Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Ir kada jūs kalbate apie vertybes, jūs turite suvokti – kūrinijoje egzistuoja VIENA vertybė – MEILĖ. Jinai yra amžina. Niekas jos negali pakeisti. Niekas jos negali modifikuoti. Toji vertybė yra NEKINTANTI, kaip ir Mes esame NESIKEIČIANTYS, turintys VISĄ apimtį. Tačiau toji apimtis – kiek besiplėstų – yra nekintanti savo VERTYBE.Tuo tarpu PRASMĖS – jos yra AUGANČIOS ir BESIKEIČIANČIOS šitoje pačioje amžinoje jūsų veiklos arenoje. Jūs kiekvienai vertybei suteikiate savo prasmę pagal tos akimirkos jūsų supratimą, kada jūs atsiremiate į savo asmeninį patyrimą. ( Iš Begalinės Dvasios-Kūrinijos Motinos-Kūrinijos Sesės mokymo apie vertybę ir prasmes.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-01-17 09:38:56
Ir vis tik, kas susiję su kometų pasirodymu JŪSŲ aplinkoje, tai jūs turite suprasti svarbiausią dalyką - niekada NĖ VIENA kometa nebuvo susidūrusi NĖ SU VIENA planeta, kurioje JAU ĮKURTA GYVYBĖ, nė viena planeta nė vienoje Visatoje nebuvo patyrusi kosminės katastrofos ir tragedijos, apie kokią jūs labai dažnai samprotaujate ir kokios bijote, kad gali atsitikti net ir labai greitu laiku.
Jūs visi turite žinoti, kad toks etaqas, kada planeta priima gyvybę, jau yra jos PRAEITYJE, todėl jokių kosminių tragedijų ir kataklizmų planeta nebepatirs. ( Iš Šeimininko Sūnaus-Kūrėjo-Jėzaus mokymo-atsakymo apie kometos poveikį mūsų planetai. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-01-16 09:31:08
O dvasinė apsauga ir materiali pagalba jums yra suteikiama tam, kad galėtumėte šitame kelyje PALIUDYTI, jog Apvaizda jus globoja ir saugo. Kiekvienas paliudysite šitą apsaugą savuoju patyrimu – savose sąlygose. O pasidalinę patyrimu, pamatysite, kiek daug įvairialypių sąlygų pasireiškia jums, bet visose šitose sąlygose Apvaizdos apsauga yra jum suteikta. Todėl drąsiai važiuokite, skriskite, plaukite – niekada jūs nenukrisite, nenuskęsite, nesusidaušite tiek, kad išnyktumėte iš šito materialaus pasaulio PRIEŠ LAIKĄ. ( Iš Tėvo mokymo apie mums suteikiamą Apvaizdos apsaugą .TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-01-15 09:42:51
Aš jums TIKROVĘ suteikiu, kad JOJE gyventumėte TIKROVĖS gyvenimą, nes Aš esu Tikrovės Šaltinis ir Centras. Manęs PAKEISTI NIEKUO NEGALIMA. Mane galima tik PATIRTI. Mėginkite Mane sufalsifikuoti, NEIŠEIS NIEKO, nes jūs negalite kitam nunešti Manęs, jūs tik galite PRIIMTI MANE, nes Aš jau esu jūsų viduje, tapdami savo tikruoju dvasiniu aš, kokį taip pat ir jums Aš padovanojau, kaip asmenybės dovaną, ir nemokamai Aš jums padovanojau, net ir jums šito neprašant; Aš jums padovanojau iš anksto ir žinodamas, kad jūs atrasite Mane savyje, ir paliudysite – atsivėrimas tai yra tas mechanizmas, kuris pradeda veikti taip, kaip Aš sumaniau – meilės pulsavimu ir
šviesos ritmu visų labui. Ir tai yra vienintelis Mano motyvas žaisti kūrinijos evoliucijos ir šviesinimo žaidimą drauge su jumis.( Iš Tėvo mokymo-atsakymo apie gyvąjį dvasinio atsivėrimo mechanizmą.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-01-14 09:53:11
Jūs nepergyvenkite dėl to, kad jūsų yra nedaug. Kada Aš žvelgiu į visą evoliuciją nuo pabaigos, Aš matau VISĄ KŪRINIJĄ žydinčiu, jums taip priimtinu, vyšnių, ypač japoniškų sakuros vyšnių pavidalu, spalvingai nušvitusių rožine spalva – KOKS NUOSTABUS SODAS! Bet jūsų planeta, šiandien, dar nežydi tuo sodo gaivumu – YRA tiktai ATSKIRI medeliai, sodo dar nėra. Ir tie medeliai dar neturi tokio išsišakojusio kamieno vainiko, kad galėtų skleisti šešėlį kitiems, ir grožį kitiems.
Aš žvelgiu apimdama visą kūriniją, ir jus mokau pažvelgti iš savojo vidaus MANUOJU žvilgsniu. Manasis žvilgsnis apima amžinybę ir begalybę, todėl ir jūs nesusitelkite ties tuo mažu būreliu. Žvelkite Manuoju žvilgsniu iškilę VIRŠ TOS TAMSIOS APLINKOS. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo - kodėl tiek mažai yra einančiųjų gyvuoju keliu. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-01-13 08:58:14
Angelai išsivysto tvirtą meilę savo žmogiškiesiems partneriams; ir jūs, jeigu tiktai galėtumėte serafimus matyti, tai jiems pajaustumėte nuoširdžią meilę. Jeigu jūs neturėtumėte materialių kūnų, o turėtumėte dvasines formas, tai pagal savo asmenybės daugelį savybių būtumėte labai arti angelų. Jie turi didžiąją dalį jūsų emocijų ir turi kai kurių papildomų jausmų. Vienintelis jus užvaldantis jausmas, kurį jiems kažkaip sunku suvokti, yra iš gyvūnų paveldėta baimė, kuri tokia didele dalimi yra įsitvirtinusi Urantijos vidutinio gyventojo protiniame gyvenime. Angelams iš tikrųjų sunku suprasti, kodėl jūs su tokiu užsispyrimu leidžiate, kad
jūsų aukštesnius intelektualius sugebėjimus, net ir jūsų religinį tikėjimą taip valdytų baimė, taip visapusiškai demoralizuotų baimės ir nerimo beatodairiška panika. 1243-03 ( Pateikė Serafimų, dislokuotų Urantijoje, Vadovas ).
rimantasKaunas
2013-01-12 09:59:25
Mano mylimieji vaikai, Aš jus raginu – kaskart – iš vidaus, nors jūs Mūsų raginimo neišgirstate, EIKITE AMŽINYBĖS KELIU, NEATSISAKYKITE JO, NEBIJOKITE NIEKO! ŠITAME KELYJE NĖRA SKAUSMO IR KANČIOS, LIGOS IR BET KOKIO JŪSŲ SUNAIKINIMO.
NEBIJOKITE!
NIEKAS JUMS NEGALĖS PAKENKTI, KADA JŪS BŪSITE GYVAME RYŠYJE SU MUMIS IR ATSIDAVĘ MŪSŲ VEDIMUI. ( Iš Tėvo mokymo apie žmonių išlikimą dabar, kada kiekvienas turi Minties Derintoją. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-01-11 09:59:48
Žinoti yra VIENA, žinojimą paversti SAVUOJU GYVENIMU kasdienėse aplinkybėse, yra KITA.
Kad šitoji Mūsų jums suteikiama išmintis, kada jūs galite išgirsti, taptų jums artima, net tokia artima, koks yra jūsų tikrasis aš, dvasinis aš, padovanotas Mūsų kaip ASMENYBĖ, kiekvienam iš jūsų, jūs turite GYVENTI Mūsų išmintimi. O jums nepavyks gyventi ja per akimirką, kad tos mintys taptų SAVOMIS, ne tik pripažintomis protu, bet kad protas NEDARYTŲ jums KLIŪČIŲ jas ĮGYVENDINTI, kad jos taptų jūsų deguonimi, kvėpavimu, kad jūs susilietumėte su tomis mintimis taip, kad niekas negalėtų išskirti jūsų.
Tam reikalingas procesas - augimo procesas. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės atsakymo-mokymo: ar išgirdęs Tėvo mokymus visada jų laikosi. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-01-10 09:53:50
Visatos sunkumai ir planetinės kliūtys yra būtinos kaip mokymo patyrimo dalis, kuri užtikrina mirtingųjų tvarinių besivystančių sielų augimą ir vystymąsi, progresinį tobulumą. Žmogiškosios sielos sudvasinimas reikalauja betarpiško patyrimo, kada platus spektras realių visatos problemų yra sprendžiamas tokiu būdu, kuris lavina. Gyvulinė prigimtis ir žemesniosios valinių tvarinių formos palankia kryptimi nesivysto tada, kada aplinkybės yra lengvos. Probleminės situacijos, drauge su akstinų pasireiškimu, veikia drauge, jog sukeltų tokią proto, sielos, ir dvasios veiklą, kuri galingai prisideda prie to, kad mirtingasis žengtų į priekį į vertingų tikslų pasiekimą, ir prie to, kad būtų pasiekiami aukščiausieji dvasinio likimo lygiai. ( 1719-01, Tarpinių Būtybių Komisija.)
Laima
2013-01-09 22:19:23
Tuo tarpu sielai vis labiau atsiveriant Tevui, vis toliau tesiant nuosirdu ir gyva bendravima, zmogus gimsta is dvasios. Ir tada sielos morontinis protas ima viespatauti zmogaus sunerimusio proto atzvilgiu ir zmogaus palaimos ir ramybes busena tesiasi ne tik bendraujant su Tevu, bet ir po bendravimo, nes toks zmogus zino, kad jis yra Tevo SUNUS ar DUKRA, nes toki jausma patiria savo atsiverusia siela. O meditacija tokio jausmo suteikti negali. 367-07-01 (Jezaus Kristaus atsakymas-mokymas Povilui apie meditacija. Rojaus Trejybe - Akimirkos Amzinybe )
Krapauskiene
2013-01-09 20:20:56
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]