Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Pradėję žengti amžinojo gyvenimo keliu, prisiėmę užduotį ir gavę sau nurodymus vystytis, nebijokite žmogiškojo užmaršumo ir mirtingojo nenuoseklumo pavojų, nebūkite trikdomi abejonių dėl nepasisekimo arba gluminančio pasimetimo, nesvyruokite ir neabejokite dėl savojo statuso ir esamos padėties, nes kiekvieną tamsią valandą, kiekvienoje sankryžoje kovojant dėl žengimo į priekį Tiesos Dvasia visada sakys, tardama, “Štai šitas kelias.” (0383-03)DaliaS
2014-01-06 12:14:34
Dvasinio mąstymo įsiviešpatavimas jūsų prote yra jums suteiktas nuostabus PATYRIMO PROCESAS, kada kartą gimę iš moters materialių įsčių materialiu pavidalu su materialiomis smegenimis ir materialiu protu jūs vis labiau ir stipriau pajuntate dvasinio proto pasireiškimą jūsų pačių tose pačiose materialiose smegenyse, ir vis stipriau pamatote jūsų pačių poveikį materialiai aplinkai, jūsų aplinkai, kurioje prieš kurį laiką buvo baugu tarti šviesos žodį, atlikti šviesos veiksmą, o dabar toks žodis, ir veiksmas, jums tapo įprastu. Ir jau jūsų viduje – tai naujas laiptelis dvasinio mąstymo įsiviešpatavimui aukštesniu lygiu. Ir kuo daugiau tokių
laiptelių jūs įveiksite drauge su Mumis, tuo stipriau viešpataus dvasinio proto pasireiškimas jūsų gyvenime, tuo stipriau jūs veiksite aplinką, ir tuo labiau toji aplinka įsiklausys į jūsų tariamą žodį. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie dvasinio proto įsiviešpatavimą mumyse, ir jo pasireiškimą. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai 2013.05.04 ).
rimantasKaunas
2014-01-06 10:09:13
Štai kodėl dvasiniame kelyje viskas turi būti harmonizuota, atremta į dvasios pagrindą, nes Aš esu Dvasios Šaltinis ir Centras, suteikiantis jums dvasinį gyvybingą jūsų pačių dvasinės asmenybės stuburą, nes Aš esu tas stuburas, į kurį remiasi jūsų materialus apvalkalas. Jūs įpratę manyti, kad yra atvirkščiai – jūsų materialus apvalkalas palaiko jūsų vidinę dvasią, o iš tikrųjų dvasiniame pasaulyje yra priešingai, net ir jūs – kol kas – turintys materialų apvalkalą, turite jį derinti su jūsų dvasiniu stuburu, o ne dvasinį stuburą lenkti prie jūsų materialaus pavidalo. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie žmogaus fizinį kūną ir jo reagavimą į aplinką . TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai 2012.11.24 ).
rimantasKaunas
2014-01-05 10:32:11
Jums sunku patikėti, kadangi to negalite patikrinti, kaip jūsų sąmonės energetinių virpesių dažnio kitimas turi įtakos jūsų atmosferiniams reiškiniams, o taip pat ir jūsų planetos sukimosi greičiui. Kadangi jūsų sąmonės virpesiai yra labai žemo dažnio, šitą Aš sakau ne priekaištaudamas, bet suteikdamas mokymą ir kryptį, kurlink jums žvelgti savo kasdieniame gyvenime, kad galėtumėte geriau valdyti energiją savo sąmonės dėka, o ne kuriamų aparatų dėka, todėl jūs turite suvokti, kad jau esate pajėgūs kai kurie tą padaryti net ir šiuo metu, kad bet koks energijos panaudojimas kitų prietaisų, o ne savo sąmonės dėka, o taip pat ir pasinaudojant Energijos Reguliuotojų veikimu, atitinkančiu Mano valią bendram evoliucijos plano tolimesniam vystymui šitoje planetoje, jūsų industrinį vystymąsi pasuktų visiškai kita kryptimi negu jis vyksta šiandien. ( Is
Tėvo mokymo apie energiją žmonijai. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai 2010.05.17).
rimantasKaunas
2014-01-04 15:16:00
Jūsų materiali gerovė niekada nepakils, jeigu nesukursite savo vidinės dvasinės gerovės. Vidus atsispindi jūsų išorės veiksmuose, lygiai taip, kaip ir išorės veiksmai atspindi jūsų vidų. Dėl to, jeigu tik jūs pradėsite puoselėti savo vidų, jeigu tiktai pradėsite vystyti savo sielą atsiduodami Tėvo vedimui iš vidaus, tuomet ir visą aplinką pradėsite puoselėti. Ir ją ne naikinsite ir ne niokosite, bet kūrybingai papildysite savuoju meilės kupinu gyvenimu.-279 - 03 -Jėzus Kristus.
adolfina
2014-01-02 22:47:22
Kiekvieni metai, praleisti veltui, kada visiškai nesusirūpinate savo gyvenimo prasme ir gyvenimo kokybe, ne tik apsunkina jūsų pačių gyvenimą ir pablogina sveikatą, nors to dar galite ilgai ir nepajausti, bet taip pat jus nutolina ir nuo Tėvo, nors Jis ir yra jūsų pačių viduje. Todėl nesureikšminkite išorinių fejerverkų ir saliutų ugnies, kuri taip spalvingai nutvieskia Naujųjų metų nakties dangų, kad jūs imate džiaugtis kaip maži vaikai. Jūsų Naujieji metai turi būti viduje, ne išorėje. Jūs turite naujuosius metus matuoti ne kiek padarėte, bet kiek tapote geresni ir gailestingesni, labiau mylintys ir tarnaujantys. Štai dėl ko jūs turite bet kuriuos naujus metus pasitikti vis didesnio dvasinio ūgio ir brandesnio savojo aš pavidalu. Ir jokie ryškiausi įvairiaspalviai išoriniai fejerverkai neatstos to, ką jūs patiriate savo viduje augdami su Tėvu, Tėve, ir jausdami Tėvą savo viduje. - 280-02 -
Būtent tik tokie metai rodo, kad laiko veltui nešvaistote. Dar daugiau, jį branginate ir naudojate labai prasmingai. Tai yra vienintelė dovana, kurią galite padovanoti net Tėvui. Ir visi iki vieno. Ir tokia dovana Jam niekada neatsibosta. Jis ir pats jums nori dovanoti, ir dovanoja, prasmingą amžinybę, kad tik geriau būtų jums. Dėl to ir jūs turėtumėte pajausti prasmę ne tik visų metų, bet ir kiekvienos dienos akimirkos prasmę. - 281-01-07 - Jėzus Kristus
Violeta
2014-01-02 19:40:23
Jums gyventi Manimi pavyks tik tada, kada turėsite ne tariamą, tokį, koks atrodo jums, GYVASIS RYŠYS SU MANIMI, bet TIKRĄJĮ, kada jūs patirsite Mano vedimo iš vidaus gyvą išmintį, kad jums tokių klausimų apie savo misiją nebekils, nes ji jums tiesiog neberūpės, nes jūsų VISAS GYVENIMAS BUS PRIPILDYTAS MANĘS, TAI KOKIA DAR GALĖS BŪTI KITOKIA MISIJA IR VEIKLA, SKIRTA JUMS? ( Is
Tėvo mokymo apie mūsų misiją šioje planetoje. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai 2013.12.16 ).
rimantasKaunas
2014-01-02 10:55:43
Taigi, jeigu jūsų akys mato nuostabius ir spalvingus fejerverkus ir jūs jaučiatės dėl šito laimingi taip, kaip yra laimingas mažas vaikas, tuomet jūs tampate tikrai nuoširdūs kaip vaikai.
Bet jeigu šitoji laimė mažam vaikui yra reali, tai ji yra dirbtinė jums, nes jūsų protas suvokia daug daugiau negu mažo vaiko protas. Vaikas fejerverkų liepsnas priima už gryną pinigą ir dėl to jis jaučiasi nuoširdžiai laimingas, o jūs esate laimingi dėl to, kad matote ir jaučiate permainą, palyginus su įprasta kasdienybe.
Bet jeigu jūs fejerverkų spalvas priimtumėte už gryną pinigą, tai reikštų, kad jūsų protas jus klaidina, nes jūs gerai žinote, jog šitas spalvingas vyksmas yra skirtas tik labai trumpai laiko akimirkai ir jūs negalite sureikšminti šito praeinančio įvykio kaip tvirto pagrindo, į kurį jūs galėtumėte atsiremti patirdami nuolatinę laimę.
Dėl to, ieškokite tvirto ir ilgalaikio pagrindo kiekvienas savo viduje, kadangi Aš jus apdovanojau nuolatiniais dvasiniais fejerverkais kiekvieno iš jūsų viduje, ir kada juos atrasite, tada suvoksite, koks yra MILŽINIŠKAS skirtumas tarp tokių Naujųjų Metų fejerverkų, kuriuos sugeba pastebėti jūsų materialaus apvalkalo akys, ir jūsų vidinio matymo, kad patirtumėte dvasinę palaimą, kuria Aš jus užlieju, kad vystyčiau jus iš vidaus.
Aš išdėstau didžiulius savosios meilės fejerverkus jūsų sielos viduje, kad jie šviestų fejerverkais-darbais jūsų sielos broliams, kada jūs kasdien, ir tyliai, tarnaujate Man. Stenkitės pamatyti Mano dvasinius fejerverkus ir vadovaukitės jų spalvingomis šviesomis, kurios suteikia jums laimę ir energiją kasdien, šituo, paversdamos kiekvieną dieną Naujųjų Metų šventimo diena DVASIOJE. Tai suteikia daug didesnį atpildą jūsų sielai negu Naujųjų Metų materialus šventimas, nors tam jūs vis dar suteikiate per daug svarbos. ( Is Tėvo mokymo apie Naujųjų Metų šventimą. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai 2006.01.02 ).
rimantasKaunas
2014-01-01 00:22:15
Taip, yra tas AŠ ESU, kuris visą laiką talpina net ir Absoliutą; ir talpina ŠIOS AKIMIRKOS požiūriu. Todėl tai ir yra Mano dabar jums suteikta pamokanti samprata KAIP Mūsų PASĄMONĖ.
Juk jūs taip pat esate neatskyrę pasąmonės nuo savosios dabartinės asmenybės pasireiškimo. Jūsų asmenybės neatskiriama dalis yra jūsų sąmonė ir pasąmonė. Taip ir Mūsų VISUMOS požiūriu – Mūsų Trijų Rojaus Trejybės Asmenų veikimas, dabartinėje akimirkoje yra NEATSKIRIAMAS nuo AŠ ESU.
Tačiau, kad jūs galėtumėte įsisavinti Mūsų kaip Trijų Asmenybių AKTUALUMĄ jūsų GYVAJAME kelyje, jūs turite Mus PALAIPSNIUI pažinti, kol prieisite ŠITOS pakopos, kad galėtumėte iš AŠ ESU – iš tos Mūsų DIEVIŠKOSIOS PASĄMONĖS – semtis aukštesniu negu Absoliuto lygiu Mūsų NAUJO PAŽINIMO IR MŪSŲ PATYRIMO. ( Is Tėvo mokymo apie AŠ ESU. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai 2011.04.10 ).
rimantasKaunas
2013-12-31 10:40:01
Jūsų sąmonės sampratos yra labai seklios, tačiau iš pasąmonės jums gali iškilti daug gilesnių sampratų, net ir tos pačios idėjos atžvilgiu. Ir apie pasąmonėje glūdinčią gilesnę idėją jūs prieš akimirką galėjote ir nieko nežinoti. Bet tos naujos giluminės sampratos ir buvo jums suteiktos Mano dvasios priemone – Minties Derintojo dėka.
Tačiau šitos sampratos buvo patalpintos jūsų milžiniškame informacijos rezervuare – pasąmonėje.
Todėl tas Mūsų AŠ ESU ir yra – kaip jums būtų suprantamiau – Mūsų PASĄMONĖ, laikanti net ir Absoliutus, per visą kūrinijos besiplėčiančią – laiko požiūriu ir laiko atžvilgiu – ateitį, kuriai NIEKADA NEBUS PABAIGOS. ( Is Tėvo mokymo apie AŠ ESU. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai 2011.04.10 ).
rimantasKaunas
2013-12-30 13:31:31
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]