Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Todėl orumas yra tokia būsena, kada žmogus lygiuojasi į Mane, o ne smunka ten, kur jo nepamatytų kiti dėl to, kad jis galėjo ką nors netyčia padaryti ne taip, kaip numato jūsų sukurtos elgesio taisyklės.Kada atrasite, kiekvienas, Mane savyje, tada jums nebereikės jokių garbės kodeksų, jokių orumo pamynimo atstatymo teisminių procesų, jokių ginčų, kas kieno ir kokiu laipsniu pamynė orumą ir kiek jis įvertinamas pinigų išraiška. Atradę Mane, ir ne anksčiau, jūs pajusite savo žmogiškąjį orumą.
Ir tik tada suvoksite, kokį žmogaus orumą atėjo atstatyti Jėzus. ( Iš Tėvo dvasios, Minties Derintojo, apie pasididžiavimą ir orumą . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-05-27 09:56:41
Atradę Mane savo pačių vidiniame aš, jūs tikrai pakeisite savo mąstymą ir elgesį ir tikrai pamatysite, kad tai, kas jus domino profesionaliame sporte anksčiau, pradėjo blėsti, ir po truputį tikrai pradėsite pastebėti, jog Manosios meilės trūksta širdyse tų, kurie taip įnirtingai siekia pergalių paneigdami kitus. Dėl to, iš tiesų jūs nustosite lankytis tose sporto varžybose. Tai ir bus jūsų asmeninis įnašas į tai, kad sportas būtų keičiamas iš verslo veiklos į Manosios Meilės tikrojo pasireiškimo veiklą per jūsų kūno sugebėjimų demonstravimą ir vėliau einantį bendravimą tarp sportininkų ir žiūrovų.(074-03; Rojaus Trejybė. Akimirkos Amžinybė. Tėvo mokymas apie sportą.)
Algimantas
2013-05-26 10:34:42
Aš jus tuo labiau vertinu, kadangi jūs žengiate šviesos žingsnius buvusiame tiek tūkstančių metų izoliuotame pasaulyje, ir žengiate vien tiktai atsidavę Manajam vedimui iš vidaus, vien tiktai tikėdami, kas yra jūsų viduje, vien tiktai įtikėję į Mane, vien tiktai pasitikėdami Manimi. Jūs žengiate, kada aplinkui jus daugybės akimis jūs esate pamišę. Niekas taip nesielgia. Jūs darote tokius veiksmus, kurie prieštarauja logikai ir sveikam protui, ir jums tai bus iššūkis klausytis tokių skaudžių žodžių, ir svarbiausia nepelnytų, bet jūs išgirsite tokių žodžių ir vis tiek eisite, nes Aš jus vedu. ( Iš Tėvo mokymo apie mūsų kelią. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai. )
rimantasKaunas
2013-05-25 15:56:13
Vien tik gyvas bendravimas su Manimi jums ir padės išspręsti jus kankinančias dabartines problemas, nes kito kelio jūs neturėjote ir neturite. Kadangi per kartų kartas jūsų sielos broliai dėl neišmanymo ir savosios tamsos klaidingai manė, kad Mane galima nupirkti ar Man galima įsiteikti kokiais nors savęs atsižadėjimais, ar dovanomis, tai ir šiandien jums tebėra tokie klausimai labai svarbūs ir neduodantys ramybės.
Štai dėl ko Aš jums sakau ir dabar, ir visada, visos problemos kyla dėl to, kad jūs neturite gyvo ryšio su Manimi, o tada tuščiai bandote jas spręsti ir savo klaidingais sprendimais ir neteisingomis nuostatomis, kurias gavote iš savo praėjusių kartų. Užmirškite tai, kas yra parašyta, ar kas yra pasakoma, apie savęs atsižadėjimą ir savęs kankinimą ir varginimą, jog šitokiu būdu jūs galėtumėte paveikti Mane.(151-03/04; Rojaus Trejybė. Akimirkos Amžinybė. Tėvo mokymas apie savęs kankinimą, atsižadėjimą, pasninkavimą. )
Algimantas
2013-05-24 10:09:14
Jums reikia sugebėti veikti materialią aplinką, kuri JUS veikia kaip kūjis – savo primetamomis problemomis, savo siekiais – tai tarp šito kūjo, ir savų interesų tenkinimo, kuris yra jūsų priekalas, kaip pasireikšti jūsų išminčiai, jūsų tam dvasiniam mąstymui. Jūs neturite pavyzdžių, neturite siektinų idealų, jūs neturite dvasinių mokytojų, kurie galėtų jums suteikti kosminės įžvalgos ir išminties, kaip savo gyvenimu pateiktų tą pavyzdį, kokį pateikė Mūsų Sūnus Kūrėjas gyvendamas Jėzaus iš Nazareto pavidalu, savo aplinkai. Dabar tokių pavyzdžių nėra šitame pasaulyje, todėl jūs turite patys tapti tais gyvaisiais Mūsų vaikais, rodydami savo dvasinį mąstymą, ir to mąstymo įgyvendinimą jūsų materialiais veiksmais, savo gyvenime ir savojoje aplinkoje. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymas apie dvasinio proto įsiviešpatavimą mumyse, ir jo pasireiškimą, suteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, Vilniuje, 2013 05 04 ).
rimantasKaunas
2013-05-23 10:28:04
Norėdami tapti viena dvasioje su Mumis, jūs turite taip pat veikti, veikti taip, kaip Mes jums esame sumanę, todėl jūs turite pajausti Mūsų vedimą iš vidaus, kad veiktumėte su Mumis vieningai, ir tada jūsų fizinis kūnas, kada jis bus visą laiką susietas su jūsų dvasiniu, ir vis stiprėjančiu, stuburu, pasieks tą akimirką, kada jūsų protas niekada nebekels jums abejojimo dėl jūsų kada nors girdėtų teiginių, kurie prieštarauja Mano suteikiamiems mokymams, bet jūsų materialus protas tais abejones keliančiais teiginiais labiau linkęs patikėti negu gyventi Manuoju mokymu. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymas apie žmogaus fizinį kūną ir jo reagavimą
į aplinką, suteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, Vilniuje, 2012 11 24 ).
rimantasKaunas
2013-05-22 09:46:24
Mano mylimas sūnau, dvasingumas yra vis didesnis Manęs patyrimas, kuriuo gyvena tvarinys. Ir šitas patyrimas visada suteikia žavesio, lengvumo, paguodos, pasitenkinimo pasiektu tikslu, ir troškimo siekti naujo tikslo, kuris leistų Mane pažinti dar giliau. Taip kiekvienas ima pats pajausti ir patirti, kad Aš esu patiriamas ir tuo patyrimu pats pasitikrina Mano tikrovę. (079-04; Rojaus Trejybė. Akimirkos Amžinybė. Tėvo mokymas apie dvasingumą ir misticizmą. )
Algimantas
2013-05-22 07:59:49
Mano išrinktieji jus esate visi,visi iki vieno.Tik ne visi sita esate pajaute,del to ir nezinote,kad jums,kiekvienam,esu parenges individualu kelia pas Mane,kuriuo zengiate tik tiek,kiek norite juo zengti asmeniškai patys,kiek sito troksta jusu atsiverusi Man siela.Ir tik ji vienintele nusprendžia,kokiu keliu jai reikia zengti,ir kokiu greičiu situo keliu zengti.(Tevo mokymas-ar yra Tevo išrinktieji?)
vvita
2013-05-21 17:06:45
Tačiau jūs žengiate šituo šviesos keliu, kuris yra prieš kiekvieną iš jūsų, paklotas Mano meilės. Ir šitas kelias apjungia jus į visą kūrinijos šeimą. Ir žengiate šituo keliu tokiame pasaulyje, kuris tiek daug tūkstančių metų buvo merdėjantis izoliacijoje ir dvasinėje tamsoje. Dėl to jūs negalėjote pajausti to vientiso ir gyvybingo ryšio su Manimi per visus šituos tūkstančius metų, per kartų kartas. Dėl to kiekviena karta nešė savo šviesą, kuri buvo dalis šviesos, bet didesnioji dalis buvo nuo jūsų pačių, ankstesniųjų kartų supratimu, pridėta iškraipymų; ir šitie iškraipymai suteikė jūsų civilizacijai iškreiptą veidą.(302-07; Rojaus Trejybė. Akimirkos Amžinybė. Tėvo mokymas atsakant Tomui apie įvykius 2009 metais. )
Algimantas
2013-05-21 10:42:02
Dabar jūs kuriate įvairias teisines sistemas. Kiekviena valstybė savas. Kiekviena valstybė mėgina įtvirtinti savo tradicijas, savo sampratas, ir kiekviena valstybė žvelgia savuoju žvilgsniu į skirtingų lyčių lygybę. Tačiau tai, kad jūs dabar kovojate už teisę kurti santuokas tarp tos pačios lyties atstovų, tai nėra dviejų skirtingų lyčių lygybė, besinaudojanti jūsų pačių sukurtomis, teisiniu požiūriu, vienodomis galimybėmis.
Aš nesuteikiau abiems skirtingoms lytims vienodų galimybių pasireikšti, nes jos turi skirtingas funkcijas.
Negali moteriškoji lytis ir vyriškoji lytis pasireikšti vienodomis galimybėmis. Jos gali pasireikšti tiktai savojoje erdvėje, savojoje lytyje, pasinaudodamos vienodomis galimybėmis. Tuo tarpu priešingos lyties galimybės jai yra neprieinamos. ( Iš Tėvo mokymo-atsakymo apie lyčių lygybę. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-05-21 10:03:34
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]