Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Mano mylimi vaikai, Aš gi jums siunčiu iš savęs ir taip daugiau negu jūs iš Manęs sugebate priimti. Pasiimkite tai, kas jau yra iš Manęs pasiųsta, o tada Aš jums pasiųsiu dar daugiau. Aš niekada nepasiųsiu jums taip, kad jums kažko pristigtų. Net jums dar ir nepaprašius, aš jums siunčiu daugiau ir meilės, ir džiaugsmo, ir palaimos, ir ramybės, ir jūsų kūnui sveikatos, bet Aš nepažeidžiu savo paties sukurto priežasties, veiksmo, pasekmės dėsnio. Jeigu nors akimirkai Aš jį sustabdyčiau, visa kūrinija sugriūtų! Jūs įsivaizduojate, ko jūs Mane prašote? Kad Aš sugriaučiau kūriniją! Jūs prašote tai iš neišmanymo.(233-04, Rojaus Trejybė, Akimirkos Amžinybė, Tėvo mokymas apie sveikatą)
Algimantas
2013-05-06 09:26:22
Tuomet ir pamąstyk, kas vykdo Mano valią – ar tas, kuris noriai ir atkakliai siekia giluminio ir sisteminio Manęs pažinimo, kaip Aš veikiu kūrinijoje per savo kūrinijos šeimą ir kitus savo sūnus ir dukras, ar tas, kuris save nuramina, kad Aš vis tiek jus visus myliu ir žaviuosi jūsų visais darbais? ( Iš Tėvo mokymo apie Jo valios vykdymą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-05-05 09:36:18
Nė vienas Minties Derintojas neturi nė mažiausio ketinimo nuslėpti nuo Tėvo, nuo Begalinės Dvasios, ar nuo Manęs tai, kas vyksta jūsų prote kiekvieną sekundę, kad ir kokia galėtų būti neužbaigta jūsų mintis. Dėl to Mes vienodai žinome jūsų visus ketinimus ir veiksmus, nors jūsų naujasis apreiškimas pirmenybę pripažįsta Tėvui.
(215-02 Rojaus Trejybė, Akimirkos Amžinybė, Amžinojo Sūnaus-Kūrinijos Motinos-Kūrinijos Brolio mokymas apie Rojaus Trejybės dalyvavimą žmogaus komunijoje su Tėvu)
Algimantas
2013-05-05 07:11:54
Visatos sunkumai ir planetinės kliūtys yra būtinos kaip mokymo patyrimo dalis, kuri užtikrina mirtingųjų tvarinių besivystančių sielų augimą ir vystymąsi, progresinį tobulumą. Žmogiškosios sielos sudvasinimas reikalauja betarpiško patyrimo, kada platus spektras realių visatos problemų yra sprendžiamas tokiu būdu, kuris lavina. Gyvulinė prigimtis ir žemesniosios valinių tvarinių formos palankia kryptimi nesivysto tada, kada aplinkybės yra lengvos. Probleminės situacijos, drauge su akstinų pasireiškimu, veikia drauge, jog sukeltų tokią proto, sielos ir dvasios veiklą, kuri galingai prisideda prie to, kad mirtingasis žengtų į priekį į vertingų tikslų pasiekimąi, ir prie to, kad būtų pasiekiami aukščiausieji dvasinio likimo lygiai. [1719-01 Urantijos knyga.]
adolfina
2013-05-03 21:54:00
Mano išmėginimai – tai nėra milžiniškų rekordų pasiekimas ir nepaprastų darbų atlikimas. Tai kiekvienoje veikloje, atitinkančioje Mano meilės valią, savęs atskleidimas irgi tokio, kuris atitinka Mano meilės virpesius, kuriuos jūs kiekvienas jau esate gavę iš savojo vidaus, per Mano dvasią, jūsų Minties Derintojus. Jeigu tik jūs pajuntate Manosios meilės virpesius, tą patį akimirksnį jūsų požiūris į savo veiklą ima keistis taip, kad jis priartėja prie Manojo požiūrio – daryti visus darbus su meile ir iš meilės Man. Ir tai yra jūsų išbandymai kiekvienoje veiklos sferoje ir kiekvienoje jūsų gyvenimo sferoje – kaip jūs elgiatės tarpusavyje, darbe, su vaikais šeimoje, sutuoktiniai tarpusavyje, visa tai ir yra išmėginimai jums. (156-01 Rojaus Trejybė. Akimirkos Amžinybė - Tėvo mokymas apie mums skirtus išmėginimus ir išbandymus)
Algimantas
2013-05-02 12:30:48
Šventė yra ne tai, ką jūs sugalvojate sau ar savo tautai, bet tai, ką jūs darote Mums iš meilės Mums, nes Mes jums atiduodame viską, kad tik sukurtume jums visiems ir kiekvienam jūsų vidinę sielos šventę – gyvą meilės tarpusavio ryšį vienų su kitais ir su Mumis.
(213-04, Rojaus Trejybė, Akimirkos Amžinybė, Begalinės Dvasios-Kūrinijos Motinos-Kūrinijos Sesės mokymas apie šventes)
Algimantas
2013-05-01 11:19:10
MANOJI MEILĖ NĖRA SENTIMENTALUS SALDUMAS. Tai nėra tas saldainis, kurį Aš jums duodu, kad jį čiulpdami, ir pajutę tą saldybę, kuri pradėtų jus iš vidaus pykinti, imtumėte ir išspjautumėte šitą saldumą, saldų saldainį. ( Iš Tėvo mokymo, kodėl mano teiginius iškraipo kiti mano dvasios boliai ir sesės. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-05-01 10:17:59
Todėl net ir šitoje, tokioje svarbioje sferoje, kaip informacijos teisingumo nustatymo sferoje, jūs turite vėl atsigręžti į Tėvą. Ir toks informacijos teisingumo patikrinimas nieko jums nekainuoja. Jūs naudojate lygiai tas pačias pastangas, kokias dedate ir norėdami atsikratyti savo neigiamų gyvulinio, žemesniojo aš, charakterio bruožų. Tai yra tos pačios pastangos, ne papildomos. Ir tikrai verta jums paskirti laiką ir dėti nuoširdžias pastangas tam, kad atrastumėte Tėvą savo viduje, užmegztumėte su Juo ryšį, ir gimtumėte iš dvasios, nes nėra nė vieno argumento, kuris galėtų nusverti jūsų sprendimą į priešingą pusę. Jūs turite vidinę ramybę, patiriate meilę, jaučiate gailestingumą, trokštate daryti gėrį be jokio atlygio, džiaugiatės trykštančia kūno sveikata, ir labai ilgai gyvenate dabartinio jūsų žmogiškojo supratimo požiūriu. Tuo labiau, kad jūs turite patį nuostabiausią draugą, net ir tokį, kokį turėjau aš, kada gyvenau tarp jūsų žmogiškuoju pavidalu. [171 - 02] JĖZUS KRISTUS "KALBU JUMS VĖL".
adolfina
2013-04-30 22:11:37
Žmonija esate, kiekvienas, JŪS. Neieškokite žmonijos TOLI nuo savęs. ( 288-02/03/04, Rojaus Trejybė. Akimirkos Amžinybė. Tėvo mokymas apie dabartinį pasimetimą ir bendrą su Juo kūrimą )
Dėl to jūs turite suvokti, kad tas laikmetis, kuris laukia dabar pasaulio, yra SUMAIŠTIES laikmetis, nes jūs suaižėte visą žmonijos sistemą nusigręždami nuo Manęs, nors Mano Sūnus, jums žinomas Jėzaus iš Nazareto vardu, jus mokė, kad Aš esu visiems vienas ir visi tarpusavyje esate broliai, bet jūs jo mokymą iškraipėte. Ir iškraipę mokymą jūs negalėjote prieiti kitokios pasekmės negu ją patiriate dabar. Ir tai, kas vyksta ir jūsų šalyje, yra tiktai menki impulsai to, kas vyks visame pasaulyje. Jūs neturėsite kur pasislėpti. Nebus tokios vietos, kuri būtų saugi. Kiekviena vieta kels nerimo, ir nerimo kels dėl to, kad jūs matysite kitame žmoguje savo priešą, kuris nori nuskriausti. Ir iš tikrųjų jis nori nuskriausti jus.
Tačiau jūs NEBIJOKITE. Nebijokite to, kas laukia, nes jūs esate Mane atradę Mano vaikai ir ruošiatės būti iš tikrųjų Mano šviesos spinduliais, gyvais spinduliais. Dėl to šitie spinduliai turės šviesti, nes Aš be jų negaliu pakeisti jūsų suaižėjusios sistemos, kad ji taptų lygiai tokia pati, veikianti nuostabiai kaip ir visos kūrinijos šeimos sistema, pasklindanti iš Manęs.
Algimantas
2013-04-30 11:53:58
Tiktai gimę iš dvasios jūs galite paliudyti: “Štai aš patiriu TAVE, esantį GYVĄ SAVYJE!“ [Tėvo mokymas apie gimimą iš dvasios, perduotas Rojaus Trejybės šventovėje per mūsų GYVĄSIAS pamaldas 2009 04 04]
Evaldas
2013-04-30 11:39:27
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]