Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Aš tikrai noriu pasiekti kiekvieną širdį. Ir paliesti širdį su tuo, ką jai siunčiu. Ir tai yra Mano Meilė, pulsuojanti kiekvienoje širdyje, kiekviename individe. Ir Aš darau viską, kad pažadinčiau šitą širdį, taip, kad ši širdis taptų neatskiriama Mano dalis. Neatskiriama šio AŠ ESU dalis, nes AŠ ESU ir yra Manasis Aš. AŠ ESU – tai Aš – tavo Tėvas, ir visų Tėvas. - 024-04-7-10 - Tėvo dvasia, Minties Derintojas, apie MeilęVioleta
2013-10-03 14:56:06
Todėl jūsų dvasia, užmezgusi gyvą ryšį su Mūsų maža dalele, KAIP MŪSŲ VISUMOS dalele, Mūsų Trijų Asmenų dalele – Minties Derintoju – tą pat akimirka pasiekia Mus tais virpesiais, kurie PRANOKSTA žodžius. Tai yra DVASIOS KALBA – ORI, IŠKILI – SU DVASIA, KAIP ASMENYBĖS SU ASMENYBE. ( Iš Tėvo mokymo apie mums suteikiamą Apvaizdos apsaugą.TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai ).
rimantasKaunas
2013-10-03 09:34:26
Taip, ši šviesa esu Aš. Tu matai Mane savo smegenų priekinėje dalyje. Šita šviesa spinduliuoja, ji šildo, ir ją mato kitos dvasios. Ši šviesa yra kaip pranešimas dvasiai apie Mano buvimą mirtingojo prote. Aš esu toji šviesa. Ji yra pulsuojanti meilė. Ir ji yra Mano meilė. Ir ši meilė yra jaučiama per tavo protą. Ir ši meilė yra dalinama kitiems tavo protu. Ir šią meilę protu jaučia kitos dvasios ir sielos. Be proto jūs negalėtumėte egzistuoti kaip asmenybės. Kadangi asmenybės turi vieną iš savo požymių – protą. Aš esu šviesa. Bet Aš esu daugiau negu šviesa. Ši šviesa yra tiktai pasireiškimas kitiems, kad Mane pastebėtų. Bet Aš nesu šviesa. Aš esu dvasia. O ji pranoksta šviesą. Šviesa yra dvasios fizinis pasireiškimas. Nuramink savo protą. Tavo protas klajoja. Pajusk palengvėjimą. Atsipalaiduok. Jausk, pajusk Mane. Aš esu tavo viduje. Aš glostau tave. Aš maudau tave Savo spinduliuose, Savo šviesoje. Tu visas esi Mano viduje. Aš esu tavo viduje. Bet tai yra iškreiptas vaizdas, nes tu esi Mano viduje; visa kūrinija yra Mano viduje. Nieko nėra už Mano ribų. Aš esu visaapimantis. Aš esu visadalinantis Savo meilę. Ir Aš esu jums. Ir Aš neturiu kito pasirinkimo, tik egzistencialiai mylėti jus. Toks yra Mano planas: tobulinti kūriniją per amžiną jos vystymą. Tai yra Mano kūrinija ir Mano planas tobulinti ją iki pat amžinybės. Ir jūs turite dalyvauti šitame plane taip pat. Jūs turite tobulėti ir tobulinti kitus. Jūs esate tie, kurie suprasite Mane amžinojoje ateityje kaip ir buvo numatyta Mano plane. Tai yra ilgas kelias, kuriuo reikia eiti. Ilgas kelias vystytis. Bet nė vienas žingsnis, koks mažas bebūtų, nėra laiko švaistymas. Jeigu jūs analizuosite žingsnį nužengtą, tai ir pamatysite šitame pačiame procese, kaip žengėte šitą žingsnį, Mano valia; ir būtent per šitą valią jūs tampate labiau subrendę, jūs tapsite kaip AŠ ESU. - 024-03 - Tėvo dvasia, Minties Derintojas, apie Meilę
Violeta
2013-10-02 18:34:42
(22.2) 1:0.5 Urantijos mirtingieji vargu ar gali tikėtis būti tobuli begaline prasme, bet žmogiškosioms būtybėms, pradedančioms savo kelionę, kaip tą jos daro šitoje planetoje, yra visiškai įmanoma pasiekti dangiškąjį ir dieviškąjį tikslą, kurį begalinis Dievas numatė mirtingajam žmogui; ir kada jos iš tikrųjų pasieks šitą likimą, tada jos bus, kas susiję su saviraiška ir proto pasiekimu, tiesiog tokios pat pripildytos dieviškojo tobulumo savojoje sferoje, koks pats Dievas yra savojoje begalybės ir amžinybės sferoje. Toks tobulumas gali nebūti visuotinis materialia prasme, beribis intelektualiu suvokimu, arba galutinis dvasiniu patyrimu, bet jis yra galutinis ir užbaigtas valios dieviškumo, asmenybės motyvavimo tobulumo, ir sąmoningo Dievo suvokimo visais ribiniais aspektais. (22.3) 1:0.6 Tai yra tikroji prasmė to dieviškojo įsakymo “Būk toks tobulas, net koks tobulas esu aš,” kuris visą laiką ragina mirtingąjį žmogų į priekį ir kviečia jį į vidų toje ilgoje ir kerinčioje kovoje dėl dvasinių vertybių ir tikrųjų visatos prasmių vis aukštesnių ir aukštesnių lygių pasiekimo. Šitas drąsus visatų Dievo ieškojimas yra visų laiko ir erdvės pasaulių gyventojų aukščiausias jaudinantis patyrimas. ( Nuostabios ir jaudinančios,pamokančios citatos, ačiu visiems, kurie tas citatas įkelia, tai išties yra nuostabu! )
Fredas
2013-10-02 15:21:15
Todėl per atsivėrimą Mums, jūs atsisakysite tokių mokymo formų, kurios jus visą laiką sugrąžins į anksčiau vyravusį scholastinį mokymo metodą įsiminti informaciją ir tuo pasitenkinti, o sieksite bet kokį faktą sieti su visa kūrinijos gyva ir jūsų aplinkoje pasireiškiančia sistema.
Nėra atskirai biologijos, chemijos, fizikos, matematikos, literatūros, muzikos, istorijos, jūsų gyvenimo, kaip izoliuotų segmentų – visa yra susiejama į Mūsų gyvą kūriniją ir jos pasireiškimą jūsų gyvenime. O šitas pasireiškimas priklauso nuo jūsų proto veiklos. Ir būtent kokį vektorių suteiksite savo proto veiklai – ar segmentuotam, ar sinteze susiejant į sistemą pasireiškiančius atskirus faktus, reiškinius – nuo tuo priklausys jūsų tiek gyvensena, tiek ateinančių kartų šviesa. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo-apreiškimo apie smulkmenas ir esmę. TĖVO - ROJAU TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-10-02 09:43:15
Tol, kol jūs savo šeimą vertinate labiau negu visus kitus savo sielos brolius ir seses, tol toks jūsų mąstymas yra NEIGIAMAS ir neturi nieko bendro su MŪSŲ MEILE VISIEMS VIENODAI.
Todėl jūs ir turite mokytis BENDRAVIMO SU MUMIS TIEK ASMENIŠKAI, TIEK IR KOLEKTYVIAI. O čia jūs be MŪSŲ negalėsite apsieiti, nes visa kūrinija yra mokoma bendravimo MŪSŲ MEILĖS PAGRINDU.
O kaip gi jūs mokysitės gyvo ir kupino meilės bendravimo su savo sielos broliais ir sesėmis, jeigu neatsiveriste MUMS? Ir kada atsiveria siela – iš pradžių viena būdama – kada ji prisipildo tiek gyvų meilės virpesių, ateina tokia akimirka, kada ji trokšta KOLEKTYVINĖS GYVOS KOMUNIJOS SU MUMIS.
Štai dėl to tau ir buvo patikėta MŪSŲ GYVOSIOS RELIGIJOS – ROJAUS TREJYBĖS RELIGIJOS – SUKŪRIMAS URANTIJOJE. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo - KAS YRA MŪSŲ TEIGIAMAS POŽIŪRIS Į APLINKĄ. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-10-01 09:42:21
Jeigu mirtingasis žmogus yra iš visos širdies dieviškai motyvuotas, be galo pasišventęs vykdyti Tėvo valią, tuomet, kadangi jis taip pat tikrai ir taip efektyviai yra apdovanotas viduje gyvenančiu ir dieviškuoju Derintoju, tai negali būti taip, kad to individo patyrime nebūtų materializuota Dievo pažinimo aukščiausiojo laipsnio sąmonė ir dieviškasis išlikimo užtikrinimas, turint tikslą surasti Dievą progresiniu patyrimu vis labiau ir labiau tampant panašiu į jį. -0063-05-04 (Pateikta Dieviškojo Patarėjo).
adolfina
2013-09-30 21:07:09
Zmoniu skubejimas patirti viska kuo greiciau ir kuo intensyviau yra gyvulinio ir savo zemojo as pasireiskimas materialiame gyvenime. Dvasinis gyvenimas numato labai palaipsni ir labai kantru, atsidavusi Tevui, savo dieviskojo as vystyma. Tai labai intensyvus, bet tuo paciu labai nuoseklus ir net nepastebimas savojo as ugdymas. Ir sita procesa paversti nekantrumu arba siekimu viska pajausti ir patirti is karto, tai yra ne kas kita, kaip paties proceso pazeidimas. 272-03 (Jezus Kristus - Kalbu jums vel)
Krapauskiene
2013-09-30 20:42:49
Mirtingas protas, paklusdamas materijai, turi lemtį tapti materialesniu ir dėl to galiausiai patirtų asmenybės išnykimą; protas, atsidavęs dvasiai, turi lemtį tapti dvasingesniu ir galiausiai pasiekti vienumą su išliekančia ir vadovaujančia dieviškąja dvasia ir šitokiu būdu pasiekti asmenybės egzistencijos išlikimą ir amžinybę.0026-01-05 ( Pateikta Dieviškojo Patarėjo ).
rimantasKaunas
2013-09-30 10:15:05
Jūs turite žinoti, kad šitame dvasinės ir fizinės materijos pasaulyje jūs atrasite daugybę nesuprantamų sankryžų, kuriose negalėsite paaiškinti, kodėl vienokie ar kitokie reiškiniai pasireiškia labai netikėtais rakursais. Vien dėl to, kad jums stinga, kol kas, sisteminių žinių, jūs negalite labai didele dalimi valdyti energijos. O šitos ENERGIJOS ĮSISAVINIMO KELYJE YRA JŪSŲ DVASINIS ATSIVĖRIMAS MUMS. Juk jūs Mus ir vadinate – Energijos Šaltiniai ir Centrai, todėl kuo daugiau jūs atsiversite Šitiems Energijos Šaltiniams ir Centrams – Mums Trims Rojaus Trejybės Asmenims ir Asmenybėms – tuo labiau jūs pradėsite patirti, kaip jūs apvaldote energiją,
apvaldote tai, kas jums atrodo kaip fantastika, neįmanomi dalykai. ( Iš Tėvo mokymo apie minties energijos nukreipimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-09-29 10:00:30
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]