Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Jūsų dvasiniame apreiškime, kurį pavadinome Urantijos Knyga, yra minima, kad skirtingos lytys skirtingai vertina aplinką: moteris – daugiau jausminiu pagrindu, vyras – daugiau intelektualiu pagrindu; moteris turi gilesnę intuiciją, vyras turi daugiau analitinį supratimą. Tačiau, Mano mylimieji, tai yra pateikta materialaus žmogiškojo proto apibūdinimo kryptis. Aš jums kalbu apie jūsų, kaip Mano vaikų, pasireiškimą, o šituo atveju jūs negalite pasireikšti tuo materialiu protu. Jums reikia atverti savo materialų protą MAN, kad Aš užliečiau jus Savo meile, ir tas, materialus protas suminkštėtų iš kieto, kuris vertina skirtingu požiūriu – intelektualiai,analitiškai, arba emocingai jausminiu pagrindu – kad jis vertintų visą aplinką šviesos ir išminties susietu į visos kūrinijos dvasinę sistemą pagrindu – įžvalga. Ir tuomet jūs suprasite, kad šitoji įžvalga pranoksta jūsų konkrečią lytį.
Juk tai ir yra tas DVASIOS proto daigas, kuris pranoksta jūsų fizinį pavidalą. ( Is Tevo mokymo apie vyrus ir moteris. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai ).
rimantasKaunas
2013-11-13 09:56:31
Vyrams ir moterims reikia vieniems kitų per savo morontinę ir dvasinę, o taip pat ir mirtingųjų karjerą. Požiūrio skirtumai tarp vyro ir moters išlieka net už pirmojo gyvenimo ribų ir per visą kilimą vietinėje visatoje ir supervisatoje. Ir net Havonoje, tie piligrimai, kurie kažkada buvo vyrai ir moterys, ir toliau padės vieni kitiems kylant į Rojų. Niekada, net ir Užbaigtųjų Korpuse, tvarinys nepatirs tokių didžiulių metamorfozių, kurios ištrintų asmenybės tuos bruožus, kuriuos žmonės vadina vyriškąja lytimi ir moteriškąja lytimi; visada šitos dvi žmonijos pagrindinės variacijos tikrai ir toliau intriguos, stimuliuos, skatins, ir padės viena kitai; visada jos bus abipusiškai priklausomos nuo bendradarbiavimo sprendžiant sudėtingas visatos problemas ir įveikiant daugialypius kosminius sunkumus.( 0939 01, Serafimų Vadovas ).
Laima
2013-11-12 11:48:28
Jūs esate Mano vaikai, jūs turite net iš Manęs jums suteiktą dalelę, Minties Derintoją, kuris jus ir moko miego metu, kada jūsų protas negali Man priešintis, kada jūsų sąmonė miega. Tačiau tuo pačiu jūs turite ir materialų kūną, kuris yra Mano šventovė materialiu pavidalu, nes būtent be jo jūs negalėtumėte dabartiniu lygiu nei veikti, nei bendrauti su Manimi. Todėl jūs turite savo kūną labai prižiūrėti, kad jis būtų stiprus ir sveikas, nes tik jo pagalba jūs ir galite daryti gerus darbus savo sielos broliams, Mano kitiems vaikams. O save iškankinę, savo materialų indą išvarginę, jūs ir patys nustosite Mane mylėti, nes jums kūno fizinė kančia ir
skausmas, nuovargis ir išsekimas atims visas mintis apie Mane, nes jos visos bus sutelktos į jūsų kančią ir skausmą, kad tik jo nebebūtų. O kai kas panorės net ir prieš laiką palikti šitą nuostabų jūsų pasaulį. ( Tėvo mokymas aoie savęs kankinimą,atsižadėjimą,pasninkavimą. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai ).
rimantasKaunas
2013-11-12 10:36:38
Dabar jūsų visatos pažinimo lygis nepaprastai išsiplėtė. Jūsų proto nebegąsdina tokie dalykai, kaip garvežio vaizdai kine ar net matomi žiaurumai, kuriuos nuolat jums perša nudvasintos ir tik pinigų siekiančios televizijos ar laikraščių leidėjų kompanijos. Tuo metu žmonės gyveno nuolatinės baimės įtampoje. Jie bijojo prarasti gyvybę dėl plėšikų užpuolimų, kurie buvo paplitę ir dažni, žmonės bijojo Dievo bausmės, bijojo nepaklusti rabinams, bijojo pragaro kančių. Nuo tol žmonija neatpažįstamai pasikeitė išoriškai.
Tačiau žmonių vidinis pasikeitimas tokių permainų nepatyrė. Priešingai, vidus dar labiau apšerpėjo, apsiblausė, kad šiandien apie Dievą jūs nustojote diskutuoti, kaip diskutuodavo žmonės anais laikais. Ir jie diskutuodavo nuoširdžiai klausdami labiau išmanančius. Net ir po pamaldų sinagogose. Diskusijos buvo ir bendravimo priemonė. Dabar jūs apie Dievą iš viso nebekalbate nei namie, nei mokykloje, nei darbe. Dėl to ir jūsų vidus apipelijo ir paskendo vien tik materijos liūne, pelkėje, kurioje dvasinės atgaivos sielai nebepalikote. Ji kenčia ir liūdi, bet jūs ir toliau atkakliai mokote vaikus siekti tik materialaus turto ir padėties, kad jų gyvenimas būtų patogus kūnui. Jūs visiškai apleidote sielos dvasinius reikalus. JĖZUS KRISTUS.
adolfina
2013-11-11 21:25:26
BET MES TAIP PAT MATOME NUO PABAIGOS IR ŠVIESĄ ŠITOJE PLANETOJE. Šitoji šviesa yra JŪSŲ-MŪSŲ mylimieji vaikai, rankose ir širdyse. Jūs esate tie, kurie PRIPILDYSITE PLANETĄ GYVĄJA ŠVIESA, GYVUOJU KELIU LIUDYDAMI KITIEMS JO PRASMINGUMĄ, TIKRUMĄ, IR AMŽINYBĘ.
Ir JŪSŲ DĖKA bus tokia akimirka, kada šitame pasaulyje KIEKVIENAS šituo gyvuoju keliu žengs BE ABEJONIŲ, kaip natūraliai – šiandien – absoliuti jūsų dauguma žengia materialios civilizacijos sukurta, iliuzinės tikrovės pasiūlyta, labai trumpa iškrėipto kelio atkarpa. ( Iš Tėvo mokymo apie žmonių išlikimą dabar, kada kiekvienas turi Minties Derintoją . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-11-11 09:14:25
Tikrasis viso visatos švietimo tikslas yra įgyvendinti izoliuoto pasaulių vaiko geresnį suderinimą su jo besiplečiančio patyrimo didesnėmis realybėmis
0043-5
Algiirdas
2013-11-10 22:44:03
Jūs turite suvokti, jog gyvulinis ego, negali įveikti to, kas lygiai taip pat turi gyvulinę prigimtį. Gyvulinis negali kovoti prieš tą, kas lygiai taip pat yra gyvulinis, kad visiškai nugalėtų ir pats išliktų gyvas. O jeigu jis nebegali išlikti gyvas kaip gyvulinis, tai jis niekaip negali kovoti pats prieš save, kovoti, kad save sunaikintų. Gyvulinį gali įveikti tik tas, kas yra aukščiau už gyvulinį. Dėl to žmogaus aukštesnis ego ir gali įveikti savo žemesnį ego. Tačiau aukštesnis žmogaus ego yra nebe gyvulinis, bet dieviškas, nes jis yra padovanota Tėvo asmenybė, kuri turi galimybę gyventi amžinai, jeigu ji eina Tėvo meilės keliu ir sugrįžta į namus pas Tėvą, kuris yra Asmenybės Šaltinis. - 169-05
Štai todėl tik atsigręžimas į šitą Šaltinį ir gali sunaikinti žemesnes ir gyvulines neigiamas žemesniojo aš ego savybes, pakeisdamas jas kitokios kokybės savybėmis – meilės, tiesos, gailestingumo, gėrio, grožio, tarnavimo siekimo ir pasireiškimo savybėmis. Ir tai yra pasiekiama tik vis daugiau ir daugiau panašėjant į Tėvą, gyvenantį jūsų viduje. - 170-01
Juk ir jūs turite tokį pasakymą – “Su kuo sutapsi, tuo ir pats tapsi.” Arba dar ir tokį – “Pasakyk, kas tavo draugas, aš pasakysiu kas esi tu.” - 170-102 - Jėzus Kristus
Violeta
2013-11-10 15:44:41
Kiek kūrinijoje yra PASAULIŲ, KIEK YRA GYVYBĖS RŪŠIŲ, KIEK YRA ASMENYBIŲ, JOS VISOS TURI TIK VIENĄ VIENINTELĮ KELIĄ – VIS LABIAU IR RYŠKIAU ATSTOVAUTI MAN TIKROVĖS ATSPALVIAIS, kurie yra vis labiau ir stipriau ryškėjantys visuose pasauliuose ir kiekvienoje sieloje ir dvasioje. Ir jos be perstojo MOKOSI, KAIP TIKROVĖJE ATITIKTI NAUJĄ TIKROVĖS ĮSISAVINTĄ ATSPALVĮ, KAD KITĄ AKIMIRKĄ NUŠVISTŲ DAR RYŠKIAU.
IR TAIP PER VISĄ AMŽINYBĘ. ( Iš Tėvo mokymo - KAS yra MŪSŲ mokymasis? TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-11-10 10:35:31
Tiktai Mano jums suteikta asmenybės dovana numato jūsų laisvos valios panaudojimą ir BŪTENT ČIA jūs nebegalite, net ir būdami aukštesnė kategorijos gyvybė negu žvėrys, pasireikšti taip, kaip gali pasireikšti gyvūnija, neturinti laisvos valios. JŪS TURITE GALIMYBĘ RINKTIS – rinktis Manosios valios vykdymą arba ją atstumti. Ją atstumdami jūs nepasiekiate Mano jums sumanyto evoliuciniame plane vaidmens įgyvendinimo – JŪS TAMPATE ŽEMESNI negu Mano sumanyta jums rolė. ( Iš Tėvo mokymo apie mūsų tobulinimą ir mums suteikiamus iššūkius. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-11-09 11:19:29
Kada iškyla aštrūs ir aiškiai apibrėžti konfliktai tarp rasių aukštesniųjų ir žemesniųjų tendencijų, tarp to, kas tikrai yra gėris arba blogis (ne tiesiog, ką jūs galite pavadinti gėriu ir blogiu), tada jūs galite būti tikri, jog tokiame patyrime Derintojas visada dalyvaus tam tikru konkrečiu ir aktyviu būdu
1192-
Algiirdas
2013-11-08 12:18:13
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]