Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Bendraudama su Manimi, siela prisipildo Manęs, ir pajunta savyje galią. Ji pajunta galią, bet ne taip, kaip ją supranta žmogus, kad ta galia būtų panaudojama griovimui, naikinimui, ir savęs iškėlimui, bet kad šitoji galia būtų skleidžiama meilės virpesiais, sustiprinant, paguodžiant, tarnaujant visiems, visų labui, Mano labui, ir tuo pačiu, kiekvieno iš jūsų labui.(122-07; Rojaus Trejybė. Akimirkos Amžinybė. Tėvo bendravimas su grupe... )

Algimantas
2013-05-16 09:11:49

Žvelgdami į visą kūriniją, ne materialiu, bet savo dvasiniu matymų, jūs labai greitai ir realiai pajausite tikrą ir nepertraukiamą meilės, Tėvo meilės, virpesių jungtį. Ir šitokią jungtį patirdami kiekvieną akimirką, jūs nebenorėsite kelti rankos prieš savo sielos brolį ar seserį ne tik fizine išraiška, bet ir mintimi. Jūs patys patirsite, kad šitaip ta pačia Tėvo meile ėmėte kvėpuoti, ir tas kvėpavimas kokybiškai pasikeitė, jis tapo daug ritmingesnis, gilesnis, ir sveikesnis. Jūs pradėjote patys patirti, kad ankstesnis jūsų gyvenimas prarado tikroviškumą ir spindesį. Nors jus ir toliau galės supti tie patys bendradarbiai ir artimieji, tačiau jūsų požiūris į juos bus labai smarkiai pasikeitęs. [167 - 03 JĖZUS KRISTUS "KALBU JUMS VĖL"]

adolfina
2013-05-15 22:05:52

Jeigu tik jūs patirtumėte tuos Mano meilės virpesius, tą pačią akimirką jūs pamatytumėte, kad nebėra skausmo, net jeigu ir jūsų vaikutis dabar yra ligos patale, net jeigu jis nepakyla, savo skausmu, savo nerimu jūs dar daugiau jam suteikiate kančios, nes jūs, būdami patys prisipildę nerimo, negalite šviesinti aplink jį aplinkos, kurią galite šviesinti tiktai jausdami Mano meilę, Mano meilės virpesius savo viduje.
Dėl to jūsų vaistas yra vienas – gyvas ryšys su Manimi. ( Iš Tėvo mokymo apie sveikatą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-05-15 09:46:26

Jūs turite žinoti, kad Aš esu Visagalis ne dėl to, kad visos galios išplaukia iš Manęs, bet dėl to, kad Aš jus myliu begaline meile, nes šitoji meilė užlieja visą kūriniją, ir dėl to kūrinijoje nebetenka prasmės daryti blogį, ir šitaip meilė visa savo galybe nugali bet kokį blogį, nes nėra ­galingesnės jėgos už meilės virpesius, kuriuos Aš paskleidžiu; ir jeigu Aš nebūčiau Meilės Šaltinis, Aš negalėčiau būti Visagalis. Tiktai meilė yra visagalė. Nėra kitos galingesnės jėgos, kuri pranoktų ją.(122-05; Rojaus Trejybė. Akimirkos Amžinybė. Tėvo bendravimas su grupe... )

Algimantas
2013-05-15 08:41:26

Ką jūs taip pat turėtumėte turėti omeny yra tai, kad jūsų pasąmonė yra sujaukta, ir ji suteikia jums ne tik klaidingų idėjų, ar jų nuotrupų, bet taip pat ir klaidingų vizijų. Ir tai, ką jūs žinote kaip įvairias haliucinacijų ar ir transo-vizijų formas, tai jos žmogiškajam protui yra tokios realios, kad jis nustoja atskirti jas nuo to, kas yra tikra ir kas nėra tikra. Ir šitos mintys gali jus klaidinti ir vesti tolyn nuo Manęs. (142-03; Rojaus Trejybė. Akimirkos Amžinybė. Tėvo mokymas apie reinkarnaciją. )

Algimantas
2013-05-14 10:15:58

Jūs esate tiktai pačioje pradinėje formoje evoliucinės gyvybės, ­numatytos Mano evoliuciniame plane. Kaip gi gali Mano evoliucinis planas, skirtas gyvybės formų tobulinimui, pradedant pačia žemiausia – materialiais žmonėmis – apimti jų tobulinimą, jeigu Aš jus ­sugrąžinčiau kaip mirtinguosius, kad kartotumėte savo gyvenimus vėl ir vėl ­žemiausioje gyvybės formoje, ir net blogesnėse sąlygose ir blogesnėje aplinkoje negu jūsų tariamai ankstesniuose gyvenimuose, kadangi jūs nesugebėjote atidirbti savo visos karmos per savo ankstesnį gyvenimą Urantijoje. Tai nesudaro žengimo pirmyn. Tai sudaro tiesiog pasišaipymą iš Mano evoliucinio plano, numatyto gyvybės tobulinimui, ir kuris apima bet kokios gyvybės formos – ar ji būtų materiali, morontinė, ar dvasinė – vien tiktai žengimą pirmyn, ir nė vieno žingsnio atgal.((140-04; Rojaus Trejybė. Akimirkos Amžinybė. Tėvo mokymas apie reinkarnaciją. )

Algimantas
2013-05-13 13:11:37

Jeigu viską jūs suliesite su Mūsų gyvaja meilės banga, kas yra gyva jūsų viduje, kaip jūsų tikrasis dvasinis aš, tada jūs pulsuosite ta pačia meile visiems; ta pačia meile, šviesa, ir tiesa, o išmintis suteiks jums galimybę surasti bendrą ryšį su visais savo sielos ir dvasios broliais ir sesėmis, ir turint pačių kilniausių, šviesiausių meilės motyvų padėti jiems, sustiprinti juos, o kartais ir sudrausminti. Tai nebus atsakomybės išraiška. Tai bus taip pat meilės išraiška - sudrausminti tą, kuris pažeidžia kitų laisvą valią, primesdamas savo tamsą, primesdamas savo nusikalstamą veiksmą, primesdamas savo nuostatas, kurios galbūt nepriimtinos tai grupei, kuriai mėginama ją primesti. Todėl, jeigu jums kas nors mėgins taip pat nešti tą tamsesnę sampratą, negu joje gyvenate jūs jau dabar, jūs sudrausminsite tą, kad apgintumėte savo šviesą, bet taip pat tą padaryti turėtumėte išmintingai. Ir kuo daugiau bus jumyse atsivėrimo Mums, kuo jis bus gilesnis, tuo daugiau jūs gausite išminties iš Mūsų, kuri bus nuspalvinta Mūsų meile.( Iš Tėvo mokymo apie atsakomybę. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-05-13 10:06:33

Tie, kurie išgalvotų kokią nors religiją be Dievo, yra panašūs į tuos, kurie
skintų vaisius be medžių, turėtų vaikų be tėvų. Jūs negalite turėti pasekmių be
priežasčių; tiktai šis AŠ ESU yra be priežasties. Religinio patyrimo realybė
numato Dievą, ir toks asmeninio patyrimo Dievas turi būti asmenė Dievybė. Jūs
negalite melstis kokiai nors cheminei formulei, nuoširdžiai prašyti iš
matematinės lygties, garbinti hipotezę, patikėti mintis postulatui, artimai
bendrauti su procesu, tarnauti abstrakcijai, ir palaikyti kupiną meilės bičiulystę
su dėsniu. Urantijos Knyga 1126-03

ValdasAirija
2013-05-13 08:36:28

Žmonija turėtų suprasti, jog mus tuos, kurie dalyvauja tiesos apreiškime,
labai griežtai suvaržo mūsų vyresnybės pamokymai. Mes nesame laisvi, kad
galėtume anksčiau laiko pasakyti, kokie bus padaryti moksliniai atradimai per
tūkstantį metų. Apreiškėjai turi veikti sutinkamai su tais nurodymais, kurie
sudaro apreiškimo mandato dalį. Mes nematome galimybės, kaip šitą sunkumą
galėtume įveikti, nei dabar, nei bet kuriuo metu ateityje. Mes visiškai gerai
suvokiame, jog nors šitos serijos apreiškiami istoriniai faktai ir religinės tiesos
išliks užregistruoti per ateities amžius, bet po kelerių trumpų metų daugelį mūsų
teiginių, susijusių su fiziniais mokslais, reikės peržiūrėti dėl to, kad mokslas
vystysis toliau ir bus pasiekti nauji atradimai. Šituos naujus įvykius mes net ir
dabar numatome, bet mums yra uždrausta į apreiškiamus dokumentus įtraukti
tokius žmogaus neatrastus faktus. Tebūnie aišku, jog apreiškimai nebūtinai yra
įkvėpti. Šitų apreiškimų kosmologija nėra įkvėpta. Ji apsiriboja mums suteiktu
leidimu dabartines žinias suderinti ir susisteminti. Nors dieviškoji arba dvasinė
įžvalga yra dovana, bet žmogiškoji išmintis turi vystytis. Urantijos Knyga, 101/4

ValdasAirija
2013-05-12 10:34:12

TIKTAI TOKS ASMUO YRA GYVAS MŪSŲ KŪRINIJOJE, KURIS YRA ATRĖMĘS SAVO VEIKLĄ Į MŪSŲ DVASINĮ PAGRINDĄ. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymas apie dvasinio proto įsiviešpatavimą mumyse, ir jo pasireiškimą, suteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, Vilniuje, 2013 05 04 ).

rimantasKaunas
2013-05-12 10:16:49

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal