Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Šitas Kūrinijos TIKROVĖS kelias savyje talpina įvairiausių tvarinių, ir įvairiems tvariniams, reikalingą pagalbą iš įvairių būtybių. Ir jūs šitame gyvenime esate tam rengiami, kad galėtumėte savuoju patyrimu, sukauptu ypač nepalankiomis šviesai sąlygomis, su kitais dalintis savo įgyta patirtimi, kad stiprintumėte tų kitų ĮTIKĖJIMĄ, kurį SUBRANDINOTE šitame pasaulyje.
Žinokite, kada jūs sakote, jog be Mano žinios negali nukristi nė vienas plaukas nuo galvos, lygiai taip pat kiekviena pastanga, įdėta jums asmeniškai, brandinant dvasinį jūsų asmenybės charakterį, niekada neprapuola, ir niekada nebūna užmirštama. Ji visą laiką yra adekvačiai įvertinama, ir panaudojama aukštesniu lygiu, kad jūs savo tas įgytas pastangas, kurių pasekmė yra jūsų subrandintas charakteris, kad tą charakterį pritaikytumėte savosios asmenybės pasireiškimui aukštesniu lygiu tiems, kurie į jus žvelgs iš žemesnio dvasinio augimo laiptelio su geranorišku pavydu, ką jūs buvote patyrę šitame pasaulyje. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie gailestingumą mirtingiesiems izoliuotuose pasauliuose. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-01-09 09:33:47

Todėl jūs taip pat turite žvelgti į SAVO VIDINĮ TURINĮ, kurį suteikiu jums Aš.
Išoriniai neįminti mįslių atsakymai yra tiktai dėl to, kad NĖRA jūsų DABARTINIŲ MOKSLININKŲ GYVO ryšio su Mumis, kaip ir kitų žmonių, kurie siekia įminti šitas mįsles vien tktai materialių samprotavimų pagrindu. O jūs jau žinote Apvaizdai fizikiniai dėsniai, egzistuojantys jūsų planetoje, tesudaro labai mažytę kliūtį, kad jie būtų transformuoti ir veiktų priešinga linkme. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymas-atsakymas apie anomalias zonas ir laukuose paliekamus neįprastus ornamentinius ženklus. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-01-08 09:33:33

As jus visa laika vedu ten, kur geriausia yra kiekvienam is jusu. Niekada neabejokite Mano vedimu, ir niekada neabejokite, kad As esu jusu viduje. Kokia toji aplinka jums bebus, visada zinokite - AS ESU JUSU VIDUJE, IR VISADA AS JUMS PADESIU. 350-06-01 ( Tevo mokymas apie gyvaji kelia. Rojaus Trejybe - Akimirkos amzinybe )

Krapauskiene
2013-01-07 20:40:17

Jūs turite ATREMTI SAVE Į MUS – DVASINĮ PAGRINDĄ – kad galėtumėte KITOMS KARTOMS suteikti daug STIPRESNĮ materialų organizmą, kuris būtų IMLESNIS DVASINIAM vedimui, kurį Mes suteikiame jums IŠ VIDAUS. Ir Apvaizda jums demonstruoja daugybę apraiškų IŠ IŠORĖS, kad evoliucijos procesas būtų kuo greičiau atstatytas jūsų planetoje iš to nukrypimo, kuris truko – nei daug, nei mažai – du šimtus tūkstančių metų.
Todėl jūs, eidami gyvuoju keliu, savuoju patyrimu taisysite net ir ne vieną įvairių mokslo sričių teiginį.
IR TĄ DARYSITE RYŽTINGAI, DRĄSIAI, IR ATVIRAI.( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo-atsakymo apie agresyvumo geną. ).

rimantasKaunas
2013-01-07 09:37:29

KIEKVIENAS, KURIS YRA SAVO – GYVOMIS – KAMIENO ŠAKNIMIS SUSIJĘS SU MUMIS, JUNTA TĄ GYVYBINGĄ VIRPESIŲ RYŠĮ SU MUMIS, IR NEBEIEŠKO JOKIŲ KITŲ ŠALUTINIŲ TAKELIŲ. Jis tvirtai stovi, kaip jūs mėgstate sakyti, giliai įleidęs šaknis audroje vėjo blaškomų šakų ąžuolas, ir niekas negali jo išrauti, jokia vėtra. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymas - kodėl tiek mažai yra einančiųjų gyvuoju keliu. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-01-06 11:04:47

Baznycia yra visa kurinija, nes ji yra GYVAS MANO PASIREISKIMAS, PER GYVA RYSI SU MANIMI, KADA JUS ATSIVERIATE MAN IR UZMEZGATE GYVA KOMUNIJA SU MANIMI. Baznycia esu AS. Baznycia esi TU gyvame rysyje su Manimi. Baznycia yra kiekvienas Mano vaikas, atsiveres visa savo siela Man ir trokstantis palaikyti GYVA KOMUNIJA SU MANIMI IR GARBINDAMAS IR MANE, IR ROJAUS KITUS DU MANO LYGIAVERCIUS PARTNERIUS IS MEILES IR LAISVA VALIA.
Baznycia tai nera bendruomene. Baznycia - tai nera pastatas.O BUTENT SITAIP JUS MOKE IKI SIOL, KAD jEZUS YRA BAZNYCIOS GALVA IR VYRIAUSIAS KUNIGAS, O TIKINTIEJI SUDARO BAZNYCIOS KUNA.
Atejo laikas jums suzinoti, kad tai nera tiesa.
Baznycia yra tik kiekvieno ASMENINIS IR GYVAS RYSYS SU MANIMI, NES TIK TOKIAME GYVAME BENDRAVIME JUSU SIELA PAJUNTA MANO GYVA MEILE; IR PATIRIA MANO GYVA BUVIMA PACIOS SIELOS VIDUJE. 336-03-01 ( Tevo mokymas apie baznycia. Rojaus Trejybe - Akimirkos Amzinybe )

Krapauskiene
2013-01-05 21:15:05

Jums tereikia vykdyti MANO VALIĄ, o Aš padarysiu už jus viską iš vidaus. Ir jūs patirsite šito gyvo ryšio tokią pilnatvę, nes ši pilnatvė yra Mano, ir būtent Aš jus pripildau šitais meilės virpesiais, kurie yra tikri. O embrionas ir vaisius vystysis stiprus ir sveikas, ir naujo Mano sūnaus arba dukros gimimas bus motinai neskausmingas.

Būtent šitokia aukštesnė karta pasirodys planetoje dėka jūsų bendradarbiavimo su Manimi ir iš meilės Man ir visai kūrinijai. Jūs veiksite kaip Adomas ir Ieva drauge su Manimi kurdami genetiškai aukštesnę rasę, nors tam prireiks daugiau laiko negu būtų prireikę Adomui ir Ievai sukurti violetinę rasę Urantijoje. Tačiau tai yra vienintelis būdas, kaip pašalinti ligas ir degradavimą planetoje tarp šiandieninių rasių. 180-1 ( Iš Tėvo mokymo apie Jo dalyvavimą pačiame intymiausiame ryšyje tarp priešingos lyties mirtingųjų kuriant su Juo naują gyvybę. ROJAUS TREJYBĖ . AKIMIRKOS AMŽINYBĖ ).

rimantasKaunas
2013-01-04 10:13:41

Ir būtent atėjo toji akimirka per jūsų gyvąsias pamaldas MŪSŲ-JŪSŲ ŠVENTOVĖJE IŠGIRSTI MANO NAUJĄ IR IŠPLĖSTĄ MOKYMĄ – JŪSŲ PAČIŲ – KIEKVIENO – DVASINIS IMLUMAS KOLEKTYVINIO MŪSŲ GARBINIMO METU PAGILĖJA KVADRATU PAKĖLUS DALYVIŲ GYVOJOJE KOMUNIJOJE SKAIČIŲ.

Taip yra dėl to, kad jūs tuo metu atsiveriate tiek giliai, kad galite patys savo viduje pajusti MŪSŲ BANGAVIMĄ, PRIPILDANTĮ JŪSŲ VIDŲ, IR TIEK PRIPILDANTĮ, KIEK NIEKADA JŪSŲ NEPRIPILDYS MŪSŲ GYVOMIS VIRPESIŲ BANGOMIS JUMS GARBINANT MUS INDIVIDUALIAI, ASMENIŠKAI, PAVIENIUI, ATSKIRAI, NES TADA JŪS VEIKIATE TIK KAIP INDIVIDAS IR TURITE SU MUMIS TIK INDIVIDUALŲ RYŠĮ PER MANĄJĄ DVASIĄ – MINTIES DERINTOJĄ, O KOLEKTYVINIAME GARBINIME JŪSŲ RYŠYS NORS IR LIEKA ASMENINIS, BET JUMS POVEIKIS Į JŪSŲ PAČIŲ VIDŲ YRA MILŽINIŠKAI PADIDĖJĘS, NES KIEKVIENO IŠ JŪSŲ, TUO METU DALYBVAUJANČIO DVASINĖJE GYVOJOJE KOMUNIJOJE, MINTIES DERINTOJAS TAIP PAT SUTEIKIA JUMS
PAGALBĄ, DVASINIO IMLUMO PAGALBĄ, IR TAIP DARO KIEKVENO MINTIES DERINTOJAS KIEKVIENAM GYVOSIOS KOMUNIJOS DALYVIUI, NE TIK SAVO PATIES DVASINIAM PARTNERIUI MIRTINGAJAM, kurio prote ji gyvena nuolat. Iš Tėvo mokymo apie mūsų dvasinio imlumo padidinimą gyvosios kolektyvinės komunijos metu. TĖVO - ROJAU TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-01-03 10:17:34

Todėl nemanykite, kad šitas kelias jums yra klotas rožėmis. Jūs klupsite. Ir vėl kelsitės, jeigu atsiremsite į Mane. Bet šitame kelyje jūs augsite. Žinokite, Aš niekada iš jūsų nesu pasitraukęs, ir niekada iš jūsų nebūsiu pasitraukęs. Todėl, net ir parklupę, žinokite, kad Aš esu jūsų viduje - ESU AŠ - kaip ir visi Trys Rojaus Asmenys per Mane. Esame visi jūsų viduje, net ir tada, kada jūs suklumpate. ( Iš Tėvo mokymo apie mūsų kelią. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2013-01-02 09:38:49

MES JUS SVIECIAME NUOLAT IR BE PERSTOJO, DIENA NAKTI, NE AKIMIRKAI NESUSTODAMI, IR KIEKVIENA, IR VISUS VIENU METU, ASMENISKAI. JUS TIK SVIESKITES IR SVIESKITE IS MUSU JUMS SUTEIKIAMA SVIESA.
Ir niekada nieko nebijokite, nes Mes esame visa laika su jumis ir saugome jus kaip savo pacius mylimiausius vaikus.Saugome taip kiekviena asmeniskai, tik pajuskite Musu meile ir vedima is vidaus, ir atsiduokite ir Musu meilei ir vedimui is vidaus, kad galetumete patys savo gyvenimu paliudyti ir kitiems, kad jus gyvenate gyvenima is DVASIOS, kokio mokyti jus ir buvo atejes Musu Sunus Kurejas, jusu sielos brolis Jezus is Nazareto. 335-01-01 (Begalines Dvasios- Motinos- Seses mokymas apie Naujojo Testamento kilme. Rojaus Trejybe - Akimirkos Amzinybe)

Krapauskiene
2013-01-01 22:50:41

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal