Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Aš žinau, kaip jums sunku eiti šituo šviesos keliu. Jūs nesate sukaupę nei patyrimo, nei pasitikėjimo, kad šitas, toks nematomas, kelias yra tikras, realus, ir jums naudingas. Dėl to jūsų siela negali pasireikšti taip lengvai, be baimės ir be nuogąstavimų, kad ji pasirinko Mano kelią, ir tuo pačiu nepadarė klaidos. Ir kada ji vis labiau savo vidų atveria Man, ji vis stipriau ima patirti šito kelio teisingumą ir tvirtumą. O tada ji pradeda veikti meilės ir gėrio akstinu, net ir atlikdama ankstesnius savo vaidmenis ir funkcijas tiek šeimoje, mokykloje, tiek gatvėje, visuomenėje. Tačiau jau turėdama visiškai kitokius vertinimus ir kriterijus. Šitaip vystosi jūsų nepakartojamos asmenybės nepakartojama tapatybė.(300-04; Rojaus Trejybė. Akimirkos Amžinybė. Tėvo mokymas apie tapatybę. )

rimantasKaunas
2013-12-05 09:59:46

Šiuo metu jūsų siela yra tokio pavidalo, kad jos negalima pavadinti dar net sudygusia, jeigu šitą pavidalą palyginčiau su augalu. - 212-01-06-07
Ji daigą išleis tada, kada jūs nors trumpomis akimirkomis pradėsite pamąstyti apie tai, kas jums trukdo tapti geresniam. Ir jeigu apie tai imsite mąstyti vis dažniau, ir sielos daigas vis labiau kalsis per jūsų žmogiškojo ir gyvulinio aš charakterio apvalkalą. Būtent šitas apvalkalas ir trukdo jūsų sielai sudygti. O jūs klaidingai manote, kad visos jūsų dabartinės savybės yra paveldėtos ir dėl to yra nepakeičiamos. Tuo labiau, kad ir jūsų mokslininkai jums vis tokią nuostatą perša dar giliau. - 212-02
Tačiau, atėjo laikas jums sužinoti daugiau, negu žino ir patys jūsų mokslininkai genetikai, psichologai, psichiatrai, antropologai – mirtingojo skaisčios sielos daigas gali sudygti ir prasikalti net ir pro patį tvirčiausią ir juodžiausią apvalkalą. Ir tą padaryti ji gali vien tik dėl to, kad yra ne materialaus, bet dvasinio jūsų aš pirminis impulsas šitame materialiame fizinio kūno apvalkale, kuriam pradžią suteikia genetinis paveldėjimas. Ir šitam jūsų pradiniam dvasinio aš impulsui didesnį pagreitį, arba stipresnį augimo postūmį, gali suteikti ir dabartinis jūsų gyvulinis aš, jeigu tik jis pradės daugiau susimąstyti apie meilę, gėrį, grožį, tarnavimą, gailestingumą, brolystę. Jeigu jis pradės valyti savo storą ir surambėjusią genetinio paveldėjimo žievę, ir visą laiką ją minkštindamas geromis mintimis. Tai bus panašu į nešvaraus lango valymą, kad pamatytų jūsų akys gražų aplinkos vaizdą pro labai švariai nuvalytą langą. Tačiau net ir pro nuvalytą langą, kad ir labai švarų, jūsų materialios akys mato vaizdą per stiklo sienelę. Ji dar jus atskiria nuo paties vaizdo. Jūs dar nesate tame vaizde patys. Dėl to ir jūsų pačių to vaizdo pojūtis dar nėra toks gilus ir visaapimantis, koks jis būtų jums tą langą atvėrus ir per jį išlipus į paties vaizdo aplinką. - 212-03 - Jėzus Kristus

Violeta
2013-12-04 15:38:46

Kodėl jums nebeužtenka Urantijos Knygos apreiškimo, nors jis numatytas ilgam laikmečiui, žmogiškąja samprata, daugybei kartų? Todėl, kad jūs atsivėrėte NUOLANKIAI Mūsų RYŠKESNEI šviesai, ir Mes PRIPILDĖME, jūs PATYRĖTE šitos šviesos TIKROVĘ. Todėl jūs jau praplečiate Urantijos Dokumentų apreiškimo rėmus. Jie jums yra kai kuriais teiginiais per ankšti. Jūs nesuvaržote savęs šitų rėmų nelaisve, kad liktumėte išdidūs - “Ne, aš laikysiuosi taip, kaip parašyta, nes parašyta aukšto rango dvasių, ir todėl negalima nieko keisti!”. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie NUOLANKUMĄ. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-12-04 10:14:04

(1738.1) 156:5.2 Tam, kad būtų vedami dvasiniai vaisiai, jūs turite gimti iš dvasios. Jus turi mokyti dvasia ir vesti dvasia, jeigu tarp savo bičiulių norite gyventi užpildytą dvasia gyvenimą. Bet nepadarykite neprotingo dailidės klaidos, kuris veltui švaisto brangų laiką tašydamas, matuodamas, ir šlifuodamas kirminų pergraužtą ir iš vidaus puvančią medieną, ir tada, kada jis šitaip visą savo laiką yra paskyręs sugedusiam rąstui, turi jį išmesti kaip netinkamą tam, jog būtų panaudotas kaip pagrindas namui, kurį jis nori pastatyti tokį, kad atsilaikytų prieš laiką ir audras.

Evaldas
2013-12-03 22:27:12

Kadangi Mūsų veikimas iš vidaus yra toks subtilus, švarus, tyras, kad apkerpėjusi žmogaus materialaus proto galia nėra taip lengvai išjudinama be išorinių matomų veiksmų, kurie priverstų tokį surambėjusį materialų protą, žvelgiantį į tokius veiksmus, užduoti sau klausimą – kodėl yra tokie skirtingi veiksmai, kuriuos mato jie, ir kuriuos atliekate jūs, ir kurių jie neatlieka – todėl jūs ir esate Mūsų mylimiausi vaikai, kad gyventumėte kitiems matomą Mūsų šviesos ir meilės gyvenimą. JŪS GYVENSITE TOKĮ GYVENIMĄ ŠVIESOJE IR TIESOJE VIS AIŠKIAU, IR RYŠKIAU MATOMĄ KITIEMS, KUO STIPRIAU REIKŠIS IR VIEŠPATAUS JŪSŲ MATERIALIOSE SMEGENYSE,
MATERIALIAME PROTE DVASINIS MĄSTYMAS, DVASINIS MATYMAS, DVASINIS PATYRIMAS SU MUMIS, MUMYSE, IR JUS VISĄ LAIKĄ LAIKANT SAVAJAME DVASINIAME GLĖBYJE, O JŪS JAUSITE MŪSŲ DVASINĮ BUVIMĄ SAVO VIDUJE. ( Amzinojo Sunaus - Motinos - Brolio mokymas aie dvasinio proto isisviespatavima mumyse, ir jo pasireiskima. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai . 2013.O5.O4 ).

rimantasKaunas
2013-12-02 09:57:52

Jūs turite ATREMTI SAVE Į MUS – DVASINĮ PAGRINDĄ – kad galėtumėte KITOMS KARTOMS suteikti daug STIPRESNĮ materialų organizmą, kuris būtų IMLESNIS DVASINIAM vedimui, kurį Mes suteikiame jums IŠ VIDAUS. Ir Apvaizda jums demonstruoja daugybę apraiškų IŠ IŠORĖS, kad evoliucijos procesas būtų kuo greičiau atstatytas jūsų planetoje iš to nukrypimo, kuris truko – nei daug, nei mažai – du šimtus tūkstančių metų.
Todėl jūs, eidami gyvuoju keliu, savuoju patyrimu taisysite net ir ne vieną įvairių mokslo sričių teiginį.
IR TĄ DARYSITE RYŽTINGAI, DRĄSIAI, IR ATVIRAI.( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo-atsakymo apie agresyvumo geną. 2012.02.25 ).

rimantasKaunas
2013-12-01 09:17:12

Filosofai daro savo rimčiausią klaidą, kada jie yra klaidingai nuvedami į abstrakčius sofizmus, į tokią praktiką, kada dėmesį sutelkia į vieną tikrovės aspektą, ir tada tokį izoliuotą aspektą paskelbia visa tiesa. Išmintingas filosofas visada ieškos kūrybinio sumanymo, kuris slepiasi už visų visatos reiškinių ir egzistuoja iki visų visatos reiškinių. Kūrėjo mintis būtinai eina anksčiau už kūrybinį veiksmą.
0042_5

Algiirdas
2013-12-01 01:33:54

Be Manęs jūs negalite būti ryžtingi, nes jūsų aplinka ir jūsų žmogaus savanaudiškas materialus protas jūsų pastangas visada stabdys ir joms prieštaraus, kad tik jos nedrumstų jam nusistovėjusių normų ir savosios sampratos apie savo gerbūvį ir tiklsus.
Mano kelias, kuris yra pasiūlytas, ir realiai parengtas kiekvienam iš jūsų, numato jūsų tikrojo, ir mylinčiojo Mane, aš veikimui bet kokioje aplinkoje. O ŠIS VEIKIMAS IR YRA RYŽTAS. ( Is Tėvo mokymo apie ryžtą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai 2009.09.13 ).

rimantasKaunas
2013-11-30 10:49:30

Niekas į šitą planetą neatgabens naujų gyventojų, kurie pakeistų jus. Mes PASITIKIME jumis. Jūs esate tos IŠTAKOS, kurios paskleis – JAU PASKLEIDŽIA – MŪSŲ GYVĄJĄ ŠVIESĄ VISAI ŽMONIJAI.
Todėl siekdami Apvaizdos Apsaugos, nesiekite, kad ji jums būtų suteikta – JINAI JAU YRA SUTEIKTA – bet NAUDOKITĖS JA, BENDRADARBIAUDAMI SU APVAIZDA VISŲ ŠVIESOS LABUI. ( Iš Tėvo mokymo apie mums suteikiamą Apvaizdos apsaugą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-11-29 09:59:21

Jums ne vienam kyla klausimas perskaičius būtent pastaruosius teiginius – o kuo gi kalti tie, kurie gal nieko blogo ir nedarė, bet žuvo kare, gindami savo idealus, savo tėvynę, savo šeimą? Jie niekuo nekalti. Tačiau jūs žinote, kad Aš jūsų veiksmus vertinu ne tik pagal jų atlikimą, bet ir atsižvelgdamas į tų veiksmų motyvus. Ir jeigu Mano sūnus ar dukra, turi KILNŲ MOTYVĄ IR DĖL MANĘS PAAUKOJA SAVĄJĄ GYVYBĘ, BET IŠSAUGO SAVO DVASIOS BROLIO AR SESĖS FIZINĘ GYVYBĘ, NET VADINAMOJO JŪSŲ FIZINIO PRIEŠO GYVYBĘ, JIS TIK SUSPINDI MANOSIOS MEILĖS GYVUOJU SPINDULIŲ, KURĮ PASTEBI MANO KITI VAIKAI KŪRINIJOS ŠEIMOJE, IR NORI TAIP PAT ATSIDUOTI MANO VEDIMUI NET IR TAIP, KAIP ŠIAM VEDIMUI MATO ATSIDUODANČIUS JUS. Jeigu kareiviui duoda įsakymą nušauti kitą savo dvasios brolį ar sesę, o šis atsisako tokį įsakymą įvykdyti, jis kaupia MANOSIOS valios vykdymo patyrimą, o paklusęs įsakymui, nusižengia MANOSIOS MEILĖS ĮSTATYMUI, nors jūsų žemiškąja, ir nedvasingos visuomenės, nuomone kaip tik vertinamas tokį įsakymą įvykdęs kareivis, kad jam dar ordiną suteikia.

Štai kodėl jūs turite suvokti, kad stengdamiesi išsaugoti savo fizinę gyvybę, kada jums reikia priimti sprendimą, ir pasirinkę BAIMĖS PADIKTUOTĄ SPRENDIMĄ, kad išliktumėte gyvi fizine prasme, jūs kaupiate BLOGIO PATYRIMĄ, O AŠ JUMS ESU PARENGĘS TIK GĖRIO PATYRIMUS.

Jeigu jūs nevyksite į karą, karo NEBUS.

Kas iš tokio prezidento galios, kuris šaukte šauks EIKITE Į KARĄ, O NEBUS NĖ VIENO NORINČIO ŽUDYTI MANO VAIKUS? - Rojaus Trejybės Asmenų mokymai - 5psl. - Tėvo mokymas apie mūsų maldas už savižudžius ir mūsų likimo įgyvendinimo patyrimus bei likimo atstūmimą, 2013 09 02 - 11-14 pastr.

Violeta
2013-11-28 14:41:13

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal