Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Ribiniam žmogui tiesa, grožis, ir gėris sudaro dieviškosios tikrovės visą atskleidimą. Kada šitas kupinas meilės Dievybės suvokimas yra dvasiškai išreiškiamas Dievą suvokiančiųjų mirtingųjų gyvenime, tada būna duodami dieviškumo vaisiai: intelektuali ramybė, visuomeninė pažanga, moralinis pasitenkinimas, dvasinis džiaugsmas, ir kosminė išmintis. Išsivystę mirtingieji tokiame pasaulyje, kuris yra šviesos ir gyvenimo septintajame etape, sužinojo, kad meilė yra didingiausias dalykas visatoje – ir jie žino, kad Dievas yra meilė.
Meilė yra troškimas daryti gėrį kitiems. - 0648-03 - Galingasis Žinianešys, besilankantis Urantijoje, Nebadono Apreiškimo Korpuso pageidavimu ir bendradarbiaujant su vienu iš Melkizedekų, Urantijos Planetos Princo vicegerentu

Violeta
2013-08-25 15:37:34

Ne vieną kartą aš tau sakiau, ir dabar kartoju, kad visa Manoji kūrinija yra tarpusavyje susieta gyvoji sistema. Jūs einate per ją, priiminėdami savo asmeninius sprendimus, kurie jums turi atitinkamų pasekmių. Aš jums suteikiau laisvą valią ir savo dalelę, jūsų Minties Derintojus, kurie jus veda iš vidaus meilės, gėrio, grožio, gailestingumo kryptimi. Ir veda kiekvieną individualiai. Tačiau Mano vedimas iš vidaus daugiausia yra skirtas jau ateities gyvenimui po prisikėlimo sielos pavidalu, nes Mano mokymai dabar perdaug pralenkia jūsų sumaterialėjusią visuomenę, kad jos nariai išgirstų tokius subtilius ir tylius Mano meilės mokymus, perteikiamus kiekvienam iš
vidaus. Tuo tarpu tos jūsų sielos brolių ir sesių sielos, kurios jau pajunta Mano vedimą iš vidaus, ir pačios ima dalintis savuoju patyrimu ir sampratomis, kaip pagerinti tamsią visuomenę. Ir jos pačios buriasi į grupes, į kolektyvus, kad šitą Mano jiems siunčiamą kiekvienam individualiai dvasinę šviesą sustiprintų ir perteiktų visuomenei. ( Iš Tėvo dvasios, Minties derintojo, mokymo apie mums skirtus išmėginimus ir išbandymus. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-08-25 10:44:56

Kiekvieno elektrono, kiekvienos minties, arba kiekvienos dvasios kiekvienas impulsas yra veikiantis vienetas visoje visatoje. Tiktai nuodėmė yra izoliuota, o blogis priešinasi gravitacijai protiniu ir dvasiniu lygiu. Visata yra visuma; nė vienas dalykas ar būtybė neegzistuoja ir negyvena izoliacijoje. Saviraiška potencialiai yra blogis, jeigu ji yra antivisuomeninė. Tiesiogine prasme tai yra tiesa: "Nė vienas žmogus negyvena pats sau." Kosminis suvisuomeninimas sudaro aukščiausią asmenybės suvienijimo formą. Sakė Jėzus: "Tas, kuris nori būti didžiausias tarp jūsų, tegul tampa visų tarnu." - 647-05 - Galingasis Žinianešys, besilankantis Urantijoje, Nebadono Apreiškimo Korpuso pageidavimu ir bendradarbiaujant su vienu iš Melkizedekų, Urantijos Planetos Princo vicegerentu

Violeta
2013-08-24 19:11:47

Aš jums TIKROVĘ suteikiu, kad JOJE gyventumėte TIKROVĖS gyvenimą, nes Aš esu Tikrovės Šaltinis ir Centras. Manęs PAKEISTI NIEKUO NEGALIMA. Mane galima tik PATIRTI. Mėginkite Mane sufalsifikuoti, NEIŠEIS NIEKO, nes jūs negalite kitam nunešti Manęs, jūs tik galite PRIIMTI MANE, nes Aš jau esu jūsų viduje, tapdami savo tikruoju dvasiniu aš, kokį taip pat ir jums Aš padovanojau, kaip asmenybės dovaną, ir nemokamai Aš jums padovanojau, net ir jums šito neprašant; Aš jums padovanojau iš anksto ir žinodamas, kad jūs atrasite Mane savyje, ir paliudysite – atsivėrimas tai yra tas mechanizmas, kuris pradeda veikti taip, kaip Aš sumaniau – meilės pulsavimu ir
šviesos ritmu visų labui. Ir tai yra vienintelis Mano motyvas žaisti kūrinijos evoliucijos ir šviesinimo žaidimą drauge su jumis. ( Is Tėvo mokymo - atsakymo apie gyvąjį dvasinio atsivėrimo mechanizmą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-08-24 15:23:09

Kiekvienas pakilimas reikalauja vis daugiau gyvojo kuro, todėl kiekvienas tik asmeniškai jo gali pasipildyti per gyvą ryšį su Manimi. O kiek kas nori Mano gyvuoju keliu važiuoti sprendžia individualiai, nes šitame kelyje vietos stokos nėra. Jame telpa visa kūrinija. Ir tik asmeninis sprendimas apriboja kiekvieno iš jūsų greitį ir kryptį šitame kelyje, nes jis yra LABAI PLATUS. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo - KODĖL taip sunku mūsų sielos broliams ir sesėms ĮTIKĖTI ir gyventi ĮTIKĖJIMU KASDIEN?. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-08-23 09:39:34

Religinės prasmės vystosi savojo aš sąmonėje, kada vaikas savo mintis apie visagalybę perkelia iš savo tėvų į Dievą. Ir tokio vaiko visas religinis patyrimas didele dalimi priklauso nuo to, ar tėvų-vaiko santykiuose viešpatavo baimė ar meilė. Vergams visada buvo labai sunku baimę savo šeimininkui perkelti į meilės Dievui sampratas. Civilizacija, mokslas, ir išsivysčiusios religijos žmoniją turi išlaisvinti iš šitos baimės, kuri kilo iš siaubingos baimės gamtos reiškiniams. Ir tokiu būdu didesnis apšvietimas išlavintus mirtinguosius išvaduotų iš bet kokios priklausomybės nuo tarpininkų komunijoje su Dievybe. 1013-02 - Nebadono Melkizedekas.

adolfina
2013-08-22 22:21:43

Filosofiją jūs dar kažkaip suprantate, ir dieviškumą jūs suvokiate garbinime, visuomeninėje tarnystėje, ir asmeniniame dvasiniame patyrime, bet grožio – kosmologijos – siekimą jūs visi perdaug dažnai apribojate žmogaus primityvių meninių pastangų studijavimu. Grožis, menas, didele dalimi yra kontrastų suvienijimo dalykas. Įvairovė yra esminė grožio sampratai. Aukščiausiasis grožis, ribinio meno viršūnė, yra Kūrėjo ir tvarinio kosminių kraštutinumų platybės suvienijimo drama. Žmogus, surandantis Dievą, ir Dievas, surandantis žmogų – tvarinys, tampantis toks tobulas, koks tobulas yra Kūrėjas – tai yra dieviškasis pasiekimas to, kas yra nuostabiausiai gražu, kosminio meno aukščiausios viršūnės pasiekimas. - 646-03 - Galingasis Žinianešys, besilankantis Urantijoje, Nebadono Apreiškimo Korpuso pageidavimu ir bendradarbiaujant su vienu iš Melkizedekų, Urantijos Planetos Princo vicegerentu.

Violeta
2013-08-22 19:24:55

Apreiškimas yra besivystantis, bet visada yra žengiantis pirmyn. Per pasaulio istorijos amžius, religijos apreiškimai yra visą laiką besiplečiantys ir kiekvieną kartą vis labiau apšviečiantys. Būtent apreiškimo misija yra išrūšiuoti ir išvalyti viena po kitos einančias evoliucines religijas. Tačiau, jeigu apreiškimas turi išaukštinti ir išvystyti evoliucijos religijas, tada tokie dieviškieji apreiškimai iš tiesų turi pavaizduoti tokius mokymus, kurie nėra per daug nutolę nuo minties ir reakcijų to amžiaus, kuriame jie yra ir pateikiami. Tokiu būdu apreiškimas visada turi būti ir yra iš tikrųjų susietas su evoliucija. Apreiškimo religiją visada turi riboti žmogaus imlumo sugebėjimas.
Bet nepriklausomai nuo savo ryšio arba kilmės, apreiškimo religijos visada yra apibūdinamos tikėjimu į kokią nors galutinės vertybės Dievybę ir į kokią nors sampratą apie asmenybės tapatybės išlikimą po mirties.
Evoliucinė religija yra jausminė, ne loginė. Ji yra žmogaus reakcija į tikėjimą į hipotetinį vėlių-dvasių pasaulį – žmogiškasis tikėjimo refleksas, kurį sužadina suvokimas ir baimė to, kas yra nežinoma. Apreiškimo religiją siūlo realus dvasinis pasaulis; tai yra viršintelektualaus kosmoso reagavimas į mirtingojo alkį tikėti į visuotines Dievybes, ir jomis pasikliauti. Evoliucinė religija pavaizduoja žmonijos, ieškančios tiesos, aplinkinius ieškojimus aklomis; apreiškiama religija yra pati ta tiesa. - 1007-01-03 - Nebadono Melkizedekas

Violeta
2013-08-21 19:37:03

KIEKVIENAS einantis gyvuoju keliu turi liudyti GAVĘS PAGIJIMĄ IŠ MŪSŲ – ne iš materialaus daktaro; taip pat turi liudyti ir tai, kad įvairiose aplinkybėse GAVO APSAUGĄ IŠ MŪSŲ.
Tad būkite šitame gyvajame kelyje, kad galėtumėte ir šitai kartai, ir ateinančioms kartoms, skleisti gyvą šviesą per ŠIMTMEČIUS. Kol jums tuo sunku patikėti, tai ir liudija, kad jūsų viduje yra daug BAIMĖS. Jūs dar nesate TOJE BŪSENOJE, bet jūs
žinote raktą – ATSIVERKITE GILIAU, ATSIDUOKITE VEDIMUI IŠ VIDAUS STIPRIAU, IR VEIKITE AKTYVIAU! ( Iš Tėvo mokymo apie mums suteikiamą Apvaizdos apsaugą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENYBIŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-08-21 09:50:35

Nėra Urantijoje tokios religijos, kuri negalėtų sau naudingai studijuoti ir asimiliuoti geriausias iš tiesų, esančių kiekviename kitame tikėjime, nes jie visi turi tiesos. Religininkams būtų daug geriau, jeigu jie tai, kas yra geriausia jų artimųjų gyvame dvasiniame tikėjime, pasiskolintų, o ne smerktų tai, kas yra blogiausia jų tebeegzistuojančiuose prietaruose ir pasenusiuose ritualuose.
Šitos visos religijos atsirado dėl žmogaus skirtingo intelektualaus reagavimo į tapatų dvasinį vadovavimą jam. Jie niekada negali tikėtis pasiekti tikėjimų, dogmų, ir ritualų vienovės-jie yra intelektualūs; bet jie gali įgyvendinti, ir kada nors įgyvendins, tokią vienybę, tiktai garbindami visų Tėvą, nes tai yra dvasinis dalykas, ir tai yra amžiams tiesa, dvasioje visi žmonės yra lygūs. 1012-04-Nebadono Melkizedekas.

adolfina
2013-08-20 23:46:38

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal