Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Stenkitės pažvelgti nebe savo, bet Tėvo žvilgsniu per savo vidinį ir tikrąjį aš, kuris ir jaučia Tėvą savo viduje, Ir tada pamatysite, kad palaipsniui, bet vis daugiau ir daugiau, jūs imate pastebėti prasmę visuose aplinkos veiksmuose. ( JĖZUS KRISTUS KALBU JUMS VĖL. 123. Prasmė )

rimantasKaunas
2013-03-10 09:08:44

Jūs nesąmoningai perskaitėte tiesą kada jūsų akys žvelgė į teiginį “Su Dievu ir tūkstantis metų yra kaip viena diena, yra nepastebima.” Viena Rojaus-Havonos diena tiktai septyniomis minutėmis, trimis sveikomis ir viena aštuntąja sekundės dalimi trumpesnė už vieną tūkstantį dabartinių Urantijos keliamųjų kalendorinių metų. 0153-04-05 ( Pateikta Išminties Tobulintojo, paskirto šitaip veikti Uversos Dienų Senųjų ).

rimantasKaunas
2013-03-09 10:21:41

Manoji MEILĖ teka per jūsų sielos gyvą atsivėrimą Man, ir ji pripildo sielą GYVŲ MIELĖS VIRPESIŲ VISIEMS, VISIEMS IKI VIENO, IR VISIEMS VIENODAI. Manoji meilė niekada nedingsta, nors keičiasi jūsų sielos broliai ir sesės, jie atvažiuoja ir išvažiuoja, bet Manoji meilė nėra susieta su konkrečių žmonių buvimu ir išnykimu iš jūsų materialaus akiračio. MANOJI Meilė yra ŠVIESA VISUR, IR JŪSŲ VIDINIS GYVAS RYŠYS SU MANIMI PER JŪSŲ ATSIVĖRUSIĄ SIELĄ, KADA JŪSŲ MATERIALIOS SMEGENYS PATIRIA DAR DIDESNĮ TROŠKIMĄ ŠITOS PAČIOS ŠVIESOS, TIK DAR RYŠKESNĖS NEGU JI JĄ PATYRĖ IKI TOL. Ir tai sukelia tokią gyvą sielos būseną, kurią ji PATIRIA. O ŠIS
PATYRIMAS LEIDŽIA JŪSŲ MATERIALIOMS SMEGENIMS APIBŪDINTI TOKĮ MANOSIOS MEILĖS PAJŪTĮ, KURIO NEGALI FIKSUOTI JOKIE MATERIALŪS PRIETAISAI. ( Iš Tėvo mokymo kas yra meilė. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-03-08 09:42:00

Kiekvienas jūs priimate sprendimą tiktai SAVO atžvilgiu, tiktai savo laisva valia. Tuo tarpu jūsų išreikštą teiginį – laisva valia ir nuoširdžiai – kitas jo nesupratęs, ir SAVAIP išsiaiškinęs, jis yra atsakingas dėl to teiginio iškraipymo, ne jūs turite priekaištauti sau. (Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie aiškiaregę Vangą, suteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, Vilniuje, 2013 03 02 ).

rimantasKaunas
2013-03-07 09:50:55

Žinoti yra VIENA, žinojimą paversti SAVUOJU GYVENIMU kasdienėse aplinkybėse, yra KITA.
Kad šitoji Mūsų jums suteikiama išmintis, kada jūs galite išgirsti, taptų jums artima, net tokia artima, koks yra jūsų tikrasis aš, dvasinis aš, padovanotas Mūsų kaip ASMENYBĖ, kiekvienam iš jūsų, jūs turite GYVENTI Mūsų išmintimi. O jums nepavyks gyventi ja per akimirką, kad tos mintys taptų SAVOMIS, ne tik pripažintomis protu, bet kad protas NEDARYTŲ jums KLIŪČIŲ jas ĮGYVENDINTI, kad jos taptų jūsų deguonimi, kvėpavimu, kad jūs susilietumėte su tomis mintimis taip, kad niekas negalėtų išskirti jūsų.
Tam reikalingas procesas - augimo procesas. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės atsakymo-mokymo: ar išgirdęs Tėvo mokymus visada jų laikosi. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-03-06 09:33:47

Jūs esate informuoti, jog Urantijos mirtingieji evoliucionavo per primityvios varlės vystymąsi, ir jog šitie kylantieji palikuonys, potencialiai buvę vienoje atskiroje varlėje, vienu atveju vos išvengė sunaikinimo. Bet nereikėtų daryti išvados, jog žmonijos evoliuciją šitas nelaimingas atsitikimas būtų nutraukęs. Būtent tuo momentu mes stebėjome ir globojome ne mažiau kaip vieną tūkstantį skirtingų ir per atstumą išdėstytų mutuojančių gyvybės tipų, kurie būtų buvę nukreipti į įvairius ikižmogiškojo vystymosi modelius. Šita konkreti protėvinė varlė atstovavo mūsų trečiajai selekcijai, pirmosios dvi ankstesniosios gyvybės atmainos žuvo, nepaisant mūsų visų pastangų jas išsaugoti.

Urantija, (733.9) 65:3.3

algirdas2
2013-03-05 16:26:08

Pasirinkimas yra jūsų, ir patyrimas yra jūsų, Tačiau VIENOVE yra MANO. Aš ją suteikiu VISIEMS. Tačiau ją patiria tik NUOŠIRDŽIAI MAN ATSIVĖRĘ IR PAJAUTĘ MANO DVASIOS VEIKIMĄ SAVO VIDUJE. ( Iš Tėvo mokymo apie mūsų intelektualius skirtumus ir dvasinę vienybę. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-03-05 09:43:26

Tik su Tėvu bendraudamas aš vis daugiau ir daugiau gaudavau mokymų per Jo dvasią, Minties Derintoją, kad aš esu ne tik žmogaus pavidalas, bet esu dvasia ir labai aukšto rango dvasia. Ir vis labiau ir labiau suvokiau, kad ir visi žmonės, kurie gyvena šitame pasaulyje, ir daugybėje kitų pasaulių, taip pat bendraudami su Tėvu taip, kaip ir aš, gaus mokymus iš Tėvo, kad ir jie yra dvasios, tik jie šito nežino ir klaidingai save laiko tik tais materialiais pavidalais, kuriuos ir mato jų materialios akys.( JĖZUS KRISTUS - KALBU JUMS VĖL.68. Gyvas ryšys su Tėvu ugdo kiekvieną su Juo bendraujantį. 03 )

rimantasKaunas
2013-03-04 09:42:50

Kiekvieno iš jūsų dvasinės pastangos turi milžiniško poveikio visiems kitiems. Jūs jau turėjote puikiai suvokti iš mano ankstesnio aiškinimo, kad viskas visoje kūrinijoje yra tarpusavyje susieta ir veikia kaip sistema. Ir tik nuo jūsų, kiekvieno, asmeninio noro dvasiškai tobulėti, priklauso, kiek šita kūrinijos sistema veiks sklandžiau ar prasčiau vieno individo pasireiškimo joje požiūriu. ( JĖZUS KRISTUS - KALBU JUMS VĖL . 107. Jūsų įtikėjimas ir gimimas iš dvasios ).

rimantasKaunas
2013-03-03 09:46:34

Visa evoliucija, kurią Mes sumanėme, yra Mūsų meilės žaidimas; žaidimas, kad Mes galėtume kuo įvairiau pripildyti kūriniją veiklos, įvairių gyvybės rūšių, kategorijų, bet visos jos turi galimybę, net ir pačiame žemiausiame lygyje, nušvisti Mūsų dvasine šviesa ir kelti savo sąmonės lygį, kad pažintų savo vidų, ne tik materialią aplinką, bet savo vidų, kuris nėra matomas, bet juntamas, nes jis yra DVASIOS BRANDUOLYS. ( Iš Tėvo mokymo , kodėl mes neturime tokios sąmonės, kad esame dvasios ir kokia mūsų gyvenimo prasmė dabar. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-03-01 09:45:11

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal