Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Mano mylimieji vaikai, Aš jus šlovinu; šlovinu iš meilės, kadangi NEGALIU nešlovinti.Kas yra šlovinimas? Tai yra tikrovės išraiška, kada jūs atsiveriate Mums, NIEKO NEPRAŠYDAMI – tiesiog atsiveriate – tuomet jūs SUSILIEJATE su Mūsų Trimis Asmenimis SAVO VIDUMI, ir, per šitą susiliejimą, jūs tampate TIKROVĖS išraiška – MŪSŲ išraiška. Ir dėl to, kada jūs atsiveriate Mums, jūsų siela ir taria garbinimo žodžius. Ji nurimsta iš vidaus. Ir tokia siela prisipildo Mūsų gyvojo meilės virpesių vandens vis giliau ir giliau, ir šitokiu gyvuoju vandeniu, malšindama troškulį, siela stiprėja, drąsėja. Ji jaučia gilesnį pasitikėjimą Mūsų vedimu iš vidaus, ir tuo pačiu pasitiki vis daugiau ir daugiau savuoju žingsniu, net ir savo
priimamais sprendimais. Ji vis labiau artėja link Mūsų sumanymo, kaip ji turi pasireikšti. ( Iš Begalinės Dvasios-Kūrinijos Motinos-Kūrinijos Sesės mokymo – KODĖL MES PATIRIAME TIEK DAUG SKAUSMO IR KANČIOS? TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai. )
rimantasKaunas
2012-11-09 09:49:39
Taigi, jūs turite būti tikri dėl to fakto, kaip jūs užmezgate savo asmeninį gyvą ryšį su Manimi, taip jūs imate patirti mano vibracijų, jūsų viduje, gyvą pulsavimą ir tas gyvų vibracijų pulsavimas atves jus į tokias aplinkybes, kad veiktumėte. O veikdami jūs tikrai patirsite didžiulį ryžtą toje tiesoje, kurią suvokėte, ir toje meilėje, kurią tuo metu ir patiriate, taip, kad net kaip derva juodas purvas pavirs į šviečiantį ir spindintį baltos medvilnės žiedą. Ir tą jūs iš tiesų realiai patirsite, nes Aš neskleidžiu jokių kitokių vibracijų, tik MEILĖS ir GROŽIO. Dėl to jūsų matymas bus transformuotas per jūsų augimą su Manimi, Manyje, ir jaučiant Mane savyje taip smarkiai ir iškeltas taip aukštai, kad jūs tikrai nepatirsite jokio blogio savo dvasinei asmenybei. Tokius išmėginimus tikrai pajėgs ištverti net ir materialus kūnas, kuris priešingu atveju būtų seniai pasidavęs. Ir tai yra jūsų augimas Meile ir Gailestingumu. Iš Tėvo dvasios, Minties Derintojo, apie augimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-11-08 09:54:44
Mano mylimas sunau, dvasingums yra vis didesnis Manes patyrimas, kuriuo gyvena tvarinys. Ir sitas patyrimas visada suteikia zavesio, lengvumo, paguodos, pasitenkinimo pasiektu tikslu, ir troskimo siekti naujo tikslo, kuris leistu Mane pazinti dar giliau. Taip kiekvienas ima pats pajausti ir patirti, kad AS ESU PATIRIAMAS IR TUO PATYRIMU PATS PASITIKRINA MANO TIKROVE. 079-12 (Tevo mokymas apie dvasinguma ir misticizma. Akimirkos amzinybe )
Krapauskiene
2012-11-07 19:54:51
VISAS tikrai religines žmogaus reakcijas paremia ankstyvas garbinimo pagalbinės proto dvasios tarnavimas ir cenzūruoja išminties pagalbinė proto dvasia. Žmogaus pirmoji viršprotinė dovana yra asmenybės įtraukimas į Visatos Kuriančiosios Dvasios Šventosios Dvasios grandinę; ir likus daug laiko arba iki Dieviškųjų Sūnų savęs padovanojimo misijų arba iki Derintojų visuotinio padovanojimo, šita įtaka veikia tam, kad išplėstų žmogaus požiūrį į etiką, religiją, ir dvasingumą. Po Rojaus Sūnų savęs padovanojimo misijų išlaisvintoji Tiesos Dvasia labai smarkiai prisideda prie to, kad išplėstų žmogaus sugebėjimą suvokti religines tiesas. Evoliucijai
vystantis apgyvendintame pasaulyje, Minties Derintojai vis didesne dalimi dalyvauja vystydami žmogiškosios religinės įžvalgos aukštesniuosius tipus. Minties Derintojas yra tas kosminis langas, per kurį ribinis tvarinys gali įtikėjimo dėka žvilgtelėti į beribės Dievybės, Visuotinio Tėvo, tikrumą ir dieviškumą. 1129-01 ( Pateikta Nebadono Melkizedeko ).
rimantasKaunas
2012-11-07 10:11:58
Tas, kuris itiki i Mane, pradeda pajusti Mano meile savo paties viduje, nors dar pries akimirka jos nejaute. Ir toji akimirka paliudija ne tik tvarinio evoliucija, bet ir tos evoliucijos kokybini suoli, kada mirtingasis igijo nauju savybiu - meiles pojuti, nora daryti gerus darbus ne del ivertinimo, bet is meiles visiems, o senuju savybiu - baimes, pykcio, pavydo - neteko. Ir tokia transformacija liudija, kad zmogus nera automatas ir uzprogramuotas irenginys, kuriame niekas nesikeicia. 058-26 (Akimirkos amzinybe. Tevo mokymas apie evoliucija)
Krapauskiene
2012-11-06 22:24:19
Taigi, atsivėrimas prasidėjo nuo jūsų PAMĄSTYMŲ, nuo jūsų NORO, pareikšto, kad norite sužinoti, kas yra DAUGIAU negu gyvenimas ŠITAME PASAULYJE, kas yra PO gyvenimo šitame pasaulyje, o TADA – jūsų GYVASIS komunijos ryšys su Mumis, tas BENDRAVIMAS; ir jeigu jis bus nuoseklus, atkaklus, dažnas, o Aš net pasakyčiau kasdien, po kurio laiko jūs – net jeigu ir nieko nebuvote patyrę – pradėsite patirt; pradėsite patirt savo vidumi, tikruoju dvasiniu aš KITOKIAS mintis, KITOKIĄ ĮŽVALGĄ Į APLINKĄ, ir net toliau negu mato jūsų materialios akys. Ir tada pastebėsite, kad tas, kas jus anksčiau tenkindavo įvairiose ritualinėse pamaldose, šiandien jau jūsų
nebetenkina, jums reikia to GYVO ŠALTINIO gurkšnio, dvasinio GYVO vandens. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo apie atsivėrimą, įtikėjimą, ir pasitiikėjimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENYBIŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-11-06 09:48:25
Dvasinis augimas yra begalinis. Amžinas. Kaip ir visos kūrinijos pažinimas yra begalinis ir nesibaigiantis. Tik jūs, kiekvienas, esate savo paties augimo vienintelis stabdys – jeigu patys sau sakote, kad augti daugiau nenorite, jums šito užtenka, tai ir yra pagrindinė kliūtis ir pagrindinis stabdys jūsų asmeniniam augimui. Nėra jokios kitos jėgos, visoje Kūrinijoje, išskyrus jūsų pačių valią, asmeninę valią, savo paties dvasiniam augimui ir kūrinijos pažinimo augimui.[11 - 02 ] JĖZUS KRISTUS "KALBU JUMS VĖL"
adolfina
2012-11-05 21:31:31
Šiandieniniame tamsiame – kol kas – pasaulyje ABSOLIUTI DAUGUMA jūsų nesirūpina savojo gyvenimo prasmingumu; nemato prasmės šviesoje, teisingume, tiesoje, meilėje, tarpusavio brolystėje; visiškai nekreipia dėmesio į gyvą atsivėrimą, kad PAJAUSTŲ MŪSŲ TĖVYSTĘ IR MOTINYSTĘ, IR IŠNYKTŲ NAŠLAIČIO POJŪTIS. Būtent našlaičio pojūtis sukuria nepasitikėjimą – net ir girdimais žodžiais, kad Mes IŠ TIKRŲJŲ EGZISTUOJAME – todėl atsiranda baimės proveržiai. Baimės proveržiai neleidžia pasireikšti jūsų pačių dvasiniame viduje Mūsų gyviems meilės virpesiams. Ir kada jūsų dvasiniai broliai ir sesės, NEPATIRDAMI ŠVIESOS POJŪČIŲ VIDUJE, ir
veikiami ypač jų protui neatlaikomų stresų, kančių, įtampų, palaipsniui ima užsisklęsti, surambėti, ir degraduoti – NEBENORI SIEKTI NIEKO! Gėris juos ima erzinti. Šviesa ir meilė ciniškai išjuokiama. Ir dėl to tokie Mūsų vaikai – palaipsniui – vietoje to, kad savo asmenybę atskleistų šviesos aktualu, ima užverti tas duris, ir rakinti naujomis spynomis, ir net nebando ieškoti raktų nuo šitų spynų, nes jie net NESUVOKIA, KAD BAUDŽIA TIK SAVE. ( Iš Tėvo mokymo apie žmonių išlikimą dabar, kada kiekvienas turi Minties Derintoją. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai. )
rimantasKaunas
2012-11-05 10:11:40
Evoliucinis protas sugeba atrasti istatyma, morale, ir etika; bet padovanotoji dvasia, viduje gyvenantis Derintojas, besivystanciam zmogiskajam protui apreiskia istatymo suteikeja, viso to, kas yra teisinga, grazu, ir gera Teva - saltini; ir toks apsviestas zmogus turi religija ir yra dvasiskai aprupintas tam, kad pradetu ilga ir jaudinanti Dievo ieskojima. 2096-02-01 ( Religijos virsenybe. Parenge Urantijos tarpiniu butybiu komisija)
Krapauskiene
2012-11-04 20:44:54
Ne vieną kartą aš tau sakiau, ir dabar kartoju, kad visa Manoji kūrinija yra tarpusavyje susieta gyvoji sistema. Jūs einate per ją, priiminėdami savo asmeninius sprendimus, kurie jums turi atitinkamų pasekmių. Aš jums suteikiau laisvą valią ir savo dalelę, jūsų Minties Derintojus, kurie jus veda iš vidaus meilės, gėrio, grožio, gailestingumo kryptimi. Ir veda kiekvieną individualiai. Tačiau Mano vedimas iš vidaus daugiausia yra skirtas jau ateities gyvenimui po prisikėlimo sielos pavidalu, nes Mano mokymai dabar perdaug pralenkia jūsų sumaterialėjusią visuomenę, kad jos nariai išgirstų tokius subtilius ir tylius Mano meilės mokymus, perteikiamus kiekvienam iš
vidaus. Tuo tarpu tos jūsų sielos brolių ir sesių sielos, kurios jau pajunta Mano vedimą iš vidaus, ir pačios ima dalintis savuoju patyrimu ir sampratomis, kaip pagerinti tamsią visuomenę. Ir jos pačios buriasi į grupes, į kolektyvus, kad šitą Mano jiems siunčiamą kiekvienam individualiai dvasinę šviesą sustiprintų ir perteiktų visuomenei. ( Iš Tėvo dvasios, Minties derintojo, mokymo apie mums skirtus išmėginimus ir išbandymus. TĖVO - ROJAU TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-11-04 09:14:08
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]