Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Dabar jūs kuriate įvairias teisines sistemas. Kiekviena valstybė savas. Kiekviena valstybė mėgina įtvirtinti savo tradicijas, savo sampratas, ir kiekviena valstybė žvelgia savuoju žvilgsniu į skirtingų lyčių lygybę. Tačiau tai, kad jūs dabar kovojate už teisę kurti santuokas tarp tos pačios lyties atstovų, tai nėra dviejų skirtingų lyčių lygybė, besinaudojanti jūsų pačių sukurtomis, teisiniu požiūriu, vienodomis galimybėmis.Aš nesuteikiau abiems skirtingoms lytims vienodų galimybių pasireikšti, nes jos turi skirtingas funkcijas.
Negali moteriškoji lytis ir vyriškoji lytis pasireikšti vienodomis galimybėmis. Jos gali pasireikšti tiktai savojoje erdvėje, savojoje lytyje, pasinaudodamos vienodomis galimybėmis. Tuo tarpu priešingos lyties galimybės jai yra neprieinamos. ( Iš Tėvo mokymo-atsakymo apie lyčių lygybę. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-05-21 10:03:34
Ryžtas kasdienybėje, tai toks veikimas, kada siela jaučia tvirtėjimą ir pasitenkinimą savo nuveiktu veiksmu, koks jis mažas bebūtų. Dėl to jūsų veikimas kasdien yra labai svarbu, kad jūs patys neprarastumėte jau savo anksčiau sukaupto pasitikėjimo ir Manimi, ir savo pačiu aš. Kiekvienos atostogos apsunkina įgūdžių atstatymą, jeigu jos užtrunka per ilgai, o dvasiniai įgūdžiai, pasireiškiantys praktiniais veiksmais savo sielos broliams yra jums daug sunkesni negu jūsų žmogiškajam materialiam protui įprasti veiksmai, nes jūs sutinkate, ir visada sutiksite, skirtingą savo sielos brolių reakciją, kuri labai dažnai jums slopins ryžtą, ir dėl to veiks jus iš vidaus. Ir jeigu tuo metu jūs nesieksite dar gilesnio ryšio su Manimi, ir paties materialaus veiksmo neįgyvendinsite, tai jūsų ryžtas ims vis silpnėti, o nepasitikėjimas ir Manimi, ir savimi ims tik augti ir jus paralyžiuoti iš vidaus, kad tik nereikėtų to veiksmo atlikti.(352-01; Rojaus Trejybė. Akimirkos Amžinybė. Tėvo mokymas apie ryžtą. )
Algimantas
2013-05-20 14:26:52
Taigi, būsena tai yra jūsų nuolatinis augimas Manyje. Tai niekada nesibaigiantis – per visą amžinybę – jūsų dvasinis stuburas, ir jūsų asmenybės potencialo atsiskleidimas aktualu. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie būseną, suteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, Vilniuje, 2013 03 30 ).
rimantasKaunas
2013-05-20 09:46:20
Jūs turite veikti taip, kaip veikia Mano jums padovanota DVASIA, kurią jūs vadinate Minties Derintoju. Ji veikia jūsų viduje NUOLAT vesdama jus, vesdama VISŲ LABUI. Tai yra KONSTANTA, kurią jūs turite viduje – DVASINĖ KONSTANTA, kuri siekia SUSILIEJIMO su Mano jums padovanota asmenybės dovana, nes Aš jai, Manajai dovanai, Manajai dvasiai nesuteikiau asmenybės ne dėl to, kad Man jos būtų neužtekę, bet dėl to, kad Aš numačiau JŪSŲ susiliejimą su MANIMI per Manosios dvasios pažadintą jūsų viduje gyvą asmenybę, ir per meilės antplūdį jūsų viduje, ir gyvą susiliejimą, ir savosios asmenybės suteikimą Manajai dvasiai, esančiai jumyse. ( Iš Tėvo mokymo apie gyvybinę konstantą, suteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, Vilniuje, 2013 04 06 ).
rimantasKaunas
2013-05-19 09:20:43
Ir Aš jums sakau, kad nebus nė vieno sergančio žmogaus šitoje planetoje. Ir jūs dabar galite būti visi sveiki, jeigu jūs atsiversite nuoširdžiai Mums. Ir per šitą atsivėrimą jūs patys patirsite – kiekviena liga yra išgydoma. Nėra nė vienos ligos, nes ligas ne Mes jums sukūrėme!
Todėl Mes, Sveikatos Šaltinis, galime suteikti jums tą amžiną vaistą, jūsų pačių sukurtoms baimės, nerimo, streso, neapykantos, pykčio, keršto, godumo, savanaudiškumo ligoms. Tik šitos jūsų ydos sukūrė jūsų dabar fizinio kūno net ir vadinamas nepagydomas ligas.(294-02/03; Rojaus Trejybė. Akimirkos Amžinybė. Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymas apie ligų gydymą... )
Algimantas
2013-05-19 08:49:44
Jūs negalite žinoti, ir nežinote, kaip jūsų kūnas veikia iš vidaus, tuo tarpu Aš žinau ir stebiu, kaip jis veikia. Aš stebiu kiekvieną organą, ir visą kūną kaip sistemą, net ir visą kūriniją. Tiktai jūs šito nežinote.(180-01; Rojaus Trejybė. Akimirkos Amžinybė. Tėvo mokymas apie Jo dalyvavimą pačiame intymiausiame ryšyje tarp priešingos lyties mirtingųjų, kuriant su Juo naują gyvybę. )
Algimantas
2013-05-18 19:02:36
Žodžiu, Mano mylimieji vaikai, Aš jums sakau, ASMENYBĖ YRA MANO GYVASIS TILTAS, sutektas jums, per kurį jūs siekiate savojo likimo įgyvendinimo, atskleisdami vis RYŠKĖJANČIĄ Mano šviesą – jūsų viduje – kurią jau esate įsisavinę. O jūsų pavidalas keisis, dėl to ir sielos tapatybė jums yra laikina, o dvasios tapatybė yra besikeičianti nuo jūsų PRIARTĖJIMO PRIE MANĘS, tiek kosminėje erdvėje, kada keliausite iš pasaulio į pasaulį ir pasieksite Mane, esantį Savojoje buveinėje Rojuje, tiek ir dvasinio atsivėrimo Man, to GILUMINIO susiliejimo, ir toji jūsų išorinė formą, kurią jūs šiandien vadinate dvasia, nes neturite kitokio kalboje žodžio, kuris yra materialus, ji taps antraeile – jums aktualu bus ŽVELGTI Į ASMENĮ – Į ASMENYBĘ – o ne į jūsų išorinį apvalkalą, kas ir yra dvasia. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo išplečiant asmenybės supratimą, ir santykį tarp dvasios ir asmenybės, suteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, Kaune, 2013 04 07 ).
rimantasKaunas
2013-05-18 09:57:54
Aš žinau, kaip jums sunku eiti šituo šviesos keliu. Jūs nesate sukaupę nei patyrimo, nei pasitikėjimo, kad šitas, toks nematomas, kelias yra tikras, realus, ir jums naudingas. Dėl to jūsų siela negali pasireikšti taip lengvai, be baimės ir be nuogąstavimų, kad ji pasirinko Mano kelią, ir tuo pačiu nepadarė klaidos. Ir kada ji vis labiau savo vidų atveria Man, ji vis stipriau ima patirti šito kelio teisingumą ir tvirtumą. O tada ji pradeda veikti meilės ir gėrio akstinu, net ir atlikdama ankstesnius savo vaidmenis ir funkcijas tiek šeimoje, mokykloje, tiek gatvėje, visuomenėje. Tačiau jau turėdama visiškai kitokius vertinimus ir kriterijus. Šitaip vystosi jūsų nepakartojamos asmenybės nepakartojama tapatybė.(300-04; Rojaus Trejybė. Akimirkos Amžinybė. Tėvo mokymas apie tapatybę. )
Algimantas
2013-05-17 12:34:03
Jūsų materialių smegenų viduje DVASINIS ĮSIVIEŠPATAVIMAS YRA ĮMANOMAS TIKTAI PER JŪSŲ GYVĄ ATSIVĖRIIMĄ MUMS, PER GYVĄ BENDRAVIMĄ IR VEIKIMĄ SU MUMIS. Tik šitaip jūs matysite, kad aplinka negali jums PAKENKTI. Ir jūs stiprėsite šituo matymu, ir šita būsena, šita patirtimi, ir tuo pojūčiu, kuris iš vidaus jus vėl ir vėl kreips veikti būtent šita pačia kryptimi. Ir po kurio laiko jūs pamatysite, kad imate JŪS palaipsniui keisti APLINKĄ – JŪS palaipsniui imate turėti įtakos APLINKAI, kaip anksčiau, bijodami aplinkos, jūs patys buvote veikiami tos aplinkos. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie dvasinio proto įsiviešpatavimą mumyse, ir jo pasireiškimą, suteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, Vilniuje, 2013 05 04 ).
rimantasKaunas
2013-05-17 09:49:02
Tai kaip gi jūs, būdami materialiu pavidalu, galėtumėte Mus atspindėti dvasiniu pavidalu esančius, jeigu savo viduje – žmogiškojo išorinio apvalkalo viduje – nebūtumėte DVASIA? ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie dvasinį vystymąsi ir materialią civilizaciją. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-05-16 10:43:05
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]