Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Kada JŪS PATYS gyvensite ATSIVĖRĘ Man, tada jūs NATŪRALIAI NUGYVENSITE SAVO GYVENIMĄ ŠITAME PASAULYJE SU MANIMI. Jums nereikės nieko daugiau ieškoti ir skaityti, JEIGU GYVENSITE MANIMI, nes jūs skaitysite MŪSŲ BENDRĄ GYVĄJĄ TIKROVĖS IR GYVENIMO KNYGĄ. ( Iš Tėvo mokymo apie vaikų auklėjimą, mitybą, gydymą . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-02-18 09:43:47

Šitie mokymai, kokie dabar yra pateikiami jūsų planetoje, siekia vieno tikslo – prisibelsti prie kiekvieno iš Mūsų vaikų sielos, kad širdis pajaustų, ir siela atsivertų.
Atsivertų ir vis daugiau trokštų dalinti meilę ir gėrį savo sielos broliams ir sesėms. ( Iš Tėvo dviejų mokymų - Mes ir dabartinė padėtis, ir atsakymas į Violetos klausimą ). TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-02-17 09:45:58

Niekas į šitą planetą neatgabens naujų gyventojų, kurie pakeistų jus. Mes PASITIKIME jumis. Jūs esate tos IŠTAKOS, kurios paskleis – JAU PASKLEIDŽIA – MŪSŲ GYVĄJĄ ŠVIESĄ VISAI ŽMONIJAI.
Todėl siekdami Apvaizdos Apsaugos, nesiekite, kad ji jums būtų suteikta – JINAI JAU YRA SUTEIKTA – bet NAUDOKITĖS JA, BENDRADARBIAUDAMI SU APVAIZDA VISŲ ŠVIESOS LABUI. ( Iš Tėvo mokymo apie mums suteikiamą Apvaizdos apsaugą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-02-16 09:49:41

Protas valdo materiją visur, net ir taip, kaip savo ruožtu jis reaguoja į galutinę dvasinę virškontrolę. O kai dėl mirtingojo žmogaus, tai tiktai toks protas, kuris pats laisvai atsiduoda tam, jog būtų valdomas dvasios, gali tikėtis po laiko-erdvės mirtingosios egzistencijos išlikti kaip Aukščiausiojo, Galutiniojo, ir Absoliuto: Begaliniojo, amžinojo dvasinio pasaulio nemirtingas vaikas. 0484-04 ( Pateikta Galingojo Žinianešio, savo pareigas atliekančio Nebadone, ir paprašius Gabrieliui ).

rimantasKaunas
2013-02-15 09:46:06

Žmogiškoji asmenybė gali iš tikrųjų sunaikinti tvarinio individualybę, ir nors viskas, kas tokio kosminio savižudžio gyvenime buvo vertinga, išliks, bet šitos savybės nebeišliks kaip individualus tvarinys. Aukštybė vėl bus išreikšta visatų tvariniuose, bet niekada daugiau nebebus išreikšta kaip tas
konkretus asmuo; unikali nepakilusiojo asmenybė sugrįžta į Aukščiausiąjį taip, kaip vandens lašas sugrįžta į jūrą.1284-01 ( Parengė Galingasis Žinianešys ).

rimantasKaunas
2013-02-14 10:20:04

Dvasinis mokytojas negali būti be ryšio su Mumis – per garbinimą, per nuoširdžią maldą, per giliausios ir ryškiausios dvasinės šviesos, perteiktą materialiu pavidalu, studijavimą, ir per bendrą su Mumis gėrio kūrimą VISŲ LABUI. Tačiau tokius savuosius patyrimus, savąjį šviesos įsisavintą lygį, jis skelbia nuoširdžiai ir tikėdamas Mūsų vedimu iš vidaus, kad jau yra pasirengusių tai šviesai kitų Mūsų vaikų, jūsų sielos brolių ir sesių, kurie išgirs šitą žodį, neapaks nuo šitos šviesos ir priims, ir sudaigins šitą sėklą savo jau parengtoje dirvoje. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo - ar mokytojas atsakingas už mokinį . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-02-13 09:34:32

Tačiau, jūs turite žinoti, Aš nesikaitalioju pagal jūsų maldų užgaidas. Aš nekeičiu savo valios per visą amžinybę. Aš nesu tas šaltinis, kuris atsižvelgtų į jūsų prašymus, nes Aš JAU suteikiau jums viską: visą savo meilę, visą sveikatą, ir jūsų vaikams. Tiktai ta aplinka, kurioje jūs elgiatės prieš Mano valią, sukelia Mano dėsnio – priežasties, veiksmo ir pasekmės dėsnio – pasireiškimą, kad atsiranda virusai, atsiranda ligos. Jos ateina nuo jūsų trūkinėjančio ryšio su Manimi.
( Iš Tėvo mokymo apie sveikatą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai. ).

rimantasKaunas
2013-02-12 09:47:50

Taigi, Aš jus panaudoju ne tiktai kaip ŽEMĖS DRUSKOS metaforą dabartiniame amžiuje, bet, tiesiogine prasme, Aš jus panaudoju kaip savo mylimiausius vaikus, kad padėtumėte Man žadinti letargo miegu dvasioje dar miegančius Mano, taip pat, pačius mylimiausius vaikus.
AŠ KVIEČIU JUS SAU Į PAGALBĄ! PADĖKITE MAN. AŠ ESU VISAGALIS, BET JŲ NEGALIU PAŽADINTI IŠ VIDAUS, NES JIE PERDAUG SUSITELKĘ TIES IŠORINIAIS MATERIALIAIS INTERESAIS, TIES SAVO SIEKIU VIEŠPATAUTI KITŲ ATŽVILGIU. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo, išplečiančio metaforos ŽEMĖS DRUSKA sampratą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-02-11 10:09:41

Šiandien padėtis yra kitokia – nėra to materialaus dieviškojo asmens, kuris galėtų sulieti savo dieviškąjį protą su materialiu žmogiškuoju protu, ir kuris rinktųsi sau pagalbininkus.
Todėl mes turime žvelgti panašiai, kaip žvelgė – PRIEŠ MANO ĮSIKŪNIJIMĄ – į žmones tiek Rojaus Trejybė, tiek ir aš, atstovaujantis Rojaus Trejybei savojoje visatoje, rinkdamasis įsikūnijimui tiek šeimą, tiek ir planetą, tiek ir savo misijos įgyvendinimo aplinką, žvelgdami į DAUGELIO kartų praeitį ir NE VIENOJE PLANETOJE, ir NE VIENOJE KARTOJE, NE VIENOJE TAUTOJE. ( Iš Nebadono Vietinės Visatos Šeimininko Sūnaus-Kūrėjo-Jėzaus mokymo -atsakymao apie apaštalų pasirinkimą šiuo metu. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-02-10 09:05:14

MANOJI kūryba yra TIKROVĖ.
JŪSŲ kūryba yra jūsų TIKRASIS AŠ TOJE TIKROVĖJE.
Kurkite savąjį aš, ir jūsų žiedai sužydės tokiomis spalvomis ir tokiais vaisiais savo sielos broliams ir sesėms, apie kuriuos šiandien jūs negalite net ir pačiose lakiausiose fantazijose įsivaizduoti.
Jūs turite iš Mūsų suteiktas visas tas galimybes, kuriomis galite naudotis. Jūs turite savyje patalpintą tokį DVASINĮ UŽTAISĄ, kuris nėra panaudojamas vien dėl jūsų MENKO PASITIKĖJIMO Manimi. Atsiremkite į MANE, pasitikėkite MANIMI, ir šitas užtaisas vis labiau ir labiau pradės išsiskleisti jūsų kūrybiniais vaisiais, kuriuos dalinsite savo sielos broliams ir sesėms. ( Iš Tėvo mokymo apie kūrybą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-02-09 10:08:17

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal