Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Šiandien jūs esate per daug tamsos varžomoje aplinkoje, nes jūs patys suprantate, kad perdidelė šviesa yra rizikinga, gyvenant tamsoje, jūsų pačių atžvilgiu, nes jūs jau dabar patiriate, kaip į jus nepatikliai žiūri tie, kurie neina gyvuoju keliu. Todėl jums aiškinti apie šito kūno ateities perspektyvą Aš negaliu, nes nevisi jūs esate pasiekę tokį dvasinį sąmonės lygį, kad priimtumėte šitą tiesą kaip TIKROVĘ. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės atsakymo-mokymo apie fizinį kūną. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).rimantasKaunas
2013-04-30 11:25:35
Mokytojas matė, kad šeimininką išmušė iš vėžių jo draugiškas požiūris į meną; dėl to, kada jie visos kolekcijos apžiūrą užbaigė, Jėzus tarė: “Kadangi tu vertini daiktų, kuriuos sukūrė manasis Tėvas ir padarė žmogaus meniškos rankos, grožį, tai kodėl gi tu turėtum tikėtis sulaukti priekaištų? Kadangi Mozė kažkada stengėsi kovoti prieš stabmeldystę ir netikrų dievų garbinimą, tai kodėl gi visi žmonės turėtų raukytis nuo grakštumo ir grožio atgaminimo? Aš sakau tau, Flavijau, Mozės vaikai jį klaidingai suprato, ir dabar jie iš tikrųjų sukuria netikrus dievus net ir iš jo uždraudimo kurti stabus ir atvaizdus to, kas yra danguje ir žemėje. Bet net jeigu Mozė ir mokė tokių suvaržymų tų laikų tamsius protus, tai ką tas turi bendro su šiandiena, kada Tėvas danguje yra apreiškiamas kaip visuotinis Dvasinis Valdovas visiems ir viskam? [1600-03]
Evaldas
2013-04-29 18:16:57
Štai dėl ko jūsų samprata apie Mūsų Trijų Asmenų dvasinę vienovę ir lygybę savojoje amžinybės arenoje jums turi vis labiau ir akivaizdžiau pasitvirtinti jums pasineriant į tarnystę Mums Trims, nes tarnaudami, jūs aiškinsite ir kitiems savo sielos broliams ir sesėms apie Mūsų Trijų amžinumą ir begalumą. O tai padės ištaisyti klaidas, kurias iki šiol kartoja jūsų pačių sukurta krikščioniškoji religija ir kuri pati susiskaidė į mažytes tarp savęs nesusieinančias grupes. (239-05, Akimirkos Amžinybė. Begalinės Dvasios-Kūrinijos Motinos-Kūrinijos Sesės mokymas apie ištikimybę Rojaus Trejybei )
Ir šitos klaidos labai brangiai kainavo jūsų civilizacijai. Jos klaidino kitus sielos brolius, kurie patikėjo, o tie, kurie nepatikėjo tokiais klaidinimais, ėmė kurti savas sampratas apie Mus, ir dar daugiau pripainiojo ir suraizgė dvasinio rašto metmenis.(239-06, ten pat)
Algimantas
2013-04-28 12:47:34
Ir, Flavijau, aš pareiškiu, jog ateinančioje karalystėje jie tikrai daugiau nebemokys, ‘negarbink šito ir negarbink to’; daugiau jie tikrai nebejaus nerimo dėl įsakymų susilaikyti nuo šito ir žiūrėti, kad nedarytų to, bet vietoje šito visi tikrai rūpinsis tiktai viena aukščiausiąja pareiga. Ir šitą žmogaus pareigą išreiškia dvi didžiulės privilegijos: begalinio Kūrėjo, Rojaus Tėvo nuoširdus garbinimas ir kupina meilės tarnystė, dovanojama savo bičiuliams žmonėms. Jeigu tu myli savo artimą kaip myli save patį, tada tu iš tikrųjų žinai, jog esi Dievo sūnus. [Jėzus. 1600-03-07]
Evaldas
2013-04-28 10:59:38
Žinokite, kada jūs atsiveriate Man, jūs jau tada pradeda veikti Mano amžinai jums padovanotu, niekada nesibaigsiančiu protu, nors jūs esate ir žmogiškuoju pavidalu, bet veikia jau Mano jums padovanotos amžinosios dvasios protas. Ir kuo daugiau jūs atsiversite Man, tuo daugiau šitas protas suspindės įvairiomis vaivorykštės spalvomis, kurios neturi atspalvių pabaigos. ( Iš Tėvo mokymo apie atsivėrimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-04-28 09:50:45
Ne tas yra šviesus ir geras mokinys, kuris daug žino ir gali daug ką paaiškinti, bet tas, kuris gyvena šitų žinių Šaltinio Tiesa ir Šviesa, suprasdamas, kad pačios žinios yra skirtos tam, kad geriau būtų VISIEMS. Ir tą suvokdamas, geras mokinys ir pradeda savo intelektualias žinias pritaikyti praktikoje visų gerovei. Visas žinias. (Akimirkos Amžinybė, 226-01-09, Tėvo mokymas apie dabartinį intelekto vystymą)
Algimantas
2013-04-27 16:51:47
Kada intelektualios prigimties vystymasis vyksta greičiau už dvasinį vystymąsi, tada tokia padėtis bendravimą su Minties Derintoju padaro tiek sunkų, tiek pavojingą. Lygiai taip pat, per didelis dvasinis vystymasis turi polinkį sukelti dieviškojo vidinio gyventojo dvasinio vadovavimo fanatišką ir iškreiptą interpretavimą. [1209-04-01]
Evaldas
2013-04-27 10:45:59
Jūs turite suvokti, kad jūsų materialus vystymasis neturi prasmės, jeigu jūs prarandate savo vidinį gyventoją, kurį jūs vadinate savo siela. Jūs turite Mano dvasią, Minties Derintoją, kuris taip pat gyvena jūsų viduje. Bet Aš niekada neprarasiu nė vieno iš jų, tuo tarpu jūs esate tokioje padėtyje, kada balansuojate ant savojo išlikimo bedugnės krašto. Jūs vystėte, ir vystote, savo materialųjį gyvenimą taip, kad jį sunku ir beatpažinti, tačiau šitoji kaina yra perdaug didžiulė – jūsų biologinis degeneravimas ir dvasinis degradavimas.( Iš Tėvo mokymo , kurį Jis pats paprašė paskleisti visiems. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-04-27 10:35:00
Kada jūs drįstate kritikuoti žmogaus primityvią religiją (arba primityviojo žmogaus religiją), tada jūs turėtumėte prisiminti, jog spręsti apie tokius laukinius ir įvertinti jų religinį patyrimą turėtumėte sutinkamai su jų apsišvietimu ir sąžinės būsena. NEDARYKITE TOKIOS KLAIDOS IR NESPRĘSKITE APIE KITŲ RELIGIJĄ, REMDAMIESI SAVO ŽINIŲ IR TIESOS STANDARTAIS. [1115-03]
Evaldas
2013-04-26 11:24:08
Rojaus Trejybė veiksmingai pasirūpina Dievybės amžinosios prigimties visiška išraiška ir tobulu apreiškimu. Trejybės Stacionarūs Sūnūs lygiai taip suteikia visišką ir tobulą dieviškojo teisingumo atskleidimą. Trejybė yra Dievybės vienybė, ir šitoji vienybė amžinai remiasi į trijų pirminių ir lygiaverčių ir bendrai egzistuojančių asmenybių, Dievo Tėvo, Dievo Sūnaus, ir Dievo Dvasios, dieviškojo vienumo absoliučius pamatus. ( 0108-02 )
Iš dabartinės situacijos amžinybės apskritime, žiūrint atgal į begalinę praeitį, visatos reikaluose mes galime atrasti tiktai vieną neišvengiamą neišvengiamumą, ir tai yra Rojaus Trejybė. Aš manau, jog Trejybė buvo neišvengiama. Kada aš žvelgiu į laiko praeitį, dabartį, ir ateitį, tada aš negalvoju, jog visoje visatų visatoje, kas nors dar kita galėjo būti neišvengiama. Dabartinė pagrindinė visata, žiūrint į jos retrospektyvą ar perspektyvą, yra neįsivaizduojama be Trejybės. Dėl to, kad yra Rojaus Trejybė, mes galime postuluoti, jog visa ką galima įgyvendinti vienas su kitu besikaitaliojančiais būdais arba net daugybe būdų, bet be Tėvo, Sūnaus, ir Dvasios Trejybės mes nesugebame suvokti, kaip Begalinysis gali pasiekti trikartį ir lygiavertį įsiasmeninimą absoliutaus Dievybės vienumo akivaizdoje. Jokia kita kūrinio samprata neprilygsta to absoliutumo, kuris yra neatskiriamas nuo Dievybės vienybės, sujungtos su valinio išlaisvinimo pilnatve, kuri yra neatskiriama nuo trikarčio Dievybės įasmeninimo, tobulumo Trejybės standartams. ( 0108-03 )
Algimantas
2013-04-26 09:30:05
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]