Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Pataisymas. (Akimirkos amzinybe. Tevo mokymas, kuri Jis paprase paskleisti visiems )Krapauskiene
2012-11-19 21:01:54
As tikrai trokstu kreiptis i jus, kad jus paskirtumete septynias minutes Man kiekviena diena. Tai nera daug, bet pabukite su Manimi bent septynias minutes kasdien, nuosirdzioje komunijoje savomis ir nuosirdziomis mintimis. As tikrai trokstu pasikalbeti su jumis apie jusu kasdienius dziaugsmus ir nerimus. As tikrai trokstu parengti jus naujam etapui jusu misijos, kuria jus atliktumete padedami Algimantui ivykdyti Mano jam duota misija. Tai yra naujojo etapo tik pati pradzia jusu pasauliui vystantis link Manes, link Manojo asmens, kuris jus visus suvienija Manojoje gyvoje visos kurinijos seimoje, kuri netrukus tikrai atsiskleis jums naujais atspalviais, kai tik jusu horizontai bus isplesti. 164-05-01 ( Amzinybes akimirka. Tevo mokymas, kuri Jis paprase atskleisti visiems.)
Krapauskiene
2012-11-19 20:58:26
Jūs turite žinoti, kad šitame dvasinės ir fizinės materijos pasaulyje jūs atrasite daugybę nesuprantamų sankryžų, kuriose negalėsite paaiškinti, kodėl vienokie ar kitokie reiškiniai pasireiškia labai netikėtais rakursais. Vien dėl to, kad jums stinga, kol kas, sisteminių žinių, jūs negalite labai didele dalimi valdyti energijos. O šitos ENERGIJOS ĮSISAVINIMO KELYJE YRA JŪSŲ DVASINIS ATSIVĖRIMAS MUMS. Juk jūs Mus ir vadinate – Energijos Šaltiniai ir Centrai, todėl kuo daugiau jūs atsiversite Šitiems Energijos Šaltiniams ir Centrams – Mums Trims Rojaus Trejybės Asmenims ir Asmenybėms – tuo labiau jūs pradėsite patirti, kaip jūs apvaldote energiją, apvaldote tai, kas jums atrodo kaip fantastika, neįmanomi dalykai. ( Iš Tėvo mokymo apie minties energijos nukreipimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-11-19 12:32:26
Pripažinti Dievybės visagališkumą reiškia patirti saugumą jūsų kosminės pilietybės patyrime, būti užtikrintam dėl saugumo ilgoje kelionėje į Rojų. Bet pripažinti visakūrybiškumo sofizmą reiškia pritarti milžiniškai Panteizmo klaidai. [1300-04]
Evaldas
2012-11-18 11:53:35
Tai tas pats, kaip automobilio kuro baką priplti nešvaraus kuro, kad variklis vis tiek neužsivestų, nes ne tokiam kurui jis yra sukonstruotas. Tai ir Mano gyvasis kuras yra skirtas tik atsivėrusiai Man sielai, jis nėra skirtas jus valdančiai ir sujauktai pasąmonei, kuri yra kaip tas teršalas Mano gyvajam kurui. Tačiau šituos teršalus iš savo pasąmonės jūs galite apvalyti tik su viena sąlyga – jeigu tikrai tam dėsite nuoširdžias ir nuoseklias pastangas atsiverdami Man ir garbindami Mane ir nuoširdžiai melsdamiesi už KITUS, o sau teprašysite DAR DIDESNIO RYŠIO SU MANIMI, KAD GALĖTUMĖTE VISŲ LABUI SAVE ATSKLEISTI NET IR TAIP, KAIP SUMANIAU KIEKVIENO IŠ JŪSŲ
DVASINĮ LYGĮ ATSKLEISTI DAR ŠITAME PASAULYJE. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo - KODĖL taip sunku mūsų sielos broliams ir sesėms ĮTIKĖTI ir gyventi ĮTIKĖJIMU KASDIEN? TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-11-18 08:54:51
Ieškojimai yra tuomet, kai nėra iki galo žinoma ateitis. Jeigu jūs žinotumėte visą savo ateitį, jūs daug savo dabartinių pastangų atsisakytumėte ir dėl to prarastumėte daugybę patyrimų, kurie bus reikalingi jūsų ateities etapuose. Štai kodėl neviską jūs turite žinoti šią akimirką.
Taip pat ir su jūsų susiliejimu su Mūsų dvasia. Laikykime tai mūsų tarpusavio paslaptimi; jūs jos dar neatskleidėte – siekite jos atskleidimo vis giliau ir giliau suartėdami su Mumis – o Mes jums šitą mįslės atsakymą suteiksime, kada pakankamai jūs priartėsite prie Mūsų, kad galėtumėte susilieti su Mūsų jums padovanota Mūsų dvasia.
Žaidimas visuomet kelia susidomėjimą ir mažam vaikui, ir suaugusiam. Štai kodėl jame turi būti visą laiką intriga. Todėl Aš šitą intrigą ir palieku.
O kaip bus, pamatysite patys.
Kantrybės, ramybės, ištikimybės Mūsų meilėje. ( Begalinės Dvasios Motinos-Sesės mokymas-atsakymas apie energetinį švytėjimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-11-17 10:00:46
As nesu veikiamas niekaip, nes As esu NESIKEICIANTIS.Del to jums yra lengva Mane pajusti jums bunant bet kur ir bet kuriuo metu, jeigu tik jus nuosirdziai ir atsiveriate Man, nes savo viduje turite Mano dvasia, Minties Derintoja, ir del to Mane ir galite pajusti jau dabar. O pajaute Mane savo viduje, nebeturesite ne menkiausio troskimo save kankinti net ir naktinemis maldomis. Tada jus tiesiog GYVENSITE NUOLAT MAN ATSIVERE IR SPINDULIUODAMI MANO MEILE VISIEMS. Ir sitas jusu gyvas spinduliavimas ir keis visa zmonija, ir net kurinija, per jusu, kiekvieno, asmenini KEITIMASI, jums nuolat vis labiau panasejant i NESIKEICIANTI MANE, kuris spinduliuoja vien tik meile ir nieko daugiau. 151-06-01 ( Akimirkos amzinybe. Tevo mokymas apie saves kankinima, atsizadejima, pasninkavima )
Krapauskiene
2012-11-16 19:54:57
Jūsų visų išmėginimai, visada yra jums neskausmingi. Kančia ir skausmas atsiranda tik tada, kada jūsų akys ir mintys nemato ir negirdi Manęs savo viduje, o atsiduoda jūsų egoistinio proto begaliniams troškimams, kurie jus ir nugramzdina į tamsą ir kančią, kada fizinis kūnas patiria skausmą, ligą, traumas, depresiją, net savižudybę.
Tačiau visa tai tik liudija, kad Mano išmėginimai, skirti jums, jūsų pačių buvo atmesti ir jūs pasirinkote savo sprendimus, kurie jus nuvedė tolyn nuo Manęs. O kuo toliau nuo Manęs yra jūsų vidinis aš, tuo daugiau sirgs ir kentės jūsų kūnas, tuo dažniau jūs pateksite į tokias padėtis, kuriose jūs nebežinosite, kaip rasti išėjimą iš kančios požemio, kaip patirti gerą žodį net iš savo artimųjų, kurie gyvena drauge su jumis, kurie dirba drauge su jumis. Tačiau šitoks išmėginimas yra ne Mano jums siųstas. Tai jūsų pačių pasirinktas kelias, ieškoti išbandymų jūsų pačiu vis labiau augančiam ego. ( Iš Tėvo dvasios, Minties derintojo, mokymo apie
mums skirtus išmėginimus ir išbandymus. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-11-16 10:00:21
MANOJI kūryba yra TIKROVĖ.
JŪSŲ kūryba yra jūsų TIKRASIS AŠ TOJE TIKROVĖJE.
Kurkite savąjį aš, ir jūsų žiedai sužydės tokiomis spalvomis ir tokiais vaisiais savo sielos broliams ir sesėms, apie kuriuos šiandien jūs negalite net ir pačiose lakiausiose fantazijose įsivaizduoti.
Jūs turite iš Mūsų suteiktas visas tas galimybes, kuriomis galite naudotis. Jūs turite savyje patalpintą tokį DVASINĮ UŽTAISĄ, kuris nėra panaudojamas vien dėl jūsų MENKO PASITIKĖJIMO Manimi. Atsiremkite į MANE, pasitikėkite MANIMI, ir šitas užtaisas vis labiau ir labiau pradės išsiskleisti jūsų kūrybiniais vaisiais, kuriuos dalinsite savo sielos broliams ir sesėms. ( Iš Tėvo mokymo apie kūrybą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-11-15 08:51:20
Stai del ko jums dabar reikia atsiverti visu savo nuosirdumu Man, kad pajegtumete patirti Mano meile, jau esancia jusu visu, ir kiekvieno, viduje, per Mano dvasia; ir ja galite patirti tik nuosirdziai Man atsiverdami ir tuo paciu pajusdami ir paties Jezaus buvima aplink jus, kur beeitumete, ka bedarytumete. Todel tik jusu nuosirdumas ir yra tas vaistas nuo dabartines tamsos, kuri visa aplinka paskandino skausme, priestaravimuose, ir baimeje. 136-08-01 (Akimirkos amzinybe. Tevo mokymas apie Kaledas )
Krapauskiene
2012-11-14 21:10:02
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]