Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Todėl per atsivėrimą Mums, jūs atsisakysite tokių mokymo formų, kurios jus visą laiką sugrąžins į anksčiau vyravusį scholastinį mokymo metodą įsiminti informaciją ir tuo pasitenkinti, o sieksite bet kokį faktą sieti su visa kūrinijos gyva ir jūsų aplinkoje pasireiškiančia sistema.Nėra atskirai biologijos, chemijos, fizikos, matematikos, literatūros, muzikos, istorijos, jūsų gyvenimo, kaip izoliuotų segmentų – visa yra susiejama į Mūsų gyvą kūriniją ir jos pasireiškimą jūsų gyvenime. O šitas pasireiškimas priklauso nuo jūsų proto veiklos. Ir būtent kokį vektorių suteiksite savo proto veiklai – ar segmentuotam, ar sinteze susiejant į sistemą pasireiškiančius atskirus faktus, reiškinius – nuo tuo priklausys jūsų tiek gyvensena, tiek ateinančių kartų šviesa. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo-apreiškimo apie smulkmenas ir esmę. TĖVO - ROJAU TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2013-01-01 10:41:54
Aš išdėstau didžiulius savosios meilės fejerverkus jūsų sielos viduje, kad jie šviestų fejerverkais-darbais jūsų sielos broliams, kada jūs kasdien, ir tyliai, tarnaujate Man. Stenkitės pamatyti Mano dvasinius fejerverkus ir vadovaukitės jų spalvingomis šviesomis, kurios suteikia jums laimę ir energiją kasdien, šituo, paversdamos kiekvieną dieną Naujųjų Metų šventimo diena DVASIOJE. Tai suteikia daug didesnį atpildą jūsų sielai negu Naujųjų Metų materialus šventimas, nors tam jūs vis dar suteikiate per daug svarbos. 044-04 ( Iš Tėvo mokymo apie Naujųjų Metų šventimą. ROJAUS TREJYBĖ. AKIMIRKOS AMŽINYBĖ ).
rimantasKaunas
2012-12-31 09:54:53
Jūs turite suprasti, kad gyvajame kelyje TURI BŪTI VEDLYS. Be vedlio jūs galite pridaryti daug klaidingų sprendimų. Todėl mes ir turėjome labai atsakingai parengti jūsų dvasios brolį šitoje kartoje, pasitikėdami juo, nes mes jį išbandėme daug kartų nuo pat vaikystės. ( Iš Nebadono Vietinės Visatos Šeimininko Sūnaus-Kūrėjo-Jėzaus mokymo-atsakymo apie apaštalų pasirinkimą šiuo metu ).
rimantasKaunas
2012-12-30 09:04:03
Kuriant Sistemų Aukščiausiuosius Valdovus ir Planetų Princus, atsiranda sąvokos įasmeninimas, kuris yra jau žymiai nutolęs nuo Visuotinio Tėvo ir Amžinojo Sūnaus, ir atsiranda didėjantis pavojus prarasti proporcijos pojūtį dėl savojo aš sureikšminimo ir didesnė galimybė tam, kad nebus tinkamai suvokta dieviškųjų būtybių didelio skaičiaus kategorijų ir jų valdžios hierarchijos vertybės ir ryšiai. Tai, kad Tėvas pats asmeniškai vietinėje visatoje nebūna, visiems šitiems Sūnums taip pat yra tikras įtikėjimo ir ištikimybės išmėginimas. 0573-01 ( Pateikta Antrinio Sūnaus Lanonandeko iš Rezervinio Korpuso. ).
rimantasKaunas
2012-12-29 09:43:11
Mokslininkas visą laiką tikrai vis artės ir artės prie gyvybės paslapčių, bet jis niekada jų neatskleis, ir vien tiktai dėl tos vienintelės priežasties, kad jis turi protoplazmą nužudyti tam, kad ją tyrinėtų. Negyva protoplazma sveria tiek pat, kiek ir gyva, bet tai nėra tas pats. 737-01-05 ( Parengta Nebadono Gyvybės Nešėjo, gyvenančio Urantijoje ).
rimantasKaunas
2012-12-28 09:44:38
Jeigu jus glumina tai, jog prireikia tiek daug laiko tam, kad būtų įgyvendinti gyvybės vystymosi evoliuciniai pasikeitimai, tai aš norėčiau pasakyti, kad mes gyvybės procesų atsiskleidimo negalime paspartinti kiek nors labiau negu tą įgyvendinti leidžia planetos fizinės metamorfozės. Mes turime aptarnauti planetos natūralų, fizinį vystymąsi; mes absoliučiai nekontroliuojame geologinės evoliucijos. Jeigu tiktai fizinės sąlygos leistų, tai mes galėtume pasirūpinti, kad gyvybės evoliucija būtų užbaigta žymiai trumpiau negu per vieną milijoną metų. Bet visi mes esame pavaldūs Rojaus Aukščiausiesiems Valdovams, o Rojuje laikas neegzistuoja. 0739-06 ( Parengta Nebadono Gyvybės Nešėjo, gyvenančio Urantijoje ).
rimantasKaunas
2012-12-27 09:48:52
Bet nė viename pasaulyje gyvybės įkūrimas niekada nebūna eksperimentinis ta prasme, jog siekiama išmėginti kažką, kas yra nepatikrinta ir nežinoma. Gyvybės evoliucija yra toks metodas, kuris visą laiką vystosi į priekį, diferencijuojasi, ir varijuoja, bet niekada nebūna neapmąstytas, nevaldomas, o taip pat visiškai eksperimentinis, atsitiktinumo prasme. 0735-02 ( Parengta Nebadono Gyvybės Nešėjo, gyvenančio Urantijoje ).
rimantasKaunas
2012-12-26 09:49:22
Mano mylimi vaikai, zinokite, As vedu ir saugau taip, kaip niekas negali jusu apsaugoti, kad ir kokius jus galetumete tureti savo kuno, materialaus kuno, sargybinius. As jus globoju ir puoseleju. Jus esate patys mylimiausi Mano vaikai. As jums suteikiau nuostabu patyrima. Kada jus atsivere bendraujate su Manimi, jus pajuntate, kad is tikruju AS ESU TIKRAS, GYVAS, IR JUSU VIDUJE.Todel As, budamas tikras ir gyvas visos kurinijos tikroves Saltinis, esu parenges jums, kiekvienam, kertele, kurioje jus galite veikti pagal savo dabartini subrendima Mano brandinimo keliu eidami.
Todel, NEBIJOKITE NIEKADA NIEKO! 330-04-01 (Tevo mokymas, kaip baigiamasis zodis, perteiktas Lietuvos urantu VII samburyje, Moletuose, 2009 06 07 Rojaus Trejybe - Akimirkos Amzinybe)
Krapauskiene
2012-12-25 23:09:29
Mano mylimas sūnau, jeigu nors akimirką Mane kas nors pajunta esantį gyvą ir tikrą savo paties viduje, tada tokiam Mano sūnui nustoja egzistuoti ritualinės šventės ir negyvos tradicijos.
Ir jos nebetenka vertės ir prasmės ne dėl to, kad toks Mano sūnus pradeda šitokias šventes menkinti ar jų nebevertinti; tiesiog jis pajunta jų išorinę formą be vidinio turinio, kurį pripildau tiktai AŠ; ir niekas kitas, nes tik Aš visą laiką gyvenu jūsų viduje, kiekviename iš jūsų, ir tik per Mane jūs galite pajusti tikrąją ir gyvą tikrovę aplink save. O pajutę GYVĄ IR TIKRĄ tikrovę jūs pamatote, kad dirbtiniai ir bet kokie netikri šventimai JŪSŲ SIELOS NEBEPATENKINA. ( 135-04. Iš Tėvo mokymo apie Kalėdas. ROJAUS TREJYBĖ. AKIMIRKOS AMŽINYBĖ. )
rimantasKaunas
2012-12-25 09:59:26
Del to, kada jus pradedate daugiau matyti ir jausti negu jums leidzia ta patirti materialus pavidalas, jau yra paliudijimas, kad jus esate gime is dvasios, nes jus nebesate vien tiktai tie, kad galite vertinti savo penkiais materialiais pojuciais, suteiktais jusu fiziniam pavidalui. jus pranokstate juos. Ir sitas pranokimas paliudija jusu busena, kad jus esate daugiau negu sitie penki materialus pojuciai, kuriuos jus galite patirti ir kuriais galite apibudinti tai, ka jus patiriate, ir tai, kuo jus esate.
Tas jusu dvasinis gimimas, jisai yra tikrojo jusu as israiska, pasireiskimas, jusu aplinkoje. 314-06-01 (Tevo mokymas-atsakymas apie gimima is dvasios. Rojaus Trejybe - Akimirkos Amzinybe)
Krapauskiene
2012-12-24 21:37:17
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]