Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Meilė – tai yra gyvas ir tikroviškas jūsų asmeninis ryšys su TIKROVĖS ŠALTINIU, JUS PAKRAUNANTIS VEIKTI VISŲ LABUI BE JOKIO NORO SULAUKTI UŽ ŠITOKĮ VEIKIMĄ NET MENKIAUSIOS PADĖKOS, NES TAI YRA MŪSŲ JUMS SUTEIKIAMA DVASINĖ VIDINĖ ENERGIJA IR JĄ NAUDOTI JŪS GALITE TIK VISŲ LABUI, NES TOKIA YRA TOS MŪSŲ MEILĖS DVASINĖS ENERGIJOS KRYPTIS. TAI KAIP VIENPUSIO EISMO GATVĖ, KADA VISI VAŽIUOJA, PAJUTĘ MŪSŲ MEILĖS ENERGIJĄ, Į DIDESNĖS ŠVIESOS PUSĘ, JĄ PATYS NEŠDAMI IR ŠVIESDAMI KITIEMS, KURIE ŠITOS ENERGIJOS PATYS DAR NEPATIRIA. ( Iš Tėvo mokymo - KAS YRA MEILĖ?. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).rimantasKaunas
2012-09-22 10:43:38
Sunyste karalysteje, besivystancios civilizacijos poziuriu, turetu jums padeti tapti sito pasaulio karalysciu idealiais pilieciais, kadangi brolyste ir tarnavimas yra karalystes evangelijos kertiniai akmenys. Dvasines karalystes meiles sauksmas turetu buti zemiskuju karalysciu netikinciu ir karingai mastanciu pilieciu neapykantos akstino veiksmingas sunaikintojas. Bet sitie materialiai mastantys sunus tamsoje niekada nepazins jusu dvasines tiesos sviesos, jeigu jus nepriartesite prie pat ju taja nesavanaudiska visuomenine tarnyste, kuri yra dvasiniu vaisiu vedimo padarinys kiekvieno atskiro tikinciojo gyvenimo patyrime. 1930-01-01 (Jezaus kalba apie sunyste ir pilietybe. Parenge Urantijos tarpiniu butybiu komisija)
Krapauskiene
2012-09-21 20:34:15
Tol, kol jūs savo šeimą vertinate labiau negu visus kitus savo sielos brolius ir seses, tol toks jūsų mąstymas yra NEIGIAMAS ir neturi nieko bendro su MŪSŲ MEILE VISIEMS VIENODAI.
Todėl jūs ir turite mokytis BENDRAVIMO SU MUMIS TIEK ASMENIŠKAI, TIEK IR KOLEKTYVIAI. O čia jūs be MŪSŲ negalėsite apsieiti, nes visa kūrinija yra mokoma bendravimo MŪSŲ MEILĖS PAGRINDU.
O kaip gi jūs mokysitės gyvo ir kupino meilės bendravimo su savo sielos broliais ir sesėmis, jeigu neatsiveriste MUMS? Ir kada atsiveria siela – iš pradžių viena būdama – kada ji prisipildo tiek gyvų meilės virpesių, ateina tokia akimirka, kada ji trokšta KOLEKTYVINĖS GYVOS KOMUNIJOS SU MUMIS.
Štai dėl to tau ir buvo patikėta MŪSŲ GYVOSIOS RELIGIJOS – ROJAUS TREJYBĖS RELIGIJOS – SUKŪRIMAS URANTIJOJE. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo - KAS YRA MŪSŲ TEIGIAMAS POŽIŪRIS Į APLINKĄ. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-09-21 09:45:00
Koks triuskinantis dalykas yra nusivylimas gyvenime tu kvailiu, kurie, savo zvilgsni nukreipe i seselines ir greitai pamirstamas laiko pagundas, tampa akli dieviskuju vertybiu ir tikruju dvasiniu realybiu amzinuju pasauliu nesiliaujanciu pasiekimu aukstesniems ir realesniems pasiekimams. 1926-03-09 ( Jezaus gyvenimas ir mokymai. Parenge Urantijos tarpiniu butybiu komisija)
Krapauskiene
2012-09-20 23:02:48
Aš jus net prašyčiau DAR IŠPLĖSTI savo požiūrį – žvelkite ne tiktai sielos požiūriu, morontinio proto išminties požiūriu, bet ir Mūsų suteiktos jums amžinosios dovanos DVASINĖS ASMENYBĖS PROTO IŠMINTIES POŽIŪRIU.
PER GARBINIMĄ jūs PRANOKSTATE savosios sielos MORONTINĮ išminties protą. Jūs SUSILIEJATE su Mumis – Dvasios Šaltiniu – su Mumis, kaip su Dvasiomis, jau būdami DVASINIO PROTO išraiška garbinimo akimirką, kada jūs nuoširdžiai atsiveriate Mums visa savo gelme. Tai yra DVASINIS GYVASIS RYŠYS. Ir šitokia garbinimo būsena jūs valote per šimtus tūkstančių metų pripildytą jūsų, per kartų kartas, dabar kiekvieno asmens pasąmonę. Jūsų pasąmonė trikdo jūsų materialų protą, kol jūsų dvasinis protas arba, jums dabar įprasta sakyti, sielos morontinis protas, nėra įsigalėjęs, įsiviešpatavęs jūsų materialaus proto atžvilgiu, kol jūs nesate apvalę
pasąmonės tamsos, kol jūs nesate susisteminę savosios informacinės struktūros, kuri talpinama milžiniškame jūsų pasąmonės lobyne.
Tai dėl to jūs patiriate kančią; patiriate tos kančios proveržius savo veiksmuose. Jums atrodo, kad tai yra kančia, kada jūs su šita kančia susitapatinate tos akimirkos tėkmėje, tos akimirkos fragmente, tos akimirkos apskritime, tos akimirkos taške. Tada jūs juntate tą kančią.
Išsiveržkite iš šito taško, iš šito apskritimo – IŠSIVERŽKITE Į GYVĄ RYŠĮ SU MUMIS – MES APIMAME JŪSŲ VISĄ AMŽINYBĘ. ( Iš Begalinės Dvasios-Kūrinijos Motinos-Kūrinijos Sesės mokymo – KODĖL MES PATIRIAME TIEK DAUG SKAUSMO IR KANČIOS?. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-09-20 09:55:47
Tas tiesa, didele dalis geriau suderintu siuolaikiniu seimu is tikruju atsisake daugelio nepageidaujamu, stabdanciu augima, poveikiu ir kitu suvarzanciu faktoriu, kurie buvo budingi senoves zydu seimoms. Is tikruju yra daugiau spontaniskos nepriklausomybes ir nepalyginamai daugiau asmenines laisves, bet sitos laisves nezaboja meile, nemotyvuoja istikimybe, taip pat jos nevaldo ir isminties protinga drausme. Kol mes mokysime vaika melstis, "Musu Teve, kuris esi danguje", tol milziniska atsakomybe tenka visiems zemiskiesiems tevams gyventi ir tvarkyti savo namus taip, kad zodis t e v a s butu deramai laikomas sventu visu auganciu vaiku prote ir sirdyje. 1923-01-01 ( Jezaus gyvenimas ir mokymai. Parenge Urantijos tarpiniu butybiu komisija)
Krapauskiene
2012-09-19 21:16:07
Kada jūs turėsite gyvą ryšį su Mumis, pasitikėjimas jūsų augs ir jums audringa kažkada buvusi jūra taps vis labiau rimstančia, nes šmeižtai jūsų nebepasieks, panieka jūsų nebežeis, įniršis jūsų nebeskaudins. Jūs gyvensite Mūsų meilės virpesių vandenyne, kuriame yra milžiniška ramybės gelmė. Ir jūs jausite tą pasitikėjimą Mūsų gelme, esančia jūsų viduje; ir jūs ją atversite daugiau – per garbinimą ir maldą – ir drąsėsite savo materialiu veiksmu šitame Mums visiems taip stingančios šviesos pasaulyje.
VISA KŪRINIJA LAUKIA JŪSŲ ŽINGSNIO, KAD NEBIJOTUMĖTE JĮ ŽENGTI IŠREIKŠDAMI SAVO SIELOS VIRPESIUS SAVO APLINKOJE, KOKIA JI BEBŪTŲ JUMS NEPALANKI.
NEBIJOKITE. JŪS ESATE MŪSŲ MEILĖS VAIKAI. GYVI VAIKAI. MAUDYKITĖS MŪSŲ MEILĖJE. DALINKITE JĄ BE BAIMĖS IR RYŽTINGAI. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo - ar mokytojas atsakingas už mokinį. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-09-19 09:58:44
Aš jums TIKROVĘ suteikiu, kad JOJE gyventumėte TIKROVĖS gyvenimą, nes Aš esu Tikrovės Šaltinis ir Centras. Manęs PAKEISTI NIEKUO NEGALIMA. Mane galima tik PATIRTI. Mėginkite Mane sufalsifikuoti, NEIŠEIS NIEKO, nes jūs negalite kitam nunešti Manęs, jūs tik galite PRIIMTI MANE, nes Aš jau esu jūsų viduje, tapdami savo tikruoju dvasiniu aš, kokį taip pat ir jums Aš padovanojau, kaip asmenybės dovaną, ir nemokamai Aš jums padovanojau, net ir jums šito neprašant; Aš jums padovanojau iš anksto ir žinodamas, kad jūs atrasite Mane savyje, ir paliudysite – atsivėrimas tai yra tas mechanizmas, kuris pradeda veikti taip, kaip Aš sumaniau – meilės pulsavimu ir
šviesos ritmu visų labui. Ir tai yra vienintelis Mano motyvas žaisti kūrinijos evoliucijos ir šviesinimo žaidimą drauge su jumis. ( Tėvo mokymo-atsakymo apie gyvąjį dvasinio atsivėrimo mechanizmą TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-09-18 09:44:12
Dabartinė žmonijos padėtis energetinių resursų sferoje yra ne tokia, kokią MES sumanėme, IR KOKIA BUS JŪSŲ ATEITIES PLANETOJE, kada joje savanaudiškumas bus ištirpęs Mūsų meilėje, spinduliuojamoje vienų kitiems iš savo atsivėrusių Mums sielų. Todėl didele dalimi jūsų laukia nauji atradimai, kokių žmonija iki šiol nebuvo ne tik girdėjusi, bet net neįsivaizduoja ir šiuo metu, kad tokie dalykai galėtų būtų realiame tikrovės plane pagal evoliucijos Mūsų sumanymą, gimusį Mūsų viduje ir skirtame jums, kaip jūsų eksperimentinei planetai. (Iš Tėvo mokymo apie energiją žmonijai. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS mokymai ).
rimantasKaunas
2012-09-17 09:50:58
Tai nėra tas Ištaisomojo laikotarpio planas, kuriame galėtume pasakyti – štai dabar jūsų išsirikiuoja du šimtai, ir žengia į kairę, kiti du šimtai – į dešinę. Ne, mano mylimieji, jūs turite suprasti, kad jums planas yra pateiktas JŪSŲ VIDUJE IR MANO TIESOS DVASIOJE. Kuo jūs daugiau užmegsite ryšį su savo Dvasiniais Tėvais, tuo ir patirsite tą GILUMINĮ VEDIMĄ, ir pasireikšite taip, kaip aš ir sumaniau Ištaisomojo laikotarpio programos įgyvendinimo eigoje, kad jūs pasireikštumėte – GYVAIS ROJAUS TREJYBĖS VAIKAIS – dvasiniais broliais ir sesėmis, bet tokioje aplinkoje, kuri yra šiandien, kurios skausmas, sukeltas prieš du šimtus tūkstančių metų,
o kančia jaučiama – kaip pasekmė –,šią akimirką.( Iš Šeimininko Sūnaus Kūrėjo, mums dar žinomo jo žemiškuoju Jėzaus iš Nazareto vardu, atsakymo-mokymo apie Ištaisomąjį laikotarpį ir mūsų darbus jo metu. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS mokymai ).
rimantasKaunas
2012-09-16 09:49:26
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]