Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Jūs turite suprasti, ko jūsų materialūs dvasiniai broliai ir sesės, daktarai, negali suvokti – Mums atsivėręs ir juntantis gyvą Mūsų meilės virpesių vandenį, ir gerdamas jį, ir turėdamas tą patį materialų pavidalą, tas pavidalas veikia visiškai kitokiu ritmu palyginus su tuo pavidalu, tokiu pat pavidalu, kuris priklauso Mums neatsivėrusiam Mūsų vaikui ir jūsų dvasiniam broliui ar sesei.Štai kodėl, turėdami vis gilesnį ryšį su Mumis, jūs patirsite, kad jūsų kūnas PRANOKSTA materialius fizikinius reiškinius, kokius patiria kiti fiziniai kūnai, neturintys gyvo ryšio su Mumis.
Tą jums dar sunku suprasti ir pripažinti.
Tačiau jūsų vis didesnis patyrimas leis jums paliudyti, kad iš tikrųjų jūs PRANOKSTATE tuos fizikinius pasireiškimus, kuriuos kiti jums tikrai paliudys, kad jie patiria. Bet šiuo atveju jūs žinosite priežastį, KODĖL JIE PATIRIA, o KODĖL jūs esate NEPAVALDŪS šitų reiškinių pasireiškimui jūsų kūno viduje. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo apie mėnulio poveikį žmogaus organizmui. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-11-25 10:01:37
Ateis laikas, kada jūs sužinosite daug daugiau apie savo fizinio pavidalo galias. Dabar nėra prasmės jums tą sužinoti, nes jūs nesate pajėgūs įgyvendinti tuos siekius, kurie bus ateities kartose, ir šitoje planetoje gyvenantiems Mūsų vaikams materialiu pavidalu.
Šiandien jūs esate per daug tamsos varžomoje aplinkoje, nes jūs patys suprantate, kad perdidelė šviesa yra rizikinga, gyvenant tamsoje, jūsų pačių atžvilgiu, nes jūs jau dabar patiriate, kaip į jus nepatikliai žiūri tie, kurie neina gyvuoju keliu. Todėl jums aiškinti apie šito kūno ateities perspektyvą Aš negaliu, nes nevisi jūs esate pasiekę tokį dvasinį sąmonės lygį, kad priimtumėte šitą tiesą kaip TIKROVĘ. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės atsakymo-mokymo apie fizinį kūną. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-11-24 09:46:25
Tiktai Mano jums suteikta asmenybės dovana numato jūsų laisvos valios panaudojimą ir BŪTENT ČIA jūs nebegalite, net ir būdami aukštesnė kategorijos gyvybė negu žvėrys, pasireikšti taip, kaip gali pasireikšti gyvūnija, neturinti laisvos valios. JŪS TURITE GALIMYBĘ RINKTIS – rinktis Manosios valios vykdymą arba ją atstumti. Ją atstumdami jūs nepasiekiate Mano jums sumanyto evoliuciniame plane vaidmens įgyvendinimo – JŪS TAMPATE ŽEMESNI negu Mano sumanyta jums rolė. ( Iš Tėvo mokymo apie mūsų tobulinimą ir mums suteikiamus iššūkius. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-11-23 06:49:02
Jeigu kuo nors nesate patenkinti ir manote, kad kažkas turėtų būti keičiama, kad pasaulis patirtų daugiau šviesos ir meilės, taip pat apsispręskite, laisva valia, kaip jūs asmeniškai, kiekvienas, galite daugiau tapti aktyvus, kad šitoji Tėvo meilė ir šviesa apimtų jus ir iš jūsų pasklistų į aplinką, į visą žmoniją, į visą kūriniją.
Jūs turite apsispręsti, o ne likti baimės ir abejingumo padėtyje, manydami, kad nuo jūsų niekas nepriklauso. Jūs esate žmonija. Žmonija nėra toli nuo jūsų. Ji prasideda ir baigiasi jūsų viduje. Ir taip su kiekvienu. Jeigu jūs keičiatės į gerą ar į blogą pusę, lygiai taip vienu žmogumi į gerą ar į blogą pusę pasikeičia žmonija. Ir jūs galite, kiekvienas, arba trukdyti žmonijai šviesėti, arba prisidėti prie visos žmonijos šviesėjimo ir Tėvo meilės pajautimo vieno žmogaus, savojo aš, valios apsisprendimo dėka.
Žmonija negali veikti kaip nors kitaip, kaip tik veikdama per kiekvieno atskiro jos nario laisvos valios sprendimus ir tų sprendimų vykdymą. 158-02 JĖZUS KRISTUS "KALBU JUMS VĖL".
adolfina
2012-11-22 20:30:47
Visi kiti keliai, nera auginantys siela taip, kad ji suaugtu tvirtu ir tiesiu savuoju dvasiniu ugiu. As jus vedu, kiekviena, paciu tiesiausiu keliu, nes vedu, paemes jus, kiekviena, uz rankos, ir vedu pas Save. Del to PASITIKEKITE situoju vedimu. Atsiduokite Man. Atsiduokite tam vedimui. Netrukdykite Man vesti jus. 174-04-01 (Akimirkos Amzinybe. Tevo mokymas, perduotas Dievo Tevo ir Jo Sunaus Jezaus sventoveje per pamaldas.)
Krapauskiene
2012-11-22 19:44:07
Aš jus tuo labiau vertinu, kadangi jūs žengiate šviesos žingsnius buvusiame tiek tūkstančių metų izoliuotame pasaulyje, ir žengiate vien tiktai atsidavę Manajam vedimui iš vidaus, vien tiktai tikėdami, kas yra jūsų viduje, vien tiktai įtikėję į Mane, vien tiktai pasitikėdami Manimi. Jūs žengiate, kada aplinkui jus daugybės akimis jūs esate pamišę. Niekas taip nesielgia. Jūs darote tokius veiksmus, kurie prieštarauja logikai ir sveikam protui, ir jums tai bus iššūkis klausytis tokių skaudžių žodžių, ir svarbiausia nepelnytų, bet jūs išgirsite tokių žodžių ir vis tiek eisite, nes Aš jus vedu. ( Iš Tėvo mokymo apie mūsų kelią. TĖVO - ROJAUS
TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-11-22 06:49:49
Zinokite, ritualas - tai nera Mano kelias, jeigu bevykdydami sita rituala, besilaikydami jo, jus taip ir neatsiveriate Man.
As jus kvieciu pas Save. Mano kelyje jus turesite tik viena rituala - bendrauti su Manimi, ir prisigerus Manosios meiles, dalintis ja tarnysteje. Ir tai - amzinas ritualas, kuris jums niekada neatsibos, nes jis yra gyvas, nes As esu sito ritualo Saltinis.
Ir jus tapsite lygiai taip pat Mano gyvi, amzini meiles ritualo skleidejai savo asmenineje tarnysteje visos kurinijos sviesos labui. 168-10-01 (Akimirkos Amzinybe.Tevo mokymas apie religinius ritualus )
Krapauskiene
2012-11-21 21:19:59
Jeigu jūs keltumėte savo dvasinį sąmonės lygį, jūs pamatytumėte, kiek šitas kūnas gali jums suteikti džiaugsmo, palaimos, kiek jis gali iškelti jus virš tos materialios tikrovės, kurioje dabar jūs esate nuskendę, tarsi jūs būtumėte tos materialios tikrovės slėnyje, o kada jūs galite pakilti ant milžiniškų kalnų viršūnių ir matyti tą slėnį giliai, toli nuo viršūnių. Bet nuo viršūnių jūs matote ir horizontą, milžinišką erdvę, ir į tą reaguoja kiekviena jūsų kūno ląstelė. Aš jums dabar kalbu apie DVASINĘ viršūnę, apie DVASINĘ erdvę, ir apie tą tikrovę, kurios jūs nematote.
Todėl dabartinis šito materialaus kūno apribojimas yra jūsų pačių menko dvasinio lygio pasekmė, ir išraiška, bet tai nereiškia, kad visą laiką šitaip ir bus. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės atsakymo-mokymo apie fizinį kūną. TĖVO - ROKAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai. )
rimantasKaunas
2012-11-21 06:51:26
PATAISYMO Pataisymas - Akimirkos Amžinybė.
Algimantas
2012-11-20 14:01:14
Dvasinis nuosmukis su laiku veda į materialų išsigimimą; materialų išsigimimą, kuris sukuria, ką jau dabar pastebite, daugybę materialių produktų, kurių nebeįmanoma aprėpti, nebeįmanoma suvartoti, nes jų tiek nereikia. Poreikis šitam materialiam pavidalui yra nedidelis. Tačiau tas dvasinis nuosmukis sukuria naujus sprendimus, kad būtų gausinama materiali aplinka, ir šitoje materialioje aplinkoje siekiama kuo didesnio ir besočio materialaus maitinimosi turtu, jo gausa, jo materialia įtaka, siekiant savo materialių interesų patenkinimo valstybės mastu, partijos mastu, šeimos mastu, individo mastu, bet visa tai yra nukreipta NE VISŲ LABUI. Todėl tokia DEGRADACIJA,
palaipsniui, degraduoja VISA CIVILIZACIJA. ( Iš Tėvo mokymo-atsakymo apie tuos, kurių kūnai yra paliegę. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-11-20 07:06:06
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]