Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Patirkite Mane savo viduje, tapdami nuoširdūs su savimi ir Manimi, ir patys pajausite, patirsite savo viduje, kaip Aš jus, kiekvieną, nuraminu, ir vis labiau pajausite, kad ir jūs pradedate pamilti vienas kitą. Realiai pamilti, o ne tik tuščiai pasakydami žodžius "Aš tave myliu," net ir patiems artimiausiems savo giminaičiams. Tada šitokius žodžius imsite ištarti iš visos atsivėrusios sielos kiekvienam. Ir patirsite, kad visi esate sielos broliai ir artimi vienas kitam. (Tėvo mokymas apie Kalėdas. Rojaus Trejybė. Akimirkos Amžinybė, 137-01)Ir tada bus toji dangiškoji karalystė, apie kurią ir kalbėjo jums Jėzus prieš du tūkstančius metų.(Ten pat, 137-02)
O šitos karalystės pradžiai ir pabaiga kiekvienam iš jūsų yra jūsų pačių viduje, tuo tarpu Man ji yra visa kūrinija, ir jūs visi kaip visuma, nė vieno neišskiriant ir nė vieno nenuskriaudžiant.(Ten pat, 137-03)
Dėl to jums nereikia kovoti nei dėl Manosios didesnės meilės, nereikia jums manęs melsti, kad Aš jus mylėčiau, kad jums padėčiau, kad jūs galėtumėte mėgautis Mano parama, kada Aš jus visus myliu ir padedu jums visiems visada; tereikia Mano jums suteikiama meile ir parama naudotis. O ja pasinaudoti jūs galite tik visa širdimi atsivėrę Man.(ten pat, 137-04)
Ir tik tada jūs pajausite, kad Kalėdos yra kiekviena diena. Kiekviena diena jums taps Jėzaus gyvenimo diena drauge su jumis, kaip ir su Manimi, nes mes visi darysime vien tik gerus darbus vieni kitiems. (Ten pat, 137-05)
Algimantas
2012-10-30 13:12:45
Apaštalas turi išskirtinę teisę VIENĄ – GYVENTI Rojaus Trejybės šviesa. Jis neturi privilegijų, išskyrus vieną – šviesti visur, ir bet kur BE BAIMĖS, BE ABEJONIŲ, ATSIDAVUS DVASINIAM VEDIMUI IŠ VIDAUS, nerodant jokio susierzinimo, kada jį užsipuola, nesiekiant jokio kerštavimo, kada kas kam nepatinka.( Iš Nebadono Vietinės Visatos Šeimininko Sūnaus-Kūrėjo-Jėzaus mokymo-atsakymo apie apaštalų pasirinkimą šiuo metu. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-10-30 10:03:57
Mano mylimas sūnau, jeigu nors akimirką Mane kas nors pajunta esantį gyvą ir tikrą savo paties viduje, tada tokiam Mano sūnui nustoja egzistuoti ritualinės šventės ir negyvos tradicijos.
Ir jos nebetenka vertės ir prasmės ne dėl to, kad toks Mano sūnus pradeda šitokias šventes menkinti ar jų nebevertinti; tiesiog jis pajunta jų išorinę formą be vidinio turinio, kurį pripildau tiktai AŠ; ir niekas kitas, nes tik Aš visą laiką gyvenu jūsų viduje, kiekviename iš jūsų, ir tik per Mane jūs galite pajusti tikrąją ir gyvą tikrovę aplink save. O pajutę GYVĄ IR TIKRĄ tikrovę jūs pamatote, kad dirbtiniai ir bet kokie netikri šventimai JŪSŲ SIELOS NEBEPATENKINA. ( Iš Tėvo dvasios, Minties Derintojo, mokymo apie Kalėdas.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-10-29 10:21:17
Egzistuoja didziulis poreikis tam, kad butu mokoma moralines drausmes, o ne tokio didziulio saves patenkinimo. Remdamasi tokiais pagrindais religija savo dvasiniu paskatinimu gali inesti indeli i mirtingojo gyvenimo ispletima ir praturtinima, net ir i amzinojo gyvenimo sauguma ir sustiprinima. 2086-03-06 (Jezaus gyvenimas ir mokymai. Urantijos tarpiniu butybiu komisija)
Krapauskiene
2012-10-28 18:14:32
Dvasingumas tai yra tikrovė, padovanota jums, kad ja kuo įvairiau pasireikštumėte kiekvienas iš jūsų, kiekvienas pagal savo dvasingumo sampratą, pagal savo ryšį Mums, pagal savo atsivėrimą Mums. ( Iš Rojaus Trejybės Antrojo Asmens - Amžinojo Sūnaus-Kūrinijos Motinos-Brolio - mokymo-atsakymo į klausimą, kas yra dvasingumas. Rojaus Trejybė. Akimirkos Amžinybė. 237-03 ).
rimantasKaunas
2012-10-28 11:40:55
Jūs dabar kalbate apie Jėzų kaip apie savo Viešpatį. Kada jūsų širdis atsivers, tada jūs pamatysite, kad jūs patys tapote Jėzumi. Jūs patirsite savo vidumi, kad jūs esate, kiekvienas, Jėzus, nes Aš neturiu kitų Sūnų - Visi Mano Sūnūs yra Šviesos ir Meilės Sūnūs. (Tėvo mokymas apie religinius ritualus. Rojaus Trejybė. Akimirkos Amžinybė, 168-04)
Algimantas
2012-10-28 08:30:10
Urantijos didzioji viltis yra toji galimybe, kad vel is naujo butu apreikstas Jezus ir isplestai pateikta jo gelbstinti zinia, kuri siandieniniu prisiekusiu jo pasekeju didziules seimas dvasiskai suvienytu kupinoje meiles tarnysteje. 2086-02-01 ( Jezaus gyvenimas ir mokymai. Urantijos tarpiniu butybiu komisija)
Krapauskiene
2012-10-27 21:14:56
Kada jūs patys, visi ir kiekvienas asmeniškai, pajausite, kokia yra nuostabi šeimos atmosfera visoje aplinkoje - namie, mokykloje, darbe, gatvėje, lauke, kosmose, visatoje, kūrinijoje, Manyje - tada ir patirsite, kad pajutote savojo aš akimirkos prasmę. Pajutote, nes atsivėrėte Man, ir iš Manęs jums prisipildė prasmingumo samprata, kuri savaime ėmė keisti jūsų požiūrį į mokslą, ir į patį mokymosi procesą, ir į mokytojus, ir į mokinius. Jūs pajutote, kad ėmėte siekti žinių nebe dėl savęs, nebe dėl atlygio už įgytas ir taikomas žinias, bet pradėjote žinias įsisavinti, kad patirtumėte jų pritaikymą kūrinijos šeimos labui. (Tėvo mokymas naujųjų mokslo metų proga. Rojaus Trejybė. Akimirkos Amžinybė, 103-07)
Algimantas
2012-10-27 17:21:09
Laikas, kaip toks, yra tiktai priemonė perteikianti ir sujungianti skirtingus įvykius erdvėje, bet kiekviena laiko ir erdvės sankirta tam tikrame taške nėra reikšminga. Reikšminga yra tai, KAIP šitie tarpai tarp taškų yra užpildomi PROCESE, nes kiekvieną tvarinį vysto būtent PROCESAS, o ne taškas kaip toks; tvarinio charakterį grūdina būtent šito taško siekimas, o ne pasiektas taškas, nors jis ir gali būti labai aukšta viršūnė. ( Iš Tėvo mokymo apie Naujųjų Metų šventimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-10-27 15:21:53
Visa laika prisiminkite - Dievui ir zmogui vienam kito reikia. Jie vienas kitam yra reikalingi tam, jog visiskai ir galutinai pasiektu amzinaji asmenybes patyrima dieviskajame visatos uzbaigtumo likime.
"Dievo karalyste yra jusu viduje", galbut tai buvo didingiausias pareskimas, koki Jezus kada nors buvo pateikes po savojo pareiskimo, kad jo Tevas yra gyva ir mylinti dvasia. 2084-03-01 (Jezaus gyvenimas ir mokymai. Urantijos tarpiniu butybiu komisija)
Krapauskiene
2012-10-26 20:54:24
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]