Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Kiekviena diena, kiekviena akimirka turi savo verte ir prasme tik tokia, kokia jai suteikia jusu siela. Jeigu jus negyvenate atvira siela, reiskia jus is viso negyvenate tos dienos, tos akimirkos. Tai tusciai praleista diena ar akimirka, jeigu ji nera paskirta savojo as prasmingam ir turiningam ieskojimui. 231-04(Jezus Kristus - Kalbu jims vel)

Krapauskiene
2013-09-16 20:44:13

Ir kiekvienas tvarinys, nesvarbu kokio rango ar kategorijos jis būtų, visada turi laisvą valią ir ja naudojasi vadovaudamasis tik savo išmintimi. Nė vienas tvarinys niekada negali nieko padaryti, kad savo valią primestų kitam. Net ir žmogus. Kiekvienas sprendimą priima tik remdamasis savąja išmintimi. Ir pats didžiausias išminčius, nesvarbu, prieš kiek laiko jis būtų gyvenęs šitame pasaulyje, visada savo išmintį siekė išplėsti ir ja pasinaudoti, ir kitiems ją paskleisti. Tačiau pats išmintingiausias savo išminties plėtimas yra pasinaudojimas aukštesniais šaltiniais, net dieviškais šaltiniais, ypač apreiškimų išmintimi, kurią perteikia dvasinės būtybės žmonėms. Kaip ir šiuo atveju, kada dabar jūs gaunate šį apreiškimą. Tačiau, ar jūs juo pasinaudosite, sprendimą vis tiek priimsite patys, ir asmeniškai.

Ir, pasiremdami tiek savo sukaupta išmintimi, tiek mano jums perteikiamu apreiškimu, jūs išsivaduotumėte iš tamsos ir klaidžiojimų, klaidingų samprotavimų apie mane ir mano gyvenimą žmogiškuoju pavidalu. 63- 03 JĖZUS KRISTUS "KALBU JUMS VĖL".

adolfina
2013-09-16 20:29:02

Neveikli siela yra mirštanti siela. Bet žmogaus siela skiriasi nuo tos dieviškosios dvasios, kuri gyvena jo proto viduje. Dieviškoji dvasia atvyksta vienu ir tuo pačiu metu su žmogiškojo proto pirmuoju moraliu poelgiu, ir tai yra sielos gimimo pagrindas. Urantijos Knyga
1478 05 19

valdasAirija1
2013-09-16 10:35:58

Jūsų dvasinis augimas yra numatytas per naujų patyrimų kaupimą. Išdavystės patyrimas taip pat yra viena iš gairių siekti dar stipresnio, gyvo susiliejimo su Manimi. Jūs kiekvienas patirsite tokią išdavystės kainą, kadangi jūs patys jau dabar gyvai suprantate, kad gyvasis kelias – tai nėra MECHANINIS žingsnis. Tai yra GYVAS ATSIDAVIMAS Mūsų vedimo iš vidaus giluminei MEILĖS JĖGAI. Jūs negalite šitos jėgos paskleisti, primesti kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms – Mano sūnums ir dukroms. O juk jie turi savo laisvą valią, kurią Aš taip pat jiems suteikiau, kaip ir jums. Todėl jų dvasinis brandos pasireiškimas priklauso nuo JŲ gyvo atsivėrimo ryšio
Man. Ir jeigu jis nėra toks, koks yra jūsų, labai dažnai jūs patirsite, kad jūsų dvasinių brolių ir sesių teiginiai prasilenkia su jų darbais. Ir tai jus skaudins, kadangi jūs daugiau kreipsite dėmesį į jų prasilenkiančius veiksmus su jų net ir neseniai pareikštais teiginiais, vietoje to, kad daugiau kreiptumėte dėmesį į savo asmens dar gyvybingesnį ir gilesnį ryšį su Manimi. ( Is Amzinojo Sunaus - Brolio mokymo, kas yra isdavyste dvasiniu poziuriu . TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai ).

rimantasKaunas
2013-09-16 09:54:28

Taip, mano mylimieji vaikai, ir broliai ir sesės dvasioje, žvelkite į viską ne vien tiktai šios akimirkos žvilgsniu, bet ir ateities perspektyva. Ir žinokite, daug yra dabar tarp jūsų tų, einančių tyliai, harmoningai, gyvai šituo keliu, kurie toli pranoksta tuos, kurie gali išorėje būti perdėm aktyvūs, bet dvasioje visiškai neveiklūs.
Būkite DARNŪS SU ROJAUS TĖVAIS, VEIKITE DRAUGE SU JAIS TIEK DVASIOJE, TIEK MATERIJOJE, IR KREIPKITE DĖMESĮ Į GILESNĮ RYŠĮ DVASIOJE, O NE Į TAI, KAIP ATRODO KAŽKIENO VEIKIMAS IŠORĖJE. (Iš Vietinės Visatos Motinos Dvasios, Nebadonijos, mokymo-atsakymo apie per didelio aktyvumo vaikus. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-09-15 10:30:39

Meile nera teorinis teiginys "as myliu tave". Meile yra realus Tevo virpesiai, kurie vis labiau ir labiau uzvaldo jusu atsiveriancia Jam siela. Todel ji ir pradeda vis labiau ir labiau myleti ne tik savo artimuosius, ne tik savo seimos narius, bet vis daugiau ir daugiau mirtinguju visoje aplinkoje. Ir meile reikia vis auginti ir plesti...
Ir jusu busena turi arteti iki tokios, kokia jums yra suteikes Tevas per savosios dvasios padovanojima, kad ji padetu atsiskleisti tikrajam jusu as. Jus turite pradeti jausti lygiai tokia pacia meiles virpesiu busena savo viduje tiek tiems, kurie yra geri ir Tevo valia vykdo, tiek ir tiems, kurie yra, kol kas, blogi, ir Tevo valia pamina. Jusu vidine busena neturi skirtis, kada matote ir vienu, ir kitu veiksmus tu veiksmu atlikeju atzvilgiu. 233-01 (Jezus Kristus - Kalbu jums vel)

Krapauskiene
2013-09-14 21:14:44

MANOJI MEILĖ NĖRA SENTIMENTALUS SALDUMAS. Tai nėra tas saldainis, kurį Aš jums duodu, kad jį čiulpdami, ir pajutę tą saldybę, kuri pradėtų jus iš vidaus pykinti, imtumėte ir išspjautumėte šitą saldumą, saldų saldainį. ( Iš Tėvo mokymo, kodėl mano teiginius iškraipo kiti mano dvasios boliai ir sesės. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-09-14 15:06:26

Todėl, pakildami į dvasinį lygį, net ir būdami materialiu pavidalu, jūs keičiate, net ir patys nepastebėdami, keičiate savo mąstyseną, keičiate savo įžvalgą, keičiate savo veiksmus, keičiate savo gyvenseną, ir tuo pačiu keičiate savo aplinką, tuo pačiu prisidėdami, kad ir kiti, kurie dar neina šituo keliu, galėtų greičiau savo sąmonę pakelti iki tokio lygio, kad pradėtų susimąstyti, jog jie yra taip pat dvasia potencijoje, bet dvasia. O kaip asmenybė – jau dabar yra aktualo išraiška – per garbinimą – dvasia, nes jūs susiliejate su Mumis, esančiais Rojuje.
Tas ryšys prieinamas tiktai dvasioms. O jūs pranokstate savo sąmonės lygį, kokį turi tie jūsų dvasios broliai ir sesės, nieko nesusimąstydami apie savo dvasios asmenybę. ( Iš Tėvo mokymo, kodėl mes neturime tokios sąmonės, kad esame dvasios ir kokia mūsų gyvenimo prasmė dabar. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-09-13 09:49:39

"Kad ir kas taptu didziu manojo Tevo karalysteje, tas tikrai taps visu tarnu; ir kad ir kas taptu pirmuoju tarp jusu, leiskite jam tapti savo sielos broliu tarnu. Taciau, kada viena karta jus esate tikrai priimti i sita dangaus karalyste kaip pilieciai, tada daugiau jus nebesate tarnai, bet esate sunus, gyvojo Dievo sunus, Ir sitaip is tikruju sitoji karalyste pasaulyje zengs i prieki, kol ji sulauzys visus barjerus ir visus zmones atves i tai, kad jie pazins manaji Teva ir tikes i gelbstincia tiesa, kuria as atejau paskelbti.1569-03-01 (Jezaus gyvenimas ir mokymai. Parenge Urantijos tarpiniu butybiu komisija)

Krapauskiene
2013-09-12 21:30:03

Tačiau, jūs turite žinoti, Aš nesikaitalioju pagal jūsų maldų užgaidas. Aš nekeičiu savo valios per visą amžinybę. Aš nesu tas šaltinis, kuris atsižvelgtų į jūsų prašymus, nes Aš JAU suteikiau jums viską: visą savo meilę, visą sveikatą, ir jūsų vaikams. Tiktai ta aplinka, kurioje jūs elgiatės prieš Mano valią, sukelia Mano dėsnio – priežasties, veiksmo ir pasekmės dėsnio – pasireiškimą, kad atsiranda virusai, atsiranda ligos. Jos ateina nuo jūsų trūkinėjančio ryšio su Manimi.
( Iš Tėvo mokymo apie sveikatą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai. ).

rimantasKaunas
2013-09-12 10:00:44

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal