Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Kadangi As esu gyvas ir esu dvasinis, kadangi siela irgi yra gyva ir yra Mano jums suteiktos amzinos asmenybes dovanos pirmoji pakopa aukstesniu uz materialu proto pasireiskimo lygi, tai ji ir gali pati, savo asmeniniu patyrimu, paliudyti, kad itikejimas tai nera kas nors nepaprasta, o tai yra Manosios tikroves pasireiskimo segmentas, apimantis Mano ir sielos GYVA RYSI IR JO PANAUDOJIMA DARANT DRAUGE SU MANIMI GERI VISAI KURINIJAI, IR KIEKVIENAM SIELOS BROLIUI IR SESEI ATSKIRAI, IR TA ATLIEKANT IS MEILES. Tai yra Mano pasireiskimas jums kiekvienam, asmeniskai, ir jusu kasdienis gyvenimas Manimi ir Mano labui su Mano meile, tekancia ir patiriama jusu atsiverusioje Man sieloje.285-04-01 ( Tevo mokymas apie itikejima. Rojaus Trejybe. Akimirkos Amzinybe)Krapauskiene
2012-12-15 22:29:48
JŪS TURITE PATYS – KIEKVIENAS ASMENIŠKAI – SAVO LAISVA VALIA, PRIIMTI SPRENDIMĄ: KO JŪS SIEKIATE šitame pradiniame savo likimo pasaulyje.
Likimą suteikiame Mes jums – PASIEKTI MUS DVASINIO-ENERGETINIO SUKONCENTRAVIMO CENTRE – ROJUJE – KURIAME MES IR ESAME.
Jūs galite šitą likimą priimti ir siekti su vis didesniu nuoširdumu ir noru, galite jį atstumti. MŪSŲ VALIA – KIEKVIENAM – yra sutėikta jau šituo padovanotu jums likimu, ir Mūsų padovanotu jums AMŽINYBĖS GYVAJAME KELYJE PASIREIŠKIANČIA JŪSŲ DVASINE ASMENYBE. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Kūrinijos Motinos-Kūrinijos Brolio mokymo-atsakymo į Laimos iš Velžio klausimą, apie Ištaisomąjį laikotarpį ir mūsų dalyvavimą jame.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-12-15 10:28:34
JŪS ESATE ŠITAME PASAULYJE, BET NEBESATE ŠITO PASAULIO. Jūs esate MŪSŲ, todėl jums visiškai neturėtų rūpėti, ką daro tie vaikai, kurie žaidžia vaikiškus žaidimus vaikiško gyvenimo išraiška; ir labai skausmingus jų fiziniam pavidalui, jų protui, intelektui.
Jūs turite rūpintis SAVO dvasios augimu. Jūs negalite susirūpinti KITO dvasios augimu. Jūs negalite užaugti UŽ savo taip mylimą vaikelį – VAIKELIS turi augti. O jūs taip pat turite dvasiniu ūgiu DAR DAUGIAU išaugti, kad šitas ūgis sudarytų tvirtą kamieną, SUSIETĄ SU MUMIS. Ir jūsų veiksmai – tai yra jūsų šakos. Jie turi ant kiekvienos šakos brandinti daugybę žiedų – jau užbaigtų veiksmų pasekmių visumos meilės labui. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo - kodėl tiek mažai yra einančiųjų gyvuoju keliu. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-12-14 06:26:13
Jūs turite suprasti, kad pagrindinis jūsų ŠIOS AKIMIRKOS DARBAS – GILESNIS ĮTIKĖJIMAS, KAD GALĖTUMĖTE PATIRTI KUO STIPRESNĮ VEDIMĄ IŠ VIDAUS.
Tik šitaip įgysite pasitikėjimą savo jėgomis ir savo dvasiniais Tėvais. Tik šitaip jūs galėsite patirti tą RYŽTĄ viduje, kuris kaip geizeris, išsiveržiantis karštu vandens fontanu, pasireikš tais JŪSŲ materialiais darbais SAVOJOJE APLINKOJE.( Iš Šeimininko Sūnaus Kūrėjo, mums dar žinomo jo
žemiškuoju Jėzaus iš Nazareto vardu, atsakymo-mokymo apie Ištaisomąjį laikotarpį ir mūsų darbus jo metu. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-12-13 06:32:32
As nesu baznycia.
As esu jusu viduje. Jus turite atrasti savo viduje Mane. Stai jusu Gyvoji baznycia. Jus kiekvienas esate Gyvoji baznycia.
Manoji baznycia yra kiekvieno is jusu viduje. Jinai visa laika yra besiskleidzianti atsiverimu Man. Ne pripazintoms dogmoms, ne ritualams, tik Man, ir tik Man. Niekam kitam. 275-05-01 ir ten pat 08-01 (Rojaus Trejybe. Akimirkos Amzinybe)
Krapauskiene
2012-12-12 21:28:48
Tačiau niekas negali jūsų iš vidaus pasiekti be Tėvo-Rojaus Trejybės dvasios meilės galios, meilės jėgos, o JI PRIEINAMA TIK ROJAUS TREJYBEI. Todėl MŪSŲ Ištaisomojo laikotarpio veikla – tai, jeigu jums būtų suprantamiau, tarsi, rūko sklaidymas išorėje, kad jūs galėtumėte pamatyti, kaip išsisklaido baimės šešėliai, ir tada jūs galėtumėte labiau nurimti, kad viduje esanti gyva Rojaus Trejybės dvasia galėtų LENGVIAU JUS SUŽADINTI, ĮSKELTI VIDINĘ KIBIRKŠTĮ, TAPTI TOKIEMS, KOKIU BUVAU AŠ TARP JŪSŲ prieš du tūkstančius metų, vaikščiodamas šitoje planetoje ir turėdamas materialų pavidalą. ( Iš Šeimininko Sūnaus Kūrėjo, mums dar žinomo jo
žemiškuoju Jėzaus iš Nazareto vardu, atsakymo-mokymo apie Ištaisomąjį laikotarpį ir mūsų darbus jo metu. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-12-12 06:32:07
Del to atsiverti Mums, tai reiskia sau nuosirdziai pripazinti, ar jus NORITE GYVO RYSIO su Mumis? Ar jus norite gyvai, nuosirdziai bendrauti su Mumis? Ar jus norite patirti gyva rysi su Mumis nuolat, gyvendami sita jusu zmogiskaji gyvenima materialiu pavidalu, patirti per visa likusi gyvenima?
AR JUS NORITE SITOKIO GYVO RYSIO?
Jus turite sau atsakyti, ir labai nuosirdziai atsakyti, i sita jums iskilusi klausima. Tai bus pirmasis zingsnis i atsiverima. Ir tai jau bus atsiverimas. Kada jus atsakysite sau, kiekvienas, nuosirdziai ir, jeigu atsakysite teigiamai, atsiverimas ivyko. 267-01-01 ( Tevo mokymas apie atsiverima. Rojaus Trejybe - Akimirkos Amzinybe )
Krapauskiene
2012-12-11 22:28:00
Mes džiaugiamės jūsų PRAŠYMŲ maldos AUGIMU, kada jūs – jau vis daugiau ir daugiau atsiverdami – prašote gerovės KITIEMS. Jūs save SULIEJATE SU MUMIS. Ir jūs trokštate, kad IR KITI PATIRTŲ TĄ GEROVĘ. Ir neprašote, kad MES PADARYTUME, SUKURTUME TĄ GĖRĮ, bet jūs jau prašote, kad jūsų KITI dvasios broliai ir sesės PAJAUSTŲ šitą Mūsų JAU SUTEIKTĄ GYVĄ MEILĖS BANGOS ANTPLŪDĮ, kad JIE įdėtų pastangas.
Jūsų maldos kokybė pakilo į aukštesnį lygį. Jūs neprašote, kad neįdedant jokių pastangų, Mes už kitus padarytume, kai Mes jau viską tobulai darydami padarome, ir ESAME PADARĘ VISAI AMŽINYBEI Į PRIEKĮ VISKĄ.
Tiktai įdėjus asmeninių pastangų, toji asmenybė tampa tikrove, kokią jūs sukuriate savoje aplinkoje. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo apie garbinimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-12-11 06:32:52
Nenoriu nė vieno iš jūsų nuvilti, tačiau patekus į Mūsų evoliucijos GYVĄJĮ KELIĄ, JŪS NIEKADA NETURĖSITE GALIMYBĖS NUSTOTI AUGĘ, TODĖL JŪSŲ PROTUI BUS SUTEIKIAMI VIS NAUJI IR SUNKESNI IŠŠŪKIAI, KAD JIS SUGEBĖTŲ PRISITAIKYTI PRIE JAM SUTEIKIAMŲ NAUJŲ IŠŠŪKIŲ ĮGYVENDINIMO. Štai TUOMET GARBINIMAS MUS IR SUJUNGIA TAIP, KAD JŪS IR TROKŠTATE NE TIK NAUJŲ IŠŠŪKIŲ, BET IR MUS PASITELKIATE KAIP JUMS SUTEIKTŲ IŠŠŪKIŲ BENDRAŽYGIAIS-SPRENDĖJAIS. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo, kaip ROJAUS TREJYBĖ GARBINA MUS, KADA MES GARBINAME ROJAUS TREJYBĘ. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-12-10 06:33:22
Manojoje Kūrinijoje, kurioje VIEŠPATAUJA padovanota LAISVOJI valia, SAVANORIŠKUMO principas yra motyvuojamas Mūsų MEILĖS GYVAIS VIRPESIAIS, kuriuos pajunta KIEKVIENAS, turintis GYVĄ atsivėrimą Meilės ŠALTINIUI – Mums Trims, ar bent Vienam iš Mūsų.
Todėl ir šituo laikmečiu, kada jūs tik pradedate PIRMĄJĮ žingsnį žengti gyvuoju keliu, kada aplinka jums tiek sukelia daug abėjonių, nepasitikėjimo SAVIMI – MUMIS, jums sunku turėti tokią savanoriškumo pasireiškimo aplinką jūsų viduje, nes aplinka slopina tokią aplinką; slopina iš išorės, todėl ir vidus dažnai NEIŠDRĮSTA suspindėti TOKIA šviesa, KOKIA NORETŲ IŠ VIDAUS suspindėti. O juk veiksmą reikia atlikti išorėje. Ir labai dažnai ta šviesa JŪSŲ PAČIŲ laisva valia yra NUSLOPINAMA. Jūs NEIŠDRĮSTATE pasireikšti tuo darbu visų labui.( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės atsakymo-mokymo, kas yra mūsų pasireiškimas visų labui, ir kaip mes,
JAU DABAR, galime veikti VISŲ LABUI ? TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-12-09 10:13:42
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]