Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

TOKIA būsena nėra įteigiama, jos neįmanoma išmokti per kokias nors meditacijos ar jogos pratybas, - tai atsivėrimo asmeninis gyvas ryšys su Rojaus Trejybe, ir jis yra patiriamas tik ASMENINIO GYVO ATSIVĖRIMO keliu, be jokių intelektualių emocijų ar proto išmąstytų metodikų. ( Is Algimanto mokymo Kaip atpažinti Tėvo-Rojaus Trejybės valią, ir ją vykdyti neapsirinkant? TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai. 2012.03.16 ).

rimantasKaunas
2013-12-18 10:06:45

Žmonių skubėjimas patirti viską kuo greičiau ir kuo intensyviau yra gyvulinio ir savo žemojo aš pasireiškimas materialiame gyvenime. Dvasinis gyvenimas numato labai palaipsnį ir labai kantrų, atsidavusį Tėvui, savo dieviškojo aš vystymą. Tai labai intensyvus, bet tuo pačiu labai nuoseklus ir net nepastebimas savojo aš ugdymas. Ir šitą procesą paversti nekantrumu arba siekimu viską pajausti ir patirti iš karto, tai yra ne kas kita, kaip paties proceso pažeidimas. - 272-03 - Jėzus Kristus KALBU JUMS VĖL

Violeta
2013-12-17 18:41:13

Žodžiu, Rojaus Trejybės valios vykdymas yra GYVAS VEIKIMAS DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE. O kad galėtum veikti drauge su Rojaus Trejybe, turi pasiekti tokią SAVO ASMENINĘ atsivėrimo BŪSENĄ, kad imtum jausti Rojaus Trejybės VEDIMĄ IŠ VIDAUS.

Ir tik pasiekus tokią VIDINĘ BŪSENĄ IR TEGALIMA PAJAUSTI ROJAUS TREJYBĖS VALIOS TEISINGĄ SUPRATIMĄ, IR JOS VYKDYMĄ ĮGYVENDINANT BE SAVOSIOS VALIOS PRIMETIMO. Tik gyva būsena ir leidžia suprasti, kokia yra yra Rojaus Trejybės valia kiekvienam asmeniškai. Štai kodėl, kas vienam yra Rojaus Trejybės valios vykdymas, kitam toks pat veiksmas gali būti ne Rojaus Trejybės valios vykdymas, bet jos paminimas. ( Is Algimanto mokymo Kaip atpažinti Tėvo-Rojaus Trejybės valią, ir ją vykdyti neapsirinkant? TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai. 2012.03.16 ).

rimantasKaunas
2013-12-17 11:00:29

Aš jus mokau GYVOJO kelio, kuris VIENINTELIS yra sprendimas, išėjimas iš to užburto rato, kuriame jūs sukuriate problemų gausybę. Tačiau, mėgindami spręsti jas iškreiptu būdu – be Manęs – tų sprendimų įgyvendinimas sukelia vėl eilę problemų. Jos visos yra jūsų pačių sukeltos problemos. Tai – ne Mano jums sudarytos problemos. Aš jums siūlau SPRENDIMO kelią, kurį jūs KATEGORIŠKAI ATSTUMIATE, kaip maži vaikai, kurie labai išdidžiai pareiškia savo mylimai motinai ar tėvui, kada jis mėgina patarti – Man nereikia tavo patarimo; tu nemoki gyventi; tavo senos pažiūros. Jūs – suaugę, ir net fizine prasme jau nusenę, lygiai taip pat elgiatės mažvaikiškai, mėgindami Mano patarimus palaikyti svaičiojimais. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo apie organų donorystę. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai. 2013.O6.O2 ).

rimantasKaunas
2013-12-16 12:20:41

(1203.4) 110:1.2 Gaila, jog man neįmanoma padėti besivystantiems mirtingiesiems pasiekti geresnį supratimą ir turėti išsamesnį suvokimą, kaip nesavanaudiškai ir nuostabiai dirba jų viduje gyvenantys Derintojai, kurie yra taip atsidavusiai ištikimi užduočiai puoselėti žmogaus dvasinį gerbūvį. Šitie pagalbininkai yra sumanūs tarnai žmonių proto aukštesnėms fazėms; jie yra žmogiškojo intelekto dvasinio potencialo išmintingi ir patyrę manipuliatoriai. Šitie dangiškieji padėjėjai yra atsidavę didingai užduočiai saugiai jus vesti į vidų ir į viršų į dangiškosios laimės uostą. Šitie nepailstantys darbininkai yra pasišventę dieviškosios tiesos triumfo būsimajam įasmeninimui jūsų amžinajame gyvenime. Jie yra budrūs darbininkai, kurie vairuoja Dievo-sąmonės žmogiškąjį protą tolyn nuo blogio seklumų, tuo pačiu metu sumaniai kreipdami besivystančią žmogaus sielą link tobulumo dieviškųjų prieplaukų prie tolimųjų ir amžinųjų krantų. Derintojai yra mylintys vadovai, jūsų patikimi ir užtikrinti gidai, vedantys jus per jūsų trumpos žemiškosios karjeros tamsius ir neramius labirintus; jie yra tie kantrūs mokytojai, kurie savo subjektus taip nuolat ragina žengti į priekį augančio tobulumo keliais. Jie yra tie rūpestingi tvarinio charakterio aukščiausiųjų vertybių saugotojai. Kaip norėčiau, kad jūs galėtumėte juos mylėti labiau, bendradarbiauti su jais išsamiau, ir puoselėti juos su didesne meile.

Evaldas
2013-12-15 21:46:55

Visuomet turite turėti galvoje tai, jog Aš esu Visumos Šaltinis ir Centras, ir būdamas Visuma, Aš galiu fragmentuotis į mažesnes dalis. Lygiai tas pats yra ir su jūsų augimu. Jūsų asmenybė yra Manoji dovana jums kaip visuma. Bet šitoji visuma yra taip pat fragmentuota į atskiras jos charakterio savybes. Jūs turite iš pradžių gimti kaip reali asmenybė, kad vystytumėte segmentuotas savo charakterio savybes. O jūsų gimimas iš dvasios yra Mano antroji dovana jums.
Pirmąją dovana Aš padovanojau jūsų biologiniam Manosios asmenybės dovanos pasireiškimui šitoje materialioje aplinkoje Urantijoje tam, kad jūs savo valia galėtumėte pradėti Manęs ieškojimą. Bet daug didingesnę dovaną aš padovanoju kiekvienam iš jūsų individualiai, kada jūs praaugate savo biologinį asmenybės pasireiškimą, priimdami Mano antrąją dovaną, jūsų tikrosios asmenybės realų pasireiškimą po to, kada jūs gimstate iš dvasios. Būtent dabar jūs imate segmentuoti savo aš į savosios dvasinės asmenybės charakterio atskirus bruožus – tiesos siekimą, meilės reiškimą, gailestingumo dalinimą, gėrio kūrimą, ir grožio gavimą. Kada jūs esate gimę kaip VISUMA, tada ir jūs galite taip, kaip ir Aš, fragmentuotis. ( Tėvo dvasia, Minties Derintojas, apie augimą. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai . 2006.01.11 ).

rimantasKaunas
2013-12-15 09:32:43

(1089.11) 99:4.3 Tikroji religija yra prasmingas dinamiško gyvenimo būdas įprastos kasdienio gyvenimo tikrovės akivaizdoje. Bet jeigu religija turi skatinti individualų charakterio vystymąsi ir didinti asmenybės vientisumą, tai ji neturi būti sustandartinta. Jeigu ji turi skatinti patyrimo įvertinimą ir tarnauti kaip patraukianti vertybė, tai jos nereikia paversti stereotipu. Jeigu religija turi skatinti aukščiausią atsidavimą, tai jos nereikia formalizuoti.

(1089.12) 99:4.4 Kad ir kokie sukrėtimai galėtų lydėti civilizacijos visuomeninį ir ekonominį vystymąsi, religija yra tikra ir naudinga, jeigu ji skatina individo tokį patyrimą, kuriame vyrauja aukščiausioji tiesos, grožio, ir gėrio valdžia, kadangi tokia yra aukščiausiosios tikrovės tikroji dvasinė samprata. Ir dėka meilės ir garbinimo tai tampa prasminga kaip bičiulystė su žmogumi ir sūnystė su Dievu.

Evaldas
2013-12-14 19:57:12

Jūsų dvasinis augimas yra numatytas per naujų patyrimų kaupimą. Išdavystės patyrimas taip pat yra viena iš gairių siekti dar stipresnio, gyvo susiliejimo su Manimi. Jūs kiekvienas patirsite tokią išdavystės kainą, kadangi jūs patys jau dabar gyvai suprantate, kad gyvasis kelias – tai nėra MECHANINIS žingsnis. Tai yra GYVAS ATSIDAVIMAS Mūsų vedimo iš vidaus giluminei MEILĖS JĖGAI. Jūs negalite šitos jėgos paskleisti, primesti kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms – Mano sūnums ir dukroms. O juk jie turi savo laisvą valią, kurią Aš taip pat jiems suteikiau, kaip ir jums. Todėl jų dvasinis brandos pasireiškimas priklauso nuo JŲ gyvo atsivėrimo ryšio Man. Ir jeigu jis nėra toks, koks yra jūsų, labai dažnai jūs patirsite, kad jūsų dvasinių brolių ir sesių teiginiai prasilenkia su jų darbais. Ir tai jus skaudins, kadangi jūs daugiau kreipsite dėmesį į jų prasilenkiančius veiksmus su jų net ir neseniai pareikštais teiginiais, vietoje to, kad daugiau kreiptumėte dėmesį į savo asmens dar gyvybingesnį ir gilesnį ryšį su Manimi.

ŠTAI KODĖL JŪSŲ VAISTAS ESU AŠ. NET IR NUO DVASINĖS, JŪSŲ TARIAMOS IŠDAVYSTĖS. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo -atsakymo, kas yra išdavystė dvasiniu požiūriu. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai. 2013.07.13 ).

rimantasKaunas
2013-12-14 10:30:43

Meilė nėra teorinis teiginys „aš myliu tave.“ Meilė yra realūs Tėvo virpesiai, kurie vis labiau ir labiau užvaldo jūsų atsiveriančią Jam sielą. Todėl ji ir pradeda vis labiau ir labiau mylėti ne tik savo artimuosius, ne tik savo šeimos narius, bet vis daugiau ir daugiau mirtingųjų visoje aplinkoje. Ir meilę reikia vis auginti ir plėsti. Nes lengva mylėti tik tuos, kurie daro vien tik gerus darbus. Tačiau kada save nuoširdžiai paklausite: „Ar aš myliu tą, kuris mane įžeidė, sumušė, užėmė mano vietą darbe, ir dar taip nedorai, kuris ima kyšius, kuris daro nusikaltimus, kuris nėra toks, kad vykdytų Tėvo valią, koks esu aš, ar aš tokį klumpantį savo sielos brolį ar sesę myliu?“ ir kada nuoširdžiai sau prisipažinsite, kad dar nemylite, tai ir bus jums paaiškinimas, jog net ir blogis jums leidžia vertinti savojo aš augimą, net ir blogis jums suteikia prasmę, net ir blogis jums suteikia galimybę save vis labiau ir labiau kontroliuoti ir augti tik jums suprantamu dydžiu, nes tik jūs nuoširdžiai jaučiate savo vidinę būseną.
Ir jūsų būsena turi artėti iki tokios, kokią jums yra suteikęs Tėvas per savosios dvasios padovanojimą, kad ji padėtų atsiskleisti tikrajam jūsų aš. Jūs turite pradėti jausti lygiai tokią pačią meilės virpesių būseną savo viduje tiek tiems, kurie yra geri ir Tėvo valią vykdo, tiek ir tiems, kurie yra, kol kas, blogi, ir Tėvo valią pamina. – 233-01, 02-01-05 – Jėzus Kristus

Violeta
2013-12-13 15:35:50

AŠ LAIKAU VISĄ KŪRINIJOS PRAEITĮ IR ATEITĮ DABARTINĖS AKIMIRKOS AMŽINYBĖS GLĖBYJE, IR MAN YRA VISKAS TIK DABARTIS. Tai argi gali būti kitaip, kad praeities ar ateities netalpintų savyje ir Manoji dalelė – JŪSŲ – KIEKVIENO – MINTIES DERINTOJAS? Aišku, kad ne, jis taip pat prisipildo Manosios įžvalgos, ir ją perteikia jums, perteikia į jūsų PASĄMONĘ, kuri Mano ir sumanyta tam, kad apsaugotų jūsų MATERIALIAS SMEGENIS NUO PERKRŪVIO, kuris sukeltų pavojų jūsų mąstymo procesui, ir materialiam protui. Štai kodėl, kada jūs neturite GILUMINIO PASITIKĖJIMO MANIMI, ir kada siekiate dvasinės šviesos NE NUOSEKLIAI, BET MĖGINDAMI ŠUOLIUOTI PER DIDELIAIS ŠUOLIAIS, ne vienas nupuolate į tokią proto būseną, kurią kiti pavadina išprotėjimu, depresija, ar asmenybės susiskaldymu, kai MANASIS SŪNUS AR DUKRA NEBETENKA REALAUS TIKROVĖS SUVOKIMO, IR SUJAUKTOS PASĄMONĖS VIEŠPATIJOJE NET IR DABARTIES AKIMIRKĄ IŠKREIPIA SAVO ILIUZINĖMIS IR NETIKROMIS SAMPRATOMIS, KURIOS NEBETURI JOKIO RYŠIO SU DVASINE ŠVIESA IR MANIMI. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo apie pasąmonę ir informaciją joje apie ateitį. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai .2013.08.19 )

rimantasKaunas
2013-12-13 10:13:30

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal