Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

PASITIKĖJIMAS – TAI YRA JŪSŲ VIDINĖ BŪSENA.

Jūs dažnai pasakote – aš tuo tiek tikėjau, kad kitaip ir negalėjo pasireikšti. Štai toji pasitikėjimo BŪSENA ir yra raktas jums, kad jūs galite tuos milžiniškus dabar jūsų visuomenės patiriamus nuostolius dėl įvairių stichinių reiškinių pasireiškimo jūsų aplinkoje ne tik sumažinti, bet iš vis juos panaikinti. ( Iš Tėvo mokymo apie minties energijos nukreipimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-01-27 08:46:08

Kodėl jums nebeužtenka Urantijos Knygos apreiškimo, nors jis numatytas ilgam laikmečiui, žmogiškąja samprata, daugybei kartų? Todėl, kad jūs atsivėrėte NUOLANKIAI Mūsų RYŠKESNEI šviesai, ir Mes PRIPILDĖME, jūs PATYRĖTE šitos šviesos TIKROVĘ. Todėl jūs jau praplečiate Urantijos Dokumentų apreiškimo rėmus. Jie jums yra kai kuriais teiginiais per ankšti. Jūs nesuvaržote savęs šitų rėmų nelaisve, kad liktumėte išdidūs - “Ne, aš laikysiuosi taip, kaip parašyta, nes parašyta aukšto rango dvasių, ir todėl negalima nieko keisti!”. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie NUOLANKUMĄ. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-01-26 09:45:10

[95]▼ Urantijos knyga
Yra daug dvasinių įtakų, ir visos jos yra kaip viena. Net ir Minties Derintojų darbas, nors ir yra nepriklausomas nuo visų kitų įtakų, bet būtinai sutampa su Begalinės Dvasios ir vietinės visatos Motinos Dvasios sujungtų poveikių dvasine tarnyste. Kada šitie dvasiniai buvimai veikia

[96]▼Urantijos knyga

urantijiečių gyvenime, tada jų negalima atskirti. Jūsų prote ir jūsų sieloms jie veikia kaip viena dvasia, nepaisant savo skirtingos kilmės. Ir kada šita suvienyta dvasinė pagalba yra patiriama, tada jums ji tampa Aukščiausiojo poveikiu, "kuris visą laiką sugeba jus sulaikyti, kad nesukluptumėte, ir jus nekaltą atvesti pas jūsų Tėvą danguje."
Visą laiką prisiminkite, jog Begalinė Dvasia yra Bendrai Veikiantysis; tiek Tėvas, tiek Sūnus veikia joje ir per ją; ji yra ne tiktai kaip ji pati, bet kaip Tėvas ir kaip Sūnus ir kaip Tėvas-Sūnus. Pripažįstant tai, ir dėl daugelio papildomų priežasčių, apie Begalinės Dvasios dvasinį buvimą dažnai kalbama kaip apie "Dievo dvasią."
Taip pat būtų nuoseklu ir viso dvasinio tarnavimo ryšį vadinti Dievo dvasia, nes toks ryšys iš tikrųjų yra Dievo Tėvo, Dievo Sūnaus, Dievo Dvasios, ir Dievo Septinkarčio dvasių sąjunga – net Dievo Aukščiausiojo dvasia.

emilispetras
2013-01-25 21:55:38

DVASINIS PROTAS PRANOKSTA MIRTINGOJO MATERIALAUS PROTO SUVOKIMĄ!

Todėl Aš jus ir raginu – atsiverkite Man daugiau. Juk esate Mano vaikai. Pranokite to mirtingojo materialų pavidalą ir materialių smegenų dėka jums veikiantį materialų protą. Tos pačios materialios smegenys gali išplėsti – Mano dėka – sampratas, įžvalgas, išmintį iki dvasinio proto lygmens, pranokstant net morontinio proto lygmenį. ( Iš Tėvo mokymo apie vyrus ir moteris. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-01-25 09:50:55

Nemanykite, kad tie, kurie patiria prisikėlimą,yra liūtai su liūto širdimi. Jie iš tikrųjų įgyja naują apvalkalą aukštesniu energetiniu lygiu taip, kaip jums būtų suprantamas palyginimas; liūto pavidalą, bet vis tiek juose išlieka peliuko širdis.
Štai dėl ko Mums reikalinga, kad jūsų patikrinta ir prasminga gyvensena šitame tamsos apimtame pasaulyje, įgytų drąsos simbolį, kurį jūs galite suprasti, kada Aš ir sakau – liūto širdis. Štai, jūs įgydami aukštesnio pavidalo drąsų liūto kūną, jūs turite jau ir liūto širdį. Štai kodėl Mes tada galime jus panaudoti, kaip tuos, kurie galėtų mokyti kitus, net ir iš evoliucinių pasaulių, kurie nebuvo patyrę dvasinio karantino. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie gailestingumą mirtingiesiems izoliuotuose pasauliuose. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-01-24 09:54:04

Šiandien dabartinis jūsų fizinis kūnas turi daug apribojimų, kurie su laiku, einant jums gyvuoju dvasiniu keliu, labai didele dalimi išnyks. Šiandien jūs kenčiate dėl įvairių susirgimų, dėl didžiulių depresinių pasireiškimų, kada jūs jaučiate, jog jums sunku viduje, ir jūs nenorite atlikti jokio veiksmo, ne tiktai kitų, bet ir savo paties labui. Jūs tampate abejingu bet kam, kas yra aplinkui gražaus, gero. TODĖL ŠITAS MATERIALUS KŪNAS TAMPA NEVEIKLUS, NES NEVEIKLUS JŪSŲ DVASINIS AŠ. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės atsakymo-mokymo apie fizinį kūną. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-01-23 11:33:34

Kiekvienas pakilimas reikalauja vis daugiau gyvojo kuro, todėl kiekvienas tik asmeniškai jo gali pasipildyti per gyvą ryšį su Manimi. O kiek kas nori Mano gyvuoju keliu važiuoti sprendžia individualiai, nes šitame kelyje vietos stokos nėra. Jame telpa visa kūrinija. Ir tik asmeninis sprendimas apriboja kiekvieno iš jūsų greitį ir kryptį šitame kelyje, nes jis yra LABAI PLATUS. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo - KODĖL taip sunku mūsų sielos broliams ir sesėms ĮTIKĖTI ir gyventi ĮTIKĖJIMU KASDIEN? TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-01-22 08:59:37

Rojaus Trejybė nėra trivienybė; ji nėra funkcinė vienovė; vietoje šito ji yra nepadalinta ir nedaloma Dievybė. Tėvas, Sūnus, ir Dvasia (kaip asmenys) gali palaikyti ryšį su Rojaus Trejybe, nes Trejybė yra jų nepadalinta Dievybė. Tėvas, Sūnus, ir Dvasia nepalaiko jokio tokio asmeninio ryšio su pirmąja trivienybe, nes tai ir yra jų funkcinė kaip trijų asmenų sąjunga. Tiktai kaip Trejybė – nepadalinta Dievybė – jie iš tiesų kolektyviai palaiko išorinį ryšį su savo asmenės sankaupos trivienybe.1137-04 ( Pateikta Nebadono Melkizedeko ).

rimantasKaunas
2013-01-21 09:42:37

Todėl jūsų darbai taip pat yra tokie – kuo daugiau prisipildote šviesos, tuo daugiau juntate, kokia turi būti žmonija – JŪS PATIRIATE SAVO BŪSENA, jūs patiriate, KOKIA bus visa žmonija tolimoje ateityje, kada Ištaisomojo laikotarpio programa bus visa įgyvendinta, kada neliks karų, neliks JOKIŲ KARČIŲ PASEKMIŲ. Tačiau jūs turite SUGRĮŽTI Į SAVO DARŽĄ, ir ravėti jame piktžoles. Reiškia, jūsų darbai turi pasireikšti toje tamsioje aplinkoje ŠVIESOS DAIGAIS, ŠVIESOS PAVIDALU.
( Iš Šeimininko Sūnaus Kūrėjo, mums dar žinomo jo žemiškuoju Jėzaus iš Nazareto vardu, atsakymo-mokymo apie Ištaisomąjį laikotarpį ir mūsų darbus jo metu. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-01-20 09:50:58

Žinokite, suteikęs šitą meilės naštą, Aš jums suteikiu ir galią, kurią jūs turite viduje.
Neškite meilės naštą, o KANČIŲ naštą palikite MAN. Ji – ne jūsų našta. Jūs turite tiktai meilės ir šviesos naštą iš Manęs pasiimti.
Tad ryžtingai atsiverkite Man. Būkite nuoširdūs ir tada pajausite, kad jūs mylite visus, ir visi taps broliai ir sesės nebe tik sieloje, bet ir dvasioje. ( Iš Tėvo mokymo apie mūsų kelią. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-01-18 09:33:03

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal