Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Manoji Tikrovė yra atvira augimui ir paaiškinimui visiems tiems, kurie nuoširdžiai trokšta augimo ir siekia, palaipsniui, tiesos pažinimo. Ir šitame augime vietos mistikai nėra. - 080-01

Mistika – tai jūsų labai neišlavinto proto iškreiptas vaizdinys Manosios Tikrovės, kurios kreivo atspindžio, susikurto žmogaus prote per daugybę žmonių kartų ir įsprausto į šitokių gniaužtų priklausomybės pančius, poveikis tam pačiam žmogaus protui. - 080-03

Mistiką išsklaido tik didesnis Manosios kūrinijos pažinimas ir didesnis Manęs patyrimas savo viduje. Nežinia mistiką augina savo viduje, gilesnis žinojimas ir ryšys su Manimi mistiką pakeičia ramybe ir tvirtu žinojimu, kuris ir yra iš Manęs, tik jūs tą prisiskiriate sau, kad jūs tai sužinojote patys. Be Manęs jūs sužinoti negalėtumėte nieko. ­Negalėtumėte net ­išsigąsti, būdami net ir mistikos būsenoje. - 081-02

Mylimas sūnau, misticizmas padėti žmogui negali, nes jis jį klaidina, painioja, ir paima į savo vergovę, jeigu žmogaus protas ima misticizmui atsiduoti ir nesiekia šviesos. Ar gali, kad ir kokia būtų suvaržanti tamsa, pavirsti šviesa, jeigu žmogus šitoje tamsoje nori visą laiką likti, ir likti jos bijodamas? - 081-05

Misticizmas nedera dabartiniam žmogui, Mano sūnui ar dukrai. Aš jus noriu išvaduoti iš misticizmo, kad imtumėte patys matyti ir matyti net ir tamsoje šviesą. - 081-06

Visada siekite tik šviesos ir palaimos, o ne tamsos ir baimės. - 081-07 - Akimirkos Amžinybė

Violeta
2013-10-17 13:37:37

Manoji Tiesos Dvasia – kaip ir Minties Derintojas – užfiksuoja kiekvieną jūsų nuoširdų noro virptelėjimą, jeigu jūs norite pašvęsti savąjį gyvenimą šviesai, tiesai. VISI jūsų virpesiai yra užfiksuojami. Ir jeigu jūs norite taip pat tapti mano apaštalu, šituos virpesius jūs taip pat išreiškiate. Ir ateis akimirka, kada jūsų protą pasieks mano – kaip ir Rojaus Trejybės – impulsai, jums suteikiantys patvirtinimą, kad jūs esate išbandytas, patikrintas mano apaštalas. ( Iš Nebadono Vietinės Visatos Šeimininko Sūnaus-Kūrėjo-Jėzaus mokymo - atsakymo apie apaštalų pasirinkimą šiuo metu. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-10-17 08:19:51

Mano mokymas, kaip ir Tėvo gyvas žodis, niekada nenustos jaudinti jūsų, kaip ir kitų, pasaulių gyventojų, nes jis yra gyvas ir patirtinis. Jūs patys, kiekvienas, galite šitą mokymą ir tikrinti, ir patirti vis daugiau ir daugiau. Jame nėra nieko, kas būtų jums neįveikiama jau šiandien. Kiekvienas iš jūsų galite mano mokymą pritaikyti jau dabar ir palaipsniui pajausti milžinišką savo gyvenimo skirtumą tarp to gyvenimo, kurį gyvenote iki mokymų taikymo ir to gyvenimo, kurį gyvenate juos taikydami. -208-03-JĖZUS KRISTUS "KALBU JUMS VĖL".

adolfina
2013-10-16 21:23:44

NIEKADA NESIGĖDYKITE TŲ AŠARŲ, KURIOS YRA PRIPILDYTOS MANO MEILĖS VIRPESIŲ.
O kas sukelia šitą būseną - ar išgirstas žodis; ar pamatytas veiksmas; ar jūsų sielos išreiškiamas gailestingumas skriaudžiamam; ar jūsų atsivėrimas Man per Manęs garbinimą ir šlovinimą; ar jūs stengiatės padaryti gerą darbą ir, darydami tą gerą darbą, taip pat pajuntate viduje prisitvenkiančias ašaras - tai nėra svarbu, kokiomis priemonėmis jūs pajuntate meilės pojūtį, ir dėl to pajuntate, kad ašaros pripildo jūsų akis. Tai yra Mano taip pat pasireiškiantis materialus pavidalas; pasireiškiantis per jūsų atsivėrusią sielą, kad jūs galite patirti šitą pasireiškimą savyje.
Jūsų ašaros yra skaisčios, tyros. Jos yra Mano pasireiškimas jūsų viduje tam, kad pajaustumėte, jog Aš esu, esu pasireiškiantis ĮVAIRIAIS pavidalais. Aš pasireiškiu ir GAILESTINGUMO AŠAROMIS, ir PALAIMOS AŠAROMIS. - Tėvo mokymas apie ašaras, perduotas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, 2010 01 23

Violeta
2013-10-16 10:56:35

Tai nėra tas Ištaisomojo laikotarpio planas, kuriame galėtume pasakyti – štai dabar jūsų išsirikiuoja du šimtai, ir žengia į kairę, kiti du šimtai – į dešinę. Ne, mano mylimieji, jūs turite suprasti, kad jums planas yra pateiktas JŪSŲ VIDUJE IR MANO TIESOS DVASIOJE. Kuo jūs daugiau užmegsite ryšį su savo Dvasiniais Tėvais, tuo ir patirsite tą GILUMINĮ VEDIMĄ, ir pasireikšite taip, kaip aš ir sumaniau Ištaisomojo laikotarpio programos įgyvendinimo eigoje, kad jūs pasireikštumėte – GYVAIS ROJAUS TREJYBĖS VAIKAIS – dvasiniais broliais ir sesėmis, bet tokioje aplinkoje, kuri yra šiandien, kurios skausmas, sukeltas prieš du šimtus tūkstančių
metų,
o kančia jaučiama – kaip pasekmė –,šią akimirką.( Iš Šeimininko Sūnaus Kūrėjo, mums dar žinomo jo žemiškuoju Jėzaus iš Nazareto vardu, atsakymo-mokymo apie Ištaisomąjį laikotarpį ir mūsų darbus jo metu. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS mokymai ).

rimantasKaunas
2013-10-16 09:53:16

Protas, Urantijoje, yra kompromisas tarp minties tobulumo esmės ir jūsų nesubrendusios žmogiškosios prigimties besivystančio men­taliteto. Planas jūsų intelektualiai evoliucijai iš tikrųjų yra dieviškojo tobulumo planas, bet jūs esate labai toli nuo šito dieviškojo tikslo, kada jūs veikiate materialaus kūno tabernakuliuose. Protas iš tiesų turi dieviškąją kilmę, ir jis iš tiesų turi dieviškąją lemtį, bet jūsų materialus protas dar neturi dieviškojo orumo. 0135 ( Pateikta Uversos Dieviskojo Patarejo ).

rimantasKaunas
2013-10-15 08:21:53

Tiktai valios tobulumo, harmonijos, ir vienovės dėka iš tiesų tvarinys su Kūrėju gali susivienyti; ir tokia dieviškumo būsena yra pasiekiama ir palaikoma tiktai tada, kada tvarinys toliau gyvena laike ir amžinybėje taip, kad jo ribinė asmeninė valia nuolat paklūsta Kūrėjo dieviškajai valiai. Visada troškimas vykdyti Tėvo valią turi būti aukščiausias sieloje ir vyrautis kylančiojo Dievo sūnaus prote. 1434-03-05 ( Iš Jėzaus mokymo Ganidui. Urantijos Tarpinių Būtybių komisija ).

rimantasKaunas
2013-10-14 07:57:37

Jūsų materialių smegenų viduje DVASINIS ĮSIVIEŠPATAVIMAS YRA ĮMANOMAS TIKTAI PER JŪSŲ GYVĄ ATSIVĖRIMĄ MUMS, PER GYVĄ BENDRAVIMĄ IR VEIKIMĄ SU MUMIS. Tik šitaip jūs matysite, kad aplinka negali jums PAKENKTI. Ir jūs stiprėsite šituo matymu, ir šita būsena, šita patirtimi, ir tuo pojūčiu, kuris iš vidaus jus vėl ir vėl kreips veikti būtent šita pačia kryptimi. Ir po kurio laiko jūs pamatysite, kad imate JŪS palaipsniui keisti APLINKĄ – JŪS palaipsniui imate turėti įtakos APLINKAI, kaip anksčiau, bijodami aplinkos, jūs patys buvote veikiami tos aplinkos. Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymas apie dvasinio proto įsiviešpatavimą mumyse, ir jo pasireiškimą, suteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, Vilniuje, 2013 05 04.

Laima
2013-10-13 20:22:52

Ir kokia didele dalimi į visus savanaudiškus mirtinguosius buvo panašus šitas neištikimas tarnas su vienu talentu, nes dėl savojo tingumo tiesiogiai apkaltino savo šeimininką. Kaip žmogus, kada dėl savo kaltės patiria nesėkmę, yra linkęs kaltinti kitus, dažnai tuos, kurie šito nusipelno mažiausia! 1918 03 00 "Urantijos Knyga"

valdasAirija1
2013-10-13 17:11:12

Tik motyvas apsprendžia kiekvieno veiksmo prasmingumą ir atitikimą ar prieštaravimą Tėvo valiai. Tėvo valia yra viena ir nesikeičianti – tarnauti visiems, o ne išskirtinėms ir tariamai išrinktoms grupėms, tautoms, valstybėms. - 122-05 - Jezus Kristus

Violeta
2013-10-13 15:29:50

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal