Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Atsivėrimas tai nėra durų atrakinimas ir atidarymas.
Kaip ir dažnai jūs girdite iš Algimanto pasakymą – pakelkite savo vožtuvą, kad įleistumėte daugiau iš Manęs gyvojo vandens, gyvųjų meilės virpesių. Vėl, vožtuvas nėra tai, ką jūs patiriate atsivėrimu, atsivėrimas tai yra JŪSŲ TIKRASIS AŠ, kada jūs PRANOKSTATE tą materialią aplinką, kuri jus įtraukia kaip sūkurys, kaip verpetas į savo gyvenseną, tada jūs netenkate savo tikrojo aš. O kada jūsų tikrasis aš ima lukštentis, kaip viščiukas iš kiaušinio, štai tai ir yra tas atsivėrimas – tai yra JŪSŲ PAČIŲ TAPIMAS, KAIP AŠ JUS IR SUMANIAU, DVASIA – TAPIMAS TIKRUOJU AŠ, kuris ir pajunta tą palaimos būsenos pasireiškimą savyje. ( Iš Tėvo
mokymo-atsakymo apie gyvąjį dvasinio atsivėrimo mechanizmą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-02-06 10:02:43

Kiek kūrinijoje yra PASAULIŲ, KIEK YRA GYVYBĖS RŪŠIŲ, KIEK YRA ASMENYBIŲ, JOS VISOS TURI TIK VIENĄ VIENINTELĮ KELIĄ – VIS LABIAU IR RYŠKIAU ATSTOVAUTI MAN TIKROVĖS ATSPALVIAIS, kurie yra vis labiau ir stipriau ryškėjantys visuose pasauliuose ir kiekvienoje sieloje ir dvasioje. Ir jos be perstojo MOKOSI, KAIP TIKROVĖJE ATITIKTI NAUJĄ TIKROVĖS ĮSISAVINTĄ ATSPALVĮ, KAD KITĄ AKIMIRKĄ NUŠVISTŲ DAR RYŠKIAU.
IR TAIP PER VISĄ AMŽINYBĘ. ( Iš Tėvo mokymo - KAS yra MŪSŲ mokymasis? TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-02-05 10:04:59

Taip, jums reikalinga įdėti asmeninių pastangų, kad įtikėjimas pasiektų jūsų gelmę. Juk jūsų tas dvasinis aš yra kaip giliai užkastas arba užšąlęs gyvasis sidabras. Jis spindi, ji reikia atkasti ir prakirsti ledą, kad galėtų jisai iškilti į paviršių, tam jūs turite įdėti pastangų. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo apie atsivėrimą, įtikėjimą, ir pasitiikėjimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-02-04 09:53:29

O meilę jūs patiriate jau ŠIANDIEN. Tikrovę jūs tikrinate savuoju patyrimu jau šiandien. Tiesa jūs imate vis labiau gyventi jau šiandien, ir teisingumas jūsų akimis – jau dieviškaja prasme – vis labiau ir labiau įsiviešpatauja jūsų viduje. Ir gailestingumą jūs pajuntate savyje ir tampate Mumis, pasireiškiančiais savo aplinkoje. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo - apreiškimo apie smulkmenas ir esmę. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-02-03 10:43:07

Jums Mano Apvaizda yra suteikta, kad bendru veikimu su ja gilintumėte įtikėjimą ir pasitikėjimą Mumis, nes Apvaizdos darbus jūs pamatysite, kada žmonės pasveiks, kai drauge su Apvaizda juos gydysite.

Nenustebkite, kad nevisi bus pagydomi, nes nevisiems vertingas pagijimas akimirksniu, nes jis neduoda nieko jų dvasiai. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo apie mūsų žengimą gyvuoju keliu, kada Urantijos izoliacija buvo panaikinta 1985 metais, koks turi būti mūsų dvasinis žingsnis dabar planetos dvasinio statuso nauju lygiu. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-02-02 09:54:43

Aš jums galiu pasakyti taip – jūs galite būti atsakingi prieš savo silpnesnius brolius. Neįžeidinėkite jų. Tie, kurie neina gyvuoju keliu – jie yra impulsyvūs. Jie iškart užsigaus dėl kiekvieno jūsų pasakyto žodžio, kurį supras savaip. Jie nesupranta jūsų motyvo, jie nejaučia jūsų virpesių. Todėl jie gyvena tiktai tokiu žodžiu, kokį jūs išreiškiate, bet jie tą žodį priima BE JŪSŲ MOTYVŲ TURINIO, TIKTAI KAIP APVALKALĄ. Ir tai, kas viešpatauja jų materialiame prote, ir suteikia tą impulsą įsižeidimo reakcijai. Todėl, taip, jūsų atsakomybė – išmintingai taikyti šitą dvasinę šviesą, kurią gaunate iš Mūsų. (Iš Tėvo mokymo apie
atsakomybę. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-02-01 09:34:36

Todėl, Mano mylimieji, jūs neskirstykite savo gyvybės pagal lytį, nes tarša ateina ne pagal lyties pasireiškimą, o pagal jūsų atsivėrimą ar užsidarymą Man. Jeigu jūs užsidarote, tuomet tarša juk pereina į jūsų pasąmonę ne vien tiktai iš jūsų pačių sujaukto aplinkos gyvenimo, bet ir per kartų kartas, per tūkstančius metų, suterštų ir baimėje gyvenusių kartų gyvenimo pasėtą tamsos sėklą, ir ji duoda vaisius jums šitoje kartoje – vienodai duoda vaisius – tiek vyrui, tiek moteriai. ( Iš Tėvo mokymo apie vyrus ir moteris. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-01-31 09:23:48

Juk Aš jums ir sakau, Aš panaudoju visą Savo Apvaizdą, kad padėčiau jums, kad stiprinčiau jus gyvajame kelyje, kad KURSTYČIAU JŪSŲ VIDUJE MANO JAU PASKLEISTĄ KIBIRKŠTĮ, kad iš jos jumyse suliepsnotų MILŽINIŠKAS LAUŽAS gyvosios meilės ir Manosios šviesos.
Tačiau jūsų aplinka yra sukurta intelektualiu lygiu, be Manojo DVASINIO PAGRINDO. Todėl jūsų protas niekada nebuvo pratinamas atsiverti, atsiverti visu savo nuoširdumu. O ką reiškia atsiverti? Tiesiog pasikalbėti, pasišnekėti su geriausiu draugu, kuris PRANOKSTA draugo sampratą, draugo sąvoką. Aš esu VISŲ draugų ir draugių Šaltinis ir Centras. Kiek jūs beturėtumėte nuostabiausių draugų, kuriems galite atsiverti daugiau negu savo, žmogiškąja prasme, materialiems giminaičiams, žmogiškiesiems tėvams, motinoms, seserims, broliams. Jūs galite atsiverti artimiausiam draugui DAUGIAU, nes jis nėra iškilęs virš jūsų giminystės ryšiu; tarp jūsų yra gyvybingesnis, nuoširdesnis ryšys. Tačiau Aš PRANOKSTU visus jūsų geriausius draugus sudėjus bendrai į vieną asmenį arba asmenų grupę. ( Iš Tėvo mokymo - atsakymas apie gyvąjį dvasinio atsivėrimo mechanizmą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai.

rimantasKaunas
2013-01-30 09:46:30

MAN atsivėrusi siela pati trokšte trokšta MOKYTIS, KAD GALĖTŲ MANE PERTEIKTI APLINKAI.
Štai kodėl Mes jums suteikėme ir apreiškimus, kad jūs galėtumėte langviau MOKYTIS. O tada ir Mane atspindėti KUO RYŠKIAU IR TIKSLIAU, NES JŪS JAUSITE MANO RYŠKIĄ ŠVIESĄ IR SAVO VIDUJE IR JOS AKINIMO NEBEBIJOSITE, BET NORĖSITE DAR RYŠKESNIO MANO SPINDESIO JŪSŲ VIDUJE, KAD JUO PASIDALINTUMĖTE SAVO APLINKOJE SU TAIS, KURIE JAU PATYS, SAVO ATSIVĖRUSIA SIELA, TAIP PAT NUOŠIRDŽIAI TROKŠTE TROKŠTA KUO RYŠKESNĖS MANOSIOS ŠVIESOS, MANOJO MOKYMO. ( Iš Tėvo mokymp - KAS yra MŪSŲ mokymasis?TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-01-29 09:55:31

Jums atrodo fantastinės idėjos – neįgyvendinamos. Todėl jų ir nesiekiate įgyvendinti. O NĖRA fantastinių idėjų. Yra tiktai jūsų civilizaciją PRALENKIANČIOS idėjos. Tačiau tos idėjos nereiškia fantastikos, nereiškia fantazijos. Jos yra REALIOS, bet jūs dar negalite šitų idėjų šią akimirką paversti jūsų aplinkos tikrove. Bet tai nepaneigia pačios idėjos realumo. Todėl jūs, Mano mylimieji vaikai, NEBIJOKITE fantastinių idėjų savyje, kurios jums gimsta, ir nedrįstate jų pagarsinti. Garsinkite. Keiskitės idėjomis. Ir patys pradėsite patirti, kad jūs NORITE jas įgyvendinti. Juk, iš pradžių turi atsirasti jūsų viduje idėja ir noras ją
įgyvendinti, o tik vėliau kils tas metodas, kokiu galima šitą idėją įgyvendinti. ( Iš Tėvo mokymo, suteikto Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje Vilniuje, jau po gyvųjų pamaldų ir net po mūsų diskusijų prie bendro stalo. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-01-28 09:16:08

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal