnas šito padaryti negali. Jokia beždžionė, joks dramblys, krokodilas ar liūtas negali savojo egzistavimo pabaigoje palikti geresnio gyvenimo savo palikuonims. Tą padaryti turi tik žmogus. Nes jo smegenys yra vienintelės tarp visų materialių planetos tvarinių kūrybingos. Jos suvokia kūrybos procesą ir prasmę. Lygiai taip jos suvokia ir griovimo pasekmes. Dėl to vien tik žmogus gali nugyventi visiškai nepanašų gyvenimą į visų kitų gyvūnų gyvenimą tuo, kad paliktų geresnę aplinką kitoms kartoms gyventi, kad jos šitą kūrybą tęstų ir dar kitoms kartoms paliktų dar geresnę aplinką. - 311-02 - Jėzus Kristus

Violeta
2014-01-12 10:01:39

Štai Aš jums padovanojau ASMENYBĖS dovaną, o ją sudaro VISA ENERGETINĖ SISTEMA – IŠMINTIES PROTO, IŠMINTIES ENERGETINIO APVALKALO, IR NUOSTABAUS REAGAVIMO Į MANO DVASINĘ TRAUKĄ GYVOJI VEIKIANTI PROTINGA SISTEMA. Tai TOKIĄ KATEGORIJĄ Aš suteikiu asmenybei. Tokiai energetinei kategorijai Aš suteikiu ASMENYBĖS STATUSĄ. Reiškia STATUSAS iš Manęs gauna ATITINKAMĄ protą, ATITINKAMĄ dvasingumą, ir ATITINKAMĄ asmenybės apipavidalinimą SUVIENIJANT VISĄ TAI HARMONINGAI GYVOJE JUNGTYJE SU MANIMI KAIP ŠALTINIU IR VISĄ LAIKĄ IŠSAUGANT SAVO ASMENYBĖS ORIGINALUMĄ – UNIKALUMĄ. Ir nė viena asmenybė, kiek jūs per visą amžinybę sutiksite, NIEKADA NEPASAKYS, kad
matė kitą asmenybę, kuri ATKARTOTŲ JUS. ( Is Rojaus Trejybės - AŠ ESU mokymo . Tevo - Roajaus Trejybes Asmenu - AS ESU mokymai ).

rimantasKaunas
2014-01-12 09:02:35

Galutinė kosmoso dinamika yra susijusi su nuolatiniu tikrovės pervedimu iš potencialumo į aktualumą. Teoriškai, tokiai metamorfozei gali būti pabaiga, bet tikrovėje to atsitikti negali, nes tiek Potencialą, tiek ir Aktualą aprėpia Pirminis (AŠ ESU), ir šitas susitapatinimas amžiams padaro neįmanomu tai, jog visatos evoliucinis vystymasis būtų apribotas. Kas tik susitapatina su šiuo AŠ ESU, tas niekada negali patirti vystymosi pabaigos, kadangi šio AŠ ESU potencialų aktualybė yra absoliuti, ir šio AŠ ESU aktualų potencialumas taip pat yra absoliutus. Visada aktualai atvers iki tol neįmanomų potencialų realizavimo naujas magistrales – kiekvienas žmogiškasis
sprendimas ne tiktai aktualizuoja naują tikrovę žmogiškajame patyrime, bet taip pat atskleidžia ir naują sugebėjimą žmogiškajam augimui. Suaugęs žmogus gyvena kiekviename vaike, o morontinis progresuotojas gyvena subrendusiame Dievą pažįstančiame žmoguje. 1263 - 04 Galingasis Zinianesys ).

rimantasKaunas
2014-01-11 10:26:17

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal