Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

O jusu asmeninio itikejimo turinys esu AS.
Ir jeigu jus jauciate Mane kasdien, ka bedarytumete, kur bebutumete, jeigu jus gyvenate Manimi, ka beveiktumete, kuo beuzsiimtumete, tai ir yra jusu itikejimas i Mane. Ir toks bus atitinkamas jusu gyvenimas kiekvienoje jusu tikrojo as pasireiskimo sferoje ir pakopoje. 284-02 (Tevo mokymas apie itikejima. Rojaus Trejybe - Akimirkos Amzinybe)

Krapauskiene
2013-10-08 20:41:31

Jėzus iš Nazareto, kaip žmogus tarp žmonių, asmeniškai pasiekė šviesos ir gyvenimo statusą daugiau kaip prieš tūkstantį devynis šimtus metų Urantijoje. 0636-01-02 ( Pateikta Galingojo Žinianešio ).

rimantasKaunas
2013-10-08 09:52:22

Jėzus sakė: “Mano mokiniai turi ne tiktai nustoti darę blogį, bet turi išmokti daryti gėrį; jūs turite ne tiktai apsivalyti nuo bet kokios sąmoningos nuodėmės, bet taip pat neturite puoselėti ir jokių kaltės jausmų. Jeigu jūs išpažįstate savąsias nuodėmes, tuomet jums jos yra atleidžiamos; todėl jūsų sąžinė visą laiką turi būti nenusikaltusi.”
1736 05

ValdasAirija
2013-10-07 23:31:27

Jūs turėtumėte suprasti, jog kylančiojo mirtingojo morontinis gyvenimas iš tikrųjų prasideda apgyvendintuose pasauliuose, pradedant kurti sielą, tą akimirką, kada moralinio statuso tvarinio prote apsigyvena dvasinis Derintojas. Ir visą laiką nuo šitos akimirkos, mirtingojo siela turi potencialų sugebėjimą viršmirtingajai veiklai, net kad būtų pripažinta vietinės visatos morontinių sferų aukščiausiuose lygiuose. (0551-07)

vvita
2013-10-07 22:24:44

Atsivėrimas tai nėra durų atrakinimas ir atidarymas.
Kaip ir dažnai jūs girdite iš Algimanto pasakymą – pakelkite savo vožtuvą, kad įleistumėte daugiau iš Manęs gyvojo vandens, gyvųjų meilės virpesių. Vėl, vožtuvas nėra tai, ką jūs patiriate atsivėrimu, atsivėrimas tai yra JŪSŲ TIKRASIS AŠ, kada jūs PRANOKSTATE tą materialią aplinką, kuri jus įtraukia kaip sūkurys, kaip verpetas į savo gyvenseną, tada jūs netenkate savo tikrojo aš. O kada jūsų tikrasis aš ima lukštentis, kaip viščiukas iš kiaušinio, štai tai ir yra tas atsivėrimas – tai yra JŪSŲ PAČIŲ TAPIMAS, KAIP AŠ JUS IR SUMANIAU, DVASIA – TAPIMAS TIKRUOJU AŠ, kuris ir pajunta tą palaimos būsenos pasireiškimą savyje. ( Iš Tėvo
mokymo-atsakymo apie gyvąjį dvasinio atsivėrimo mechanizmą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-10-07 09:58:25

Kiekvienas sprendimas yra SUSIETAS su jūsų pačių dvasine gelme – ATSIVĖRIMO GELME, ir su jūsų vidiniu-dvasiniu AŠ – jo TOS AKIMIRKOS BŪSENA, KURI YRA SUSIETA SU MUMIS. Ir jeigu jūs tiktai atveriate save Mums – VISA SAVO GELME – VISU SAVO NUOŠIRDUMU, kokį jūs gaunate iš Mūsų, tą akimirką ir PAJUSITE, kad jūs turite būti kolektyve, kuris tą akimirką garbins Mus ir tuo pačiu jūs GARBINSITE DRAUGE SU MUMIS IR SAVE, kaip Mūsų pačius mylimiausius vaikus, kurie ATSTATĖ SAVO ORUMĄ IKI DVASIOS LYGIO. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo-atsakymo, kodėl į gyvąją šventovę urantai ateina nevisada. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai ).

rimantasKaunas
2013-10-06 08:56:19

Protas yra nepakeičiamas bendravimo kanalas tarp dvasinės ir materialios tikrovės. Materialus evoliucinis tvarinys gali suvokti ir suprasti viduje gyvenančią dvasią tiktai proto tarnavimo dėka. 0638 - 07 - 03 ( Pateikta Galingojo Žinianešio ).

rimantasKaunas
2013-10-05 10:13:01

Kada tik jūs esate neužtikrinti, pažvelkite į Mane, ir pajuskite, kad Aš esu jūsų viduje. Ir nebijokite. Nesibaiminkite. Užmirškite baimę. Užmirškite išgąstį. Užmirškite viską, kas jums kelia rūpesčių, kas jums kelia nerimo, nes Aš esu tas, kuris nuplaus visas jūsų baimes. Aš esu tas, kuris maudys jus Savajame meilės vandenyne, Savajame veiklos ­vandenyne. Nesipriešinkite. ­Nebūkite užsispyrę ir akli. Atverkite savo širdis ir jūs suprasite, kad Aš esu tiesa. Aš esu tiesa, kuria turi sekti kiekvienas iš jūsų. Visa kūrinija. Nes nėra kitos tiesos, išskyrus Manąją. ­Pasitikėkite Manimi. Man reikia tik vieno dalyko, kurį jūs pajėgūs padaryti, ­atraskite Mane savo viduje ir jūs pajusite Mane, ir jūs prarasite savo baimę. Pasidalinkite savo meile su kitais tam, kad suprastumėte, jog šita meilė yra kaip perpetum mobile. Ji įkvepia kitus. Nesvarbu, kaip bebūtų sunku ja dalintis, neškite ją kitiems savo kasdienėse situacijose. - 025-01-28-36, 026-01-01-04 - Tėvo dvasia, Minties Derintojas, apie Meilę

Violeta
2013-10-04 17:22:50

Kūrėjo valia ir tvarinio valia kokybiškai skiriasi, bet patirtiškai abiejų valia taip pat yra panaši, nes tvarinys ir Kūrėjas gali bendradarbiauti siekdami visatos tobulumo. Žmogus gali dirbti palaikydamas ryšį su Dievu, ir šitaip drauge sukurti amžinąjį užbaigtąjį. Dievas gali dirbti net ir žmogiškuoju pavidalu, kada įsikūnija jo Sūnūs, kurie šituo pasiekia tvarinio patyrimo aukštybę. 1279-03 ( Parengta Galingojo Žinianešio, laikinai gyvenančio Urantijoje. Urantijos Knyga ).

rimantasKaunas
2013-10-04 09:31:07

Morontinės karjeros vienas iš tikslų yra iš mirtingųjų išlikusiųjų visiškai išrauti likusius gyvulinius bruožus, tokius, kaip nuolatinį darbų atidėliojimą, tyčinį melagingą dviprasmiškumą, nenuoširdumą, vengimą problemų, nesąžiningumą, ir lengvų kelių ieškojimą. Mansonijos gyvenimas jaunus morontinius mokinius anksti išmoko, kad atidėlioti jokiu būdu nereiškia išvengti. Po gyvenimo materialiame kūne, laiku kaip metodu nebegalima daugiau pasinaudoti tam, kad būtų vengiama situacijų arba kad nebūtų vykdomi nemalonūs įsipareigojimai. ( 0551-03 )

vvita
2013-10-03 20:40:00

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal