Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Aš jums suteikiau savo dvasią ne šiaip sau, o būtent tam, kad ir padėčiau įveikti jūsų, kiekvieno, asmeninius intelektualius patyrimus ir tikėjimus dvasinio PATYRIMO VIENOVE, nes dvasinį patyrimą jūs gaunate tiktai vienu, ir visi, TUO PAČIU KELIU – Mano paties ASMENS atradimu savo viduje. ( Iš Tėvo mokymo apie mūsų intelektualius skirtumus ir dvasinę vienovę. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai.)rimantasKaunas
2013-03-20 09:45:06
Kada Aš kalbu apie įtikėjimą į MANE, Aš kalbu apie jūsų aukštesnį protą, kuris ima viešpatauti žmogiškojo proto atžvilgiu – sielos morontinį protą ir išmintį Aš turiu omenyje. ( Iš Tėvo mokymo apie įtikėjimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-03-19 09:48:32
Ir jausdami Mane savyje, jūs tikrai tapsite ryžtingesni, kad veiktumėte, jūs iš naujo įvertinsite savo pačių veiksmus, jūs tikrai pradėsite šviesti Mano šviesa ir meile kiekvienam sutiktam savo kelyje.
Ir tai bus tiesiog natūrali Manosios meilės išraiška per jūsų veiklą bet kokioje jūsų gyvenimo sferoje. Ir šitoji veikla jau yra nuspalvinta jūsų sielos virpesiais, arba kaip jūs sakote, jūsų širdies virpesiais, kuriuos jūs nuolat gaunate iš Manęs per savo Minties Derintoją. Ir nors jūs vis labiau ir labiau tampate morontinio tipo savo siela-tapatybe, bet jūs vis tiek naudojate savo protą. Bet šis protas tampa vis daugiau ir daugiau sulietas su Jėzaus protu, su Visatos Motinos Dvasios protu, su jūsų Minties Derintojo protu, nes jūs imate jausti, kad esate viena.
( Iš Tėvo dvasios Minties Derintojo mokymo, apie protą ir sielą . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai. )
rimantasKaunas
2013-03-18 09:54:39
Be Manęs jūs negalite būti ryžtingi, nes jūsų aplinka ir jūsų žmogaus savanaudiškas materialus protas jūsų pastangas visada stabdys ir joms prieštaraus, kad tik jos nedrumstų jam nusistovėjusių normų ir savosios sampratos apie savo gerbūvį ir tiklsus.
Mano kelias, kuris yra pasiūlytas, ir realiai parengtas kiekvienam iš jūsų, numato jūsų tikrojo, ir mylinčiojo Mane, aš veikimui bet kokioje aplinkoje. O ŠIS VEIKIMAS IR YRA RYŽTAS. ( Tėvo mokymas apie ryžtą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-03-17 09:45:50
Netrukus po to,kada suvokiama,jog zmogiskojoje gyvybėje viešpatauja dvasia,tada tokio dvasios vedamo mirtingojo gyvenimo reakcijose vis daugiau ima pasireiksti Dvasios bruožų demonstravimas,“nes dvasios vaisiai yra meile,džiaugsmas,ramybė,kantrybė,švelnumas,gerumas,įtikėjimas,nuolankumas,ir santūrumas.“Tokie dvasios vedami ir dieviškai apšviesti mirtingieji,nors jie dar žengia žemais vargo keliais ir su žmogiška ištikimybe atlieka savo žemiškųjų užduočių pareigas,bet jiejau pradėjo matyti amžinojo gyvenimo sviesas,kaip jos spindi ant tolimųjų kito pasaulio krantų;0381-06
vvita
2013-03-15 15:53:06
Jūs turite suprasti, kad jūsų dabar esanti PASĄMONĖ nėra jūsų nugyventos šitame pasaulyje gyvensenos pasekmė, TAI YRA VISOS EVOLIUCIJOS JŪSŲ PASAULYJE SUKAUPTA MILŽINIŠKA TAMSA, kuri ir duoda pasekmę jūsų dabartinei gyvensenai. Ir šitą pasąmoninę tamsą išskaistinti, išvalyti nėra jau toks paprastas darbas. Ir nemanykite, kad pasąmonė išsivalo per trumpą jūsų sąsajos su Mumis – garbinant – akimirką. Tam jums prireiks daugybės dešimtmečių, kad turėtumėte galimybę šviesos mintis įprasminti savo šviesos darbais. Kol jūsų mintys yra šviesios, bet jos nepaverstos darbais, tol jūs nepatiriate tamsos pasipriešinimo ir jaučiatės ramūs. Tačiau,
kada mėginate tiktai tą mintį įprasminti šviesos darbu, jūs sulaukiate milžiniško pasipriešinimo iš aplinkos, ir tas pasipriešinimas jus iškart ima bauginti; bauginti, kad NE VIENAS iš jūsų PASUKATE IR LENGVESNIU keliu. ( Iš Tėvo mokymo , kodėl mano teiginius iškraipo kiti mano dvasios broliai ir sesės. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-03-15 09:34:20
Atėjo laikas jums visiems sužinoti, kad tai, ką jūs vadinate Dievu, yra ne kas kita kaip Aukščiausioji Sąmonė, kuri ir turi Dieviškąją Sąmonę. Dieviškoji Sąmonė taip pat yra ir Visuotinė Sąmonė. Ir visa tai sudaro Absoliučią Sąmonę drauge paėmus. Tai ir yra jūsų supratimu Dievas. Taip, tai yra meilės ir žinojimo Šaltinis. Asmenis Šaltinis, kuris būdamas asmenybė, gali taip pat irgi kurti asmenybes, kad su jomis bendrautų, palaikydamas įvairiapusį ryšį, valdydamas visą kūriniją. ( Iš apreiškimo JĖZUS KRISTUS -KALBU JUMS VĖL. 22. Kas yra Dievas? ).
rimantasKaunas
2013-03-14 09:47:55
Visi ritualai, kuriuos kiekvienos religijos tikintieji atlieka, kad suteiktų savo paskutinę pagarbą, niekaip nepaaiškina, kas gi atsitinka tokiu metu, kai pabaigiama energija materialaus kūno gyvybei palaikyti. Ir šitoji nežinomybė kelia žmogui nepasitikėjimą net ir tais žodžiais, kurie aiškina apie amžinąjį gyvenimą. Ir jūsų dažnas atsakymas tą teigiantiems yra labai paprastas: “Niekas to nežino, iš ten niekas dar nesugrįžo.” Ir šituo neigimu žmogus visą laiką gyvena. Jo pasąmonė negali nuo jo pabėgti, dėl to ir stumia tas mintis įvairiais užsiėmimais, darbais, kurie nėra tokie esminiai.
O kad save pateisintumėte, jūs prisigalvojate visokių pateisinančių pagrindimų apie darbą, apie šeimą, apie draugus, apie savo pomėgius, ir visam tam mėginate surasti laiko ir manyti, kad jūs pabėgate nuo mirties klausimo. Tai ne kas kita, kaip saviapgaulė. ( Iš Tėvo dvasios, Minties Derintojo, apie mirties baimę ir mirusiųjų metinių paminėjimą ).
rimantasKaunas
rimantasKaunas
2013-03-13 09:38:34
Įtikėjimas pranoksta materialią aplinką, nes jis sklinda iš Manęs; tik jūsų materialus protas šitokio įtikėjimo lygio pasiekti negali. Dėl to jis ir apsiriboja gyvenimo verpetu materialiose sferose, jas papildydamas savo moralės, doros, tiesos, teisingumo, ir tarnavimo sampratomis, kurios atitinka išorines nuostatas, kaip jas suformavo visuomenė.
O Mano įtikėjimas, kurį ima vis giliau patirti Man atsiverianti jūsų siela, yra DVASINIS. Dėl to jis ir prieinamas tik per giluminį GYVĄ ryšį su MANIMI. ( Iš Tėvo mokymo apie įtikėjimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-03-12 09:37:45
Nemanykite, kad jūs turite Urantijos Knygos epochinį apreiškimą, tai jame viskas yra surašyta, kas Jėzui nepasisekė. Nėra taip parašyta. Nemanykite, kad jis automatiškai visus veikė savo meilės galia. Jis daug kartų klupo ir vėl kėlėsi. Jis lygiai taip pat patyrė skausmo akimirkas ir pergyveno dėl to, kad jo negalėjo suprasti.
Todėl nemanykite, kad šitas kelias jums yra klotas rožėmis. Jūs klupsite. Ir vėl kelsitės, jeigu atsiremsite į Mane. Bet šitame kelyje jūs augsite. Žinokite, Aš niekada iš jūsų nesu pasitraukęs, ir niekada iš jūsų nebūsiu pasitraukęs. Todėl, net ir parklupę, žinokite, kad Aš esu jūsų viduje - ESU AŠ - kaip ir visi Trys Rojaus Asmenys per Mane. Esame visi jūsų viduje, net ir tada, kada jūs suklumpate. ( Iš Tėvo mokymo apie mūsų kelią. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-03-11 09:38:33
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]