Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Jūs puikiai žinote, kad tikrovė turi daugiaplanį procesą, ir šitame procese yra daugybė NEIGIAMŲ apraiškų, tačiau šitas apraiškas sukūrėte JŪS. Todėl SULIEKITE SAVO VALIĄ SU MANĄJA VALIA ir jūs turėsite nuostabų sveiką gyvenimą ne tiktai sau, bet padėsite ir kitiems jį pasiekti. Tačiau siekdami sveikatos materialiam pavidalui, jūs visada pagrindą turėsite DVASINĮ, ne kokį nors kitą. ( Is Begalines Dvasios - Motinos - Seses mokymo apie zmogaus pasveikima be vaistu. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai ).rimantasKaunas
2013-07-26 10:12:15
Pasąmonę gali apvalyti tiktai jūsų bendros pastangos su Manimi, Aš vienas esu Visagalis, bet Aš negaliu apvalyti jūsų pasąmonės, kuri priklauso jums asmeniškai. Aš jums galiu padėti – kaip Dvasinis Mokytojas – tačiau mokinys jūs esate kiekvienas. Ir jeigu jūs dėsite pastangas, tuomet turėsite atlygį, ir vaisius, kad jūsų pasąmonė bus iš sujauktos paversta nuostabia ir gyva, gyvybinga Mano jums suteiktos informacijos ir jūsų pačių patyrimo saugykla. ( Is Tevo mokymo apie pasamones paskirti. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai ).
rimantasKaunas
2013-07-25 09:53:41
Kiekvienas jūs priimate sprendimą tiktai SAVO atžvilgiu, tiktai savo laisva valia. Tuo tarpu jūsų išreikštą teiginį – laisva valia ir nuoširdžiai – kitas jo nesupratęs, ir SAVAIP išsiaiškinęs, jis yra atsakingas dėl to teiginio iškraipymo, ne jūs turite priekaištauti sau. ( Is Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie aiškiaregę Vangą. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai ).
rimantasKaunas
2013-07-24 10:12:54
Tokia yra Manosios evoliucijos sumanyta dalis, kad jūs vieni su kitais, būdami skirtingų lyčių, per gilesnį atsivėrimą Man, atsidavimą Mano vedimui iš vidaus galėtumėte atsiskleisti kiekvienas SAVOSIOS lyties PASIREIŠKIMU VISA SAVO PILNATVE. Ir kada jūs pasireikšite savosios lyties PILNATVE, JAUSDAMI MANO VEDIMĄ IŠ VIDAUS, TIK TADA JŪS IR PATIRSITE MEILĘ, MANO MEILĘ PRIEŠINGAI LYČIAI, net ir nesuprasdami, KOKIA yra kitos lyties gyvenimo patirtis. Jūs patirsite savo, kaip MANO SŪNAUS AR DUKROS, patyrimą, ir lygiai taip pat jūs galėsite palyginti, kad ir priešinga lytis taip pat patiria, kaip MANO SŪNAUS AR DUKROS, patyrimą. Tada jūsų samprata bus siejama SU
MANIMI IR PER MANE, kaip kitos lyties MANOJO VAIKO samprata, o dar ir šią pačią sampratą jūs būsite, dvasiniu požiūriu ir dvasine prasme, jau patyrę per atsivėrimą Man. ( Is Tėvo mokymo-atsakymo apie lyčių lygybę. TEVO - ROJAUS TREJYBES ASMENU mokymai ).
rimantasKaunas
2013-07-23 10:12:54
Ateis laikas, kada jūs sužinosite daug daugiau apie savo fizinio pavidalo galias. Dabar nėra prasmės jums tą sužinoti, nes jūs nesate pajėgūs įgyvendinti tuos siekius, kurie bus ateities kartose, ir šitoje planetoje gyvenantiems Mūsų vaikams materialiu pavidalu.
Šiandien jūs esate per daug tamsos varžomoje aplinkoje, nes jūs patys suprantate, kad perdidelė šviesa yra rizikinga, gyvenant tamsoje, jūsų pačių atžvilgiu, nes jūs jau dabar patiriate, kaip į jus nepatikliai žiūri tie, kurie neina gyvuoju keliu. Todėl jums aiškinti apie šito kūno ateities perspektyvą Aš negaliu, nes nevisi jūs esate pasiekę tokį dvasinį sąmonės lygį, kad priimtumėte šitą tiesą kaip TIKROVĘ. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės atsakymo-mokymo apie fizinį kūną. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-07-22 10:08:31
Jūs turite suprasti, kad pagrindinis jūsų ŠIOS AKIMIRKOS DARBAS – GILESNIS ĮTIKĖJIMAS, KAD GALĖTUMĖTE PATIRTI KUO STIPRESNĮ VEDIMĄ IŠ VIDAUS.
Tik šitaip įgysite pasitikėjimą savo jėgomis ir savo dvasiniais Tėvais. Tik šitaip jūs galėsite patirti tą RYŽTĄ viduje, kuris kaip geizeris, išsiveržiantis karštu vandens fontanu, pasireikš tais JŪSŲ materialiais darbais SAVOJOJE APLINKOJE.( Iš Šeimininko Sūnaus Kūrėjo, mums dar žinomo jo
žemiškuoju Jėzaus iš Nazareto vardu, atsakymo-mokymo apie Ištaisomąjį laikotarpį ir mūsų darbus jo metu. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-07-21 09:04:22
SU MANIMI yra įmanomi VISI sprendimai. Ir NEBIJOKITE klysti. KLAIDA JUS TAIP PAT LAVINA. Tas lavinimas reikalingas kaupiant jūsų patyrimą. Jūs negalite – būdami netobuli – naują patyrimą įsisavinti nesuklydus. Ir NEPERGYVENKITE DĖL KLAIDOS. NELIKITE KLAIDOJE, KAIP IR NELIKITE PROBLEMOJE arba savo fiziniame skausme, jeigu patiriate negalavimų savo kūne. ( Is Tėvo mokymo apie mūsų tobulinimą ir mums suteikiamus iššūkius, Rojaus Trejybės gyvoji šventovė, Kaunas, 2012 09 23 ).
rimantasKaunas
2013-07-20 10:26:50
Tačiau jūsų pačių gyvenimo komfortas negali būti IŠ TIKRŲJŲ teikiantis jums palaimą, jeigu jūs tiktai gyvenate materialaus gyvenimo gausos apsuptyje. TIKTAI STOVĖDAMI ANT MŪSŲ DVASINIO PAGRINDO, JŪS GALITE KURTI SAVE – KOKĮ AŠ ESU SUMANĘS JUMS KIEKVIENAM – ŠVIESOS, GĖRIO, IR MEILĖS IŠRAIŠKA, IR APRAIŠKA, SAVO APLINKAI, IR SAVO APLINKOJE. ( Is Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo apie naftą, suteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, Kaune, 2012 10 07 ).
rimantasKaunas
2013-07-19 09:50:08
Aš jus tuo labiau vertinu, kadangi jūs žengiate šviesos žingsnius buvusiame tiek tūkstančių metų izoliuotame pasaulyje, ir žengiate vien tiktai atsidavę Manajam vedimui iš vidaus, vien tiktai tikėdami, kas yra jūsų viduje, vien tiktai įtikėję į Mane, vien tiktai pasitikėdami Manimi. Jūs žengiate, kada aplinkui jus daugybės akimis jūs esate pamišę. Niekas taip nesielgia. Jūs darote tokius veiksmus, kurie prieštarauja logikai ir sveikam protui, ir jums tai bus iššūkis klausytis tokių skaudžių žodžių, ir svarbiausia nepelnytų, bet jūs išgirsite tokių žodžių ir vis tiek eisite, nes Aš jus vedu. ( Iš Tėvo mokymo apie mūsų kelią. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-07-17 10:02:47
Nenoriu nė vieno iš jūsų nuvilti, tačiau patekus į Mūsų evoliucijos GYVĄJĮ KELIĄ, JŪS NIEKADA NETURĖSITE GALIMYBĖS NUSTOTI AUGĘ, TODĖL JŪSŲ PROTUI BUS SUTEIKIAMI VIS NAUJI IR SUNKESNI IŠŠŪKIAI, KAD JIS SUGEBĖTŲ PRISITAIKYTI PRIE JAM SUTEIKIAMŲ NAUJŲ IŠŠŪKIŲ ĮGYVENDINIMO. Štai TUOMET GARBINIMAS MUS IR SUJUNGIA TAIP, KAD JŪS IR TROKŠTATE NE TIK NAUJŲ IŠŠŪKIŲ, BET IR MUS PASITELKIATE KAIP JUMS SUTEIKTŲ IŠŠŪKIŲ BENDRAŽYGIAIS-SPRENDĖJAIS. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo, kaip ROJAUS TREJYBĖ GARBINA MUS, KADA MES GARBINAME ROJAUS TREJYBĘ. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-07-16 10:29:31
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]